Jump to content

Anıtkabiri de yıkarsak elhamdülillah


Recommended Posts

Ya bir yerleri yiyorsa sadece çıtlatsınlar, sadece çıtlatmak diyorum, işte o zaman görürler Atatürk'ün kurduğu ülkenin asıl sahiplerini. Yer mi bir yerleri? Bersann gibi mason cart curt atarlar ama onu (asıl istediklerini) dillendirmeyede korkarlar, sonlarını temelden getirir biliyorlar.Keşke yapsalarda görseler günlerini, ama yapmazlar yavaaaş yavaaaş zamana yaya yaya ülkeyi iç ederler bu kurnaz takiyeci korkaklar..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kibarlık İslamın meziyetidir ben kibar olduğumu hiç deklare etmedim, fikirlerimi kabul etmek zorunda değilsiniz,

sizler imansız, Atatürkçü ve laikseniz bende müslüman Peygamber sevdalısı türk genciyim. herkes sizinle aynı duyguları taşıyacak diye bir kaide yok. son bir haftadır özellikle bu forumda bazı sinsilerin maskelerinin altı tamamen ortaya çıktı, meziyet ve karekterden nasibini alamayanlar duygularını nasıl ifade ediyor herkes çok iyi görmüş oldu.

sinsilerin,fesatların, içten pazarlıkçıların, hainlerin olmadığı bir dünya dileğiyle....

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben, Atatürk'ün devlete kapalı vasiyet olarak, heykelimin önünde taşa tapar gibi tapının, Anıtkabiri Roma imparatorluğu tapınağı gibi yapın, cenaze namazımı kılmayın dediğini zannetmiyorum !

Atatürk'ü sonradan zihinlerde böyle algılatmak için sinsi oyunlar oynayan sözde Kemalistlere, memleket düşmanlarına, islam düşmanlarına tepki gösteriyorum.

Eğer Anıtkabir en azından böyle kalsa bile yanına da büyük bir cami veya mescit de yapılsaydı; siz şimdi kavga etmezdiniz.

Sizi kavga ettiren Atatürk değil; Atatürk adına sapıklık yapan islam düşmanı, amerikan-ingiliz-israilci sözde sapık Kemalistler ile; bunların düzdüğü yalanlara inanan saf müslüman veya sinsi münafık müslüman !

Amaç, toplum birliğini bozmak !

Size soruyorum:

Domuzu kesimlik hayvan statüsüne getiren kanunu AKP çıkardı

Zinayı AKP yasal hale getirdi.

Atatürk mü daha müslüman yoksa AKP/meclis mi ??

AKP/Meclisin çıkardığı 29 mayıs 2013'te Petrol yasasıyla petrolümüz küffara(İsrail-ingiltere-amerika) gitti.

AKP/Meclisin çıkardığı yasayla madenler, verimli tarım arazileri, akarsularımız daha önceki yasayla küffara(İsrail-ingiltere-amerika) gitti.

Atatürk mü daha vatansever yoksa AKP/meclis mi ??

Atatürke sövüp de, AKP ve meclisi göklere çıkaran sözde münafıklara, cehennemlik sözde müslümanlara soruyorum:

Size siyonist, sapık, sözde Kemalistler tarafından anlatılan Atatürk, gerçekte anlattıkları gibi mi?

Sonuçta Atatürk de bir insandı, elbet hata yapar, yapmıştır. Ama sabahtan akşama kadar sövülecek bir kişi değildi, bunu unutmayın.

Önünüzde ne olup bitiyor anlamaya çalışın; siz heykeldi, parktı uğraşadurun; petrolümüz de küffara gitti, yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun...

tarihinde KHF-232 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...