administrator 0 Oluşturuldu: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Oluşturuldu: Mayıs 10, 2013 Yeni bir server'a geçme çalışmaları yapılması nedeniyle bir kaç gün kapalı kaldık. Artık yeni server üzerinden çalışmaktayız. Bazı ufak tefek hatalar olabilir, hatalar zaman içinde düzelecektir.. Bilgilerine sunarız.. Link to post Sitelerde Paylaş
atılan2 0 Mayıs 10, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2013 gönderildi Önceden bilgi verilse daha yerinde olurdu sanırım. Link to post Sitelerde Paylaş
ehl-i dünya 0 Mayıs 10, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2013 gönderildi hayırlı olsun. gözümüz yollarda kaldı ama vuslata erdik şükür Link to post Sitelerde Paylaş
Bersann 0 Mayıs 10, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2013 gönderildi korsan saldırı sandım, umarım bir daha tekrarlanmaz. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi Hiç kullanmadığım bir tarayıcıdan girdim şimdi, diğerlerinden hiç biriyle giremedim. Özledik forumumuzu Link to post Sitelerde Paylaş
yahya 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi Tarayici fark etmez inmanah. Forumu kisa bir sure tekrar bakima aldik, yanina tekrar gectigi anda denemis olmalisin. Daha once calismayan tarayicilar ile denersen simdi hepsinde calismasi lazim. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi Evet şimdi ilk tarayıcımdan da girebildim.. Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi Düşünce dünyası sitesinde mantik saldırılar yüzünden kapandı demiş. Saldırı olduğu için mi yeni server'a geçildi? Link to post Sitelerde Paylaş
yahya 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi Evet arkadaslar, saldirilar yuzunden bazi yeni onlemler almak amaciyla yeni bir sunucuya gectik. Link to post Sitelerde Paylaş
kozmopolit 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi Herkese tekrar selamlar. Forumun açılması ne güzel.. Elinize kolunuza sağlık adminler.. Link to post Sitelerde Paylaş
serasker 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi Hayırlısı olsun ateistforum islamiyete hizmete devam etsin.... Karanlık artıkça aydınlık daha netleşir... Karanlık ve aydınlık birbirisinin aynasıdırlar.. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi (düzenlendi) Hayırlısı olsun ateistforum islamiyete hizmete devam etsin.... Karanlık artıkça aydınlık daha netleşir... Karanlık ve aydınlık birbirisinin aynasıdırlar.. Yahu ne kadarda yalakasınız. Yalanım varsa gebereyim ama bende bu forumla ne diye uğraşır bu yobazlar, müslümanların cennet için puan kapması gidecek ellerinden diyecektim bir başlıkta yazdığına.Hiç yanıltmıyorsun beni nurcu seni.. Mayıs 11, 2013 tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
kozmopolit 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi (düzenlendi) Hayırlısı olsun ateistforum islamiyete hizmete devam etsin.... Allah diye biri varmış durmadan peygamber yollarmış.. O kadar hizmete rağmen durmadan kitapları bozulurmuş.. Sonunda zavallı Allah çareyi Ateistlerde bulmuş O günden beri kullarını Ateist Forum'da aydınlatırmış :) Mayıs 11, 2013 tarihinde kozmopolit tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
MIKE 44 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi Türkiyede fikir özgürlügü olmadigi icin bu gibi forumlar zorluklarla karsilasabilir. Yurt disindan yayin düsünebilirsiniz. Link to post Sitelerde Paylaş
anarkom 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi Reyhanlıdaki olayları seyredip hala allah yardımcıları olsun diyenler var. Garip. Link to post Sitelerde Paylaş
ziobelle 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi Gerçekten bir haber verseydiniz keşke..Panik yapmadım değil.. Link to post Sitelerde Paylaş
Bağbozan 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi Cizıs Krayst! Beni feysbuk'a mecbur edenleri allah bildiği gibi yapsın, iç daralmasından şuurumu kaybedip azdaha feysbuk'da sayfa bile açmaya niyetlendim ''Türk hekimleri sayesinde kendini b.k gibi hissedenler'' sayfası ama neyseki bu sanrıyı atlattım Link to post Sitelerde Paylaş
kozmopolit 0 Mayıs 11, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2013 gönderildi Türkiyede fikir özgürlügü olmadigi icin bu gibi forumlar zorluklarla karsilasabilir. Yurt disindan yayin düsünebilirsiniz. Zaten tüm ateist siteler mantıklı olarak yurt dışından yayın yapıyor. (bu forum, Turan Dursun formu, Agnostik sitesi) Bu bile saldırıları önlemiyor. Yurt içindeki bir serverde olsaydık ya server sahibine rüşvet verip ya da tehdit edip siteyi kökten kapatırlardı. Türkiye'den bize bu şekilde ulaşamadıkları için DDOS saldırıları kullanıyorlar (yani zombi bilgisayarlarla). Link to post Sitelerde Paylaş
MIKE 44 0 Mayıs 12, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 12, 2013 gönderildi Zaten tüm ateist siteler mantıklı olarak yurt dışından yayın yapıyor. (bu forum, Turan Dursun formu, Agnostik sitesi) Bu bile saldırıları önlemiyor. Yurt içindeki bir serverde olsaydık ya server sahibine rüşvet verip ya da tehdit edip siteyi kökten kapatırlardı. Türkiye'den bize bu şekilde ulaşamadıkları için DDOS saldırıları kullanıyorlar (yani zombi bilgisayarlarla). Kimlerin saldirdigi tesbit edilebiliyormu ve karsi saldirilara gecilebiliyormu ? Link to post Sitelerde Paylaş
albastı 0 Mayıs 12, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 12, 2013 gönderildi Kimlerin saldirdigi tesbit edilebiliyormu ve karsi saldirilara gecilebiliyormu ? Bu siteler arası savaş gibi bir şey değil DDOS saldırısı bir hack metodu olmaktan ziyade hizmet aksatmaya yöneliktir. İlgili arkadaşlar zombi dediğine göre İP tesbiti de pek yapılamaz. Zaten bu tip saldırılarda saldırıyı yapan bizzat işe katılmaz yönlendiirme yapar vs. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts