KAROAS 0 Oluşturuldu: Ekim 15, 2012 Raporla Share Oluşturuldu: Ekim 15, 2012 Evet neden? Sen ateistsin. Hiçbir sorumluluğun yok. İyin yok kötün yok. Sanane milletin dininden tanrısından. Ben ateistim der güzel güzel yaşarsın. Kimsede sana karışmaz. Ama dur aklıma birşey geldi. Her nekadar ateistde olsanız, pante bilmem ne de olsanız içinizden bir his, ya yanılıyorsam diyor değil mi? O yüzden bu siteyi kurdunuz ve gelip gidip yazı yazıyorsunuz. Okuyorsunuz. İkinci aklıma gelen neden ise: Ben ateistim ama kendime bunu kanıtlamam lazım. Ee nede olsa dışarı çıkıp gerçek hayatta kimseye sövemem.. O halde gelir bu siteye yarım saat bir saat takılır, tanrıya iyice söver, içimi boşaltır giderim. Hem ateist olduğumu kendime, vicdanıma kanıtlarım. Peh ne yaparsan yap vicdanından kaçamazsın bay ateist. Herşeyden kaçsan ölüm korkusundan, ölümden sonraki bilinmezlikten yine kaçamazsın. Link to post Sitelerde Paylaş
internettin_hoca 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi (düzenlendi) Neden dinci sitelere aynı soruyu sormak objektifliğini göstermiyorsun ? git dinini içinde yaşa demiyorsun ? karaos sen bilimadamı değilsin psikolog değilsin kendi beynindeki düşünceleri bence başkaları öyleymiş gibi montelemeye kalkma bırak bak Allah biliyor diyorsun ya kimini ne olduğunu işte senide iyi biliyor sen git yaptığın günahlara ağla bence...çünkü sahte müslüman olduğun çok açık başka kendi fikrimi sana monteledim aynı senin başkalarına yaptığın gibi bence karaos menfaatçi, karaktersiz aciz, Allahın yalaksı ancak Allah bunu çook iyi biliyor ve cehennemde yakacak bunu böyle bir insan, uçak sallanınca Allah aklına gelen bir insan, bence budur eminim böyle biridir şüpheniz olmasın.. çünkü ben onu kendisinden çok daha iyi tanıyorum bilmiyorsun diyenin anlını karışlarım çok eminim ki bu sahte müslümandır..ölümle milleti korkutmaya çalışan ezik ve ölümden en çok altına sıçan kendisidir, çünkü öbür dünya varsa cehenneme gidecektir ancak olmama ihtimalide kafasında hep vardır bilinmezlikten çok korkar çünkü inancıda zapzayıftır.. Ha çalışma izni verseler yarın sen gene utanmadan defolup avrupaya gidersin iranada gitmezsin ya neyse.. Ekim 15, 2012 tarihinde internettin_hoca tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
zlndlq 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi Hayir Karoas, hayir.. Bu siteye ihtiyac var cunki gercek hayatta cogumuz aklimizdan geceni soyleyemiyoruz. Bircok sacma sapan, ipe sapa gelmeyen absurd dogmalarla cevriliyiz, ve bu antika dogmalardan yola cikip ulkenin duzenini ona gore bile sekillendiriyorlar. Hadi ferdi, individuel bir secim olsa ne ala, ama din (ve hususiyetle Islam) asla boyle degildir. "Emri bil maruf Nehyi anil munker" vazifesinin neredeyse farz kabul edilen bir ideolojiden bahsediyoruz. Daha bircok sebep var, ama simdilik bukadar. Link to post Sitelerde Paylaş
KAROAS 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi karaos sen bilimadamı değilsin psikolog değilsin nerden biliyorsun? siteye üye olurken diploma fotokopisi istemediler. Link to post Sitelerde Paylaş
execute 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi (düzenlendi) Boyle bir site kurma istegi, boyle bir siteye uye olma istegi ile baslar. Etrafi dini dogmalarla cevrili ve akli bu dogmalari kabul etmeyen insanlar. Bu ve bunun gibi siteler sayesinde ateizme ilk adimlarini atiyor, muhtemelen bu siteyi kuran kisilerde zamaninda boyle bir ihtiyac duymus veya bu ihtiyaci gormus ve site kurarak yanitlamis kisiler. Sen de bu siteye bir ihtiyacla geldin, bunu unutma ve neden burda oldugunu sorgula. Belki de ilerde sende ateist olacaksin ve su anda din hakkinda ki gercek goruslerini kabul edemiyorsun. Ekim 15, 2012 tarihinde execute tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
ziobelle 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi nerden biliyorsun? siteye üye olurken diploma fotokopisi istemediler. Durumun çok daha vahim öyleyse ! Bilim adamı falansan yani.. Link to post Sitelerde Paylaş
