Jump to content

Aptalca bir ayet daha


Recommended Posts

22. Sure (Hac Suresi), 65. Ayet

Görmüyor musun ki, Allah bütün yerdekileri ve emri uyarınca denizde akıp gitmekte olan gemileri sizin hizmetinize vermiştir. İzni olmaksızın yerin üzerine düşmesin diye göğü O tutuyor. Şüphesiz ki Allah insanlara karşı çok esirgeyici, çok merhametlidir.

Bu denizde yüzen gemileri Allahın varlığına delil olarak gösteriyor Kuran. Bunu bir çok ayette görebiliyoruz. Bu zaten saçma.

Allahımız yerin üzerine düşmesin diye göğü tutuyor. Aman diyelim iyi tutsunda kafamıza filan düşmesin gök. :)

tarihinde murtimuro tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 110
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

22. Sure (Hac Suresi), 65. Ayet

Görmüyor musun ki, Allah bütün yerdekileri ve emri uyarınca denizde akıp gitmekte olan gemileri sizin hizmetinize vermiştir. İzni olmaksızın yerin üzerine düşmesin diye göğü O tutuyor. Şüphesiz ki Allah insanlara karşı çok esirgeyici, çok merhametlidir.

Bu denizde yüzen gemileri Allahın varlığına delil olarak gösteriyor Kuran. Bunu bir çok ayette görebiliyoruz. Bu zaten saçma.

Allahımız yerin üzerine düşmesin diye göğü tutuyor. Aman diyelim iyi tutsunda kafamıza filan düşmesin gök. :)

Evet önemli bir nokta yakalamışsınız, yani gemileri yapanlar insanlar, sanki ALlah yaratmış da insanların hizmetine sunmuş gibi geçiyor

Link to post
Sitelerde Paylaş

Göğü tutmaktan kasıt eğer atmosferi tutmaksa ; şayet tutmayı bıraksa dünyanın üstüne çökmez uzay boşluğuna dağılır.Eğer göğü tutmaktan kastı yıldızları gök taşlarını tutmaksa niye dünyaya meteor düşmektedir ?

Link to post
Sitelerde Paylaş

22. Sure (Hac Suresi), 65. Ayet

Görmüyor musun ki, Allah bütün yerdekileri ve emri uyarınca denizde akıp gitmekte olan gemileri sizin hizmetinize vermiştir. İzni olmaksızın yerin üzerine düşmesin diye göğü O tutuyor. Şüphesiz ki Allah insanlara karşı çok esirgeyici, çok merhametlidir.

Her bir cümleciği ayrı güzel bir ayet :) hastasıyız (Sicimoğluna selam olsun)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Konu açamadığım için bu ayet'e bir kaç ayet daha ekleyeyim de biraz insanlığa faydam dokunsun. Eskiden saat olmadığı için daha doğrusu Arap halkı barbarlık ( özellikle köle ve kadın ticareti ) dışında başka bir şey ile ilgilenmedikleri için saat olayını keşfedememişler, bu nedenle milleti bağırarak camiye çağırma gibi bilimden uzak bir yolu seçmişlerdir.

Bugün böyle bir şeye ihtiyaç yoktur zaten ezan farz değildir ancak halkımız hala ezanın farz veya sünnet olduğunu zannediyor.

Daha da kötüsü kuranda kaç rekat namaz olduğu yazmamaktadır. Yüz yıllarca insanlara kuranı hiç anlamadıkları dilde okutturan bu zihniyet aslında vatandaşın bazı şeyleri anlamaması için bunu yapmıştır. Düşünün adam diyor “inna atayna kel kelvser” sizde amin diyorsunuz. Neye amin dediniz? Böyle mantıksız bir inanç olabilir mi?

Kuranda kaç rekat namaz kılınacağı ve ne zaman kılınacağı açıkça belli değil. Daha da beteri şöyle bir durum var. Bazı şeyler kuranda hiç olmadıkları için peygamber yapardı sizde yapın diye vatandaşa dayattırılmıştır. Mesela öğlen namazı 10 rekattır; 4’ü sünnet, 4’ü farz diğer ikisi de öylesinedir.

Burada şu durum ortaya çıkıyor: Muhammet Allah’ın emrettiğini beğenmemiş ve üzerine kendisi de kafasına göre eklemeler yapmış. Anlaşılıyor ki dini kullanarak kitleler üzerinde hakimiyet elde edenler hayatımıza işlerine gelen şeyleri dayatmak için ekleme çıkarmalar yapmışlar ve bunun adına da sünnet demişler. Yani peygamber yapıyordu sizde yapın.

Bizim dinimiz insanları nasıl bir hale sokmuş bakın.

Bir bayram havasındayız, biliyorsunuz eller ayaklar öpülür bayramlarımızda… Böyle bir toplumda bulunmak gibi bir hata yapmıştım. Şimdi size bu toplumda tanık olduğum bir olayı anlatacağım: 70 yaşında bir kadın çarşafa bürünmüş ve sadece gözleri görünüyor. İçeri 18- 20 yaşlarında bir delikanlı girdi ve sırayla bayramlaşma hatasında bulundu. Daha ilk sırada bahsini ettiğim yaşlı kadın oturmaktaydı. Çocuk bu kadının elini öpmek için uzandığında yaşlı kadın “ah namahrem var” diyerek elini çekti ve gözlerini çarşafla iyice kapadı. Çocuğun düştüğü rezil durumu hayal edin keza bu olay bir defasında da benim başıma gelmişti.

İşte bizim dinimiz aynen budur.

Bizim toplumuzda din böyle fanatik yaşanırken insani değerlerin hepsi kaybolmuştur. Örneğin bu fanatik dindarların dünyasında ( ben içlerinde bulundum ) garibana asla yardım edilmez, açlık sınırına düştüğün zaman bu dini bütünlerin hepsi senden kaçar. Bir ekmek istemek için dahi gidecek kapı bulamazsın, kapında asla nasılsın diye çalınmaz. Birbirlerinin arkasından konuşurlar. Örneğin hasan diye bir zat ile oturuyoruz, kendisi beş vakit namaz kılar. O sırada Taner diye bir arkadaşımız geldi. Taner ile hasan bir konu üzerine öylesine konuştular ve Taner müsaade isteyip gitti. Hasan arkasından “hayvan oğlu hayvan, bokumun adamı, sanki bir bok bildiği var” diye çıkıştığını duyunca kulaklarıma inanamadım.

Böyle dinden ödün vermeyen bir akrabada Hazarfen misali bir hafta kaldım ve benden her gün para istediler. Otel ücreti ödedim resmen. İşte dinin insanları getirdiği nokta burası bakın bu şahıslar korkunç dindardı.

Din insanların serbest iradelerini bencil iradeye dönüştüren bir araçtır.

YAUNYA

Bakın Muhammet'in bir sözünü hatırlatayım da bakın bakalım işin aslı bencillik mi değil mi?

Evlenmeye maddi gücü yetmeyen de oruç tutsun çünkü oruç şehveti kırar.” (Buharî, Nikah, 2; Müslim, Nikah, 5; İbn Mace, Nikah, 1)

Bakınız bu bencillik değil midir?

Sen peygamberim deyip onlarca kadınla evleneceksin, servet içerisinde keyif çatacaksın garibanda bir kadın bile bulamayıp oruç tutacak ve sen ben yaşadım diyeceksin o gariban bende yaşadım diyecek öyle mi?

Sen nasıl peygambersin ki onlarca kadınla evleniyorsun?

Bakın cevap hazır.

Muahmmet onca kadınla onlara göz kulak olmak için evlenmiş.

Yine kuranda bir ayette eşlerin arasında sıra gözetmene gerek yok istediğine gidersin diye geçmekte.

Şimdi sen onca kadını aldın ve birlikte olmuyorum diyorsun, peki onca kadının cinsel arzuları ne olacak? Onların cinsel arzularını kesip atma hakkını sana kim verdi?

Tabii böyle bir şey yok hepsiyle cinsel anlamda da birlikte olduğu yukarıda geçen ayette anlaşıldığı gibi ortadadır.

