Jump to content

Agnostik Forum Saldırılar Yüzünden Kapandı


Recommended Posts

Bana bak! Ben buraya forumu savunmaya filan gelmedim. Senin ne derdin varsa mod.larla git onunla coz. O ensest tartismada bende vardim ve agzima geleni soyledim. Ama banlanmadim. Buradan 3.cu sahislar adina konusamam ve de yorum yapamam. Ancak senin bilmedigin bazi seyler vardi. Belirli bir muddet sonra olay kisisel tartismalara dondu. Sonra da birileri banlandi. Acma simdi konulari!! Ama terbiyesizlik yapiyorsun! Bizlere karsi terbiyesizlik yapiyorsun. Ne demek sallama!! Bok atma!! Git bunu arkadasina soyle, kafa dengin kimse onunla paylas!! Sana bunlari geri iade ediyorum...

Agnostik. Net' in modlari da beni 4-5 defa banladi. Hemde senin gonderdigin o link'teki torba muallim 08 ve de Candaroglu tarafindan. Ama benim burada bahsettigim, bir arada oldugumuz 3-4 onurlu arkadastir. Benim nickimi soyleyim : Inspector!. Digerleri Bayrak, Nolan, Firavun'dur..

O forumun modlari beni ilgilendirmiyordu. Dolayisiyla kisilerle degil, fikirlerle ilgilendim.

Diyorsun ki,ben Başka site hakkında'''T.Dursun forumunda garip bir yumusak durus gozlemledim. Hatta, kendisi gibi dusunmeyen insanlara saygi derken fasist-islami hareketin ayaklari altinda ezildiginin bile farkinda degil. '''

böyle yazabilirim,ama sen başka site hakkında yazamazsın.

Anlıyacağın,ossuruktan bir siteyi gelip övme ve başka sitelere haksız ithamlarda bulunma.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 168
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

İllaki tek tükte olsa değerli yazarlar vardır.Sen ne kadardır o sitedesin bilmiyorum ama,1 sene öncesi çok kaliteli başlıklar ve yazarlar vardı.küstürülen veya deaktif edilen üyelerin toplam mesaj sayısı.100.000 civarındaydı.

Tabiki üyelerle sorunumuz yok.ama kendini duayen olarak tanıtıp o siteyi öven ve benimde üye olduğum Turan Dursun sitesine bok atmasına sessiz kalacak değildim.

Sen bu kafayla daha cok banlanirsin! Az gelismis ulkenin taze sogani...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Agnostik.net yöneticileri üyeleri banlama konusunda çok yanlışlar yaptı.Ama ben forumdan zevk alıyordum sevdiğim üyeler vardı.

Agnostik.nettin üyelerini severim pekçoğu öğrenme hevesi ve tartışmayı seven genç bir kitleden oluşuyor.

Yöneticiler iğrenç ahlaksız ikiyüzlü insanlar. Üyelerin öyle bir forumda olması çok acı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...

Agnostik forumların çöküp kapanacak ve host firmasının dışlayacak kadar neden saldırı aldığını turandursun internet sitesinde açıklamıştım. Orda uzun yazmıştım ama burada özet geçiyorum. Yöneticilerin müslümanları ve dinlerini eleştiriden ziyade alay konusu etmeleri ve eden kişileri desteklemeleri, konulara yapılan yorumları editlemeleri vs.. Bunları detaylıca turandursun forumlarında açıklamıştım ama ne yazıkki 6-7 saat sonra forumdan banladılar beni. Ban sebebi aynen şuydu: "Sanal Tehdit"

Gerçekten sanal bir tehdit mi demek istediler bana yoksa onlara yapılan açıklamaları bir tehditmi algıladılar bilmiyorum ama şuanda faturasını ödedikleri kesindir. Aynı zamanda turandursun forumlarının yaptığı ayıba karşılık belli zamanlar öne çıkan tüm ateistik ve agnostik forumları protesto amaçlı 1 er saat kapattık. (Burasıda dahil)

Agnostik forum için;

Tüm üye bilgileri elimize geçmiş ve illegal faliyet raporları için kullandığım laptobuma kaydedilmiştir. Eğer hakaret ettikleri dini guruhlardan özür diler, ve bundan sonraki forum hayatlarında müslümanlara hakaret içeren (eleştiri değil) başlıkları forumlarında barındırmazlarsa sitelerini yayında tutmaları için bu dosyaları kendilerine teslim edebiliriz. Ayrıca sitelerinin açılmasınada müsade edebiliriz. Ayrıca bunu yaptıkları zaman elimize geçen üye bilgileri (emailler, md5 hashler, ip numaraları ve üye adları) hiçbir şekilde kullanılmayacak açıklanmayacaktır.

Turandursun forum için;

Buradaki beni "sanal tehdit" ban sebebi ile forumdan uzaklaştıran şahıs, forumun kapanmasında ve yayın hayatının durmasında en büyük rolu oynamıştır. Bu siteye kimseyi tehdit etmek ifade özgürlüğünü çalmak gasp etmek için gelmemiştim. Ne yazık ki bunun öyle algılanması turandursun forumlarında gerçek anlamda bilgi edinenlere ve site yöneticilerine sahiplerine olumsuz yansımıştır. Üye bilgileri elimizde yok. Sadece forumu kapattık. Banın açılması ve özür dilenmesi saldırıların tamamı ile kesilmesi için yeterlidir.

Son olarak; bu konuda ateistler deistler ve diğer inançlara sahip kişilerin bir keşmekeşlik içerisine düştüğünü görüyorum. Bunun sebebini tam idrak edemedim ama hayretler içerisinde kaldığım tek mevzuu şudur. Gerçekten biz bu saldırıları daha önce belli bir topluluğa hitap eden sitelerede yapmıştık. Lakin orada kimseler forum için "beter olsun" babında yorumlar yerine "keşke kapanmasaydı" şeklinde yorumlar yapıyorlardı. Demek ki kapatılan sitelerin dostu oldugu kadar düşmanı da varmış. Asıl ilginç olan bunu yapanın bir "müslüman" olduğunu duyanların/öğrenenlerin birden bire benim deyimimle huraaa okları bana çevirmesi. Bu bana şunu özetliyor ve kanıtlıyor "kendi inanç ve görüşünüzü farkında olarak veya olmadan kin ve nefret ile insanlara sergilemeye devam ederseniz düşünebilen bir insan (ister hristiyan olsun ister müslüman isterse duyulmamış bir din) asla kendi inancınızla bağdaştıramazsınız." Geriye kimler kalır ? :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

agnostik forum, aslında üyeleri yüzünden değilde işe yaramaz yöneticileri yüzünden hiç olmuş bi sitedir,orda değerli arkadaşlar vardı ve bende forumun çeşitli bölümlerine birçok defa katkılarda bulundum,sitede hiç uyarı almadım kimseyi incitmedim ama tüm bunlara rağmen o kendini bilmez kin dolu yönetim bana hiçbir uyarı defa vermeden ve forum kurallarını tümüyle hiçe sayarak ceza verdi hemde süresiz yasakladı ve cevap hakkı dahi verilmedi, bu nasıl bir tavır,bu nedir çözemedim,alıp veremedikleri neydiki

diyeceğim şu,o forum zıvanadan çıkmıştı zaten,gestapo yöneticileri için değil de terkeden yada atılan değerli arkadaşların dışında forumu ayakta tutan ve takip ettğim sayısı az da olsa bazı arkadaşlar vardı ben onlar için üzüldüm,kapatılmasına üzülmedim aksine oldukça hakediyordu

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bende bugün baktım kapalıydılar demek sendin sitelerle uğraşan, aferin mi almaya geldin :) Cennete girişi garantilemişsindir kesin :)

Oyuncağını elinden aldıysam üzgünüm. İfade özgürlüğü gerçek manasıyla küçük zihinlerde kazınana kadar devam :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Oyuncağını elinden aldıysam üzgünüm. İfade özgürlüğü gerçek manasıyla küçük zihinlerde kazınana kadar devam :)

Benim üyeliğim yok zaten oralarda, abdulahabdalın konusunu sabitlere ekleyen bi forumla ne işim var :) aradabir başlıklara bakmak için uğrarım,

Bu arada senin görüşün, inancın, davan ve amacın hakkında bizi aydınlatır mısın ? İfade özgürlüğü kavgası derken ne ifade etmek istedin de edemedin ? bize kendini anlat özgürce.

Bak ne silindi iletin nede banlandın konuş bizimle :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Oyuncağını elinden aldıysam üzgünüm. İfade özgürlüğü gerçek manasıyla küçük zihinlerde kazınana kadar devam :)

Facebookta şikayetçi olduğunuz paylaşımlar misliyle yapılıyor ve daha geniş bir kitleye ulaşıyor. Orada da sayfaları şikayet etmekle mi uğraşıyorsunuz? :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...