Jump to content

YORUMSUZ


Recommended Posts

Hanımefendinin canından endişe ediyorum.

Kesin fetva vermiştir, katli vacip diye...

Bende aksini düşündüm fetvacının karşısına pantolon bagri açık saçlar dağınık çıkabiliyorsa ona neler yapar koltuktan kalkışı ben sana sorarımı aratmıyor

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkçe değil anlamadım konuşmaları ama olay anlatıyor durumu, kadına helal olsun çünkü ben insanım insan hayvan değil diyor karşısındaki hayvana aslında. Kadınlardan korkuyorlar, hemde en büyük korkuları kadın adamın şeklinden hareketlerinden belli, erkeklerin erkek putundan kadınlar intikam alacak, içten içe biliyorlar :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hanımefendinin canından endişe ediyorum.

Kesin fetva vermiştir, katli vacip diye...

Kadın programın yapımcısı veya sunucusu falan ama güvendiği bir şeyler olmalı. Hocayı çok fena deşifre etmiş, hatta belli ki bunu yapmakta kararlıymış. Yoksa program başlamadan önce, hocanın, başını kapatması yönündeki baskısı nedeniyle sinirlenip de adamı bir anda deşifre etmeye karar vermiş olamaz. Yaptığı şey çok ciddi, bedeli epeyce ağır olabilecek bir şey.

Oraya çıkarmak için 1.000 Pound verdiklerini söylemesi bir anlık bir şey değil

Bence katli vacip falan diyemezler çünkü adamın para aldığı ortaya çıkmış ve yanıt veremeyince kanalı kapattıracağım diye tehdit savurmuş.

Bravo kadına. Adamı bitirmiş. Din taciri olduğunu kanıtlamış ve söylemiş de..

Katli vacip diyemezler ama kim vurduya gitmesi muhtemel... Umalım da bir şey olmasın.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bizim gibi cahallara turkish çeviri yokmu =)

Bire bir değil idare eder.

Program öncesi

Adam kadından örtünmesini istiyor kadın örtünmediğini örtünürse röpartaj yapabilecek miyiz diyor. Adm böyle daha iyi güzel oldun kim bilir artık takarsın diyor kadın kendini rol yapıyormuş gibi hissettiğini söylüyor.

Programda

Adam kadının provasyon yaptığını söylüyor. Kadın adamın hiç bir şey söylemediğini gelmek için 1000 paund aldığını söylüyor.Adam gideceğim diyor konuyu değiştirme ve türbanı geri tak diyor. Kadın türbanı takmayacağım senin için değil allah için türbanı takarım diyor. Saçlarımda ne görüyorsun falan gibisinden şeyler söylüyor.

Adam taciz edildiğini kanalı kapattıracağını söylüyor kadın ozaman neden buradasın o zaman neden kanaldan para aldın diyor.

Adam burada taciz edildim diyor. Kadın burası al nahar kanalı bu medyaya saldırıdır diyor bu dinin pazarlandığını ve kendisinin ayrıldığını söylüyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...