Madem peygambersin sen şehvetini kırmak için oruç tutsaydın ve o garibanlarla da evleneceğin onca kadını evlendirseydin. Büyüklüğü dillere desten fedek bağının gelirinden o garibanlara verseydin ne olurdu?

İşine gelmedi değil mi?

Boşver sen iyiden öte iyi yaşadın ama eğer Allah varsa bunların hesabını sana tek tek soracaktır hiç merak etme.

Not: Ayetlerin tam yazılışlarını Kuran'dan takip edin ve görün.

Kuran’da köle ticareti yapmayın, köleleri serbest bırakın diye bir ayet olmadığını ve bilakis kuran’ın insanları köleliği benimsetici ayetleri olduğunu biliyor muydunuz?

Amerikan başkanı Abraham Lincoln, 1863 yılında köleliği kaldırmıştır yani Muhammet ben Allah’ın elçisiyim deyip nedense köleliği kaldırmamıştır hatta kendisinin köleleri ve köle kadınları vardı.

Konu üzerine, onca cariye ye kölelerine, onca eşlerine bakabilecek kadar müthiş bir serveti olan muhammet hiç cami yaptırmamıştır. Muhammet’in döneminden geriye arkeolojik kalıntı olarak kalmış camiye rastlanmamıştır. Eser olarak tek bir cami yaptırmamıştır. Hatta böyle bir insanın yaşadığına dair hiçbir arkeolojik kalıntı yoktur. İsa’nın, Musa’nın yaşadığına dair bir kalıntıda yoktur, onu da burada hatırlatmış olayım. Fakat Musa’nın bir tartışma sırasında adam öldürüp katil olduğu için cezalandırılmamak için şehirden kaçan bir şahıs olduğuna dairde kuvvetli şüpheler vardır.

MAYALAR Muhammet’ten 3000 bin yıl önce varlıklarını ortaya koyup, bilimde müthiş eserler geriye bırakmışlarken ben Allah’ın elçiyim diyen Muhammet geriye bilimsel hiçbir şey bırakmamıştır. Oysa MAYALAR muhammet’ten 3000 bin yıl önce evet tam 3000 bin yıl önce dünyanın güneşin etrafında 365 günde döndüğünü ve dünyanın kendi etrafında 24 saatte döndüğünü bilimsel çalışmaları sonucunda bulmuşlardır.

Ayrıca Firavunlarda muhammetten 3500 – 4000 bin yıl önce yaşadılar ve geriye bıraktıkları tarihi miraslara bir bakın, piramitler. Piramitlerin yapılışında bilim resmen öttürülmüştür çünkü piramitlerin yapıldığı noktalar sıfır hata ile Orion takım yıldızlarını temsil edecek şekilde yapılmışlardır. Orion’un merkezindeki en önemli üç yıldız; Alnilam, Alnitak ve Mintaka Giza piramitleri ile aynı sıradadır.

Kuran bu yıldızlardan hangisini biliyor ve hangisinden bahsetmiştir?

Cevap: Hiç birinden haberi yok.

Kaldı ki kuran cennet cennet diye diye bir yer yer tutturmuş ve bu cennetin nasıl bir yer olduğunu açıklayamamıştır. Kuran’da müthiş güzel bir yer denilen yer hakkında bir iki şey dışında hiçbir bilgi yazılamamıştır. Düşünün elçisiniz veya emlakçı ve bir ev satıyorsunuz… Müşteri soruyor ev nasıl bir yer ve nerede?

Siz; iyi bir yer, bir ağacın üstünde.

Ağaç ne ayak diye sormayın çünkü cennet tuba diye bir ağacın üstündeymiş. Tuba kız ismi değil mi?

He ne bileyim işte J

Bazı ayetlerde şöyle geçer: Altlarından nehirler akan cennetler, elmastan evler, erkeklere hizmet edecek ( genç oğlan ) gılmanlar, göğüsleri tomurcuklanmamış huriler oh oh…

Başka şaraptan nehirler falan falan…

İyide bunlar zaten dünyada senin yaşadığın şeyler niye ölüp cennete gidesin ki?

Düşünün kadın deseniz peygamberde boldu, para deseniz peygamber o zamanın en zengin adamıydı eee daha ne istedin?

İnsanın gözü doymaz o’da öyle yaptı saltanat istedi ve sahip oldu.

Peygamber en son olarak bir kadın tarafından zehirlenerek ölmüştür. Kadın peygambere zehirli eti yedirdikten sonra, sana zehirli et yedirdim demiştir. Peygamber neden yaptın bunu? Diye kadına sorar. Kadın: Senin gerçekten de Allah’ın elçisi olup olmadığını anlamak için yaptım der. Eğer gerçekten de Allah’ın elçisiyseniz bu etin zehirli olacağını anlayacağınızı düşünmüştüm diye cevap verir.

Kuran’da ( bakara süresinde ) geçen birkaç ayetin açıklaması ile bu konuyu kapatacağım.

Allah meleklere derki “ben bir beşer yaratacağım.”

Melekler, sen kan dökecek ve kötülük çıkarak bir beşer mi yaratacaksın?

Allah meleklere danışıyor dikkat edin ve melekler daha ortada kan yokken kanı biliyor, kötülük yokken kötülüğü biliyor. Unutmadan gaybı sadece allah bilir diye bir ayet var ama meleklerin Allahtan çok bildiği ortada.

Allah ben sizin bilmediklerinizi bilirim diyor ama melekler zaten her şeyi biliyor.

Yine devam eden ayetlerde Allah tüm varlıklara “insanı çamurdan yarattım ona secde edin” diye emir veriyor.

Şeytan Allah’a itiraz ederek ben insana secde etmem diyor. Allah niye etmiyorsun diye soruyor?

Bakın anlamamış ve soruyor, evet evet ayette bu şekilde soruyor.

Şeytan cevaben: Beni ateşten yarattın onu balçıktan ben ona secde etmem ben daha üstünüm diye itiraz ediyor.

Allah kızıyor ve sen çık cennetten kovuldun diyor. Şeytan iyi madem bende senin insanlarını yoldan çıkaracağım diyor. Allah sana kıyamete kadar süre veriyorum elinden geleni yap diyor.

Şimdi bakın, şeytan diyor “insanlarını yoldan çıkaracağım, onların akıllarına ve kanlarına girip dolaşacağım” Allah ise izin veriyor, yetmezmiş gibi birde süre veriyor üstelik.

Ama olsun şeytan cennetten kovuldu ama Adem hala cennette duruyor, yanında da manitası Havva var. Var var ama ne Adem cinselliği biliyor nede Havva biliyor çünkü cinsel organlarını bugüne değin hiç görmediklerini ancak Adem cennette elmayı yedikten sonra anlıyoruz.

Bakın bakara süresini ve diğer süreleri iyice araştırın aynen şu sonucu göreceksiniz: Adem cennette gezinirken Şeytan Adem’in yanına gelip kulağına fısıldıyor.

Allah sana o elmayı yeme dedi sen bi ye hele gibisinden ( ayette bu anlatıma yakın )

Çok dikkat edin Şeytan bir daha girememek üzere cennetten kovulmuştu ama her nasıl oluyorsa kovulduğu yere giriyor bundan Allah bu duruma seyirci kalıyor.

Neyse Adem elmayı koparıp yiyor ve Adem’in penisi, Havva’nın vajinası ortaya çıkıyor. Bunlar cinsel uzuvlarını saklamaya çalışırken Allah durumu fark edip ikisini de dünyaya gönderiyor. Şeytanın cennete girdiğini göremeyen Allah her nedense zavallı Adem’in elmayı yediğini görüyor.

Ayrıca madem Adem penisinin farkında değildi o halde Havva’yı neden yarattı?

Havva vajinası olduğunu bilmiyordu ise Adem e ne gerek vardı?

Elmayı yiyince vajina ve penisin görünmesi ne alaka?

Ayetlerdeki bu kadar tutarsızlık karşısında kuranı bir insanın yazdığı ortada. Kaldı ki kuran tam 23 yılda ancak yazılabilmiştir ve bir çok kez ayetler yazılıp, sonra bu olmadı diye silinmiştir. Hatta bunu kuran’ın kendisi şöyle açıklamaktadır. Aynen ayet: Biz bir ayeti başka bir ayet ile değiştirirsek hiç şüphesiz bizim buna da gücümüz yeter.

