Jump to content

Bizi de Fazıl Say! İmza Kampanyası...


Recommended Posts

  • İleti 146
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

"Irmaklarından şaraplar akacak" diyorsun,

Cennet-i ala meyhane midir?

"Her mümin'e iki huri vereceğim" diyorsun,

Cennet-i ala kerhane midir?

Kur'ân-ı Kerim'de cennet hurilerinin cinsel yönüne işaret eden:

"Onlara kocalarından önce hiç bir insan ve cin dokunmamıştır."
(Rahmân, 55/56),

"Biz o cennet kadınlarını ashab-ı yeminden olan kocalarına düşkün bakireler kıldık."
(Vâkıa, 56/36-38)

İki değilde 70 huri diye biliyorum.

Herkes imzasını bu yapsın.

Ceza aldıran dörtlük bu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

bütün müslümanlar bu konuda sizin gibi düşünüyor mudur?

bizim istediğimizde bundan fazlası değil ancak bu daha başlangıç gibime geliyor

İnsanlar hep kendilerine benzeyenlerle arkadaş olurlar,onları desteklerler.postit de bu nedenle Fazıl Say'dan hoşlanmıyor olabilir.Halbuki başka insanlara zarar vermediği sürece istediği şeyi yapabilir(bkz.özgürlük).postit ve onun gibi düşünenler bir müslüman Hinduların taptıkları ineğe hakaret ederse ve bu nedenle suç alırsa bu durumu pek hoş karşılamayacaklar.Ama Fazıl Say'a ölümü hükmediyorlar!Halbuki Fazıl Say da kendince aynı şeyi yapıyor!

Bütün müslümanların ve insanların böyle düşünmesi gerekir.Haksızın yanında yer alan kişi büyük ihtimalle ya zalimdir ya da bilgisiz cahil.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tarafını seç. Onlardan mısın? Bizden mi?

Fazıl Say müslümana göre haksızdır. Hem ortada laik bir devletin mahkeme kararı var. Hem de dine göre yanlış işler yapmış adam. Dolayısıyla iki yönden de haksız.

Fazıl Say dine göre yanlış iş yapmış olabilir.Bu ona 10 ay hapis vermeyi gerektirmiyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Neden?Kur'an dinimizle alay eden kişiyi öldür veya cezalandır demiyor.bak.6:68,4:140

Düşünce özgürlüğünün engellendiği bir uygulamayı neden savunayım?Ceza vermek istiyorlarsa Sevan'ı öldürmek isteyen Alp.Kuytul'a ceza versinler.

"Tevbe 23- Ey iman edenler! Eğer babalarınız ve kardeşleriniz imana karşılık küfürden hoşlanıyorlarsa, onları dost edinmeyiniz. Sizden her kim onları dost edinirse işte onlar da zalimlerin ta kendileridir."

"Tevbe 111- Allah, müminlerden, canlarını ve mallarını, kendilerine cennet vermek üzere satın almıştır: Allah yolunda çarpışacaklar da öldürecekler ve öldürülecekler. Bu, Tevrat'ta da, İncil'de de Kur'ân'da da Allah'ın kendi üzerine yüklendiği bir ahittir. Allah'dan ziyade ahdine riayet edecek kim vardır? O halde yaptığınız alış-veriş ahdinden dolayı size müjdeler olsun! Ve işte o büyük kurtuluş budur."

Mekke dönemi, Muhammed'in güçsüz ve aciz dönemiydi. Medine dönemi ise özellikle son yılları güçlü ve zalimlik dönemidir. Medine dönemi ayetleri, Mekke dönemi ayetlerinin hemen hepsini geçersiz hale getirmiştir. Alıntıladığım bu iki ayet bunun ispatı değil mi? Aile içine nifak sokan, ana-babayı, kardeşleri birbiri düşman eden ayetler/bir din varken siz hangi özgürlükten bahsediyorsunuz?

Aynı ailede bile, mümin olanların, kafir olanlarla bir arada bulunmasına izin vermezken ve bulunanlar zalim olarak nitelenirken, sizin bu ateist sitede bulunmanızın mantığı, dayanağı var mı, o ayetten başka? Ki o ayet bile, size göre dininize hakaret edilen bu tartışma ortamlarında bulunmamanızı, terk etmenizi söylüyor. Bulunmaya devam etmeniz halinde sizin de onlar gibi veya onlardan olduğunuzu söyleyen çok sayıda ayet de var.

Tevbe 111. ayetine göre özgürlüğünüzü ve dolayısıyla Müslümanlığınızı bir daha gözden geçirseniz iyi olur. Tebliğ yok, çünkü tebliğ Mekke döneminde kaldı, Medine'de cihat geldi. Yani: Cihat icat oldu, tebliğ öldü. Cihat da, Allah'ın dinini yeryüzüne hakim kılıncaya tüm dünya Müslüman yapılıncaya ve/veya cizye verinceye "Cizye verecek gücü olan kelleyi kurtarır" kadar geçerlidir, sürecektir.

Kuranın son sureleri ve ayetleri, günümüz Müslümanlarının aşırı çoğunluğunun ne kadar Müslüman ya da münafık olduklarını net olarak ortaya koyuyor.


Link to post
Sitelerde Paylaş

Kur'an asıl zalimin Allah'a iftira atanlar olduğunu söylüyor.Öldürülmesi gereken kişiler varsa onlar bu kişiler olmalı değil mi?Allah ve peygamberi adına hadis uyduranları öldürsünler o zaman.

Önce, eğri otursanız da, doğru konuşacaksınız. Bunları söyleyen kim, kuran, yani Muhammed veya sözde Allah, Kime, kimlere?... En başta putperest dediği kendi kavmine, sonrada kendisini kabul etmeyen tek tanrılı ve çok tanrılı tüm dinlere...

Başkalarının dinlerini aşağılayan,onlara hakaret eden, bu toplumların yüzlerce-binlerce yıllık gelenekleşmiş inançlarını, benim Yahudi babam İbrahim'in Allah'ına inanacak ve beni, bu Allah'ın bana gönderdiği İslamın peygamberi olarak kabul edeceksiniz diye dayatan Muhammed, bu toplumlara göre fitnecidir, getirdiği dini de fitnedir. Tıpkı Muhammed'in onları fitneci ve dinlerini fitne olarak aşağılaması gibi. Madalyonun iki yüzü var yani. Muhammed cihadla başarılı oldu, sistemini kurdu, yerleştirdi ve peygamberliğini tescil ettirdi. Halifeleri de, senin de, benim de "bir zamanlarda bende Müslümandım" dahil olduğu kavme ve kavimlere vaynı şekilde bu dini kılıç zoruyla dayatarak kabul ettirdiler. Hiç bir toplum dinini kolay kolay değiştirmez, hayati bir zorlama ve/veya bir menfaat söz konusu olmadıkça bu böyledir. Zoraki din, nesiller sonra ve boyunca benimsenir, zamanla kraldan çok kralcı da olunur. Buna, günümüzde siz bir örneksiniz, tüm İslam dünyası da (Arabistan hariç olabilir) çarpıcı bir örnektir.

Hayali olduktan sonra, tek tanrı olsa ne olur, çok tanrı olsa ne olur? Herkesin tanrısı kendisine, Muhammed'e ne? Bu hayali Allah ve dini adına nice kanlar dökmüş ve taraftarlarıyla dökmeye de devam ediyor.

İslam gelmeden Kabe'de yüzlerce put var ama kimse bunlar için kavga etmiyor, din/inanç savaşı yok. Ne zaman ki, putların Allah'a "Al-İlah'a" ortak koşmak olduğu, putları yıkmak için geldiği iddiası ile Muhammed ortaya çıkıyor, o günden bu güne kan gövdeyi götürüyor.

Tanrı/Allah hayalidir, dinler sunidir, bunlar adına kan dökmeyi mubah saymak ve savunmak Müslümanlara ve İslama çok yakışsa da, insanlığa yakışmaz. Özellikle günümüzde çağdışıdır çağdışılıktır.

Hadis uydurma meselesine gelince: Bu, bu günkü çağdaş Müslümanların, ılımlı İslamcıların, Siyasal İslamcıların vesairelerin bir uydurmasıdır. Amaç belli: İslamın iki temel taşı, kuran ve hadislerdir ve ikisi de yazılı kaynaktır. Hadislerin sonradan yazılması bu niteliğini değiştirmez, çünkü, kuran da dahil ezber/sözlü gelenek temeldir o yıllarda. Bu yazılı kaynak dogmalar nedeniyle İslam ve Müslümanlar yerlerinde sayıyorlar, ne yapmak lazım? Kuran Allah'ın kitabı ve dokunulmaz olduğuna göre, hadislere, yani Muhammed'in kitaplarına dokunmak lazım. Kuranı da, meal ve yorum sahtekarlıklarıyla hallederiz nasıl olsa mantığı... "Ki ediyorlar da zaten." Yeter ki, müşteriler azalmasın, ticaret zarar görmesin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

fazıl say islami olarak değil , herhangi bir inancada küfür etse ceza alması gerekir, burada etik değerler söz konusu , sanatcı diyorsunuz , topluma ayna diyorsunuz , böyle sanatçımı olur. ayrıca bu adamı destekleyenleride kınıyorum , inanmasanız bile bir kitlenin değer yargılarına küfür ve saygısızlık eden insanı desteklemek aynı sarının lacivertini gösterir.

tarihinde Bersann tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

fazıl say islami olarak değil , herhangi bir inancada küfür etse ceza alması gerekir, burada etik değerler söz konusu , sanatcı diyorsunuz , topluma ayna diyorsunuz , böyle sanatçımı olur. ayrıca bu adamı destekleyenleride kınıyorum , inanmasanız bile bir kitlenin değer yargılarına küfür ve saygısızlık eden insanı desteklemek aynı sarının lacivertini gösterir.

Saçmalık.

Fazıl'ın küfür ettiği yok, kendine gelen bir tweeti retweet etmiş sadece. Üstelik Ömer Hayyam ve Mevlana'nın rübaileri Milli Eğitim basımevinde basılıyor. Bunlar internette, bir yerde falan değil, milyonlarca sitede dolaşıyor.

Madem öyle ateistlere küfreden ( üstelik değerlerimize falan değil doğrudan bize küfreden ) Kuran'ı da, bunu yazan basan herkesi de hapse tıkmak lazım.

Ebu Leheb'in varisleri diyelim ki amcalarına edilen bir küfürden bir tl tazminat alsalardı, okyanusu falan doldurmuşlardı yani.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İki yüzlülükte dip yaplıdı.

Bu ülke şeriatçı bir parti ile yönetiliyor bunu bir tek bizim eblehler anlamıyor. Bu eblehler de demokrasi özgürlük denilin kavramları da dillerinden düşürmez.

İktidara yakın şeriatçı kadro bizim özgürlüğümüz yoktu. Hasan mezarcı kafayı yedi nakaratlarına başlamış,

Dünyanın hiç bir laik ülkesinde "din" e bağlı şeriat anlayışlarına geçit verilmez. Bu ülkede siz kazandınız diye ateistler tehdit alındadır. Daha iktidara gelmeden adam yakma geleneğiniz vardı. Geldiğinizde ne olacağını biliyorduk. Ve işin kötü tarafı bizim ebleh kadro da sizi çok seviyor.

Cumhuriyet,demokrasi,vatandaşlık,insan hakları,kadın hakları,işçi hakları vb. kavramların içi boşaltıldı. Bu hortlaklar aleminde yaşamamız isteniyor.

Dine saygı DUYULACAK

Türban karşısında esas duruşa GEÇ

Devlet büyüklerimize karşı saygılı OLUNACAK

Ve bizim eblehlere de bir çift sözüm var. ( Sevan Nişanyan gibiler )

Yediniz içtiniz bu şeritacı çeteye kol kanat gerdiniz. Büyüttüğünüz hortlak hoşunuza gitmedi mi ?

Reklamları oynuyorlar ,daha başlamadılar. Bunlar iyi günlerimiz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dünya ayakta alkışlıyor Fazı Say'ı bizde bu. Bir halt olmaz islam bulaşan toplumdan, insanın umudunu kırıyor bunca adaletsizlik bunca aleni iki yüzlülük. Genelkurmay terörist diye içerde ballı terörist meclise girecek az kaldı. Dinin bulaştığı bataklık budur..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...