BrainDamage 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi Çok bilmiş çok biliyorsunya evrim teorisini açıkla bakalım görelim iki ayak üzerine nasıl kalkıldığını ? atıp tutmaktan başka elinizde ne kanıt var. Bir de bilmiş bilmiş konuşuyorsun. Öyle armut piş ağzıma düş yok. Az önce şamar oğlanına döndün, rezil oldun. Sonra yok ben evrim karşıtı değildim falan demeye başladın. Hadi araştır bakalım. Engin bilgilerinden faydalanmak isteriz... Link to post Sitelerde Paylaş
postit 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi Az önce kuyruk için ispat isteyen? Memeye onca lafı söyleyen siz değil miydiniz? Kuyruk sevdanızın nerden geldiğini biliyoruz.İlla ucunu maymuna çıkarmak için zorlama yorumlar. Link to post Sitelerde Paylaş
postit 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi Öyle armut piş ağzıma düş yok. Az önce şamar oğlanına döndün, rezil oldun. Sonra yok ben evrim karşıtı değildim falan demeye başladın. Hadi araştır bakalım. Engin bilgilerinden faydalanmak isteriz... sen hala pişikte kalmışsın anlaşılan. O top daha çıkmaz kaleden uğraşma takma kafana bu kadar Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi Kuyruk sevdanızın nerden geldiğini biliyoruz.İlla ucunu maymuna çıkarmak için zorlama yorumlar. Yorum? Kanıt astım oraya ben. Google icad oldu, wiki icad oldu. Benimde taktığım kuyruk çıkmaz merak etme sen... Link to post Sitelerde Paylaş
abdullahabdal1 0 Mart 13, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi Kuyruk sevdanızın nerden geldiğini biliyoruz.İlla ucunu maymuna çıkarmak için zorlama yorumlar. Köylerde..eskiden ... Kuyruk battı diye ..söylermiş insanlar.. Link to post Sitelerde Paylaş
KORİNTLİ 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi meraklı,araştırmacı,çõkertici müslümanlar birden fazla meme ucu olan erkek ve kuyruklu doğan çocuk resimlerini güvenilir sitelerden bulabilirler... gerisi traş olur... Link to post Sitelerde Paylaş
berşan 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi Son ortak atamız: http://arsiv.ntvmsnb...news/296606.asp Ve insan evrimi: http://tr.wikipedia....nın_evrimi İkiside türkçe. sayın belle , sizde ara geçiş formu olarak dünyadaki bütün canlılarımı görüyorsunuz, yani size göre her canlı aslında bir ara geçiş canlısımı . Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi sayın belle , sizde ara geçiş formu olarak dünyadaki bütün canlılarımı görüyorsunuz, yani size göre her canlı aslında bir ara geçiş canlısımı . Evet o şekilde devam ediyoruz. Link to post Sitelerde Paylaş
berşan 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi Evet o şekilde devam ediyoruz. zincirlerde size göre eksik parça varmı, yani aklınızda soru işareti oluşturan durumlar, acabalar , yada bunun olmaması gerekirdi , dediğiniz herhangi bir olgu varmı acep ? Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi zincirlerde size göre eksik parça varmı, yani aklınızda soru işareti oluşturan durumlar, acabalar , yada bunun olmaması gerekirdi , dediğiniz herhangi bir olgu varmı acep ? Var tabi, okuyorum, araştırıyorum merak ediyorum. Misal gözyaşı. Link to post Sitelerde Paylaş
berşan 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi Var tabi, okuyorum, araştırıyorum merak ediyorum. Misal gözyaşı. onlara gelmeyelim lütfen, kısaca canlıların fiziki yada somutlarından gidelim. mesela hemen aklıma gelen ilk örneği vereyim doğrumudur bilmiyorum neden kargalar 50 yıl yaşarda kelebekler 1 hafta yada kanaryalar 3_5 yıl gibi ... Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi onlara gelmeyelim lütfen, kısaca canlıların fiziki yada somutlarından gidelim. mesela hemen aklıma gelen ilk örneği vereyim doğrumudur bilmiyorum neden kargalar 50 yıl yaşarda kelebekler 1 hafta yada kanaryalar 3_5 yıl gibi ... Bilemem sayın berşan. Ama sıkabilirim, üremesiyle karşılıklı olarak bakmak lazım. Konunun çok boğulduğunu düşünüyorum, evrim ile ilgili sorularını özelden cevaplayabilirim. Sen yukarıdakilere ne diyorsun? İnsanının kuyruklu doğmsaına misal? Link to post Sitelerde Paylaş
berşan 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi Bilemem sayın berşan. Ama sıkabilirim, üremesiyle karşılıklı olarak bakmak lazım. Konunun çok boğulduğunu düşünüyorum, evrim ile ilgili sorularını özelden cevaplayabilirim. Sen yukarıdakilere ne diyorsun? İnsanının kuyruklu doğmsaına misal? o konu farklıdır diye düşünüyorum, bilimin ilerlemesi lazım, ileride apandis ile birlikte bu konuyada açıklama gelecektir. Link to post Sitelerde Paylaş
kutsalyaratik 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi Simdi soracagim soruyu bir kere daha sormustum, simdi yine soracam. Neden bebeklerin elleri dogduklarinda cok kuvvetli olur? Bir yeri kavradimi kolay kolay bebegin elini ordan alamazsiniz. NEDEN????? Dinine sarilsin, onu birakmasin diyemi? Link to post Sitelerde Paylaş
berşan 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi bebeklerin kalbi ilk tık sesini hangi güçle alır, ilk hangi kuvvet bu kalbi attırır , neden , neden... Link to post Sitelerde Paylaş
kutsalyaratik 0 Mart 13, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 13, 2013 gönderildi Allah defibrilator ile ilk TIK verir. Ye yersen. Soruma soru ile cevap vermek acizliktir. Link to post Sitelerde Paylaş
berşan 0 Mart 14, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 14, 2013 gönderildi aslında düzgün sorunu görürsek cevap veririzde, son cümlelerin işi bozuyor, fanatikliğin devreye giriyor, duygularınla işini karıştırıyorsun Link to post Sitelerde Paylaş
abdullahabdal1 0 Mart 14, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 14, 2013 gönderildi İnsanı Allah Yarattı Diye Söyleyen Yalan Söyler Erkeği Allahın yaratmadığının kanıtı Göğüsünde Meme uçları olmasıdır. İnsan yaratılmış olsa, Apandis gibi hiçbir işe yaramayan bir organ niye vucuduna koyulsun? İnsan yaratılmıış olsa, Yirmilik dişlerin olmaması gerekirdi. İnsan da köpek dişleri ve yirmilik dişlerin olmasını açıklayacak tek neden evrimin buna neden olmasıdır. Tehlikelerden ve yırtıcılardan korunabilmek için ağaçlarda yaşayan. İnsan yaratılmış olsa, Adem gibi olsa, Bir kuyruğumuz olurmuydu? Kuyruğumuzun önce olup Sonra yokolması evrimin kanıtlarından biridir onlara gelmeyelim lütfen, kısaca canlıların fiziki yada somutlarından gidelim. mesela hemen aklıma gelen ilk örneği vereyim doğrumudur bilmiyorum neden kargalar 50 yıl yaşarda kelebekler 1 hafta yada kanaryalar 3_5 yıl gibi ... Hani herşeyde bir ahenk ve Düzen vardı? Bak canlıların yaşam süreleri bile adaletsiz... Sende Bir yaratılma olmadığına örnekler sunuyorsun.. Öyle ya.. Kaplumbağa 150 yıl.. kelebek sinek 1 gün...olacak şeymi bunun neresi Adaletli neresi Düzenli.. Yaşamın tanrısal bir özelliği yoktur.. Her şeyi Allah yarattı diyen yalancının tekidir.. Link to post Sitelerde Paylaş
serasker 0 Mart 14, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 14, 2013 gönderildi Hani herşeyde bir ahenk ve Düzen vardı? Beğenmeyen adam sen neden beğendiğin bir şey yaratamıyorsun elini tutan mı var? Link to post Sitelerde Paylaş
abdullahabdal1 0 Mart 14, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 14, 2013 gönderildi Beğenmeyen adam sen neden beğendiğin bir şey yaratamıyorsun elini tutan mı var? Nereden biliyorsun ? Cep telofonuyla Newyork caddesinde Yürüyen arkadaşını benim sayemde bulabiliyor.. Tamda onun sesini duyabiliyorsun... Başka birisinin sesiyle karışmamasını da sağlıyorum.. Senin gördüğün şu yazıları anında benden sana ulaşmasını sağlıyorum.. Yani ben senin Allahından daha güçlüyüm Haaa birde Kimseden karşılık beklemiyorum...Kimseyide yakmayacağım.. Özellikle bebekleri suda boğamam Tufan yapıp ..Yüreğim dayanmaz.. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts