eyvahcubbeli 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi İzmir de cuma günleri camiler genelde bomboştur. Ziyaaaaaa.... Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Ziyaaaaaa.... İzmirli misin ? Link to post Sitelerde Paylaş
kerem34 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi İzmir de cuma günleri camiler genelde bomboştur. Başbakan gavur izmir diyincede kızıyorlar sonra Link to post Sitelerde Paylaş
nihilistik 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Cuma günlerini severim.. Nedeni bende kalsın. Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi İzmirli misin ? Evet Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Başbakan gavur izmir diyincede kızıyorlar sonra kedinin uzanamıyacağı ciğer misali Link to post Sitelerde Paylaş
internettin_hoca 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Saçma bir takıntı müslümanım diyen adamların yüzde 80'i camiye uğramıyor hiç rahtsız oluyorlar mı ? sende kendine müslüman olmasını bil Allaha senin arana kimse giremez dersin işin içinden çıkarsın çünkü çoğu aynı öyle. Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Evet Senin gibi bir dinazor aslen İzmirli olamaz , nerden göçtünüz ? Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Ben sallamıyorum artık. Link to post Sitelerde Paylaş
rembrandt 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi ben cumaları severim.çalışanlar için iyi.iki günlük tatilin başlangıcı ohh..pazartesilerden nefret ediyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
ran99 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Müslüman gibi davranıyor numarası cuma günleri öğle saatlerinde daha zor oluyor yaaa müslüman gibi davranmak zorunda değilsin ki açıkca söyle ateist olduğunu, nedir bu çektiğimiz zulüm Link to post Sitelerde Paylaş
Don Kişot 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi emin ol doğru haber. http://haber.rotahab...sti_307157.html Bu kadın büyük bir ihtimalle bu forumdan birisidir. Aklımda birkaç isim var. Link to post Sitelerde Paylaş
internettin_hoca 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Sana yukarıda yazdım kardeşim, reçeteni yazıyorum dikkatli oku lütfen; Aşırı dinci ama türbana karşısın, alkol içersin ama domuz eti haramdır, başkasının karısına kızına bak ama seninkilere bakan cehenneme gidecektir, şehitlik cihat de gazla başkasını ama sen gitme, kısacası keyfine bak ama lafa geldimi müslümanım de, sen her pisliği yap ama başkalarını gözetle sürekli günah ara bu seni vicdanen rahatlatır, özürlü ve müşkül durumdakilere bak sevin şükret iyiki öyle olmadım de, ha ezan okununca ayaklarını indir indirmeyenleri uyar, dinsizim diyenlere hakaret et, işyeri açarsan milleti sömürü delisi et onların hoşuna gider ne müslüman adan der hepsi sana gelir ,rüyalarınıda anlat hayra yor, inan bana sen böyle ol müslümanlar seni sever sorgulamaz ancak dünya iyisi hayırsever bir ateist olursan seni artık yaratık gibi görürürler...devlet başkanları bile dinler saçma demez çünkü politik bir söylem ve insanları kullanma vede karmaşayı önleme sözkonusu... bak partonundan, güvenliğine, başkanına kadar, iş yeri sahibine kadar herkes dini sömürüyor, geçen eski bir doktor ağzından Allahın lafını düşürmeden bitkisel ürün satıyor tek isteği Allahın rızasıymış ve bu adam dinci bir kanala geçince Allah lafı ağzına sakız oldu, 20 tllik malı 150 tlye satacak kadar kazıkçı ama Allah rızası için, reklamlarında az türbanlı karaçarşaflı oynamıyor hani, yok ben içtim ölümcül hastalığım geçti vesaire....... kısacası keyfine bak sadece MÜSLÜMANIM de o kadar gerisi hiiiç önemli değil... Link to post Sitelerde Paylaş
internettin_hoca 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Bu kadın büyük bir ihtimalle bu forumdan birisidir. Aklımda birkaç isim var. Don kişot kim olabilir sence ? siyah beyaz resimleri güzel bir bayana benziyor..imamın gülü Link to post Sitelerde Paylaş
Hz Salatalık 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi şunu fark ettim konuya direkt atlayan çoğu müslüman birşeyler yazayım derken saçmalamışlar her zamanki gibi bu arada bende 1995 ten beri izmir de oturuyorum muşluyum ve bir milyon yıl boyunca hangi devirde yaşasam yine yine yine ateist olurdum cuma günlerini bende severim ertesi gün cumartesi olduğu için Link to post Sitelerde Paylaş
