fenerlii 0 Oluşturuldu: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Oluşturuldu: Mayıs 28, 2013 İslam'daki komediler. Düşün sen Abdullah Öcalansın. 10.000'lerce insanın kanına girdin, ekonomiyi çökerttin, insanları üzdün ve hacca gidip cennete giriyorsun. Yada Cuma namazı kıldın ve bir hafta içinde işlediğin günahların affediliyor. Yaşasın İslam <3 lol Link to post Sitelerde Paylaş
seven samurai 0 Mayıs 28, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2013 gönderildi müslümanlara göre affedilmiyecek tek suç allahı inkar etmektir.. geri kalan bütün suçlar affa uğrayacaktır.. haa pardon bir de peygamber meselesi var.. peygamberini de özenle seçecen.. muhammedten başkasını seçersen yine cehennem.. mesela abdullah öcalan eğer müslümansa kısa bir cehennem molasından sonra hoop cennete.. bunun yanında diyelim ki ateist bir doktor kaç kişiyi kurtarırsa kurtarsın ebedi cehennem.. adaletin bu mu dünya? pardon adaletin bumu ahiret? Link to post Sitelerde Paylaş
fenerlii 0 Mayıs 28, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Mayıs 28, 2013 gönderildi öcalan eğer müslümansa kısa bir cehennem molasından sonra hoop cennete. O da yok. Hacca giderse hoop günahlar affedilecek ve doğrudan cennete. Long Live İslam <3 Link to post Sitelerde Paylaş
ziobelle 0 Mayıs 28, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2013 gönderildi Hristiyanlıktaki ''günah Çıkarma'' ritüeliyle dalga geçen Müslümanlar her hafta Cumaya kadar olan günahları resetleyip diğer cumaya kadar tekrar devam ederler, Hacca gidince de alkol kullanılmaz, kumar oynanmaz, faizcilik yapılmaz zina ya son verilir ! Vicdanlar pırıl pırıl olur .Hristiyan günah çıkartmada ise günahkar en azından günahlarını bir papaza perde arkasından itiraf ederek vicdani bir rahatlama sağlar bana göre mantıklıdır. İslamda bir Müslüman gidip mahalle imamına ben şunu yaptım bu haltı ettim diye itirafta bulunmaz herşey Allah ile kul arasındadır ! Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Mayıs 28, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2013 gönderildi müslümanlara göre affedilmiyecek tek suç allahı inkar etmektir.. geri kalan bütün suçlar affa uğrayacaktır.. haa pardon bir de peygamber meselesi var.. peygamberini de özenle seçecen.. muhammedten başkasını seçersen yine cehennem.. mesela abdullah öcalan eğer müslümansa kısa bir cehennem molasından sonra hoop cennete.. bunun yanında diyelim ki ateist bir doktor kaç kişiyi kurtarırsa kurtarsın ebedi cehennem.. adaletin bu mu dünya? pardon adaletin bumu ahiret? Cehenneme girdikten sonra çıkma yoktur İslam'da. Link to post Sitelerde Paylaş
keskinSİRKE 0 Mayıs 28, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2013 gönderildi lise yıllarımda çoğu arkadaşımın ağzında şu laf vardı: insan son nefesini vermeden yani ölmeden .. kelime şahadet getirip, günahları için af dilerse, Müslüman olarak öldüğü için allah onu eninde sonunda cennetine alırmış. arkadaşlarımda bu lafa güvenerek. biz şimdi genciz, nefsimizi bir tatmin edelim, şu dünyada tadacağımızı lezzetleri tadalım. sonra yaşlandığımızda tövbe eder, kelime şahadet getirir. cehennemden kurtuluruz diyorlardı. konuyu görünce aklıma geliverdi birden Link to post Sitelerde Paylaş
atılan2 0 Mayıs 29, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 29, 2013 gönderildi Allah herkeze çekebildiği kadar sorumluluk yükler. Link to post Sitelerde Paylaş
Nart 0 Mayıs 30, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 30, 2013 gönderildi Hacca gidilmez. Hacc yapılır Cuma namazı kılınmaz, karara bağlanır Link to post Sitelerde Paylaş
kirec 0 Mayıs 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 31, 2013 gönderildi Hacca gidilmez. Hacc yapılır Cuma namazı kılınmaz, karara bağlanır hac nasıl yapılır... Link to post Sitelerde Paylaş
Nart 0 Mayıs 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 31, 2013 gönderildi hac nasıl yapılır... Mekke'de ki kübik put'a gitmeden yapılır. Hacc kanıt demektir. Allah için hacc / kanıt yap. Nasıl lazım geliyor ise öyle yap. Cuma namazı için ise ekimus fiili yoktur. qdy fiili var. Kuran'ın her yerinde karara bağlamak olarak kullanılmıştır. Cuma salatı içinde durum aynıdır. Cuma namazı ikame edilmez. Karara bağlanır. Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Mayıs 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 31, 2013 gönderildi Mekke'de ki kübik put'a gitmeden yapılır. Hacc kanıt demektir. Allah için hacc / kanıt yap. Nasıl lazım geliyor ise öyle yap. Cuma namazı için ise ekimus fiili yoktur. qdy fiili var. Kuran'ın her yerinde karara bağlamak olarak kullanılmıştır. Cuma salatı içinde durum aynıdır. Cuma namazı ikame edilmez. Karara bağlanır. Madem öyle, Allah 1400 yıldır bu yanlış anlamaları neden düzeltmiyor? Tee fi tarihinde bir avuç insana aynı anda babayı, oğulu, kardeşi, kayınpederi peygamber yapıp gönderen Allah milyarlarca insana neden doğrusunu göstermek için peygamber göndermiyor? Burnunu bir kitaba gömüp ha bire orada birşeyler arayacağına biraz da bu soruların cevabını aramayı dene. Link to post Sitelerde Paylaş
Nart 0 Mayıs 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 31, 2013 gönderildi https://www.facebook.com/photo.php?v=117234358304570&set=vb.112338218781930&type=3&theater Link to post Sitelerde Paylaş
Nart 0 Mayıs 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 31, 2013 gönderildi Madem öyle, Allah 1400 yıldır bu yanlış anlamaları neden düzeltmiyor? Tee fi tarihinde bir avuç insana aynı anda babayı, oğulu, kardeşi, kayınpederi peygamber yapıp gönderen Allah milyarlarca insana neden doğrusunu göstermek için peygamber göndermiyor? Burnunu bir kitaba gömüp ha bire orada birşeyler arayacağına biraz da bu soruların cevabını aramayı dene. Düzeltmesine gerek yok, çünkü düşünenler için doğru yakın. Daha önce yaptığım bir videoyu ekledim yukarıya. Her seferinde Allah neden o zaman böyle yapmıyor gibi bir söylemin içine girmeye gerek yok. Zaten yapmış. Siz neden bakmıyorsunuz demek daha doğrudur. Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Mayıs 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 31, 2013 gönderildi Düzeltmesine gerek yok, çünkü düşünenler için doğru yakın. Daha önce yaptığım bir videoyu ekledim yukarıya. Her seferinde Allah neden o zaman böyle yapmıyor gibi bir söylemin içine girmeye gerek yok. Zaten yapmış. Siz neden bakmıyorsunuz demek daha doğrudur. Senden başka düşünen yok herhalde. Link to post Sitelerde Paylaş
Nart 0 Mayıs 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 31, 2013 gönderildi Senden başka düşünen yok herhalde. Burada sohbet tarzında mı konuşuyorsunuz ? Yoksa iddaanızı delillendirerek mi konuşuyorsunuz ? Ben cuma namazı ile ilgili daha önce yaptığım bir videoyu ekledim. Kişinin kendisine bir soru sorabilmesi için kısa ama yeterli bir çalışma oldu. Bunun karşılığında sizin getirdiğiniz delil bu mu ? Eğer bu ve bunun gibi olacaksa ben size cevap vermeyeyim artık. Siz istediğinizi yazınız lütfen. Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Mayıs 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 31, 2013 gönderildi Burada sohbet tarzında mı konuşuyorsunuz ? Yoksa iddaanızı delillendirerek mi konuşuyorsunuz ? Ben cuma namazı ile ilgili daha önce yaptığım bir videoyu ekledim. Kişinin kendisine bir soru sorabilmesi için kısa ama yeterli bir çalışma oldu. Bunun karşılığında sizin getirdiğiniz delil bu mu ? Eğer bu ve bunun gibi olacaksa ben size cevap vermeyeyim artık. Siz istediğinizi yazınız lütfen. Ortada apaçık görünenin nesini delillendireyim? Kafanı kaldırıp bir etrafına bak. Link to post Sitelerde Paylaş
Nart 0 Mayıs 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 31, 2013 gönderildi Ortada apaçık görünenin nesini delillendireyim? Kafanı kaldırıp bir etrafına bak. Ortada apaçık olan konusunda tartışma olmaz. Apaçık birşey tartışmaya açık değildir. Toplumun benimsediği, algıladığı yerden yola çıkıp eleştiri yapılırsa orada benzer düşünebiliriz. Ancak ortada bu dine kaynak olan bir kitap var. Bu kaynağı okumanın anlamanın kaideleri var. Eğer ki dinin menşei bu ise onu doğru bir okuma ile anlamak gerekmez mi ? Bir örnek, Siz diyorsunuz ki ben Mehmet ağayı örnek alırım. Allah bir şeyi doğru anlatabilseydi Mehmet ağa'da doğru anlardı. Mehmet ağa din olarak ne biliyorsa ben onu kabül ederim. Doğru örnek mi vermişim ? Bu şekilde mi düşünüyorsunuz ? Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Mayıs 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 31, 2013 gönderildi Ortada apaçık olan konusunda tartışma olmaz. Apaçık birşey tartışmaya açık değildir. Toplumun benimsediği, algıladığı yerden yola çıkıp eleştiri yapılırsa orada benzer düşünebiliriz. Ancak ortada bu dine kaynak olan bir kitap var. Bu kaynağı okumanın anlamanın kaideleri var. Eğer ki dinin menşei bu ise onu doğru bir okuma ile anlamak gerekmez mi ? Bir örnek, Siz diyorsunuz ki ben Mehmet ağayı örnek alırım. Allah bir şeyi doğru anlatabilseydi Mehmet ağa'da doğru anlardı. Mehmet ağa din olarak ne biliyorsa ben onu kabül ederim. Doğru örnek mi vermişim ? Bu şekilde mi düşünüyorsunuz ? Tartışma olduğunu kim söylüyor ki? Milyarlar tartışmayı bitirmiş, 1400 yıldır uyguluyor. Neyse sen kendi kendine oynamaya devam et. Link to post Sitelerde Paylaş
Nart 0 Mayıs 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 31, 2013 gönderildi Tartışma olduğunu kim söylüyor ki? Milyarlar tartışmayı bitirmiş, 1400 yıldır uyguluyor. Neyse sen kendi kendine oynamaya devam et. Milyarların 1.400 yıldır yaptığı şey, Kur'an'ı bağlamaz. Bağlaması için yazılan ile yapılanın örtüşüyor olması gerekir. Ancak örtüşmüyor. Esas olan kaynaktır. Eğer öyle değil diyorsanız. Başbakan dedi ki İKİ AYYAŞIN YAPTIĞI kanunlar... ( Başbakanlık gibi itibarlı bir makamın sahibi öyle dediyse öyle midir ? ) Demek ki kanunlarımızı ayyaşlar yapmıştır. Kanunları kimin yaptığından kime ne ? Başbakan söylemiş ve bu iş artık böyledir. Tartışılacak bişey yoktur. Sizin mantığınız böyle çalışıyor malesef. Ama aynı mantıkla başbakana da inanmıyorsunuz. Özetle siz canınızın istediği şeye inanıyorsunuz. Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Mayıs 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 31, 2013 gönderildi Milyarların 1.400 yıldır yaptığı şey, Kur'an'ı bağlamaz. Bağlaması için yazılan ile yapılanın örtüşüyor olması gerekir. Ancak örtüşmüyor. Esas olan kaynaktır. Eğer öyle değil diyorsanız. Başbakan dedi ki İKİ AYYAŞIN YAPTIĞI kanunlar... ( Başbakanlık gibi itibarlı bir makamın sahibi öyle dediyse öyle midir ? ) Demek ki kanunlarımızı ayyaşlar yapmıştır. Kanunları kimin yaptığından kime ne ? Başbakan söylemiş ve bu iş artık böyledir. Tartışılacak bişey yoktur. Sizin mantığınız böyle çalışıyor malesef. Ama aynı mantıkla başbakana da inanmıyorsunuz. Özetle siz canınızın istediği şeye inanıyorsunuz. Sen istediğin kadar bağlamaz de, çoktan bağlamış bile. Siz müslümanlar bunu kendi aranızda tartışın en iyisi. Nasıl tapınacağınız beni hiç ilgilendirmiyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts