xseddx 0 Oluşturuldu: Şubat 28, 2013 Raporla Share Oluşturuldu: Şubat 28, 2013 Bizi eleştirmenizi seviyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
MIKE 44 0 Şubat 28, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 28, 2013 gönderildi Cok güldüm. Islamiyetle resmen alay etmis..... Link to post Sitelerde Paylaş
followme 0 Şubat 28, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 28, 2013 gönderildi Cok güldüm. Islamiyetle resmen alay etmis..... Kafirler İslamla alay edilmesini sever. Link to post Sitelerde Paylaş
Electra 0 Şubat 28, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 28, 2013 gönderildi (düzenlendi) Kafirler İslamla alay edilmesini sever. Alay etmekle alakası yok. Ciddiye alınacak bir yanı yok sadece. Sen de budistlere, öküze tapanlara falan gülüyorsundur muhtemelen. Bir hindu'yu ciddiye alıp dinleyeceğini ve dininin öğütlerinden faydalanacağını hiç sanmıyorum. Bir Hindu'ya budist'e , hristiyan'a göre sen de bir kafirsin. Kafir seni. Şubat 28, 2013 tarihinde Cariye tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Mart 1, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 1, 2013 gönderildi İsmi Efe Aydal sanırım , eğlenceli videolara imza atıyor bu foruma'a üyemidir acep ? Link to post Sitelerde Paylaş
MIKE 44 0 Mart 1, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 1, 2013 gönderildi Kafirler İslamla alay edilmesini sever. Bu videoyu uyarici olarakta görebiliriz. Videodaki adama nasil vahiy geldiyse, peygamberlerede öyle vahiy geldi. Anlattiklari ne kadar sacma ise....dinler de o kadar sacma. Tabi Cariyeninde söyledigi gibi, insan kendi dinindeki sacmaliklari görmek istemiyor... baska dinlerdeki sacmaliklari rahatlikla görebiliyorsun.....cünkü onlara inanmiyorsun. Link to post Sitelerde Paylaş
ran99 0 Mart 1, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 1, 2013 gönderildi Dinler saçma evet ama önümüzdeki bilimsel gerçekler de ürkütücü maalesef ortalama 70 yıllık bir yaşamdan sonra hiçliğe karışmak ne tuhaf, evren ve dünya zaten yok olacak o belli de biz o günleri göremeyeceğiz maalesef Link to post Sitelerde Paylaş
xseddx 0 Mart 2, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 2, 2013 gönderildi Bazıları İslam'ı eleştirenlere kan kusuyor,saldırıyor hatta öldürenler bile var.Bence eleştirilmek güzel.Bir adam,İslam'a en güzel katkıyı ateistlerin yaptığını söylemişti.Biraz hak veriyorum bu lafa. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts