Jump to content

Neden Ateist Olmadım ?


Recommended Posts

Akıllı olan aklını kullanılır...

Daha akıllı olan başkasının aklını da kullanır....

Şeriat ise külli bir akıldır...

Hukuk ve mutluluk ancak bu yazılım ile mümkündür..

aptal olanda sadece başkasının aklını kullanır

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 47
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Akıllı olan aklını kullanılır...

Daha akıllı olan başkasının aklını da kullanır....

Şeriat ise külli bir akıldır...

Hukuk ve mutluluk ancak bu yazılım ile mümkündür..

Aklı çalışmayanlar da gücünü kullanır. Site kapatmakla, bilime sansür koymakla, mürtedi ölümle tehdit etmekle meşgul olur.

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Aptal doğruyu görünce gözünü kapayandır..

Müslümanlar da dinin sayısız saçmalıklarını gördükleri halde onları gizlemeye/hasıraltı etmeye ve İslam'ı yalanlarla ayakta tutmaya çalışırlar. Recm, küçük kızlarla evlilik, mürtedi katletmek, kadınlara 2. sınıf muamele, kafirlere savaş açma, homoseksüel düşmanlığı... Bunlar İslam'da var. Tabi tabi gerçek İslam bu değil. :)

İslam doğruysa neden "Kuran'ı yırtan kız alev aldı ve hilkat garibesine döndü.", "11 Eylül'de Kuran'ı yırtan adam 2 gün sonra yanarak can verdi.", "Kabir azabı çeken gencin ibretlik görüntüleri", "Allah diyen aslan" gibi bir yığın zırvayı delil diye getiriyorlar. İnançlıları korkutmaları gerek ki şüphe edip sorgulamasınlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslümanlar da dinin sayısız saçmalıklarını gördükleri halde onları gizlemeye/hasıraltı etmeye ve İslam'ı yalanlarla ayakta tutmaya çalışırlar.

Neden bunu yapma gereği görüyorlar ?

Sizin kadar akılları yok mu demek istiyorsun yoksa :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

Aslında "Müslüman" kelimesi yerine "gericiler ve dini liderler" demek daha doğru. Dindarlar ise yalanlara kanan şapşallardır. Bazen de şüphelerini bastırmak için kendi kendilerine yalan söylerler ve onlara katı bir şekilde inanırlar.

Esas tuhaf olan hadis kitaplarında paganistlerin pek çok mucizeye şahit oldukları, hatta Muhammed'in peygamber olduğunu içten içe bildikleri halde iman etmedikleri iddiasıdır. Ay'ın yarıldığını, ağaçların yürüdüğünü, kehanetlerinin tuttuğunu göreceksin ama yine de inanmayacaksın. Üstelik bir de onlara karşı savaş açacaksın. Bunu "kalpleri mühürlü" diye izah etmeye çalışırlar ama o da ayrı bir safsata.

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

müslümanlarda ki gibi ateistlerde de farklı bir durum var. 1.si ateistler 2.si ateistimsiler 3. sü. ateist görünümlü şarlatanlar.

1. cilere saygı duymaktan başka yapılacak birşey yok, ayrıca bu kişiler yaşadığı toplumda fitne fesat çıkarmazlar bunun yerine gennellikle iyi olanı yapmak ve faydalı eylemlerde bulunmayı tercih ederler.

2.ciler ise, ateistliği bir nevi meslek gibi görerek, kendilerinde olmayan özellikleri kimliklerinde oluşturmaya çalışanlardır. örneğin zeki bir ateistin yaptıkları onun gözünde olan hayranlığı ve kendisinde olan eksikliği kapatmak için benimser örnek alır ve bilinç altına ben zekiyim ben zekiyim diyerek kendisini de aynı klasmanın bir üyesi gibi görerek yaşadığı çevrede bu imajı sergilemeye çalışır.

3.cüler ise, tam bir hezeyandır, bu kişiler için ne söz fayda eder ne ibretlik bir durum nede doğrular. bu insanların beyinleri sadece tek taraflı saldırı amacı taşıdığı için yaşadıkları ortamlarda güçlerinin yettiğince her türlü müdahaleleri sergilerler. işte bu kişiler o kadar tehlikelidirler ki kanser virüsü gibi sızdığı her ortamı zehirlemeye çalışırlar.

tarihinde Bersann tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...