Cervantes 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Zavallısın. Astığın resimde kimler var necidir bilmiyorsun? Bu resimdekiler senin annenden daha üstün insanlar mı demek istiyorsun? Bilmediğimi nereden çıkardın? Sadece neyi ima etmeye çalıştığını anlamadım. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi (düzenlendi) Kölelik olmadan hayat yürümez ama içkisiz, kumarsız, zinasız bir hayat pekala mümkündür. Diyorum ama takan yok, bu adam hasta, hastaneye yatırılması lazım, köleliği insanlığın tümüne hak görüyor ama diğer bireysel şeyleri insanlık suçu gibi tüm insanlığa yamıyor..Kıyaslamalara bakın yahu, içki, kumar ve zinayı kölelikten daha iğrenç buluyor, sanki köle bir cariyeyle sahibi beraber olunca zina yapmış olmuyor diğer karılarına karşı..Hoş bir adamın birden çok karısı varsa oda zina olur diğer karılarına karşı.. Ekim 18, 2012 tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi 1. isim, tarih Savaşta tutsak alınan, yabancı ülkelerden zorla kaçırılıp özgürlükten yoksun bırakılan veya başkasından satın alınan kimse, kul, esir 2. Birinin emri altında bulunan, özgür olmayan kimse 3. Herhangi bir şeye aşırı derecede bağlı olan kimse "İçkinin kölesi. Paranın kölesi." Kölelik denince bunları anlayacaksınız. Savaş durumu olmadığına göre sondan ikisini irdelemeye başlayın derim ben. Köle, Kuran'da hangi anlamda kullanılmış? Savaş durumu olmadığına göre mi? Bak bakalım dünyaya, savaş durumu var mı, yok mu? Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Karınca, Cüppeli ve sen sürekli çuvallıyorsunuz utanmadan birşey olmamış gibi devam ediyorsunuz. Karıncaya hesap nasıl yapılır gösterdim. Utanmadı. Neyse bırakalım hesabı dedi devam etti. Sen Myke Tyson gibi birini gösterip kadından üstün diyorsun. Utan. Sadam hüseyin, yaser arafat, musollini bunlar kim ki? Bill Clinton, Pele Neticede iyisiyle kötüsüyle büyük çoğunluğu dünyayı derinden etkilemiş ve değiştirmiş insanlar. İyidir veya kötüdür orası ayrı konu. Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Diyorum ama takan yok, bu adam hasta, hastaneye yatırılması lazım, köleliği insanlığın tümüne hak görüyor ama diğer bireysel şeyleri insanlık suçu gibi tüm insanlığa yamıyor.. İçkinin kumarın zinanın neresi bireysel yahu çıldırıcam! Sen içki içersin biri sana bakıp özenir ve o da içmeye başlar ona da bir başkası bakar etraf sarhoşlardan geçilmez olur. Bunların verdiği paralarla kurumlar (veya devletler) haksız kazanç elde ederler eşşek yüküyle zam bindirseler bile gidip almak zorundadırlar çünkü bağımlıdırlar. İş verimleri düşer, karaciğerleri iflas eder, hafıza sorunları yaşarlar vs... Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi (düzenlendi) İstisnalar vardır margareth tatcher, elizabeth, marie curie vs... Ama bunlar istisnadır ve kaideyi bozmazlar. Hasta işte, kendini seçilmiş kul sanıyor ve diğer insanlara her türlü insanlık dışılığı hak görüyor, diktatör kafayapısı var bu Carvantes'te, buna inanın, o bir ruh hastası Ekim 18, 2012 tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi İçkinin kumarın zinanın neresi bireysel yahu çıldırıcam! Sen içki içersin biri sana bakıp özenir ve o da içmeye başlar ona da bir başkası bakar etraf sarhoşlardan geçilmez olur. Bunların verdiği paralarla kurumlar (veya devletler) haksız kazanç elde ederler eşşek yüküyle zam bindirseler bile gidip almak zorundadırlar çünkü bağımlıdırlar. İş verimleri düşer, karaciğerleri iflas eder, hafıza sorunları yaşarlar vs... Doğru insan köle olsun o zaman, efendisi gel kuçu kuçu git kuçu kuçu desin değilmi Carvantes, bu düşünceni ben az çok çözdüm ama seni tam olarak ruh ve sinir hastalıkları uzmanları çözer.. Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Cervantes kuranı tam anlamıyla kavrayıp uygulayan biri , lütfen ona kızmayalım o bizim en büyük avantajımız. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Cervantes kuranı tam anlamıyla kavrayıp uygulayan biri , lütfen ona kızmayalım o bizim en büyük avantajımız. Durmadan köleliği savunup kadınları kızları f..şe sıfatına sokuyor bir aydır ,kızları reddedildiğinden dolayı yapıyor bir yerde, müslümanım ama tam uygulamıyorum dedi, ne hikmetse kuranı tam yazıyor ve savunuyor burda ama, icraat yok yani reelde, sen özellikle bayan olsan kızmaz mısın? Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Uygulamamak derken tam olarak ne demek istiyorsun? Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Uygulamamak derken tam olarak ne demek istiyorsun? Bir müslümanın kafa yapısını kıvırmadan ortaya koyuyosun. Özellikle kadınlar hakkında ki yorumların dan ve verdiğin değerden anlaşılıyor ki ki sen tam anlamıyla kurandan feyz almış birisin. Forumu ziyaret edenler açısından bizim için bulunmaz bir hint kumaşısın. Teşekkürler. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 19, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 19, 2012 gönderildi Bahsettiğin şey şu mu? http://www.ateistfor...opic=52579&st=0 Bunu ben sizin için yazmıştım kendim için değil. O sona eklediğim resim ise bora bora'dır. Lüks olması umurumda değil sadece kafa dinlemek maksadıyla oraya gitmek isterdim hepsi bu. Elimden gelse cihatçılara niye katılmayayım? Burada ne yapıyorum ki sıkıcı sıkıcı ders,bilgisayar,yurt,yemekhane vs... sonra da saçma sapan işler işte. Ama cihatçılar öyle mi maceranın aksiyonun alasını yaşıyor adamlar. Madem bunu yapanlar bir macera ve aksiyon yaşıyorlar sana göre, sen cihat ederek müslüman olmayı reddeden insanları kesebilirmisin? Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 19, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 19, 2012 gönderildi Madem bunu yapanlar bir macera ve aksiyon yaşıyorlar sana göre, sen cihat ederek müslüman olmayı reddeden insanları kesebilirmisin? Evet, Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 19, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 19, 2012 gönderildi Evet, Allahın emri nede olsa, islam insanı bireysellikten çıkarıp köle yapıyor, dahada kötüsü hayvanlaştırıyor, birkez daha belli etti islam kendini bu iletinle.. Link to post Sitelerde Paylaş
kenank 0 Ekim 30, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 30, 2012 gönderildi Yakında atalarınızla birleşmenize hiç bir mani kalmayacak....! Ha ha ha koptum gülmekten süper karıkatur vallahı. Link to post Sitelerde Paylaş
kenank 0 Ekim 30, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 30, 2012 gönderildi Dincilerin mizah anlayışı işte. Çantacı necmiyi dinleyip gülenlerle aynı kaynaktansınız. Necmı abımızın sohbetıne doyum olmuyor gercekten ama sızlerın şu darvın muhabbetınızde bıze çok malzeme oluyor Link to post Sitelerde Paylaş
İLİMCİK 0 Ekim 30, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 30, 2012 gönderildi (düzenlendi) Ben kendim, evrim teorisinin, özellikle uygulandığı alanlarda, geleceğin tarih kitaplarındaki en büyük espri malzemelerinden biri olacağına ikna oldum. Gelecek kuşak, bu kadar çürük ve belirsiz bir hipotezin inanılmaz bir saflıkla kabul edilBen kendim, evrim teorisinin, özellikleeBen kendim, evrim teorisinin, özellikle uygulandığı alanlarda, geleceğin tarih kitaplarındaki en büyük espri malzemelerinden biri olacağına ikna oldum. Gelecek kuşak, bu kadar çürük ve belirsiz bir hipotezin inanılmaz bir saflıkla kabul edilmesini hayretle karşılayacaktır. in((Malcolm Muggeridge i hayretle karşılayacaktır. (Malcolm Muggride, The End of Christendom, Grand Rapids: Eerdmans, 1980, s.43) mesini hayretle karşılayacaktır. (Malcolm Muggride, The End of Christendom, Grand Rapids: Eerdmans, 1980, s.43) Ekim 30, 2012 tarihinde İLİMCİK tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
İLİMCİK 0 Ekim 30, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 30, 2012 gönderildi Bu da fena değil yani.. Link to post Sitelerde Paylaş
kenank 0 Ekim 30, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 30, 2012 gönderildi Darwin muhabbeti yapılan bilimsel dergileri okursan çantacı necminin ne kadar boş söylediğini anlarsın. ANATOMICAL RECORD-ADVANCES IN INTEGRATIVE ANATOMY AND EVOLUTIONARY BIOLOGY ANNUAL REVIEW OF ECOLOGY EVOLUTION AND SYSTEMATICS BMC EVOLUTIONARY BIOLOGY BRAIN BEHAVIOR AND EVOLUTION DEVELOPMENT GENES AND EVOLUTION ETHOLOGY ECOLOGY & EVOLUTION EVOLUTION EVOLUTION & DEVELOPMENT EVOLUTION AND HUMAN BEHAVIOR EVOLUTION PSYCHIATRIQUE EVOLUTIONARY ANTHROPOLOGY EVOLUTIONARY APPLICATIONS EVOLUTIONARY BIOINFORMATICS EVOLUTIONARY BIOLOGY EVOLUTIONARY COMPUTATION EVOLUTIONARY ECOLOGY EVOLUTIONARY ECOLOGY RESEARCH EVOLUTIONARY PSYCHOLOGY GENETIC RESOURCES AND CROP EVOLUTION GENETICS SELECTION EVOLUTION GENOME BIOLOGY AND EVOLUTION IEEE TRANSACTIONS ON EVOLUTIONARY COMPUTATION INFECTION GENETICS AND EVOLUTION INSECT SYSTEMATICS & EVOLUTION INSECT INTERNATIONAL JOURNAL OF SYSTEMATIC AND EVOLUTIONARY MICROBIOLOGY ISRAEL JOURNAL OF ECOLOGY & EVOLUTION JOURNAL OF EVOLUTION EQUATIONS JOURNAL OF EVOLUTIONARY BIOCHEMISTRY AND PHYSIOLOGY JOURNAL OF EVOLUTIONARY BIOLOGY JOURNAL OF EVOLUTIONARY ECONOMICS JOURNAL OF EXPERIMENTAL ZOOLOGY PART B-MOLECULAR AND DEVELOPMENTAL EVOLUTION JOURNAL OF HUMAN EVOLUTION JOURNAL OF MAMMALIAN EVOLUTION JOURNAL OF MOLECULAR EVOLUTION JOURNAL OF SOFTWARE: EVOLUTION AND PROCESS JOURNAL OF SYSTEMATICS AND EVOLUTION JOURNAL OF ZOOLOGICAL SYSTEMATICS AND EVOLUTIONARY RESEARCH MARINE ECOLOGY-AN EVOLUTIONARY PERSPECTIVE MOLECULAR BIOLOGY AND EVOLUTION MOLECULAR PHYLOGENETICS AND EVOLUTION ORGANISMS DIVERSITY & EVOLUTION ORIGINS OF LIFE AND EVOLUTION OF BIOSPHERES PERSPECTIVES IN PLANT ECOLOGY EVOLUTION AND SYSTEMATICS PLANT ECOLOGY AND EVOLUTION PLANT SYSTEMATICS AND EVOLUTION TRENDS IN ECOLOGY & EVOLUTION Arkadaşım bır suru dergı ve kıtap ısmı yazarak evrımı bılımsel gıbı gösteremezsın.Evrım darvınden bu yana hala daha ıspatlanamamış bir teorıdır.Bilimsel hiç bir kanıtı yoktur.Daha ara fosıl bıle getırıp önumuze koyamadınız o ısmını verdın dergılerde bınlerce bılgisayarda tasarım edilmiş sözde evrıme uğramış resımler var.İşte darvınızımı böyle görsellıkle ayakta tutabılcenızı sanıyorsunuz sadece göz boyuyorsunuz.Bilimsel hiçbir kanıt yoktur o nedenle evrım teorı olarak kalmaya mahkumdur. Link to post Sitelerde Paylaş
İLİMCİK 0 Ekim 30, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 30, 2012 gönderildi Darwin muhabbeti yapılan bilimsel dergileri okursan çantacı necminin ne kadar boş söylediğini anlarsın. ANATOMICAL RECORD-ADVANCES IN INTEGRATIVE ANATOMY AND EVOLUTIONARY BIOLOGY ANNUAL REVIEW OF ECOLOGY EVOLUTION AND SYSTEMATICS BMC EVOLUTIONARY BIOLOGY BRAIN BEHAVIOR AND EVOLUTION DEVELOPMENT GENES AND EVOLUTION ETHOLOGY ECOLOGY & EVOLUTION EVOLUTION EVOLUTION & DEVELOPMENT EVOLUTION AND HUMAN BEHAVIOR EVOLUTION PSYCHIATRIQUE EVOLUTIONARY ANTHROPOLOGY EVOLUTIONARY APPLICATIONS EVOLUTIONARY BIOINFORMATICS EVOLUTIONARY BIOLOGY EVOLUTIONARY COMPUTATION EVOLUTIONARY ECOLOGY EVOLUTIONARY ECOLOGY RESEARCH EVOLUTIONARY PSYCHOLOGY GENETIC RESOURCES AND CROP EVOLUTION GENETICS SELECTION EVOLUTION GENOME BIOLOGY AND EVOLUTION IEEE TRANSACTIONS ON EVOLUTIONARY COMPUTATION INFECTION GENETICS AND EVOLUTION INSECT SYSTEMATICS & EVOLUTION INSECT INTERNATIONAL JOURNAL OF SYSTEMATIC AND EVOLUTIONARY MICROBIOLOGY ISRAEL JOURNAL OF ECOLOGY & EVOLUTION JOURNAL OF EVOLUTION EQUATIONS JOURNAL OF EVOLUTIONARY BIOCHEMISTRY AND PHYSIOLOGY JOURNAL OF EVOLUTIONARY BIOLOGY JOURNAL OF EVOLUTIONARY ECONOMICS JOURNAL OF EXPERIMENTAL ZOOLOGY PART B-MOLECULAR AND DEVELOPMENTAL EVOLUTION JOURNAL OF HUMAN EVOLUTION JOURNAL OF MAMMALIAN EVOLUTION JOURNAL OF MOLECULAR EVOLUTION JOURNAL OF SOFTWARE: EVOLUTION AND PROCESS JOURNAL OF SYSTEMATICS AND EVOLUTION JOURNAL OF ZOOLOGICAL SYSTEMATICS AND EVOLUTIONARY RESEARCH MARINE ECOLOGY-AN EVOLUTIONARY PERSPECTIVE MOLECULAR BIOLOGY AND EVOLUTION MOLECULAR PHYLOGENETICS AND EVOLUTION ORGANISMS DIVERSITY & EVOLUTION ORIGINS OF LIFE AND EVOLUTION OF BIOSPHERES PERSPECTIVES IN PLANT ECOLOGY EVOLUTION AND SYSTEMATICS PLANT ECOLOGY AND EVOLUTION PLANT SYSTEMATICS AND EVOLUTION TRENDS IN ECOLOGY & EVOLUTION Bir sürü masal kitabı. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts