Bersann 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi Kum üstünde şaton olacağına taş üstünde kulüben olsun.. ( Bellerophon ) Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi Kum üstünde şaton olacağına taş üstünde kulüben olsun.. ( Bellerophon ) Ne zaman dedim bunu ben? Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi (düzenlendi) Unutmayalım ki cesur bir kez, korkak bin kez ölür. Önemli olan, insanın böyle bir toplumda "mezar ...taşı" gibi susmamasıdır. Uğur Mumcu Nisan 17, 2013 tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi “Neden mutsuzsun?” dedi. “Mutsuz değil, beceriksizim” dedim. Sizin gibi, mutlu olduğumu sanmayı beceremiyorum. Hepsi bu! Kim bilir kim.. Link to post Sitelerde Paylaş
adams77 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi Ya olduğun gibi görün, yada psikoloğa görün bana görünmede kime görünürsen görün... ( Berşan ) Link to post Sitelerde Paylaş
ehl-i dünya 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi ben mevlana değilim, adam ol öyle gel.. Link to post Sitelerde Paylaş
Bersann 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi Ne zaman dedim bunu ben? bir sözünüzden bu manayı çıkardım, o söz neydi diyeceksiniz o sözüde unuttum, kalıp olarak sizin adınıza yazdım beğenmediyseniz düzelteyim hemen. Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi bir sözünüzden bu manayı çıkardım, o söz neydi diyeceksiniz o sözüde unuttum, kalıp olarak sizin adınıza yazdım beğenmediyseniz düzelteyim hemen. Etik olmamış ama berşan yazsaydın, senin çıkarımın çünkü. Daha düzeltemezsin bu seferlik ben söylemiş olayım. Ninja seni Link to post Sitelerde Paylaş
Bersann 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi Etik olmamış ama berşan yazsaydın, senin çıkarımın çünkü. Daha düzeltemezsin bu seferlik ben söylemiş olayım. Ninja seni tşk ler sende suç , bu kadar iyi olursan böyle olur İnsan ancak yüreğiyle baktığı zaman gerçeği görebilir. Gerçeğin mayası gözle görülmez. Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi Gece gece zırvalamak lazım: Karısını sevmeyen eşek, korkmayan eşek ötesidir... Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Nisan 18, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 18, 2013 gönderildi Yaşam geriye bakarak anlaşılır, ileriye bakarak yaşanır.. Yükselmenin en alçakçası, zayıflarin sırtına basarak yükselmektir.. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Nisan 18, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 18, 2013 gönderildi Dövmen çok hoş Link to post Sitelerde Paylaş
Bersann 0 Nisan 21, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 21, 2013 gönderildi Kalbinde rahmet olmayanın yüreğinde merhamet olmaz... ( Berşan ) Link to post Sitelerde Paylaş
xseddx 0 Nisan 26, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 26, 2013 gönderildi Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. Albert Einstein Link to post Sitelerde Paylaş
Bersann 0 Mayıs 3, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 3, 2013 gönderildi Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir... Link to post Sitelerde Paylaş
Bersann 0 Mayıs 3, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 3, 2013 gönderildi Aç gözlülerden dürüstlük soysuzlardan vefa bekleme... Link to post Sitelerde Paylaş
ehl-i dünya 0 Mayıs 3, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 3, 2013 gönderildi Firkatin fecrinden ferikler nispetinde firar eylemek lazım. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Mayıs 3, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 3, 2013 gönderildi Firkatin fecrinden ferikler nispetinde firar eylemek lazım. Bu ne demek? Serdaar'laştın. Tam Türkçe lütfen, firarı anladım sadece.. Link to post Sitelerde Paylaş
ehl-i dünya 0 Mayıs 3, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 3, 2013 gönderildi Bu ne demek? Serdaar'laştın. Tam Türkçe lütfen, firarı anladım sadece.. tamamen uydurma. bir anlamı yok. türkçeye çevirecek olursak, ''Ayrılığın şafağından civcivler oranında kaçmak gerek'' gibi bir anlamı var. müslolar her arapça kelimelerle süslenmiş cümleleri seviyorlar ya. onlara kinaye yollu bir gönderme yaptım. buna da zıplasınlar diye sazanlar Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Mayıs 3, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 3, 2013 gönderildi O sazan benim burda..Maleseff.. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts