Jump to content

İslam neden geri kaldı?


Recommended Posts

Kimi, nerede ve nasıl kahraman yaptım?

Boş boş konuşma. Ama herşeyden önce yalan konuşma.

Ben durum neyse aynen yazıyorum. Gerçeklere duru gözlerle bakmak senin kapasiteni aşıyor. Mesele bu.

Geri kalmamızın nedenini okyanus ötesinde aramak gafletine düşmeyin.

Türkiye bugün geriye doğru gidiyorsa ki tam gaz geriye gidiyoruz bunun ana nedeni tüm diğer İslam ülkelerinden de açıkça görülebileceği gibi İslam zihniyetidir, Amerika rusya Çin vs değil.

1948 yılında din derslerini müfredata dahil edenler; akabinde 1953'de İmam hatiplerin lise kısımlarını açanlar Amerikalılar mıydı yoksa Atatürkin en yakın silah arkadaşı İnönü ve bir kısım CHPli vekiller miydi?

Demagog ve demokrasi düşmanı Adnan Menderes'e iktidarı adeta gümüş tepside sunanlar; vakitsiz ve ilkesiz çok partili sisteme geçenler de yine İnönü ve basiretsiz CHPlilerdi.

Sene 2002'de siyasi yasaklı RTE'nin, siyaset yasağını kaldırılması için destek ve onay verenler de Amerikalı değildi.

CHP'li Deniz Baykal idi. Evet kürsüye çıkıp mangalda kül bırakmamacasına sözde laiklik yanlısı D. Baykaldı.

İktidar yolunu açıp bu ülkenin başına ettiği adamın "Egemenlik kayıtsı şartsız Allahındır" diye nutuklar çeken bir Atatürk düşmanı olduğunu, eline gç geçerce bu ülkede hak, hukuk, adalet bırakmayacağını, satılmadık devlet arazisi ve kamu varlığı koymayacağını bildiği halde ne yaptı Baykal efendi?

Demokrasi bunu gerektirir diyerek, tıpkı yıllar önce İnönünün yaptığı haltı yiyerek ve anayasayı hiçe sayarak iktidar koltuğuna taşıdı Tayyibi.

Şimdi bunca ihanet ve aptallığın failleri Amerika mıdır yoksa öz be öz Anadolu çocukları olanlar mıdır?

Bugün içine düşülen karanlıklardan, Amerika değil zihniyetimizin körlüğü ve vizyon eksikliğimiz sorumludur.

Kendi aptallıklarının nedenini dışarıda arayanlar ve masal üretenler her zaman işte bu kör zihniyetin esiri ahmaklar ve hainler olmuşlardır.

Sen yazında Amerikayı dışarı atarsan çocuklar güler be. Bize kol kanat gerseydi bugün tayyipin onca yaptığına güzelleme dizmezdin, Amerikaya laf etmediğine göre Tayyip elbetteki bu ülkeye iyi bir şeyler yapıyor kukla nede olsa, dağ gibi abesliği görmez milletin gözünü boyama stratejilerini bize yazarsın, ben enayi bir vatandaşım, he tamam Tayyip bu ülkeye demokrasiyi tattırmak ne kelime ileri demokrasiyi tattırdı, gelde gülme :) tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 505
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Hicr 9: Muhakkak ki zikri (Kur'ân-ı Kerim'i), Biz indirdik. O'nun koruyucuları (da) mutlaka Biziz.

Yüce Rabbimiz, Kuran'ı koruyacağına söz vermiş ve korumuş fakat hadisleri koruyacağına söz vermemiş ve ilgili ayet de yok !

Önce şu Kuran gerçekleri açığa çıksın. Kafirlerin Kuran'da gizledikleri açığa çıksın, çakma meallerin yerini gerçekleri alsın. Halk, Kuran'ı tam anlamıyla öğrensin. Ek olarak Kuran okuması da yaygınlaşsın. Ondan sonra hadisler tartışmaya açılsın. Her şey sırayla.

Adamın kalbine by-pass yapmak için ameliyat öncesi kesilecek yerdeki kıllar güzelce tıraşlanır, ilgili yüzeysel temizlik yapılır, kesilir, stent takılır, ölen adam kurtarılır. Sizin yaptığınız, kılları traş etmeden önce kılların renginin nasıl olduğuna bakmak olmuyor mu?. Siz kıllara bakarken adam öldü! İşin kalbine ineceksin kalbine !! İşin kalbi ve özü Kurandır. Ek olarak çok ama çok önem verdiğim şey namaz. Namaz kılmayan adam, başına üşüşen şeytanı def edemez. Benim ilkem Kuran ve Namaz.

ben söyledim ama bana inanmadı :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

işte benim açımdan ilerleme budur. Emrinde kaç ülke var sana cizye veren.? Düşün ki Amerkadan bile cizye almışız vaktiyle.

İslam zaten cihad dinidir. Opera, bale, tiyatroyla ilerlenmez.

Aynısını başkası yapınca cani oluyor ama :) neyse en azından İsraile saygın sonsuzdur çünkü koca arap dünyasını duman etti takdir edilmeli, tarihte nerede var 300 katı düşmanı yenmek..

tarihinde internettin_hoca tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Aynısını başkası yapınca canş oluyor ama :) neyse en azından İsraile saygın sonsuzdur çünkü koca arap dünyasını duman etti takdir edilmeli, tarihte nerede var 300 katı düşmanı yenmek..

Ben Yahudiyi takdir ediyorum. Adamlar dininin gereğini yapıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

adams77 ye göre şekilsel namaz yokmuş. Sen ne dersin bu adama?

Sence doğru mu?

ben her yerde gördüğümü bildiğim anlatırım bunu kimin ne ve nasıl anlayacağı beni ilgilendirmez

ben hesabımı Rabbime vereceğim sana vermeyeceğim senin bazı şeyleri yanlış biliyor olman

benimde yanlış yapacağım anlamına gelmez merak etme benim salatım bana yetiyor

ben ne ile emr olunduysam ona tabi olurum sen dini anlasaydın karşındakine münafık demezdin :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

ben her yerde gördüğümü bildiğim anlatırım bunu kimin ne ve nasıl anlayacağı beni ilgilendirmez

ben hesabımı Rabbime vereceğim sana vermeyeceğim senin bazı şeyleri yanlış biliyor olman

benimde yanlış yapacağım anlamına gelmez merak etme benim salatım bana yetiyor

ben ne ile emr olunduysam ona tabi olurum sen dini anlasaydın karşındakine münafık demezdin :)

Ben KHF332 ye sordum. Onun namaz hakkında ne düşündüğünü bilmek istiyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslümanlar gene birbirine girdi :) cübbeli ben açıkçası sizin geleceğinizi pek iyi görmüyorum senin gibiler çok çok az....belki bedavadan kurtuluruz öbür dünyada diyorlar küçük zekalarıyla ancak Hz muhammed demeyecek mi ben sizin gibi kaçtım mı? Allah demeyecek mi ben size ne emrettiim, neden dünyevi güçlerden korktunuz size vadettilerime inanmadınız mı? neden Amerikaya sığındınız onlaıda ben yaramadım mı? utançlarından yerin dibine girmeyecekler mi? sadece müslümanız deyipte cennete girip onurlu dinlerinin gereğini yapan diğer insanları cehenneme layık görmek olur mu hiç? Allah böyle bir adaletsizlik yapmaz inanmak kolay layık olmak zordur yahudiler layık demek ki...Kadınları bile bir sürü müslüman avlıyor askerlik yapıyor uçak kullanıyor..

hani işlerine gelmeyince dinsizler bir sürü ayetle cevap vermesini biliyorlar aslında o ayetleri kendileri okusalar kim bilir neler olurdu..

tarihinde internettin_hoca tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

adams77 ye göre şekilsel namaz yokmuş. Sen ne dersin bu adama?

Sence doğru mu?

Namazla ilgili sadece bir kaç gerçek ifşa edeceğim:

Örneğin, rüku ve secde. Şeytan tarafından saldırıya uğrayan beyinde nöronlar arası bağlantılarda hasar meydana gelir. Bu hasarları en etkili tedavi yönteminden biri, beyine kan pompalamak. Özellikle secdede, beyin, kalpten daha aşağı pozisyonda olur. Yer çekimi ve daha yüksek basınç etkisiyle, beyine daha çok kan gider. Bu biir;

Başımıza üşüşen şeytanlar, auramızda kötü/negatif bir elektromanyetik kalkan oluşturur. Aura bilimsel olarak kirlian metoduyla kanıtlandı. Okuduğunuz surelerle ilgili görevliler; siz okudukça, Allah'ın izniyle etrafınızda olumlu/pozitif elektromanyetik kalkan oluşturur. Başınıza üşüşen şeytan ya kaçacaktır veya ölecektir.

Yalnız, namazla oluşan elektromanyetik kalkan zamanla azalır. Tıpkı, olaya bağlı duyguların zamanla azalması gibi. Örneğin bir olay karşısında hissettiğiniz mutluluk, üzüntü zamanla azalır. Onun içindir ki namazla azalan korumanın artırılması için, gün içinde tekrarlı şekilde kılmak gerekir.

Bu söylediklerim tamamen gerçektir ve bilimsel olarak kanıtlanmış. Ama kafirler bunları gizlerler.

Namaz, sabah sporu değildir. Diyet egzersizi değildir.

Tüm bunlara ek; namazdaki secde, Allaha teslim olduğumuzu da gösterir. Bazı kişiler onuruna yediremez ve secde etmez. Onuruna yediremeyip secde etmeyen alçak iblisin sonu kötü oldu; mis gibi cennetten götüne tekmeyi yiyip dünyaya postalandı.

tarihinde KHF-232 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kuran Araplar içindir...

Kuranı Arabistan çölünde yaşayan Araplar yazmışlar, gökten inme veya masal kahramanı allah tarafından gönderilmiş bir kitap değildir. Çıkarları doğrultularında kuranı 8. yüz yılda yazan yüzlerce sapkın cahil cühelalar, kuranın içini hatalar, çelişkiler ve saçmalıklarla dodrumuşlardır.

Kuran ayetleri ANADOLU kültürü ile asla bağdaşmaz. Okuyup araştırmayı sevmeyen insanları ...aldatan sahtekarlar, zengin kültürümüzü ve insani değer yargılarını "islam" kisvesi altında yutturmuşlar ve hala yutturmuya çalışmaktadırlar.

Kuranın bütün kavimlere gönderilmiş olduguna dair kuranda bir ayet bulunmaz.

ENAM:92 - Bu Kitap (Kur'ân), kendinden önceki kitapları tasdik eden, şehirler anası (Mekke) halkını ve çevresindeki bütün insanlığı uyarman için indirdiğimiz mübarek bir kitaptır. Ahiret gününe iman edenler bu Kitab'a da iman ederler ve onlar namazlarına da devamlıdırlar.

ŞURA:7- Böylece biz sana Arapça bir Kur'ân indirdik ki, şehirlerin anası (olan Mekke) halkını ve etrafındakileri uyarasın ve hakkında hiç şüphe olmayan kıyamet gününün dehşetinden onları korkutasın. Bir grup cennettedir, bir grup da cehennemdedir.

FUSSİLET:44 - Eğer biz onu yabancı dilden bir Kur'an yapsaydık onlar mutlaka: "Bu kitabın ayetleri genişçe açıklanmalı değil miydi? Arap bir peygambere yabancı dil, öyle mi?" derlerdi. Sen de ki: "O, iman edenler için bir hidayet ve şifadır." İman etmeyenlerin kulaklarında ise bir ağırlık vardır. Kur'ân onlara göre bir körlüktür. Sanki onlar uzak bir yerden çağrılıyorlar (da duymuyorlar).

YUSUF:2 - Muhakkak ki, biz onu anlayasınız diye Arapça bir kitap olarak indirdik.

AHKAF:12 - Kur'ân'dan önce de bir rehber ve rahmet olarak Musa'nın kitabı Tevrat vardı. Bu Kur'ân ise zulmedenleri uyarmak, iyilik yapanları müjdelemek için Arap lisanı ile indirilen ve kendinden öncekileri tasdik eden bir kitaptır

****

Islam hic bir zaman ilerlemedi, gerzeklerin akildan yoksun cühelalarin kontrol altina alinmasini cogaltip genisletti...

Arabistan cölünde petrol ve diger enerji kaynaklarinin bitme sürecine girildigi zaman islamin da ipi cekilmis olacak.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu söylediklerim tamamen gerçektir ve bilimsel olarak kanıtlanmış. Ama kafirler bunları gizlerler.

Namaz, sabah sporu değildir. Diyet egzersizi değildir.

Tüm bunlara ek; namazdaki secde, Allaha teslim olduğumuzu da gösterir. Bazı kişiler onuruna yediremez ve secde etmez. Onuruna yediremeyip secde etmeyen alçak iblisin sonu kötü oldu; mis gibi cennetten götüne tekmeyi yiyip dünyaya postalandı.

adams77 oku güzelim :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Namazla ilgili sadece bir kaç gerçek ifşa edeceğim:

Örneğin, rüku ve secde. Şeytan tarafından saldırıya uğrayan beyinde nöronlar arası bağlantılarda hasar meydana gelir. Bu hasarları en etkili tedavi yönteminden biri, beyine kan pompalamak. Özellikle secdede, beyin, kalpten daha aşağı pozisyonda olur. Yer çekimi ve daha yüksek basınç etkisiyle, beyine daha çok kan gider. Bu biir;

Başımıza üşüşen şeytanlar, auramızda kötü/negatif bir elektromanyetik kalkan oluşturur. Aura bilimsel olarak kirlian metoduyla kanıtlandı. Okuduğunuz surelerle ilgili görevliler; siz okudukça, Allah'ın izniyle etrafınızda olumlu/pozitif elektromanyetik kalkan oluşturur. Başınıza üşüşen şeytan ya kaçacaktır veya ölecektir.

Yalnız, namazla oluşan elektromanyetik kalkan zamanla azalır. Tıpkı, olaya bağlı duyguların zamanla azalması gibi. Örneğin bir olay karşısında hissettiğiniz mutluluk, üzüntü zamanla azalır. Onun içindir ki namazla azalan korumanın artırılması için, gün içinde tekrarlı şekilde kılmak gerekir.

Bu söylediklerim tamamen gerçektir ve bilimsel olarak kanıtlanmış. Ama kafirler bunları gizlerler.

Namaz, sabah sporu değildir. Diyet egzersizi değildir.

Tüm bunlara ek; namazdaki secde, Allaha teslim olduğumuzu da gösterir. Bazı kişiler onuruna yediremez ve secde etmez. Onuruna yediremeyip secde etmeyen alçak iblisin sonu kötü oldu; mis gibi cennetten götüne tekmeyi yiyip dünyaya postalandı.

bu konuları seninle daha farklı bir alanda konuşup fikirlerimi paylaşmak isterim

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...