CaN06 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Sana yukarıda yazdım kardeşim, reçeteni yazıyorum dikkatli oku lütfen; Aşırı dinci ama türbana karşısın, alkol içersin ama domuz eti haramdır, başkasının karısına kızına bak ama seninkilere bakan cehenneme gidecektir, şehitlik cihat de gazla başkasını ama sen gitme, kısacası keyfine bak ama lafa geldimi müslümanım de, sen her pisliği yap ama başkalarını gözetle sürekli günah ara bu seni vicdanen rahatlatır, özürlü ve müşkül durumdakilere bak sevin şükret iyiki öyle olmadım de, ha ezan okununca ayaklarını indir indirmeyenleri uyar, dinsizim diyenlere hakaret et, işyeri açarsan milleti sömürü delisi et onların hoşuna gider ne müslüman adan der hepsi sana gelir ,rüyalarınıda anlat hayra yor, inan bana sen böyle ol müslümanlar seni sever sorgulamaz ancak dünya iyisi hayırsever bir ateist olursan seni artık yaratık gibi görürürler...devlet başkanları bile dinler saçma demez çünkü politik bir söylem ve insanları kullanma vede karmaşayı önleme sözkonusu... bak partonundan, güvenliğine, başkanına kadar, iş yeri sahibine kadar herkes dini sömürüyor, geçen eski bir doktor ağzından Allahın lafını düşürmeden bitkisel ürün satıyor tek isteği Allahın rızasıymış ve bu adam dinci bir kanala geçince Allah lafı ağzına sakız oldu, 20 tllik malı 150 tlye satacak kadar kazıkçı ama Allah rızası için, reklamlarında az türbanlı karaçarşaflı oynamıyor hani, yok ben içtim ölümcül hastalığım geçti vesaire....... kısacası keyfine bak sadece MÜSLÜMANIM de o kadar gerisi hiiiç önemli değil... Hoca sen ağzından müslüman diyene veya nüfus kağıdında islam yazana ne bakıyorsun. O kişi Allah kattında müslümanmı sanıyorsun. Yinede Allah bilir ama bu tarfinin izahı budur. Dediğine değil yaptığına bakacaksın. Link to post Sitelerde Paylaş
KAM 0 Ekim 14, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 14, 2012 gönderildi Bir ateist olarak cuma günlerinden nefret etmek için hiçbir sebep göremiyorum. Okulumda 5. Yılım ve bir kez bile cumaya gitmedim. İlk senemde çağıranlar falan oldu ama gitmeyince, kestiler artık çağırmayı. Bana bakışlarında falan da hiç bir değişiklik olmadı kimsenin. Ne laf ettiler, ne bu konuda tavır takındılar. Tabii, takiyeyi elden bırakmadığım için o da. Sonuçta s.kindirik bir Arap ülkesinde yaşamıyoruz, cüppeli'nin de dediği gibi bu ülkede insanlar gençken işi oldukları için, yaşlıykende çişi oldukları için camiye uğramazlar . Yani bu ülkede gençlerin cumaya falan gitmemesi gayet sıradan ve olağan karşılanır. Link to post Sitelerde Paylaş
AKB 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi Bir ateist olarak cuma günlerinden nefret etmek için hiçbir sebep göremiyorum. Okulumda 5. Yılım ve bir kez bile cumaya gitmedim. İlk senemde çağıranlar falan oldu ama gitmeyince, kestiler artık çağırmayı. Bana bakışlarında falan da hiç bir değişiklik olmadı kimsenin. Ne laf ettiler, ne bu konuda tavır takındılar. Tabii, takiyeyi elden bırakmadığım için o da. Sonuçta s.kindirik bir Arap ülkesinde yaşamıyoruz, cüppeli'nin de dediği gibi bu ülkede insanlar gençken işi oldukları için, yaşlıykende çişi oldukları için camiye uğramazlar . Yani bu ülkede gençlerin cumaya falan gitmemesi gayet sıradan ve olağan karşılanır. Sözde laik bir ülkeyse burası elbette böyle karşılanacak. Link to post Sitelerde Paylaş
doodslag 0 Ekim 17, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 17, 2012 gönderildi (düzenlendi) Sıkıyorsa davranmasın, oyarlar adamı... ne oldu senin hoşgörü dinin şimdi.... senin dinin sana benimki bana ne olduuuuuuu islamda zorlama yoktur ne olduuuuu bak hepsi bir anda yalan oldu işte... ulen senin kadar kendini döt eden biri daha varmı şu forumda .....kehh kehh kehhhh Ekim 17, 2012 tarihinde doodslag tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Serdaar 0 Ekim 17, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 17, 2012 gönderildi Kuru fasülye olduğunu ispat etmişsin... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts