atılan2 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi mESELA bu kardeşimiz dikkat ettiysen sürekli konuyu buraya taşımaya ve bizim iletileri boğmaya çalışıyor. Malesef atılan2 de onun tuzağına düşüyor. Doğrusu bu tip iletileri hiç muhatap almamaktır. Bana katılıyor musun ilimcik kardeşim? ne yaparsın ümit dünyası, Link to post Sitelerde Paylaş
yahya 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Biz bişey yazdık, Kuran'dan delil getirikmi hemen nerden biliyorsun. Sen nerden biliyorsun, ne idiğü belirsiz, yapılıp yapılmadığı belirsiz, teorilerle boğuşan bilim adamlarındanmı biliyorsun. Allah dilemeseydi beynimiz olmadı. Beynimiz olmayıncada ilim diye bişey olmazdı. Sizi gidi yobaz ateistler sizi. Hadi doğru iseniz bütün forumdaki ateistler birleşin, hatta bütün dünyadakilerde size yardıma gelsin, hatta o değerli bilim adamlarınızıda yanınıza alın ve sadece sivri sineğin bir kanadını yapın. Sadece bir kanat yahu. Sivrisineğin hemde. Sivrisinegin kanadi var diye, size cennette huriler, sarap dereleri... Islami neye benzetiyorum biliyormusunuz, tefeciye. Tefecide insanlarin umutsuzklarindan, gelecege dair karamsarliklarindan faydalanan bir bocektir. Kene gibi bu insanlara yapisip kanini emer. Yok toplu ignenin ucu, yok sivrisinegin kanadi, yok esegin semeri diye insanlari once bilinmezlige surukler, arkasindan hemen senedi yapistirir. Ruhunuzu satarsiniz ama karsisinda aldiginiz sadece huri ve sarap dereleri hayalleridir. Buradaki insanlar tefecinin onlerine koydugu senedi yirtip atmis insanlar. Bunlara ha babam ayni hikayeleri anlatmaniz sizin ahmakliginizdan baska hicbirsey gostermez. Link to post Sitelerde Paylaş
kerem34 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Sen niye savunuyorsun allahını, gelsin kendisi savunsun. Yok mu ortada? Melekleriyle tatile mi çıkmış? Yoksa öldü de şeytan çaktırmıyor mu? Ne kadarda acelecisiniz !!! Kaçacak bir yeriniz yokki nasılsa ona döneceksiniz o zmanda hesabını vereceksiniz. Link to post Sitelerde Paylaş
ad hominem 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Dinime küfreden müslüman olsa bari Yaratıcı yok herşey tesadüf diyenler başka bir argüman sunamadıkları için bence gerizekalıkta müslümanları geçmişlerdir. İlerici dinsizler Sizin en büyük salaklıklarınızdan biri kime ve neye karşı direndiğinizi bilmiyor olmanız. Neye karşı düşman olduğunu bilmiyorsun. Sanki biz çıkıp ta biryerde ''iğne ustasız olur'' demişiz gibi aynı salak karşı argümanı getirip duruyorsunuz. Siz ateizmin neyden bahsettiğiniz bile bilmyorsunuz. Yanlış anladığınız ve hakkında hiçbirşey bilmediğiniz şeye karşı akıl mücadelesi veriyorsunz. Bir teoriyi çürüteceksen öncelikle o teoriyi doğru anlamak ve öğrenmek zorudnasınız. Bu salak ''ustasız iğne'' argümanının ateizm ile ilgili hiçbir yanı yok. Bu yerçekimi teorisini deniz hıyarının sindirim sitemi ile çürütmeye çalışmaya benziyor.Tamamen alakasız argümanlarla zaman kaybediyorsunuz. Önce bir anlamaya çalışın sonra karşı çıkın. Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi O kadar hafife aldığınız Allah'ın yüce yaratma sıfatına kurban olun. Siz ateist değil, tam birer münafıksınız. Her iddaasına varım belki aileniz bile bilmiyordur ateist olduğunuzu. Ateistin münafığı olurmu. Olur. Örn:Siz Şu sözün benim için yeterli , anne ve babandan gördüklerin doğrultusunda bir teistsin , sadece bir gelenekçisin , süregelen bir adetin beyinsiz bir savunucususun bu şarkıda benden sana gelsin . http://www.youtube.com/watch?v=eRBdRIEdUXU Link to post Sitelerde Paylaş
atılan2 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi baktılar ateistler eziliyor tavanarası yaptılar konuyu hemen zaten ezik olmasalar bu kadar dine kurana saldırmazlar. Anneyi sormuyorum, anlaman kıt mı? Torun ve büyükanneyi soruyorum. Annesi ile gerdeğe girmediyseniz üvey kızlarınızla evlenmeniz helaldir diyen bir kitaptan bahsediyoruz burada. senin gibi hasta birisine cevap yazmak doğru değil.demekki ,anne annen ile o biçim fantazi yaprım diye,düşünüyormuşsunki bunlarda akılına geliyor.anne anne ya.annenden ne farkı var.seni doğuranı doğuran. Link to post Sitelerde Paylaş
atılan2 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Sizin en büyük salaklıklarınızdan biri kime ve neye karşı direndiğinizi bilmiyor olmanız. Neye karşı düşman olduğunu bilmiyorsun. Sanki biz çıkıp ta biryerde ''iğne ustasız olur'' demişiz gibi aynı salak karşı argümanı getirip duruyorsunuz. Siz ateizmin neyden bahsettiğiniz bile bilmyorsunuz. Yanlış anladığınız ve hakkında hiçbirşey bilmediğiniz şeye karşı akıl mücadelesi veriyorsunz. Bir teoriyi çürüteceksen öncelikle o teoriyi doğru anlamak ve öğrenmek zorudnasınız. Bu salak ''ustasız iğne'' argümanının ateizm ile ilgili hiçbir yanı yok. Bu yerçekimi teorisini deniz hıyarının sindirim sitemi ile çürütmeye çalışmaya benziyor.Tamamen alakasız argümanlarla zaman kaybediyorsunuz. Önce bir anlamaya çalışın sonra karşı çıkın. düşünenler için var.iğne ,kainat.ateist,kainat kendiliğinden oluştu. Link to post Sitelerde Paylaş
kerem34 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Sizin en büyük salaklıklarınızdan biri kime ve neye karşı direndiğinizi bilmiyor olmanız. Neye karşı düşman olduğunu bilmiyorsun. Sanki biz çıkıp ta biryerde ''iğne ustasız olur'' demişiz gibi aynı salak karşı argümanı getirip duruyorsunuz. Siz ateizmin neyden bahsettiğiniz bile bilmyorsunuz. Yanlış anladığınız ve hakkında hiçbirşey bilmediğiniz şeye karşı akıl mücadelesi veriyorsunz. Bir teoriyi çürüteceksen öncelikle o teoriyi doğru anlamak ve öğrenmek zorudnasınız. Bu salak ''ustasız iğne'' argümanının ateizm ile ilgili hiçbir yanı yok. Bu yerçekimi teorisini deniz hıyarının sindirim sitemi ile çürütmeye çalışmaya benziyor.Tamamen alakasız argümanlarla zaman kaybediyorsunuz. Önce bir anlamaya çalışın sonra karşı çıkın. boş konuşma yaaa felsefe yapıyorsun aklınca burda. 1 seneden fazla burda yazıyorum ateistlerin hepsi tesadüfü savundu burda bana.Bana savunulan tezi eleştiriyorum ben. Asıl sen daha yoldaşlarının neyi savunduğundan haberin yok ahkam kesiyorsun birde. Önce sen bir bak yoldaşların neyi savunuyor onu öğren. Hey allahım yaaa birde akıldan bahsetmiyormu insan çıldırıyor Link to post Sitelerde Paylaş
ad hominem 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi (düzenlendi) düşünenler için var. Düşünmek nedir nasıl yapılır. İnternetten araştırmadan yaz kendince. Aşar mı seni? -aşar. Ekim 10, 2012 tarihinde NiHiL tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
İLİMCİK 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Bu soruyu sen cevaplasan da hepimiz aydınlansak ilim irfan abidesi ilimcik ? Yoksa kainatın yaratılmasındaki hikmet ve gayeyi kendi de bilmiyor diyebiliriz. Bu kainatın sahibi bize kendini hadsiz sanat eserleriyle ve ihsanlarıyla ve ikramlarıyla tanıtıp bildirdiği gibi, binlerce peygamber göndererek de kendini bize tanıtmış ve kainatı ve insanı yaratmasındaki hikmet ve gayeleri bize bildirmiştir.. Elhasıl, madem Allah var..Öyle ise kendini bize tanıttıracaktır ve tanıtmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
ad hominem 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi (düzenlendi) boş konuşma yaaa felsefe yapıyorsun aklınca burda. 1 seneden fazla burda yazıyorum ateistlerin hepsi tesadüfü savundu burda bana.Bana savunulan tezi eleştiriyorum ben. Asıl sen daha yoldaşlarının neyi savunduğundan haberin yok ahkam kesiyorsun birde. Önce sen bir bak yoldaşların neyi savunuyor onu öğren. Hey allahım yaaa birde akıldan bahsetmiyormu insan çıldırıyor ben 6 senedir burda yazıyorum, daha ortalıkta ''yoldaş'' diye birşey görmedim. (Uzaylılara inanan agnostik müslüman bile gördüm ama). Bin çeşit ateist gördüm. Bizde yoldaşlık yok. Sen bi bok bilmeden boş konuşuyorsun. 1 seneni tamaen boşa harcamışsın. Tesadüfün ne olduğunu ne olmadığını hiç anlamadn ezberindekini okuyarak kafan toprak altında zamanını boşa harcamışsın.Daha da anlamaya niyetin yok. Bırak sen artık. Vazgeç ateizmle mücadele etmeye çalışmaktan, senin küçük beynine fazla bu işler. Ekim 10, 2012 tarihinde NiHiL tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Bu kainatın sahibi bize kendini hadsiz sanat eserleriyle ve ihsanlarıyla ve ikramlarıyla tanıtıp bildirdiği gibi, binlerce peygamber göndererek de kendini bize tanıtmış ve kainatı ve insanı yaratmasındaki hikmet ve gayeleri bize bildirmiştir.. Elhasıl, madem Allah var..Öyle ise kendini bize tanıttıracaktır ve tanıtmıştır. Ama allah yanlış biliyor , sürekli yanılıyor ? Link to post Sitelerde Paylaş
KAROAS 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi La dolamışsınız dilinize cennette şarap bahçeleri, huriler, falan filan sanki din sadece bundan ibaret. Evet güzelim. İyilik yapana ödül, kötülük yapana ceza veriliyor bu dinde. Her dinde öyle. Sadece bu din değil. Bu hayatta maaş almadan hanginiz çalışır? Söyleyin hadi bakalım. Hayatını Allah'a adamış biride cenneti hakeder. Ama ipnelik şerefsizlik ateistllik yapanlarda cehenneme gider. Yanarmı donarmı bilmem. Cehennemin soğuğu daha betermiş. Allahınız gelsin kendini savunsun diyorsunuz. O gelmeyecek. Biz onun huzuruna gideceğiz. Yakında. Merak etme. Link to post Sitelerde Paylaş
kerem34 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Züğürt tesellisi. Hadi allah elinden geleni yapsın dediğimizde aynı kurandaki ayet gibi aceleniz ne dersiniz. Evler yıkılıp günahsız çocuklar depremde hayatlarını kaybedince de gözünüz döner. İşte allahın gazabı. Biri kayboldu mu, ya da tehlikede oldu mu bu defa allahım sen koru. Hastalık allahını nimeti dersiniz, hasta olunca da gidip doktorların kapısını aşındırırsınız. Madde bağımlısı olup herşeyi dünyaya endeksleyenlerin,ahiretten nasipleri olmayanların,tekrar dirileceklerine inanmayanların böyle konuşması normal tabi. Link to post Sitelerde Paylaş
atılan2 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Düşünmek nedir nasıl yapılır. İnternetten araştırmadan yaz kendince. Aşar mı seni? -aşar. bilgiyi yok say diyorsun yani.oldu.sen nasıl varoldun.ben yaratıldığımı düşünüyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
kerem34 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi ben 6 senedir burda yazıyorum, daha ortalıkta ''yoldaş'' diye birşey görmedim. (Uzaylılara inanan agnostik müslüman bile gördüm ama). Bin çeşit ateist gördüm. Bizde yoldaşlık yok. Sen bi bok bilmeden boş konuşuyorsun. 1 seneni tamaen boşa harcamışsın. Tesadüfün ne olduğunu ne olmadığını hiç anlamadn ezberindekini okuyarak kafan toprak altında zamanını boşa harcamışsın.Daha da anlamaya niyetin yok. Bırak sen artık. Vazgeç ateizmle mücadele etmeye çalışmaktan, senin küçük beynine fazla bu işler. "Tesadüfün ne olduğunu ne olmadığını hiç anlamadn" diyerek hala aklınca felsefe yapmaya çalışıyorsun.Her boku siz anlıyorsunuz zaten. Nasıl bir kendini beğenmişlik kibirdir bu anlayamadım gitti. Sen önce o küçük beyninle dinle uğraşmayı bırakta sonrasını düşünürüz Link to post Sitelerde Paylaş
KAROAS 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Binlerce peygamber göndermiş de ortada ne kağıt, ne yazı, ne matbaa, ne medya araçları, ne internet varmış. Gönderdiği kitapları koruyamayacak, peygamberleri öldürecek, taşlayacak insanlara laf anlatmaya çalışmış. Dünya bir köy olmuşken bir tane daha peygamber göndersin eğer kendisini tanıtmak istiyor ise. Elinde peygamber kalmadıysa gelsin ateistforumda yazar olsun. Bizi beğenmiyorsa ücretsiz bloglardan birinde yazsın. Youtube a videolarını koysun. Sizin evrimcilerinde adam gibi elle tutulur gözle görülür, ikna edici tek bir kanıtı yok be güzelim. Evrimcilerin şöyle iğne ucu kadar kanıtı olsaydı ellerinde emin ol şu anda ortada ne islam ne hristiyanlık nede bir başlkası kalmamaıştı. Bu kadarmı kafanız basmıyor. Evrimciler ancak sizin gibi safları kandırıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
İLİMCİK 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Bütün varlıklarda görünen bütün hikmetler, o ilme işaret eder. Çünkü, hikmetle iş görmek, ilimle olur. Hem bütün inâyetler, süslendirmeler, o ilme işaret eder. İnâyet ile, lütufkârâne iş gören, elbette bilir ve bilerek yapar. Hem herbiri birer mizan içindeki bütün intizamlı varlıklar ve herbiri birer intizam içindeki bütün mizanlı ve ölçülü heyetler, yine o ihatalı ilme işaret eder. Çünkü, hikmetle iş görmek, ilimle olur. Hem bütün inâyetler, süslendirmeler o ilme işaret eder. Ölçü ile, tartı ile san’atkârâne yapan, elbette kuvvetli bir ilme istinaden yapar. Hem bütün varlıklarda görünen muntazam miktarlar, hikmet ve maslahata göre biçilmiş şekiller, bir kazânın düsturuyla ve kaderin pergeliyle tanzim edilmiş gibi meyvedar vaziyetler ve heyetler, herşeyi ihata eden bir ilmi gösteriyor. Evet, eşyaya ayrı ayrı muntazam suretler vermek, herşeyin hayatına faydalı ve vücuduna lâyık mahsus bir şekil vermek, ihatalı bir ilimle olur, başka surette olamaz. Hem bütün canlılara, herbirisine lâyık bir tarzda, münasip vakitte, ummadığı yerde rızıklarını vermek, herşeyi ihata eden bir ilim ile olur. Çünkü rızkı gönderen, rızka muhtaç olanları bilecek, tanıyacak, vaktini bilecek, ihtiyacını idrak edecek; sonra rızkını lâyık bir tarzda verebilir. Link to post Sitelerde Paylaş
KAROAS 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Bütün varlıklarda görünen bütün hikmetler, o ilme işaret eder. Çünkü, hikmetle iş görmek, ilimle olur. Hem bütün inâyetler, süslendirmeler, o ilme işaret eder. İnâyet ile, lütufkârâne iş gören, elbette bilir ve bilerek yapar. Hem herbiri birer mizan içindeki bütün intizamlı varlıklar ve herbiri birer intizam içindeki bütün mizanlı ve ölçülü heyetler, yine o ihatalı ilme işaret eder. Çünkü, hikmetle iş görmek, ilimle olur. Hem bütün inâyetler, süslendirmeler o ilme işaret eder. Ölçü ile, tartı ile san’atkârâne yapan, elbette kuvvetli bir ilme istinaden yapar. Hem bütün varlıklarda görünen muntazam miktarlar, hikmet ve maslahata göre biçilmiş şekiller, bir kazânın düsturuyla ve kaderin pergeliyle tanzim edilmiş gibi meyvedar vaziyetler ve heyetler, herşeyi ihata eden bir ilmi gösteriyor. Evet, eşyaya ayrı ayrı muntazam suretler vermek, herşeyin hayatına faydalı ve vücuduna lâyık mahsus bir şekil vermek, ihatalı bir ilimle olur, başka surette olamaz. Hem bütün canlılara, herbirisine lâyık bir tarzda, münasip vakitte, ummadığı yerde rızıklarını vermek, herşeyi ihata eden bir ilim ile olur. Çünkü rızkı gönderen, rızka muhtaç olanları bilecek, tanıyacak, vaktini bilecek, ihtiyacını idrak edecek; sonra rızkını lâyık bir tarzda verebilir. Boşuna yorulma birader bunların gözünü ve beynini perde bürümüş. Anlamazlar. Münafık ateistler. Ateist dediğin böyle bir siteye takılıp kendini savunma zahmetine katlanmaz. Kendini savunması gereken dindarlardır. Ama ne hikmetse burdaki ateistler, eniğinden cücüğüne asosyal. Adamlar dışarı çıkmıyorki. Ya ateistsen atesitsin. Neyini savunuyorsun. Ben sana sövsemde senin kendini savunmaman lazım. Ateizm mantığına ters. Öyle mi. Ateistin dini olmadığı için, savunacağı birşeyide olmaz. Ben atesit olsam herşeye güler geçerim. Hayatımı boş boş gezerek, içerek, bana verenle seks yaparak geçiririm. Çünkü ben atesitim. Takacak bişeyim yok. Ama ben burdakilerin atesit olduğuna inanmıyorum. Dine sövmeyi ateistlik sanıyorlar. Hadi hepberaber dine sövelim. Kim daha güzel söverse ona ödül var. Tövbe estagfurullah ya.. Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Sizin evrimcilerinde adam gibi elle tutulur gözle görülür, ikna edici tek bir kanıtı yok be güzelim. Evrimcilerin şöyle iğne ucu kadar kanıtı olsaydı ellerinde emin ol şu anda ortada ne islam ne hristiyanlık nede bir başlkası kalmamaıştı. Bu kadarmı kafanız basmıyor. Evrimciler ancak sizin gibi safları kandırıyor. Adnan Oktar mı yolladı seni ? Zamanında galileo'ya da böyle saldırdınız , sonuçta g.t oldunuz , evrim karşısında da g.t oldunuz son dönemde vatikana çağırılan evrimci bilimadamları ve evrimin kuranda geçtiğini söyleyen birton ilahiyatçı türedi. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts