-inmanah- 0 Ocak 27, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 27, 2013 gönderildi BrainDamage Teşekkür ederim, sende yaşına nazaran çok olgun çok zeki ve beceriklisin. İlerde çok şey başaracağına eminim o potansiyel var sende.. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Küllük 0 Ocak 27, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 27, 2013 gönderildi Merakeden, Ben ve dostum e-teist çok severdik kendisini ancak artık pek takılmıyor. Özledik yahu Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
RedEyeJedi 0 Ocak 27, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 27, 2013 gönderildi Merakeden, Ben ve dostum e-teist çok severdik kendisini ancak artık pek takılmıyor. Özledik yahu e-teist de yok artık, neden? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Küllük 0 Ocak 27, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 27, 2013 gönderildi e-teist de yok artık, neden? İşleri yoğundu, sanırım o yüzden ayrıldı. Okuyorsa bir ceeeeeeee desin yahu Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ocak 27, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 27, 2013 gönderildi küllük bende tam bunu yazacaktım sen ismini andıktan sonra.. e-teist burdaysan ahada burdayım de Değilsende uğra artık... Severim kendisini ve üslubunu.. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Küllük 0 Ocak 27, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 27, 2013 gönderildi İnmanah Burada olsa tarzından hemen tanırım. Çok keyifli bir üslubu vardı. Üye olduğunu sanmıyorum ama belki okuyordur. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ocak 27, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 27, 2013 gönderildi Yakup Değerli bir yazar ve üyemizdi.. Bilgi dolu seviyeli ve yeri geldimi cuk oturtan yazılarını özledim.. Bir an önce aramızda görmeyi temenni ediyorum.. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
CinciHoca 0 Ocak 27, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 27, 2013 gönderildi evet.. liboşlara karşı savaşan ateistforum köşe yazarıydı kendisi.. ben kendisini görmeyi temenni etmiyorum. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ocak 27, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 27, 2013 gönderildi atılan2 Avatarına uyuz oluyordum ama artık avatarını geriye doğru solladığını farkettiğimden beri çok yakıştırıyorum gözümde.. Avatarı kendisine seslenen, kendisine en yakışan üye Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Küllük 0 Ocak 27, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 27, 2013 gönderildi Atılan2, "What's up"ı Türkçeye tercüme etmeyi öğrenene kadar ne bize ne de islam alimlerine huzur yok. Atılan kardeşim gugıldan destek al ve tercüme ettir bak bakalım tercüme nasıl oluyor? Hangi kelime ne hale geliyor gör. Sonra da senin "mantığınla" "What's up"ı tercüme et ve karşılaştır. Biz de görelim nasıl oluyormuş Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ocak 29, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 29, 2013 gönderildi ran99 Benim aklımı karıştırıyordu bazı iletileri ile ama hiç kötü düşünmedim onun hakkında, illa kötü düşünmekte gerekmiyor tabiki ama adminimiz hacı'nın iletisinden sonra fark ettim. İletileri asimetriklikler yansıtıyor evet.. Yakın markajımdasın artık, ona göre yaz.. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Katır 0 Ocak 29, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 29, 2013 gönderildi Sağduyu, Çok sağlam sinirleri olduğunu düşünüyorum. Makine gibi Yazılarını zevkle okuyorum. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Ocak 29, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 29, 2013 gönderildi Hoşgeldin koltuk , neden nick değiştirip duruyorsun , sen olduğun anlaşılıyor zaten ... Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Katır 0 Ocak 29, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 29, 2013 gönderildi Hoşbulduk, demek ki anlaşılmasın diye değiştirmiyorum Not: Soruna cevap vermediğimin farkındayım Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Ocak 29, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 29, 2013 gönderildi Ayrıca K örüntüsünü değnek' te neden bozdun , onu da merak etmiyor değilim . Bence gerçek ismin K ile başlıyor. Koltuk Katalan Küllük Katır Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Katır 0 Ocak 29, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 29, 2013 gönderildi 19cular çözebilir şifreyi ancak Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
cehane27 0 Ocak 29, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 29, 2013 gönderildi (düzenlendi) bir de forum üye sayısını artırmaya çalışıyor gibi. böyle giderse yakında 80.000'i rahmetli toplam 100.000 tane üye olacak.. Ocak 29, 2013 tarihinde cehane27 tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Katır 0 Ocak 29, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 29, 2013 gönderildi "Türkçe nickleri özendirmeye çalışıyorum" desem işe yarar mı? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
cehane27 0 Ocak 29, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 29, 2013 gönderildi eskiden isim -soy isim koymak önemliydi. ama şimdi nüfus artışı sonucu isim koymak yetersiz kaldı.. ve herkese çiftlik hayvanı gibi numara vermeye başladılar. bunu forum yazılımları da yapıyor. örn. bu forumda benim numaram 39.026.. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Ocak 29, 2013 gönderildi Raporla Share Ocak 29, 2013 gönderildi eskiden isim -soy isim koymak önemliydi. ama şimdi nüfus artışı sonucu isim koymak yetersiz kaldı.. ve herkese çiftlik hayvanı gibi numara vermeye başladılar. bunu forum yazılımları da yapıyor. örn. bu forumda benim numaram 39.026.. Aslında onun sebebi fazladan bellek işgal edilmesini önlemek . Bayttan tasarruf etmek . Karakter dizileri olan nickler ile işlem yapmak bir hayli gereksiz . Bunun yerine integerlar kullanılarak (genellikle 4 bayt) istenilen kullanıcıya ulaşılabiliyor . Bir nevi index numarası yani ... Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Tartışmaya katıl
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.