Jump to content

Diger dinlere inananlarin Islam'a bakis acisi


Recommended Posts

Turkiye'de yasarken hep gavurlarin kotu oldugu, gavurlarin kotu olmasinin sebebinin ise yanlis dine inanmalari oldugu onyargisi ile buyuduk hepimiz. Simdi Amerika'da yasiyorum ve cevremdeki insanlarin Islam'a ayni hatta daha kotu bir onyargi ile baktiklarina sahit oluyorum. Muslumanlarin, sokaktaki siradan insanlar tarafından patlamaya hazir bir bomba gibi adam oldurmek uzere programlanmis birer terorist adayi olarak gorulduklerini; dinlerinin cok ilkel olduguna, kadinlara ikinci sinif davranildigina ve Orta Dogu'nun sirf din yuzunden geri kaldigina inandiklarini gozluyorum.

Elbette bu yargilarin dogru olmayan taraflari var ama neden Islam bu derece ilkel goruluyor? Dininin en guzeli en iyisi, en bariscili oldugu dusunen muslumanlar karsisinda onlari ilkel, vahsi, acimasiz, kadin dusmani goren 'gavurlar'... Ve isin ilginci Yahudi, Protestan, Katolik ya da Hindu gibi diger yaygin dinler hakkinda boyle dusunmuyorlar. Muslumanlara sormak istiyorum, sizce yanlislik nerede?

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Ben ateist degilim ama kur,ana baktığımızda kur,anda birçok ayat müslümenleri diger batıl gösterdigi dinlerle SAVAŞMAYA dürtmektedir ınsanları.

Bukadar olmasada diger(orta doğu,Arap kökenli) dinlerdede var bu dürtü.

Bunlardan en fazla dürtü ayatı olan ıslamdır.

Ama Yahudular olsun

Hırıstıyanlar olsun dini polıtıkadan uzaklaştırdıklarından,din artık bunlarda bir dürtü olmaktan çıkarılmıştır.

Avrupa ülkelerinde binlerce kilise kapatılmış.

Onun yerine bilim yuvaları artırılmıştır.

Islam dünyesindeyse bunun tam tersi yapılmakta,din artık polıtıkaya bağdaş kurup oturmaya başlamıştır.

Ortaçağda Avrupada olduğu gibi.

Avrupa bundan çok büyük zarar gördü,müslümenlerde bu zararı göreceklerdir.

Bundan kaçış yoktur.

Uygar ülkelerle müslüman ülkeler arasındakı BEYİN farkı matbaadan dolayı 250 yıl deniyür ama bu doğru degil.Bir müslümenle bir Avrupalı arasında bence ENAZ 500 yıl fark vardır.

Doğu Avrupalı ve Balkanlar Osmanlı egemenlıgınde galdıhlarından ,onlarda beyince Osmanlı olarah geri kalmışlardır.

Aradakı FARK en az 500 yıldır.

Tolondedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş

Turkiye'de yasarken hep gavurlarin kotu oldugu, gavurlarin kotu olmasinin sebebinin ise yanlis dine inanmalari oldugu onyargisi ile buyuduk hepimiz, Simdi Amerika'da yasiyorum ve cevremdeki insanlarin Islam'a ayni hatta daha kotu bir onyargi ile baktiklarina sahit oluyorum. Sokaktaki siradan insanlar muslamanlarin patlamaya hazir bir bomba gibi adam oldurmek uzere programlanmis birer terorist adayi olarak goruldukleri ve dinlerinin cok ilkel oldugunu, kadinlara ikinci sinif davranildigini ve Orta Dogu'nun sirf din yuzunden geri kaldigina inandiklarini gozluyorum. Elbette bu yargilarin dogru olmayan taraflari var ama neden Islam bu derece ilkel goruluyor, dininin en guzeli en iyisi, en bariscili oldugu dusunen muslumanlar karsisinda onlari ilkel, vahsi, acimasiz, kadin dusmani goren 'gavurlar'... Ve isin ilginci Yahudi, Protestan, Katolik ya da Hindu gibi diger yaygin dinler hakkinda boyle dusunmuyorlar. Muslumanlara sormak istiyorum, sizce yanlislik nerede?

orta doğunun bu halde olmasının suçlusu din değildir. israil abd gibi gavurlardır.

abd'yi yönetenler yahudi halk da hristiyanken bebek katili siyonist israili ve tecavüzcü haçlı abd'yi kötü görmeleri mümkün müdür?

