Jump to content

Türk Milliyetçili şu soruları cevaplamak zorundadır


Recommended Posts

yazıdaki ize bakılırsa bir alıntı yapmışsın....

hatta yazının devamında patrikhane ile ilgili eleştiriler de var...orayı kesmişsin.. :)

yanıta gelince..

orta asya kaynaklı mongoloid türklükle ilgili bazı kavramlar da dışlanıyor..çünkü atatürk turancı değildi.

sovyet yönetimi burnunun dibindeyken bunu yapması da zor olurdu.

yani bir kişinin türk olduğunu dış görünüş ve yaşayışına bakarak anlamanız istenmiyor.

muasır medeniyet olacak..

Bir karar verin: Türklük mü, muasır medeniyet mi?

Türklük ise, kılık-kıyafet devriminin Türklükle zerre alakası yoktur. Frenk başlığı olan fötr dışında bütün başlıklar yasaklanmıştır. Türk başlığı olan kalpak bile!

Muasır medeniyet ise, kılık-kıyafet devriminin bununla da zerre alakası yoktur. Bilgi ve zeka kılık-kıyafette değil baştadır. Baş derken başın altında yani, üstünde değil!

kayseri belediye başkanı 28 şubat sürecinde kadınlarla dans etmişti.

yani sizde takiye var..ve her türlü kılığa giriyorsunuz..

ata'mız kadınlara özgürlük vermek istedi.

o hep kadınları sevdi.

kadın düşmanı dincilerin kadınlara ne yaptığını ise söylemeye gerek yok.

islam dünyasının durumu ortada..

Onlara özgürlük değil yasak vermiştir, örtünme yasağı. Özgürlüğü ancak avatarındaki ve imzandaki gibi baldırı çıplaklara vermiştir, baldırı çıplak dolaşma özgürlüğü.

bilirsin.

tebliğciler bu foruma küfür-hakaret -alay etmek..

ya da hesap sorup sorguya çekmek için gelir.

boş kafalı oldukları için..alıntı ile başlık açıp...

sonra da gelen uzun yanıtları tek sözcük ya da cümlelik mesajlarla çarpıtırlar.

akıl ateistlerde çünkü.

Ben bilirim ama sen bilmezsin. Buralarda atelerin borusu öter. Küfür-hakaret-alay etmek onlara mahsustur. İlerleyen iletilerde bu iddiamın kanıtlarını görebilirsin.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 140
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Sarık takmak pratik olmadığı gibi belli bir coğrafi bölgeye özgü sıcaktan ve tozdan korunma biçimidir. Arap coğrafyası yani. Bunu insanlar her ne kadar , ne kadar msülüman olduklarını göstermek istercesine taksalar da amaçsız ve salakça bir şeydir. Sarık takınca gerici olmazsın ama hep gerici ve takıntılı kişilerin sarık takmasına da tesadüf denemez değil mi?

Bir de şapka ne için takılırmış ona bakalım;

Şapka, başa giyilen veya takılan, pek çok farklı türü olan aksesuar. Başı sıcaktan, soğuktan veya yağıştan korumak amacıyla, dinî bir gereklilik olarak ya da sadece dekoratif kaygılarla giyilir.

http://tr.wikipedia....org/wiki/Åapka

Şapka takınca Yahudi olmazsın ama Yahudi duası okuyan birinin şapka takmasına da tesadüf denemez değil mi?

Özenmeden gelişme olmaz. Kadını soymadan da gelişme olduğu görülmemiştir. O en azından denemiştir. O aslında kadını soyarak onu cinsel obje olmaktan çıkarmıştır. Kadının saklanması gereken bir cinsel obje olmadığını ve saklamazsan başkaları da ondan faydalanır mantığını yıkmıştır. Sen ne yaptın gelişme için bre mel'un?

İbretlik!

Desenize hayvanlar sizden daha medeni!

Kadınlarınız cinsel obje değilse neden çırılçıplak dolaşmıyorlar? Yoksa kendilerini cinsel obje olarak mı görüyorlar? Yoksa sizler onlara engel olup onları cinsel obje haline mi getirmeye çalışıyorsunuz? Devletiniz neden çıplaklık yasağı koymuş peki? Yoksa kadınları cinsel obje haline mi getirmek istiyorlar?

Olabilir. Duruma göre değişir. Şapka kanunu olduğu halde onu kabul etmeyip şeriat nidaları yükseltirsen asarlar adamı. Bu ülkede Amerikan mandası istemiyoruz diye bağıran gencecik insanları bile astılar. Senin sarık saçmalığın kimin umrunda?

Şapka takmadı diye adam mı asılır be?!

Ya cumhuriyetin başında idam edilen bir imam vardı bilirsin onu kastediyor. İskilipli Atıf Hoca. O adamın niye asıldığı da bellidir. Yasaya karşı gelirsen ceza alırsın. Hele ki düzeni sarsmaya yönelik bir hareket idam kaldırılmadan önce genellikle idamla cezalandırılmıştır.

O adamın niye asıldığı belli.

“Hocaları toptan kaldırmadıkça hiç bir iş yapamayız. Mevcut kudret ve prestijimizle bugün bu inkılabı yapmazsak, başka hiçbir zaman yapamayız."

Vatan hainliği falan filan bunların hepsi bahane. Üstelik daha kanun çıkmadan önce yazdığı bir kitap yüzünden ilgili kanuna muhalefetten asıldı. Böyle saçmalık olur mu? Demek ki oluyormuş.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir Adam düşün 600 yıllık Osmanlı Kültür ve alışkanlıklarını 15 yılda değiştirsin. Osmanlı yobaz olmayaydı, Türkçü olaydı..bu dediklerin belki olabilirdi ama savaştan sonra ülke çabuk bir reçete ile ortadoğu kültüründen kurtarılmalıydı....

Mustafa Kemal Türkçü müydü?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Öyle olsaydı şimdi bu sürüngen tayfasından eser kalmazdı..Kendileri Yahudi masaonların uşakları kuklaları olduklarının bal gibi bilincinde olduğu halde aldıkları uyuşturucunun etkisinden 1400 küsur yıldır çıkamıyorlar.....

Bu adamlar bi ara Atatürk masondu diye çakma bi belge de yayınlamışlardı.

İnsanlar inanık olmaya görsün.

Şapka, başa giyilen veya takılan, pek çok farklı türü olan aksesuar. Başı sıcaktan, soğuktan veya yağıştan korumak amacıyla, dinî bir gereklilik olarak ya da sadece dekoratif kaygılarla giyilir.

http://tr.wikipedia....org/wiki/Åapka

askeriyede-namaz-k%C4%B1lmak-yasak_68303.jpg

http://www.ulusalkan...ttir-h6669.html

575213_301179896648433_607900865_n.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Fötr şapka takmadıkları için kimi asıp kesmişler?

Kanıt lütfen. Ama şeriatçı zırvaları olmasın, bozuşuruz.

Bekliyorum.

Ahmak, Rize'deki 7-8 kişi şapka takmadıkları için mi öldürüldü?

Bütün o asılan insanlar devrime karşı haklı kışkırtmak, ayaklandırmak, devrimler aleyhinde eylemler yapmak, şeriatı getirmek için çalışmak vb suçlardan asılmıştır. Şakası yok, ortada çok büyük bir devrim vardır ve bu gibi zarar vericiler ayıklanacaktır. Türk devrimi tarihteki en kansız devrimdir.

O alçak şeriatçıların söylediği gibi onbinlerce, binlerce hatta yüzlerce insan değil, 75-80 kişi yargılanmış ve asılmıştır.

Ne yapacaklardı? Adamlar devrim yapmış.. Şeriatçı çapulculara izin verecek değillerdi.

Sana ne dedik? Şeriatçı çapulcuları kaynak kabul etmiyoruz.

Senin gibileri de akıl hastanelerine havale ediyoruz.

Yahu tek bir doğrun olsun. Bir fikri de doğru düzgün öğren, araştır, anla, düşün, irdele, ondan sonra tutun veya reddet. Sen üç günde bir düşünceden düşünceye savrulan, tutarsız, dengesiz, bilgisiz, dikkat çekmek derdindesin.

Birilerini provoke edip isabetli bir atış yaptığını zannediyorsun. Buradaki herkes şimdi karşı çıktı ya, çok önemli bir iş yaptığını, insanları hassas yerlerinden yakaladığını filan zannediyorsun. Yani sen, kendini haklı ve doğru hissetmek için tepkiye ihtiyaç duyuyorsun.

Bilmelisin ki insanlar iyi bilinen yanlışlara da tepkiler gösterir, bazen kızarlar. Biz, sen bizlerin hassas damarına dokunduğun için değil, iddiaların akıl almayacak kadar çürük, yalan, yanlış ve ahlaksızca olduğu için tepki gösteriyoruz. Anladın şimdi?

Ateist bir foruma gelip de şeriatçı hainlerin yalanlarını kaynak diye verirsen sana ne derler?

laik%C3%A7i-detected_145691.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Atatürk'ün milliyetçilik anlayışını hala anlamayan mallar var, ırkçı falan sanıyorlar :) Atatürk'ü anlamanız mümkün değil hiç uğraşmayın bence..senin dediğin gibi olsak çağa ayak uyduramayıp bagladeşe dönerdik içe kapalı bir toplum istiyorsun sen, çağın gerektirdiği neyse o yapılmalı yoksa ayakta kalamazsın...Atatürk zaten demiştir manevi mirasım bilimdir...o kadar..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nutuk ve resmi tarih masalları okuya okuya beyni sulanmış nutukçulara dönen Kemalizm inancının-dininin yobaz müritlerine ne anlatsanız boş, nato kafa nato mermer

Sen boyundan büyük konulara karışma, şeriatçı çocuk sapığı. Bu Atatürk düşmanlarının hepsi, başta da senin gibi hem liberal hem yerine göre şeriatçı takılanlar, toptan akıl hastası.

Meşhur liberal abilere ablalara bakınca da bu açıkça görülebilir. Hepsi sağlıksız, akılsız, kötü niyetli, yanar döner, satılık, başarısız insanlar. Sen de sapıksın işte, daha ne olsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşinize gelmez çünkü M. Kemal'in kurduğu ülkede çok eş alamıyorsunuz. Küçük çocuklarla evlenemiyorsunuz. Sapıklığınızı istediğiniz gibi yapamıyorsunuz. Kadınlar giderek uyandı, daha da uyanıyor ve hükmünüz gitti diye etekleriniz tutuşuyor. Kadın kocasından memnun değilse kapının önüne koyabiliyor, gidip çalışabiliyor, istediği gibi giyinip gezebiliyor, seyahate çıkabiliyor vs...

Sizin derdiniz sadece kadın üzerindeki hükmünüzü kaybetmek.. Düşünün, din diye sadece kadın meselelerinin konuşulduğunu göreceksiniz.

O savaş ayetleri filan artık geçerliliğini yitirmiş ya, geriye kala kala sosyal yaşamın düzenlenmesiyle ilgili hükümler kalıyor. Onların da temelini kadın oluşturuyor.

Yıllardır Türkiye politikası kadın üzerinden yürütülüyor, konuşulan tek şey kadınlar. Türbanları, nerelerde nasıl davranmaları gerektiği, okullarda çocukları kapatmak için çevrilen milyon tane numara, yavaş yavaş harem selam uygulamasına alıştırma, eski fahişelerin birden ekranlarda din pazarlaması yaptığı programlar üretme, slikonlu sosyetik ucubelerin grup grup toplaşıp hacca umreye gitmesi vs..

Hep kadın üzerinden...

Atatürk ise Müslüman Türk kadınına, asla sahip olamayacağı müthiş haklar verdi, yaptığı devrimlerle. Şeriatçı azgınlar erkeklikleri ellerinden gidiyor, kadınlar açılıp istediği gibi dolaşacak, çalışıp parasını kazanacak, oy kullanacak, üniversite okuyup aydınlanacak, istemediğinde kendisini boşayacak diye korkuyordu. Etekleri tutuştu sapıkların, şimdi onların sapkın torunları iş başında. Bu arsız insan müsveddeleri tabii Atatürk'e ve Türk devrimlerine düşman olur..

Link to post
Sitelerde Paylaş
Onlara özgürlük değil yasak vermiştir, örtünme yasağı.

Özgürlüğü ancak avatarındaki ve imzandaki gibi baldırı çıplaklara vermiştir, baldırı çıplak dolaşma özgürlüğü.

siz niye örtünmüyorsunuz peki.

namus ve ahlak ,kadınların bacak arasında ve vücudunda değildir.

siz sapık ve sübyancı olduğunuzu itiraf edin..

kadınların erkek egemen toplumda yükselip özgürleşmesi işinize gelmiyor.