internettin_hoca 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi (düzenlendi) nerden biliyorsun? siteye üye olurken diploma fotokopisi istemediler. Sen başkaları hakkında kesin yorum yapıyorsun ya bende senin hakkında yapıyorum aradaki ironiyi bile çözemeyecek kadar saftiriksin....sen dinsizler şöyle derken nasıl eminsen bende senin için aynı şekilde eminim Bir kere sordğu soru gerçekten çok saftça iyi kapatalım gidelim o zaman sana soru sorduk arkadaşım neden dinini gidip evinde yaşamıyorsun? din siteleri sayısı hakkında fikrin yok galiba kaldıki dincilerin ihtiyacı bile yok asıl dinsizlerin var.....gene anlayamadı sayın bilim adamımız.. Ekim 15, 2012 tarihinde internettin_hoca tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi Adı ateistforum yerine antiislamforum olmalıydı Link to post Sitelerde Paylaş
KAROAS 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi İnternetin tamamı gibi buna da eğlence demeliyiz aslında. Ateist bir internet sitesine üye olup, orada yazılanları okuyup ateist olanların aklına şaşarım. Diğer yandan ateist olup, dini bir sitede yazılanlar yüzünden dindar olanlarında aklına şaşarım. Ben kimsenin fikirlerini eleştirmem sövülmediği, hakaret edilmediği ve mantık dışı olmadığı sürece. Bunu bir kenarda tutarak şunları söylemeliyim, bu siteye üye olurken amacım yazmak değil okumaktı. Diğer birçok forum sitesi gibi bu siteninde okumak için üyelik istediğini düşündüğüm için üye oldum. Sonra biraz biraz yazmaya başladım. Derken. Tartışmak hiç fena olmuyormuş. Bu siteye gelen giden ateistlerin birçoğunu tebrik ediyorum. Adam gibi tartışmayı biliyorlar. Hepsi değil ama. Zaten bu site o yüzden zevkli. Beyin fırtınası gibi düşünün. Düşünsenize aynı ortamda iki dindar, dini bir konu üzerinde adam gibi tartışamıyor. Birbirlerini yiyor. Yok senin dediğin doğru yok benim dediğim doğru diye. O nedenle ateistleri tebrik ediyorum. Dini değerlerime gelince, az öncede yazdığım gibi bir site yüzünden sarsılmaz dini düşüncelerimi bir kenara atacak değilim. Bu konuyu artniyetle açmadım. Merak ettimde açtım. Ve şunuda eklemeliyim. Sitenizde yazan cigi gibi, hacı gibi veya imnihan mıydı şimdi ismini unuttum, gibi arkadaşlarla gerçek hayattada görüşmek isterim. Açık açık bir ateistle hiç tanışmadım. Merak ediyorum, gerçekte tartışmak nasıl olur diye. Diğer yandan eyvahcübbeli gibi, ilimcik gibi dostlarlada görüşmek isterim. Saygılar. Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi Abi ne yiyorsun evde sen bu kadar enerji patlaması!!! Dur sakin ya insan kendine benzeyenlerle sohbette etmek istiyor. Sanane siteyi kuranlardan kurmak isteyenlerden üye olanlardan. Ne yani günlük hayatta şuradakileri konuşacak bi ortam mı var sence. Daha geçen ramazan da bırakın ateistleri alevilerle ilgili olay olmadı mı? Bu kadar dertliysen git islami forumlara. Merak etme ateistleri cahil,sapık,pis,habersiz, tebliğ yapılmamış, sanki ormanda bulunup torbaya atılan mantar gibi görenlere de biz şaşırıyoruz. İçimizdeki cevherleri gördün ve kavram karmaşası yaşıyorsun sanırım Link to post Sitelerde Paylaş
internettin_hoca 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi Bu siteye üye olan dindar arkadaşımızda çok var...ve bu kişiler karşılarında karşıt bir fikir ile tartışmayı tercih ettikleri için buradalar, yoksa gider din sitesinde kendin çal kendin oyna tek tartışma alevilik dinmi, ebubekir bilmemne...bu sitede tamamen ateist olsa idi o zaman dediğinde gene haklı olamazdın...neden araba sitesi var, neden futbol sitesi var, neden gülben ergen fan sitesi var, neden o var böyle saçma sorumu olur yahu.....ancak bu sitede sadece ateist olsa idi ben sana yardımsı olurdum orası ayrı ..derdim ki onlarda gelsin yoksa din sitesi gibi olur burası.... O yüzden dindar arkadaşlarada saygısızlık yapıyorsun aklınca dinsizleri kötüleyeceksin ancak bu sitede atistiniden tut hristiyanına kadar değişik felsefi görüşlere inanan arkadaşlar var ve ortak çatı altında yazışıyoruz... Bu arada Allahın var olup olmaması senin dinini meşrulaştırmaz artık bunuda bir kenara yazın, tersinide Avrupada hristiyanlar yapıyor... Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi Başlık sahibi son yazında durumu düzeltmişsin ve sana yazdığım ilk paragraftan dolayı idi. Bu forumu neden seviyorum: Kendinden olmayanı dışlamadığı için Fikirlerini sonuna kadar söyleyebildiğin için Birşeyler öğrendiğin için Çekinmeden herşeyi sorabildiğin için Seni kullanan veya küçük gören olmadığı için Eğer söylediğinin aksi iddia edilirse bunu sana kabul ettiresiye kadar kanıt sunulduğu için vsvsvs Link to post Sitelerde Paylaş
güven 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi Evet neden? Sen ateistsin. Hiçbir sorumluluğun yok. İyin yok kötün yok. Sanane milletin dininden tanrısından. Ben ateistim der güzel güzel yaşarsın. Kimsede sana karışmaz. Ama dur aklıma birşey geldi. Her nekadar ateistde olsanız, pante bilmem ne de olsanız içinizden bir his, ya yanılıyorsam diyor değil mi? O yüzden bu siteyi kurdunuz ve gelip gidip yazı yazıyorsunuz. Okuyorsunuz. İkinci aklıma gelen neden ise: Ben ateistim ama kendime bunu kanıtlamam lazım. Ee nede olsa dışarı çıkıp gerçek hayatta kimseye sövemem.. O halde gelir bu siteye yarım saat bir saat takılır, tanrıya iyice söver, içimi boşaltır giderim. Hem ateist olduğumu kendime, vicdanıma kanıtlarım. Peh ne yaparsan yap vicdanından kaçamazsın bay ateist. Herşeyden kaçsan ölüm korkusundan, ölümden sonraki bilinmezlikten yine kaçamazsın. ateist küfürmü ediyor müslümanı ediyor sence?allahın aytleri küfürle geçilmiyor bunu bir yartıcı yaparmı yapmaz kim yapar ateismi yoksa muhammet hazertelerimi kim muhammed yapar allah putunun adına Link to post Sitelerde Paylaş
KAROAS 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi ateist küfürmü ediyor müslümanı ediyor sence?allahın aytleri küfürle geçilmiyor bunu bir yartıcı yaparmı yapmaz kim yapar ateismi yoksa muhammet hazertelerimi kim muhammed yapar allah putunun adına sence öyleyse öyledir. ama şu forumda Allah'a Muhammet'e alenen veya gizliden edilmiş binlerce küfür çıkar. Yeri geldiği zaman ateistler ahlaklı, bilim erbabı olur, ama yeri geldiği zaman küfürbaz olur. Sizin buraya sayfa sayfa yazıp günlerce tartıştığınız din beni ilgilendirmez. Benim büyüklerimden gördüğüm, kitaplarından okuduğum, okulda eğitimini aldığım din bana küfrün yasak olduğunu açıkça beyan ediyor. Link to post Sitelerde Paylaş
güven 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi sence öyleyse öyledir. ama şu forumda Allah'a Muhammet'e alenen veya gizliden edilmiş binlerce küfür çıkar. Yeri geldiği zaman ateistler ahlaklı, bilim erbabı olur, ama yeri geldiği zaman küfürbaz olur. Sizin buraya sayfa sayfa yazıp günlerce tartıştığınız din beni ilgilendirmez. Benim büyüklerimden gördüğüm, kitaplarından okuduğum, okulda eğitimini aldığım din bana küfrün yasak olduğunu açıkça beyan ediyor. küfürün kim iyi olduğunu savunduki oku kuranı düşün bunca insan dilini bilmediyi arpcadan kuran okuyor mezarlkta yolda giderken camide v.s. ne okuduğunu hangi ayeti okduğunu biliyormu insanlar hep inanmayna küfür ediyorlar bumu ilahi adelet sizin bir lafınız var hoca o..srsa cemeat s...çar allah dediyiniz bunu yaprsa kusura bakmayın bizim yapamız normeldir birisi sana küfür etiyinde sayıylamı karşlıyormusun Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi Bu siteye gelmezseniz, medyada bilimle ilgisi olmayan kişiler evrime laf atmazlarsa, forumda kimse islamı konuşmaz. Veya daha az konuşur. Zamanla biz daha felsefik, bilimsel konulara gireriz. Her gelene evrimi anlat, kutsal kitaplardaki bilimsel yanlışları anlat, çok da memnun değiliz bu durumdan. E o zaman bütün Müslüman üyeleri atın gitsin. Daha iyi bilimsel ve felsefik takılırsınız. Link to post Sitelerde Paylaş
Hz Salatalık 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi evet ölümden sonrası bilinmezlik.semavi dinlerdeki hayali varlıklarla karşılaşmıyacagımdan eminim Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Ekim 15, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 15, 2012 gönderildi Gelişme var yakında Karoas , neden böyle bir kitap yazılma isteği doğar diyecek. umutluyum. Link to post Sitelerde Paylaş
KAM 0 Ekim 16, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 16, 2012 gönderildi Genel olarak, ateistler dinle, imanla ortalama bir müslümandan daha ilgili ve bilgilidir. Bu bir tezat gibi gözükse de değildir. Kimse sandığın gibi, islamı beğenmeyip, batıya özenip de ateist olmaz. Kafasına takılır, şüphe eder, sorgular ve bu yûzden araştırır, ve dinin ne olduğunu idrak eder. Hiç araştırmasaydı, merak etmeseydi, sorgulamasıydı ateist değil, senin gibi bir Müslüman olarak kalırdı. Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Ekim 16, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 16, 2012 gönderildi Ateistler bunu yapmak zorundalar. Allah'ın onları yaratma sebebi budur. Her yaratılmış kendince Allah'a ibadet eder. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts