vaaaybeee 0 Oluşturuldu: Kasım 16, 2012 Raporla Share Oluşturuldu: Kasım 16, 2012 Albastı yeni avatarın daha güzel olmuş. Eskisinden korkuyordum. Hayırlı olsun Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Kasım 17, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2012 gönderildi Iyi yaziyordunuz ve forumdan uyeliginizi sildirdiniz, kisa bir uyeliginiz oldu, burda degilsiniz ama neden diye soracagim yinede:) Belki okur ve tekrar uye olursaniz cevaplarsiniz... Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
koltuk 0 Kasım 17, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2012 gönderildi -İnmanah- Atılan2'nin kabusu Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Kasım 17, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2012 gönderildi Ne zaman görsem aklıma http://koltukgenerali.blogspot.com/ geliyor Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
koltuk 0 Kasım 17, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2012 gönderildi rumpeltinski Ateist kılığında gelip, münafık kılığında forumdan gidecek bir üye Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Kasım 17, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2012 gönderildi Adil:) Ayni zamanda dini bilgisi muslusleri 10'a katlar.. Muslusler icin aci ama gercek:) Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bakifani 0 Kasım 17, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2012 gönderildi Müslüşler Dinini tam biliyor mu? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Kasım 18, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 18, 2012 gönderildi Ah dinin boyanmiÅ suslenmis ve piyasaya surulmus hali olan tasavvuf ah.Yok baki islami bir siz ozeller bili biliyorsunuz:) Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bakifani 0 Kasım 18, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 18, 2012 gönderildi inmanah, bul bir insan sen de öğren. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Kasım 18, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 18, 2012 gönderildi Bana ne? O beni bulsun alla alla, allahi somut olarak gosterecek birisi varsa ciksin karsima, ama nerdeeee? Hepisi kafada, kisi kendine bile gosteremez inandigi allahini, anca bile bile kendini kandirmanin verdigi anlamsiz ic huzurunu yasar bu taravvufla, trajikomik bu yaratici kavrami.. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
koltuk 0 Kasım 18, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 18, 2012 gönderildi Zaza, Başlıkları en ciddi okuyan üye. Bir gün yazmaya karar verirse çok can yakar Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Kasım 19, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 19, 2012 gönderildi Ateist Bakis Bazen uslubu cok sert olsada her ne kadar sert gorunsede bir taraftanda en kibar yazan uyelerden biri gibi geliyor bana, ilginc tarzi var.. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Kasım 19, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 19, 2012 gönderildi IFeelGood, Placebo Olmasi gereken aydin Turk kadinini tam yansitan degerli iki uyeydi, ayni zamanda kimseye (buna kendileride dahil) imtiyaz saglamayan haksizligi kim yaparsa yapsin goren cok adil iki adminimizdiler, umarim aramiza tekrar donerler, yokluklari cok belli oluyor.. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Kasım 20, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 20, 2012 gönderildi Akhe nerede ya? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Kasım 21, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 21, 2012 gönderildi :) Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Kasım 21, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 21, 2012 gönderildi AKHENATON Bilgi birikimiyle birilerini dovuyordur kesin..:) Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
koltuk 0 Kasım 22, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2012 gönderildi rumpeltinski Ateist kılığında gelip, münafık kılığında forumdan gidecek bir üye She ra ve doctor kılığında hayata tutunmaya çalışıyor (tahmindir) Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
blackcanary 0 Kasım 22, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2012 gönderildi koltuk yazdığı iletilerle müslümanları sahiden 'koltuğa oturtan' kıymetli kişilik Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Kasım 23, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 23, 2012 gönderildi She ra ve doctor kılığında hayata tutunmaya çalışıyor (tahmindir) Başka bir başlıkta daha aynı tahminde bulunmuş yorum yapmışsınız. she-ra ve doctor aynı kişi değildir, bu tespit IP numaralarıyla da sabittir, doctor nikli üye foruma daha önce üye olup yazmış pharmacist'tir. Bu açıklamaları yapalım ki kimse zan altında kalmasın. Bilinmelidir ki forumdan atılan kişiler daha sonra gelip yazma hakkına sahiptir, herkese tekrar şans tanınır. Forumda istenmeyen kişiler bellidir yönetim bu kişilerin gelmesinin önüne geçmeye çalışır, geçememişse de gördüğü yerde atar. İki ya da daha fazla nikle yazmak kurallara aykırıdır, bunu yapan kişi uyarılır ve sadece tek nikle yazması sağlanır, kuralı bile bile tekrar nik alır veya depoladığı gözden kaçan niklerle yazmaya devam ederse de atılır. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
koltuk 0 Kasım 23, 2012 gönderildi Raporla Share Kasım 23, 2012 gönderildi Başka bir başlıkta daha aynı tahminde bulunmuş yorum yapmışsınız. she-ra ve doctor aynı kişi değildir, bu tespit IP numaralarıyla da sabittir, doctor nikli üye foruma daha önce üye olup yazmış pharmacist'tir. Bu açıklamaları yapalım ki kimse zan altında kalmasın. Bilinmelidir ki forumdan atılan kişiler daha sonra gelip yazma hakkına sahiptir, herkese tekrar şans tanınır. Forumda istenmeyen kişiler bellidir yönetim bu kişilerin gelmesinin önüne geçmeye çalışır, geçememişse de gördüğü yerde atar. İki ya da daha fazla nikle yazmak kurallara aykırıdır, bunu yapan kişi uyarılır ve sadece tek nikle yazması sağlanır, kuralı bile bile tekrar nik alır veya depoladığı gözden kaçan niklerle yazmaya devam ederse de atılır. Çok ciddi yazmışsınız. Benim yaptığım bir tahmin ve de önemi olmayan bir konu. Aslında IP'leri de farklı olsa, kendileri de farklı kişiler olsa, özde aynılar, prototipler. Kısaca da aşağıdaki gibi tanımlanabilirler. Aşağıdaki 4 maddeyi yazılarında barındırıp, inandığı söylediği dinin kitabından kaçıp, kafirlerin söylemedikleri sözlerinden medet uman kişiler. Bu kılıfla gelen kişilerin hepsi benim için aynıdır. Yoksa bu arkadaşların atılıp atılmamasının, 5 nick almasının, ne önemi olabilir ki? Forumu çöpe çevirmediği sürece her renge ihtiyaç da var, yer de diye düşünüyorum. Dur senin hakkında tahminde bulunayım; 1) Eskiden ateistin, 2) Ancak Kuran'ın hikmetini görüp müslüman olmaya karar verdin veya her an müslüman olabilirsin 3) Amma Kuran ayetlerini tartışmaktan yana değilsin 4) Bunun yerine tanrı var mı yok mu tartışması daha ilgi alanına giriyor vs vs vs Bakalım tahminim tutacak mı? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Tartışmaya katıl
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.