çünkü kaybedecek çok şeyiniz var.

Buralarda atelerin borusu öter. Küfür-hakaret-alay etmek onlara mahsustur.

İlerleyen iletilerde bu iddiamın kanıtlarını görebilirsin.

yediğiniz haltları bilmeyen var mı.

din karşıtı forumlarda dar ül harp ayağına her türlü çirkefliği yapıyorsunuz.

tarihinde cehane27 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Peki sen ! Tatlı su müslümanı ! (Yiğit olanlar ayrı)

Ben Mustafa Kemalin avukatı değilim. Sevmediğim icraatları kesinlikle var. Ammaaa, yiğidi öldür, hakkını yeme demişler.

Söyle bana; Mustafa Kemalin 15 yılda yaptığı sanayi devriminin zerresini osmanlı 600 yıl boyunca yapmış mıdır?

Cevap: Hiç ! Dolaş bakalım anadoluyu; osmanlıdan kalan bir şey var mı? (saray elitlerinin yaşadığı merkez hariç)

Yok ! Anadoludaki Tek kalıntılar, Roma imparatorluğundan kalan yapıtlar. Bir çivi çakmışlar mı, bir bak bre gafil !! Tek yaptıkları şey, sarayın zulmüne isyan eden Türk klanlarını kılıçtan geçirmek. Kılıçtan geçirmede de ne yazık ki diğer zavallı Türkleri kullanmışlar. Türkü Türke kırdırmışlar anlayacağın.

Hepsini geçtim;

Allah'ın sana buyurduğu:

Nisa 104: Düşman ordusunu, düşman kavmi takipte gevşeklik göstermeyin. Eğer siz acı çekiyorsanız, onlar da sizin çektiğiniz gibi acı çekmektedir. Üstelik, siz Allah’tan, onların ümit etmedikleri şeyleri umuyorsunuz. Allah her şeyi bilir, hikmet sahibi ve hükümrandır.

Bakara 193: Hiçbir zulüm ve baskı kalmayıncaya ve din yalnız Allah’ın oluncaya kadar onlarla savaşın. Onlar savaşmaya son verecek olurlarsa, artık düşmanlık yalnız zalimlere karşıdır.

Emirlerinden hangisini ne kadar yerine getirdin, sen onu söyle hele !

tarihinde Karınca tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Nerede elimde patladı iftiracı cahil avanak. Şu 3 sayfada biriniz bile hakaretten başka bişey yazamadınız,

hiç öyle hakaret ediyorlar ayağına yatma, millete belge soruyorsun, sen hangi iddianı belgeledin.

bik bik bik hamam muhabbeti yapacağına git biraz Atatürk'ün iktisat-ekonomi-sanayi politikalarını araştır, birde iktisat okuyorsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Özendiginiz ülkelerde bi b*k olsa anliycam. Su Arap ülkelerin haline bak.

"Su Araplar bunu da iyi yapiyor" diye saygi duyulacak bir seyleri yok.

Eger yukarda bir tanri varsa en sevmedigi kullari Araplardir.

Kadin taslamami yok

Kücük cocuklarla evlenmekmi yok

Yalan, hile mi yok.

Bir cok kariyi alip köle gibi evde tutmakmi yok

Simdi Misirdaki yeni kanunla ölülerle bile seks yapmayi mesrulastimak istiyorlar!

http://english.alarabiya.net/articles/2012/04/25/210198.html

Her pislik, her ahlaksizlik var!

Kadinlara araba kullanmanin yasak oldugu ülke bile var.

Kara carsaf özgürlügüymüs...hic gülecegim yoktu.

Yukardaki ahlaksizliklar serbest yapamadiginiz icin Atatürke kin kusuyorsunuz!

Sanirim kendi tanrilari Allah bile bunlari sevmiyor, nefret ediyor

bu yüzden Araplar bir gün barisin ne oldugunu göremediler

Dinleri bile terorizmle bir anilir oldu.

Her alanda sürünüyorlar.

Cervantes ve aydınlanmacı: bir müslüman olarak dünyada birazcik saygi görüysan onuda Atatürke borclusun,

seni adam edemedi ama en azindan kiyafetini adam kiligina soktu.

Atatürkü, senin sahte peygamberinle, degistirilmis kitabinla, sahte Allahinla veya sapik dininle her alanda karsilastirmaya hazirim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...