Bersann 0 Haziran 2, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 2, 2013 gönderildi Senin önerinle izledim, gerçekten güzeldi İzlediğim en sıkıcı aşk filmiydi yaff. İnan bir hareket olur diye devam ettim izlemeye ama hareket olmadı, yinede sonuna kadar izledim. Fantastikliği anlatım ve yorum tarzı beter bir filmdi. Bu kadar malesef.. hiç aşık olmadığım için bende çok güzel bir etki bıraktı, filme dip not düşmeliydim, aşık olanlar izlemesinler diye Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Haziran 2, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 2, 2013 gönderildi hiç aşık olmadığım için bende çok güzel bir etki bıraktı, filme dip not düşmeliydim, aşık olanlar izlemesinler diye Ne alaka? Filmin görsel anlatımı kötüydü, sözsel anlatımından bahsetmiyorum. Fantastiklik var senaryoda ama görselliği çok basit, kalitesiz öylesine çekilmiş bir film işte.. Link to post Sitelerde Paylaş
Bersann 0 Haziran 2, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 2, 2013 gönderildi Ne alaka? Filmin görsel anlatımı kötüydü, sözsel anlatımından bahsetmiyorum. Fantastiklik var senaryoda ama görselliği çok basit, kalitesiz öylesine çekilmiş bir film işte.. sen nasıl bir görsellik bekliyorsun 3 boyutlumu olacaktı, klasik aşk filmlerinin aksine değişik senaryosu olan güzel bir film, sen bana gıcıklık olsun diye yazıyorsun, beğensen de beğenmesende bakış açın böyle olduğundan yapacak birşey yok ] Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Haziran 2, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 2, 2013 gönderildi Beğenmedim, ben bile çekerim öyle aşk filmini.. Link to post Sitelerde Paylaş
Bersann 0 Haziran 8, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 8, 2013 gönderildi Muhteşem ve kudretli oz... fantastik film sevenler için harika bir film. Alice harikalar diyarında filmine benzer bir içerikle hazırlanmış, stres atmak isteyenler için tavsiyedir. Link to post Sitelerde Paylaş
Klasik 0 Haziran 8, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 8, 2013 gönderildi A Beautiful Mind OldBoy Gladiator The Green Mile Klasiklerdir ama en sevdiklerimden bir kaçı. Link to post Sitelerde Paylaş
Bersann 0 Haziran 8, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 8, 2013 gönderildi Hansel ve Gretel Cadı Avcıları... fantastik film sevenler için çok harika bir film daha, özelikle gretele bayılacaksınız Link to post Sitelerde Paylaş
Aforizma 0 Temmuz 3, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 3, 2013 gönderildi Trainspotting A Clockwork Orange Goodfellas Departed Taxi Driver Hunger American History X Fight Club Memento Elephant Man 12 Angry Men Schindler's List Stalker Pulp Fiction Rumble Fish ve daha birçokları.İlk aklıma bunlar geldi. Link to post Sitelerde Paylaş
BersHan 0 Aralık 16, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 16, 2013 gönderildi Almanların yaptığı soykırımı farklı şekilde sunan harika bir eser. Link to post Sitelerde Paylaş
TheChosen 0 Aralık 16, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 16, 2013 gönderildi Açlık Oyunları 2. Vizyondan kalkmadan izleyin hemen. Mumkunse altyazili izleyin Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts