Jump to content

Türk Tabipler Birliği başkanı gözaltına alındı


Recommended Posts

İslamcı hükümetin ne olduğu refleksleriyle hareket edince ortaya çıkıyor.

Demokrasiyi tramvay gören gerektiğinde ineriz diyen zihniyet, karşısında emekçi kitlesini görünce demokrasi tramvayından taksim durağında inmeye karar vermiş.

Bir düşmanlıktı yaşananlar. Parti merkezlerini, turistleri, yoldan geçenleri, hastanede tedavi görenleri, görevlileri, gazetecileri, işçileri velhasıl insan adına ne varsa karşına alan ortaçağdan hortlayıp gelen bu düşmanlık, şirretini kusmaya devam ediyor.

Türk Tabipler Birliği başkanı göz altına alındı. Enflasyonun hortlamasıyla daha da panikleyen bu ortaçağ kaçkınlarının refleksleri kendilerini bilim adına ne varsa saldırmaya yönlendiriyor.

Rektörler, üniversiteler, üniversite hocaları, doktorlar derken TTB başkanına kadar uzandı yobazlık...

Katar şeyhlerinin ayaklarına TC'nin imkanlarını peşkeş çekerek yakınları için para dilenen bu ortaçağ kaçkınları, %47 ile geldik diye kendini kaybeden bu zavallı güruh, TC adaletinin karşısına çıktıklarında arkaya baktıklarında %47'yi değil sadece ve sadece infaz koruma memurlarını görecekler...

Ama konumuz bu değil. Konumuz, islamcıların hedef olarak Turk tabipler birliği başkanını seçmeleri. Hedefte Gencay Gürün değil, çünkü o sahip olduğu makamda söylenmesi gerekeni söyleyen bir kişi. Hedefteki türk tıbbı, çağdaş tıp ve bilimdir.

Yaşananlar, yobazlığın bilime savaş açmasıdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...