Not: Ayetlerin tam doğrusunu Kuran’da kontrol ediniz.

Hülasa:

Ayette yine “Allah ademi balçıktan yarattım” diyor yani var olan maddeden yaratıyor, yoktan var ettim diyemiyor sadece balçığa heykel gibi şekil vermiş.

Yani Allah fizik kurallarına uymuş dikkat edin çünkü yoktan hiçbir şeyin var edilemeyeceğini ancak bir insan yazabilir, Tanrı ben şu maddeden bu maddeden yarattım demez. Hiç şüphesiz Tanrı ben yoktan yarattım diyecektir çünkü adı üstünde Tanrı.

Tanrı ne demektir?

Yoktan var edici demektir çünkü var olanın üzerinde oynama yaparak tanrı olunmaz, öyle olsaydı insan en büyük tanrı olurdu çünkü bugün biz insanlar birçok şeyin genetik yapısında oynayabiliyoruz ve istediğimiz gibi şekil verebiliyoruz.

Muhammet bir şeyin yoktan var edilemeyeceği yasasını gittiği manastırlarda, aldığı eğitimlerde öğrenmişti. Amcası Ebu Talip Muhammet’i oğlu gibi benimsemişti ve kendisi ticaret ile uğraşır kervanlarla ülke ülke gezerdi, gittiği her yere Muhammet’i de götürürdü. Her gittiği yerde Muhammet’in manastırlarda, kiliselerde ve benzeri yerle de eğitim almasını sağlamıştı.

Şimdi kültürel biri giriş ile konuyu değiştireceğim.

Bir insanın vatanı tüm dünya’dır. İnsan bu dünya’da doğmuştur ve her karış toprağında hakkı vardır. Oysa bu haklar kültürel ayrılıklar veya dinler oluşturulduğu için insanın elinden alınmıştır. Bugün Amerika ya gidip bir yerleri gezemezsiniz, orada oturamazsınız. Neden? Vize, pasaport istenir çünkü.

Neden?

Çünkü siz o milletten değilsiniz.

İyide hepimiz aynı kanı taşıyan insanlar değil miyiz?

Evet, öyleyiz.

Peki neden bu ayrım?

Çünkü saltanatlar, hükümdarlıklar olması için bunun böyle olması gerekiyor.

Nasıl yani?

Şöyle, sizin üzerinizde bir otorite kullanmak için sizi millet millet ayırmak gerekiyor.

Evet, bu tüm ülkeler için böyledir.

Peki hocam vatancılık dersen tüm dünyayı seveceksin öyle mi?

Öyle evet.

Hepimiz tek bir milletiz, asıl olan bu.

Neden insanlar ülkeleri için savaşır?

Yani senin bir memlekette paran yok, pulun yok varsa da bir dairen, bir araban vardır. Gelip daireni evini elinden aldıkları için mi savaşıyorsun yoksa asıl sebep milyonerlerin servetlerini, topraklarını, dağlarını korumak için mi?

Ya hiçbir şeyi olmayanlar ne olacak?

Onlar ne için savaşacaklar?

Benim yaşadığım ülkede bir karış toprağım yok neden askerlik yapıp milyon dolarlar içinde keyif çatan servet babalarının toprağını korumak zorundayım?

Bu soruya cevap arıyorum.

Neyim var hocam benim bu memlekette?

Ne için savaşacakmışım veya ne uğruna ölüyorum?

Bu sorulara cevap arıyorum.

Ha birde devlet yetmiyormuş gibi insanları ayrıca toplumlaştıran kültürel ayrımlarda var. Örneğin falan cemaat, örneğin alevilik falan falan… Bu tür ayrımlar ile kitleler üzerinde de ayrı bir otorite kurulur, birileri rahat koltuğunda liderlik yapmaya devam eder, birileri de inanmaya devam eder.

Zamanım olmadığı için bu satırları birkaç dakika içerisinde yazdım. Konu atlamalar veya diğer hatalarım olduysa kusurlarıma bakmayın lütfen.

Boşuna hayatı kendinize zehir etmeyin ve güzel yaşamak için aklınızı kullanın, inanın dünya çok daha güzel bir yer olacak.

Kişinin dini insani değerleri bilen aklı olduğunda dünya vaat edilen cennetin kendisi olacaktır.

tarihinde Daunya tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir hadiste Muhammedin, Kabede senliklerde siir yarislarina katildigi anlatilir. Maalumunuzdur "haram aylar" vardir, hani derler ya "haram aylarda savasma " falan diye, iste bu aylarda kabedeki panayirlardaki bu siir yarislarina katilan muhammed bildigi kadari ile diger dinlerin kitaplarindan alintilari siirsel bicimde yazar ve okurmus. Yani Muhammedin siirleri Kuran oldu sonunda.

Ustelik Muhammed, yahudi olan yasli bir sairide oldurttmus. Piyasa savasi bu kolay degil.

tarihinde kutsalyaratik tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

sayın daunya hayatınızdan bir kesiti paylaşmışsınız, okurken bende üzüldüm.

insan olan hiç kimseye yakışmayacak durumlar.

sizin bahsettiğiniz kişilerin dindar, müslüman dediklerinizin , müslüman olduğunu nereden biliyorsunuz.

siz her namaz kılanı müslüman sanmayın.

bir müslüman yardımı ve iyi olanı değilde , nefsine uyanı ve kötüyü benimserse o kişinin imanından şüphe duyarım.

siz sanıyormusunuz ki, nufüs cüzdanında islam yazıyor diye , bu kişiler müslüman . yazık ki, şuan ülkemizdeki milyonlarca insan şirk içerisindeler, farkında değiller.

bu kişilerin yaptıklarınıda islama ve müslümana mal etmeyiniz lütfen.

arkadaşlar yukarıda yazmışlar, yok şiir yarışmaları, yok bilmem ne günleri felan, bunları söylemek kolay, ispatı varmı, hayır.

tamamen karalayıcı bir tutum.

hz. muhammed a.s alemlere rahmet olarak gönderildi,

zevk ve sefa istese ülkesinin cihan padişahı olarak yaşardı, ama bunları istemedi,

bana dünyada gelmiş geçmiş bir örnek gösterin ki, bu kadar kısa sürede böyle bir zafer kazanan insan olsun.

bunun tek izahı var, iyi ahlak.

islamiyet kötüyü emretmiyor ki,

gerçek bir müslüman asla karşısındakine zarar vermez, kötülük düşünmez.

ama karşısındaki bir din düşmanı ise de bunada göz yummaz.

islam terör dini diyeceksiniz, dünyada mazlum olan ülkelere bakarsanız hep müslümanlar olmuşturç

çünkü müslüman sömürmez, adil olur, adil olursa ne olur, karşısındaki de zulmeder sömürür, bu sefer tek yol kalıyor ya ölüm ya istiklal. anlayamıyorum bu müslümanların hiç mi haklı bir tarafı sizin gözünüzde yok.

müslüman öldürünce terörist, ölünce ahmak ilan ediliyor.

dünyada islamdan daha güzel ve insanlığa faydalı başka bir din varmı,

açın bakın incile eski ahit ve yeni ahit, tamamen peri masalı gibi uydurmalarla , baştan sona saçmalıklarla dolu,

davut peygamberin hayatını anlatılan bölümü okursanız, peygamber değilde azılı bir suçlunun tarifi yapılmış.

bir insan , bir gurup yada bir bölge bir eylemi yapıyorsa bunu herkese mal edemezssiniz.

ayrıca elde tutulur hiçbir veri olmadan direk böyle iftiralar insan olana yakışmaz.

saygılarımla...

Link to post
Sitelerde Paylaş

yukarıda ki makaleyi benim yazıp yazmadığımı sorgulamadan doğrudan beni "yazar" olarak ilan etmişsin.

bizi bu dinlere batıran ne biliyor musun?

işte şimdi senin de yaptığın gibi "sorgulamadan inanmak" tan başka bir şey değil. neyse diyelim yazarı tanırım, makalede bahsi geçen insanları da çok iyi tanırım. şimdi bizim insanlarımız zaten bir acayip kadın saçı açık geziyor ben Müslümanım diyor. hayır değilsin sen islam'ı yaşamıyorsun ki Müslüman olasın. nur süresi 30-31 ayetlerinde kadının başörtüsü omuzlarından sarkacak diyor.

bak ayet var kesin emir. ayete karşı çıktın ne oldu?

dinden çıktın tabii. aslında bu saç meselesi alakasız oldu şimdi ama bu konuda ayrıca belirtmek istediğim şeydi yazdım.

şunu demek istiyorum, bizde gizli saklı yok kardeşim, gel tanışalım seni bu dini bütünlere götüreyim yerinde gör.

İSLAM DİNİNDE AHLAK DİYE BİR ŞEY YOKTUR.

sen en iyi ahlak islam'da var diye giydirmişsin ama yok kardeşim islam dini dünyanın en ahlaksız dini.

ispat et dersen al sana ispat.

köle ticareti. muhammet ağanın zamanında köle kadınlar ve erkekler pazarlarda mal gibi satılıyordu. köleler normal hayvan gibiydi pazarda satılabilir, köle alınabilir vs. hatta bak kaynaklara muhammet'te köle satın almıştır.

yeryüzünde bu işten daha ahlaksız bir şey var mı?

yok.

hani islam da ahlak vardı?

tarihinde Daunya tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Göğü tutmasa bile aşşağı düşmez zaten, uzay boşluğuna dağılır. Yani bu mantığı kurmak zor değil. Az birşey basınç ve yer çekimi bilgisi ile halledilebilir.

hadi buyur hallet o zaman bizi de kurtar bu dertten :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

hadi buyur hallet o zaman bizi de kurtar bu dertten :)

Yüklediğim resimde ortada bulunan kırmızı nokta dünyanın çekirdeği. Yerçekimi, yani çekim kuvveti taaaaa oralardan başlıyor. Atmosferin en ucundaki noktaya kadar herşeyi kendine çekip tutuyor. (Esas olayımız budur aslında)

Birde alçak basınç ve yüksek basınç var tabii. Maddeler veyahut herhangi bir şey daima yüksek basınçtan alçak basınca doğru hareket eder. Uzay bilindiği üzere boşluk, yani alçak basınç unsuru sayabiliriz. Buna bağlı olarakta seninde bilidiğin üzere dünyamızda yüksek basınç sayabiliriz. Eğer bizim biricik çekim kuvvetimiz olmasaydı yani atmosferin en ucuna kadar olan herşeyi kendine doğru çekmeseydi, dünyamızda, atmosferimizde(kuranda yazan gök) mışıl mışıl uzaya doğru akardı.

Hani bırakıpta üstümüze düşmesi kadar saçma birşey olamaz. İlkokul çocuğu bile bu konu hakkında mantık yürütebilir.

Edit: Resim koyamıyorum daha kusura bakma az bişey zekanı kullanıp anla artık.

tarihinde FirstThink tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yüklediğim resimde ortada bulunan kırmızı nokta dünyanın çekirdeği. Yerçekimi, yani çekim kuvveti taaaaa oralardan başlıyor. Atmosferin en ucundaki noktaya kadar herşeyi kendine çekip tutuyor. (Esas olayımız budur aslında)

Birde alçak basınç ve yüksek basınç var tabii. Maddeler veyahut herhangi bir şey daima yüksek basınçtan alçak basınca doğru hareket eder. Uzay bilindiği üzere boşluk, yani alçak basınç unsuru sayabiliriz. Buna bağlı olarakta seninde bilidiğin üzere dünyamızda yüksek basınç sayabiliriz. Eğer bizim biricik çekim kuvvetimiz olmasaydı yani atmosferin en ucuna kadar olan herşeyi kendine doğru çekmeseydi, dünyamızda, atmosferimizde(kuranda yazan gök) mışıl mışıl uzaya doğru akardı.

Hani bırakıpta üstümüze düşmesi kadar saçma birşey olamaz. İlkokul çocuğu bile bu konu hakkında mantık yürütebilir.

kıyametin kaçınılmaz olması sizin bu engin bilgilerinizden olacak yapacak bişey yok. İlkokul çocuğu bile bu konu hakkında mantık yürütebilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...