müslümanların kötü, diğerlerinin ise iyi görünmelerinin en büyük sebeplerinden biri propagandadır. bu da güçlü olmaktan ileri gelir. güçlü olan haklı oluyor yani.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne derece propagandanin etkisi var bilemem. Islam adina yapilan terorist eylemlerin, Afganistan'da, Pakistan'da Suudi Arabasitan'da kadinlara yapilan zulumlerin etkisi cok buyuk. Ayrica buyuyunce 'canli bomba' olacagim diye konusma yapan kucuk kizlari duyan insanlar boyle dusunuyor. Ortadogu'nun bu halde olmasinin sebebi dindir. Petrol gibi cok buyuk bir guc ellerindeyken bile bu derece geri kalmalarinin sebebi yine dindir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

orta doğunun bu halde olmasının suçlusu din değildir. israil abd gibi gavurlardır.

abd'yi yönetenler yahudi halk da hristiyanken bebek katili siyonist israili ve tecavüzcü haçlı abd'yi kötü görmeleri mümkün müdür?

müslümanların kötü, diğerlerinin ise iyi görünmelerinin en büyük sebeplerinden biri propagandadır. bu da güçlü olmaktan ileri gelir. güçlü olan haklı oluyor yani.

İslam ülkeleri olarak, devri zamanında o ülkelerin hepsinden ileriydiniz, güçlüydünüz. Ne oldu da onlar sizi fersah fersah geçerken, ananızı ağlatacak ve gıkınız çıkamayacak kadar güçlenirken, sizin aklınız nerdeydi? Ha ben biliyorum, sizin aklınız hurilerle seks alemleri rüyasındaydı, ama birde sizden duyalım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir takım beceriksizlik, beyinsizlik, ahmaklık ve embesilliklerini başkalarına yüklemek müsloşların en tipik özelliklerinden biridir.

Hiç düşünmezler mesela, "Yahu biz gidip allaha tapıp namaz kılıyoruz diye tanrı vişnu deprem yolladıysa?" demezler hiç, giderler, 7.4 yetmedi mi diye birilerini suçlarlar. Oysa depremlerin kendine tapmayan insanları cezalandırmak için yüce tanrı vişnu tarafından yapıldığı inkar edilemez bir hakikattir.

Elbette bunu düşünmeyen gerzek sürüsü, depremin nerden çıktığını asla ve kata anlayamaz. Yer sallanıp evi başına yıkıldıkça, aptal aptal gider, hala bir günah keçisi arar. Neymiş aha şu homo imiş, yok bu kucak kucağa dans ediyormuş... Sonuçta da bu angut sürüsünün jeoloji denen bilimden bihaber olması elzem olur tabii ki.

Bu aynı gerizekalı dangalak güruh, aynı şekilde, pek bir sağlam sandığı ama volkan ve fay hattından ibaret bir sosyal düzen içinde olduğunu farkedememektedir. Ama niye ikide birde kafam geçiyor bu ssitem, neden canımı acıtıyor, neden ziyana yol açıyor, bunları düşünüp aramak, bulmak, bakmaktansa, yahudiyi, amerikalıyı filan günah keçisi olarak görüp, kabahati onlara atıverir.

İşte olup biten budur. Müsloş, ahmak, andaval ve gerzek bir şekilde, tüm suçlu kendisiysen, kendi aptallığı, kendi embesilliği olan bitenin sorumlusu iken, gidip şeytan amerika, kahrolası siyonist vs. vs. zırlar durur. elbette bu hiç bir şeyi değiştirmeyecektir. Bu ahmak çıkışlarla çözülebilecek hiç bir şey yok ortada. Rezil ve sefil yaşayıp gitmekten başka bir çıkarları var olamayacaktır.

Müsloşlar ne zamanki bu ahmak cadı avını bırakır, kendilerine bakıp hatalarını görmeyi becerirlerse, ancak o zaman bir şeyler olabilecektir. bu olur mu, hiç sanmam. Zira islam aleminin rönasansını yapabilecek zamanı yok. Hamaböceği gibi ezilip gitmekten başka bir çıkarları görünmüyor şu an.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Asagidaki videoyu izleyin, Arap kadin videonun sonlarinda cok guzel tespitlerde bulunuyor, hic bir Yahudiyi, binlerce Yahudiyi oldurdu diye bir Alman restoranda kendisini canli bomba olarak patlatip baskalarini oldurdugunu de goremezsiniz, sirf inanci fakli diye gidip cami bombalayan bir Hindu bulamazsiniz, kendisi ile ayni inanci paylasmiyor diye yuzlerce insani yakan bir hiristyan da goremezsiniz (en azindan gunumuzde) ama bunlari yapanlarin hepsi gunumuzde Muslumanlar tarafindan yapiliyor. Hindu tapinaklarini yikan muslaman mi ararsiniz, kendisini canli bomba olarak patlatan mi, baskasini canli canli yakan ya da taslayarak olduren mi, ucakla ikiz kulelere dalan mi, kadina eziyet eden mi, sirf okula gidiyor diye kucucuk kizlarin yuzlerine kezzap atan mi, ne ararsan muslumanlar yapiyor.

tarihinde denizbahar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...