Jump to content

REYHANLI - Halkimizin Acisini Paylasiyoruz


Recommended Posts

"Gerekirse vatandaşlarımızla birlikte ölürüz": Başbakan Recep Tayyip Erdoğan

Adam vatandasi oldurmeye kararli, ama eger gerekirse kendiside olecekmis. Ama muhtemelen gerekmeyecek, 70 milyon koyun bitipte Tayyip'e sira gelene kadar...

Gerekirse değil, eğer çok meraklıysa önce oğlu önden gitsin, ardından da kendisi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 64
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

BBC Turkce Buda sayin drakula kilikli hasmetlu basbakanin aciklamasi "Olay kesinlikle rejimle alakalı bir olaydır. Rejim bu işin arkasındadır. Rejimin Türkiye'de tabii uzantıları var. Bu uzantılar üzerindeki çalışmalar şu an derinleştirilerek devam etmektedir" dedi. Ne rejimi bu??????????? Ben bu adam kadar salak, cahil , yalanci bir politikaci gormedim hayatimda. Muthis yuzsuz birisi bu ya.
Link to post
Sitelerde Paylaş

katil alevilerin işi

Alevi Şii Sünni Müslüman Caferi Vahhabi Yezidi Maturidi Mutezile Kerbela Cihat Şavaş Şehit Sunnet Ölüm Azrail Biat Ganimet Allahuekber Bomba Kafa Kesme Adam Tarama Baskı DinAdamı Hüküm Cehennem Cennet Türban Hijab Pedafoli Recm El Parmak Kesme Kırbaç Feodalite Kul Köle Gericilik Yargılama Taciz Dedikodu Öfke Nefret Teokrasi Otakratik Teokrasi Dikta Şeriyat ....

Korku Filmi gibi; önemli olan bunlar değil bataklığı kurutmaktır bataklıkta din yani bu coğrafyada olan islam dinidir. Batı bunu yapmış kendi bataklığını kurutmuştur darısı müslümanların başına.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Terorle mucadeleyi agzina sakiz yapmis bir basbakanin, alenen teroristlerle isbirligi yapiyor olmasi ve Suriye'deki olumlere sebep olmasi, insanlik disi bir davranis. Tayyip'in de suyu kaynadi bana kalirsa. Saddam'a Kuweyt'e gir deyip, sonra da vay niye girdin diye tokatladiklari henuz hatiralardan silinmedi. Dayak sirasi geliyor gelmesine de, arada yine halk zarar gorecek ona yanarim.

tarihinde varjan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Anlamıyorum,hükümet mi patlattı arabaları?

Hükümet patlatmadı da, patlatsa bile bu hükümeti savunacak kadar tapan sizler, yani %50 vicdansız imanlılar patlatmış kadar oldunuz zaten.

Bu hükümeti ve özellikle suriye politikalarını destekleyenler, yangına körükle gitmişlerdir ve bu masum insanların ölümlerinden en az öldürenler kadar sorumludurlar. Sevgili hükümetleri de dahil tabii...

Link to post
Sitelerde Paylaş

devletin yetkili ağızlarının söylemi bu olayın failinin esad rejimi olduğu yönünde. ben asla ihtimal vermiyorum. tr yi suriyeyle bir savaşa itmek kastıyla düzenlenmiş bir saldırı olarak görüyorum. esad başı zaten öso ile yeterince dertteken bir de üzerine tr ile savaşa girişmesi akla yatar birşey değil bence. bu olayıda cia ve ya benzeri birileri yapmamışsa ben de birşey bilmiyorum.

yav böle bişeyin tc ile suriyewnin savşa sokamayacağını herkes bilir ..bu sadece tayyip hükümetine bir göndermedir hala şu ülkeyi iran yapamadın diyor orospu çocukları tayyipe. mesaj olarak başka ne olacak ...

tarihinde Mr.SosyalFobi tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu gün bir resim gördüm, Suriye'deki katledilen çocukları dizmişler. Anlatılamaz tarif edilemez bir durumdayım. Bu hükümeti sallandırmak lazım. Öyle istifa etle olmaz, zaten padişahlığını ilan etmiş istifa edecek karakter mi var. Nefret ediyorum bu dinden sağcılıktan, lanet olsun size..

Link to post
Sitelerde Paylaş

kendi türümden tiksinmeye başladım ya.

acaba medeniyetin hangi aşamasında savaş, çatışma, şiddet, menfaat kavgaları sona erecek. bizim ömrümüz vefa etmez bunu görmeye orası kesin. çok uzak bir gelecekte mümkün olur mu acaba merak ediyorum. bari gelecek nesiller huzur ve barış ortamında yaşasın.

Link to post
Sitelerde Paylaş

kendi türümden tiksinmeye başladım ya.

acaba medeniyetin hangi aşamasında savaş, çatışma, şiddet, menfaat kavgaları sona erecek. bizim ömrümüz vefa etmez bunu görmeye orası kesin. çok uzak bir gelecekte mümkün olur mu acaba merak ediyorum. bari gelecek nesiller huzur ve barış ortamında yaşasın.

Ate o yavruların cesedlerini görseydin, ağlıyorum şu an, bunları taksimde asacaksın..
Link to post
Sitelerde Paylaş

kendi türümden tiksinmeye başladım ya.

acaba medeniyetin hangi aşamasında savaş, çatışma, şiddet, menfaat kavgaları sona erecek. bizim ömrümüz vefa etmez bunu görmeye orası kesin. çok uzak bir gelecekte mümkün olur mu acaba merak ediyorum. bari gelecek nesiller huzur ve barış ortamında yaşasın.

Ya ikinci dünya savaşında yaşasaydın, kusmaktan bir hal olurudn.
Link to post
Sitelerde Paylaş

Tesadüfe bak, patlama anında tamda olayın gerçekleştiği alanı görüntüleyecek olan Mobesa kameraları kayıt dışıymış. ÖSO teröristleri Türkiye'de imal ettikleri bombalarıyla gizlice giriş çıkış yapabilsinler diye valilik Hatay'da özelden sınırların elektriklerini kesiyor. Yöre halkı bunları defalarca dile getirdi. Elektrikleri kesen devlet yetkileri Mobesa kameralarını da kesiyor. Anlaşılan yayın yasağından önce kayıt yasağı getirmişler.

tarihinde kozmopolit tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne desek boş, Halkımıza başsağlığı diliyorum ve tüm insanlığa. Bu taraftan veya o taraftan , bir kavga çıkarıldıki önüne geçeni yokeden türden. Ölüyor insanlar, bebekler ve ne için? Birileri koltuğunu bırakmak istemiyor ve silahların gölgesinde diktatörlüğünü devam ettirmek adına insanları öldürmeyi hak görüyor, biri aldığı emirlerle silahlandırdığı sivil halkı topraklarımızda besleyip savaşı kışkırtırken masumu oynamayı ihmal etmiyor.

Katil mi arıyorsunuz hala, Suriyeyi yönetenler, ABD yi, Türkiyeyi yönetenler, topluca ses çıkartmayanlar hepsi katil. Ülke çıkarları adıyla ses çıkarılmamış her olayda ölen bir can dahi hesabı sorulmalıdır demek gerek. Ancak kışkırtılmış inanç batağına sürülmüş kitleler birbirini kırarken (belki aynı tanrı adına) bu oyunda harcanmaya ve harcamaya başkalarını devam edecekler.

Ezheikel 38-39 bu sıralar hıristiyan ve yahudilerin gündeminde. Merak edip okuyan olur mu bilmem. Tevratın tanrısı bakın ne demiş orda. Kehanet gerçekleştiriliyor ince planlarla. Tanrı yok ama ruh hastası ve gücü elinde tutan insanlar varlar ve tanrılarının yapamayacağını bildikleri işleri organize şekilde planlayıp yürütmekteler dünya düzenini.

Sevgi saygımı başsağlığıyla sunuyorum tüm hayatını din saçmalıkları adına kaybetmiş insanlara.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Farkli mezheplerde olan müslümanlarin allahlari da farkli olmali...RTE hic hizini kesmeden allah adina racon kesip konusup insanlari birbirlerine hedef göstermeye devam etmekte ama bir tane akil insan cikip buna karsi duramamaktadir. Her sey o kadar ince bir sekilde düsünülüp ayarlandi ki allahin,kuranin dinin, milli degerlerin üzerlerinden oynanilmasina hic kimsenin sesini cikartacak hali kalmadi ve yok.

Esad can derdinde iken birde TSK nin Suriye topraklarina girmesini istemez.RTE Suriye'de ki radikal hanefileri silahlandirip her türlü yardimlari yaptigi onlara kol kanat gerdigi halde...Hatay'da yasayan alevilerin cogunlugunun Suriye'de akrabalari bulunmaktadir. Hatay alevilerinin inanclariTürkiye'de ki diger alevilerden farklidir.

RTE ve AKP zihniyeti mültecileri Hatay'a bilincli olarak yerlestirdiler.Var sayalim hata yapildi. O zaman Hatay'da her yerin her saniye her acidan kontrol altinda olmasi ve yabanci istihbaracilardan arindirilmasi gerekirdi.

Zamanlama da oldukca ilginc...

...el etek öpmeye yeni buyruklari dinlemek icin gitmeye bir kac gün kalmisken.

Artik ateistlerin saf saftirik insanlar olduklarini düsünmekteyim.Müslümanlar "Allahu ekber" diye avaz avaz bagirip durmadan bikip usanmadan birbirlerini bogazlamaktalar ateistler ise yapilan katliamlardan dolayi kahrolmakta cirpinip cözüm aramaya calismaktalar.

Bu iste bir yanlislik olmali.

Esadin allahi ile Tayyipin allahini bulabilsem kafalarini birbirlerine tokusturup baristiririm ama yoklar iste.

Bilim ve teknoloji gelistikce her sey degisip gelismekte evrimlesme kesintiye ugramadan devam etmekte fakat kuranin allahina inananlarin beyinlerinde ki bir virüs onlari engellemektedir.Dogada birlikte yasam harmonisini bir türlü ögrenememektedirler.

Elimde herkesin kolay izleyemiyecegi 9 tane video bulunmaktadir.Reyhanli'da ki patlamalardan hemen sonra cekilmis videolar...Videolarin Youtube'da izlenilmeleri yasak...Zamani gelince videolari tek tek gerekli olan kisilere kurumlara gönderecegim.!

Bu videolari izleyipte allahin var olduguna inananlarin akillarindan mantiklarindan süphe etmeleri ve RTE nin neden padisah olmasini istediklerini de sorgulamalari gerekir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nusayri Fetvası

Hamd, tüm alemlerin Rabbi içindir.Nusayri adındaki bu insanlar kermatiler ve batiniler , yahudilerden ve hristiyanlardan daha dinsizdirler. Bunlar müşriklerin çoğundan da daha dinsizdirler ve bunların ümmeti Muhammed (sav) e zararları müslümanlarla savaş halindeki moğollardan ,avrupalılardan daha fazladır.

Bunlar kendilerini cahil müslümanlar karşısında ehli beytin savunucuları ve destekleyicileri olarak gösterirler. Gerçekte ise bunlar Allah a, peygambere, kitaba veya Allah ın emirlerine ,yasaklarına ödüllerine,cezalarına ,cennete, cehenneme veya Muhammed sav den önceki peygamberlerden birine veya eski dinlerden bir dine inanmazlar.Onun yerine Allah ın ve resulünün sözlerini alırlar kendi uydurmalarına ,gizli bilgi dedikleri şeylere gore tefsirler yaparlar.Allah ın isimlerinde ayetlerinde Allah ın ve resulün sözlerini bozma konusundaki dinsizliklerinde sınır tanımazlar.Amaçları islami inançları,yasaları olası her yolla inkar etmedir ki beş vakit namazı sırların bilgisi,ramazan orucunu sırların gizlenmesi kabeyi ziyareti şeyhleri ziyaret, ebu lehebin iki elini Ebu Bekir ve Ömer ,Kur’an da (an naba’ul `adheem wal imaamul mubin) sözünü hz Ali diye tefsir ederler.

İslama karşı ve müslümanlara karşı nefretlerini gösteren olaylar ve kitaplar iyi bilinir.Fırsatını bulduklarında Muslümanların kanlarını akıtırlar.Tıpki bir keresinde hacıları öldürüp zemzem kuyularına attıkları gibi.Bir keresinde hacerul esved i aldılar ve yanlarında bir müddet tuttular ve o kadar çok sayıda müslüman alimi ve yaşlıları öldürdüler ki sayılarını ancak Allah bilir.Fetvayı soranın belirttiği kitap gibi birçok kitap yazdılar.

Müslüman alimler de bunların sırlarını ortaya çıkaran gerçek yüzlerini gösteren dinsizliklerini ve ateistliklerini açıklayan kitaplar yazdı ki onlar yahudilerden hristiyanlardan ve hindistanlı putperest brahmanlardan daha büyük dinsizlerdir.

Fetvayı soran kişinin bunlar hakkında belirttiği karakterler alimlerin bildiklerinin küçük bir kısmıdır.Biliniyor ki şam sahili hristiyanlar tarafından ancak nusayriler sayesinde alınmıştı.Aynı zamanda bunlar her zaman müslümanların düşmanlarının tarafındadır.Yani müslümanlara karşı hristiyanların yanındadırlar

Onların başına gelen en büyük ızdırap hristiyanların yenilip Şam ın müslümanların eline geçmesidir.Ayrıca yaşadıkları en büyük ızdıraplardan biri müslümanların moğolları yenmesidir.Ve onların en büyük bayramı hristiyanların müslüman limanlarını fethetmesidir.

Onlar bu dünyanın bir yaratıcısı olduğuna ve bu dünyayı yarattığına veya Allahın emirleri olan bir dini olduğuna ve iyi ameller karşılında insanları ödüllendireceği bir cenneti olduğuna inanmazlar

[İbn teymiyye –Mecmuul Fetava-1263-1328] çeviri muadh :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tesadüfe bak, patlama anında tamda olayın gerçekleştiği alanı görüntüleyecek olan Mobesa kameraları kayıt dışıymış. ÖSO teröristleri Türkiye'de imal ettikleri bombalarıyla gizlice giriş çıkış yapabilsinler diye valilik Hatay'da özelden sınırların elektriklerini kesiyor. Yöre halkı bunları defalarca dile getirdi. Elektrikleri kesen devlet yetkileri Mobesa kameralarını da kesiyor. Anlaşılan yayın yasağından önce kayıt yasağı getirmişler.

Yeşil faşizmin delil karatma yöntemi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...