Jump to content

Şanlı direnişte akılda kalan isimler


Guest kafa

Recommended Posts

Bu forumda senelerdir silahlanın dediğim zaman, herkes hedelöhödölö diye söyleniyordu. Yaşananları gördünüz işte, silahlanıp kendinizi savunmazsanız polisler tarafından, eli sopalı sivil faşistler tarafından böcek gibi ezilirsiniz. Gazla, jopla, sopayla it köpek tarafından gebertilirsiniz. Ama bu yavşaklara çok değil, birkaç kişi silahla karşılık verirse analarından çıktıkları deliğe tekrar saklanmaya kalkışırlar. Sokakta vs. üstüme eli sopalı siviller saldırırsa hiç düşünmeden silahımı çeker hepsini delik deşik ederim.

Örneğin millete saldıran şu yavşaklara adam akıllı sert yanıt vermedikten sonra sokağa çıkmanın anlamı yok. Evinizde oturun daha iyi.

tarihinde Hiçlik tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 319
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Ali İsmail Korkmaz,

Öldü (öldürüldü), katilini herkes biliyor.

Eskişehir'de 2 Haziran 2013 tarihindeki ' Gezi Parkı ' eylemine destek için katıldığı yürüyüşe katıldığı sırada polisin biber gazlı müdahalesinden kaçarken kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğrayarak beyin kanaması geçiren Anadolu Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz, tedavi gördüğü Osmangaz Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

ali-ismail-korkmaz-3.jpg

1044324_10151571528829958_1105031790_n.jpg

1001606_1389668644583823_429979683_n.jpg

http://www.siddethik...r-kabul-etmedi/

http://www.radikal.c...ilamadi-1141188

http://eksisozluk.com/entry/34287297

kendisinin ölümünün 1 numaralı sorumlusu sokaktaki sivil/paramiliter orospu çocukları ise 2 numaralı sorumlusu da tedavi etmeyi reddedip karakoldan ifade isteyen, çocuğu 20 saat boyunca sokaklarda karakol karakol gezdirten ..... doktorlarıdır.

http://eksisozluk.co...534?a=today&p=8

"benim adım ali ismail korkmaz. eskişehir'de polisten kaçarken saldırıya uğradım. 20 gün komada kaldım ve öldüm. katilim biliniyor."

"sopalarla yapılan saldırıdan sonra dayak yediği yerde bayılıp kalmış. bir süre sonra kendine gelip doğrulmuş ve eve gitmeye başlamış. sonra eli sopalı başka kişilerle karşılaşmış ve yine dayak yemiş. bitap halde bir otobüs durağına gidebilmiş ve orada kendinden geçmiş. bir süre sonra arkadaşları onu tesadüfen bulmuşlar ve hemen hastaneye götürmüşler. anadolu üniversitesi’ne bağlı mavi hastane’ye gitmişler ama orada röntgen ve tomografi cihazı olmadığından yunus emre devlet hastanesi’ne sevki yapılmış. oradaki doktorlar ali’ye şöyle bir bakıp, “seninki adli vaka, git karakolda ifade ver öyle tedavi olursun” demişler. ali ısrar edince, “omzunda ezik var. sen eve git, bu morluklar geçer” demişler. hâlbuki başına darbe aldığını da ifade etmiş. “ben çok iyiyim, eve gideceğim” dese bile bırakmayıp müşahede altına almaları gerekirdi. bunlar nasıl doktor, nasıl insan evlatları? göreve başladıkları zaman hipokrat yemini etmediler mi?"

Katillerinin görüntüsü yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Önemli kısmı silinmiş olmasına rağmen izlerken içim acıdı. Bu fidanın katilleri adaletten kaçamayacaksınız. Şimdi 18 dakikayı silmişiniz ama silinmemiş görüntüler ortaya çıkacak, korkuyla uyuyamayacaksınız, vicdanınız olmadığı için vicdanınız rahatsız etmeyecek ama korkak pislikler olduğunuz için geceleri ter içinde uyanacaksınız.

Adaletin kucağına er ya da geç oturacaksınız. Zaman aşımından kurtaramayacaksınız.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/beyzbol_sopali_saldiri_kameralarda-1141417

Link to post
Sitelerde Paylaş

Mücella Yapıcı

Dün serbest bırakılan Mimarlar Odası İstanbul Şubesi Genel Sekreteri Mücella Yapıcı, emniyette gözaltında tutulduğu dönemde ilaçlarının kendisine verilmediğini, çamaşırlarının çıkartıldığını, gözaltında domaltılıp öksürmesinin istendiğini iddia ettiği, bunu da serbest bırakıldığı mahkemede verdiği ifadesinde belirttiği öğrenildi. Söz konusu gözaltı işleminin "ince arama" şeklinde tabir edildiği ve genelde uyuşturucu suçlamasıyla ilgili olaylarda kullanılan bir yöntem olduğu belirtildi.

20773581.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23712823.asp

Link to post
Sitelerde Paylaş

Taş atıyorsan "cop-gaz yedim", molotof atıyorsan "mermi yedim", esnafın camını çerçevesini indirip iflasın eşine getiriyorsan da "esnaf bize palalarla saldırıyor" diye ağlamayacaksınız. Bu olaylar direniş falan değil düpedüz provakasyon. Mesele sadece gezi parkı değil arkadaşlar siz hâlâ anlamadınız mı?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Recep Tayyip erdoğan buyurmuş

Gençlerin ölmediği, ana ve babaların gözyaşı dökmediği, herkesin umutla geleceğe baktığı güzel bir süreçten geçiyoruz.

Haklı, gençler artık ölmüyor, öldürülüyor. Gözyaşını da öldürülenlerin anası babası ve bizler döküyoruz.

https://twitter.com/RT_Erdogan/status/355695666728665089

Link to post
Sitelerde Paylaş

şu molotof hikayesi ne uzun sürdü..

arkadaşlar televizyonda gördüğünüz şeylere özellikle beyin yıkamak için yayın yapanlara lütfen inanmayın..

molotof olayı sadece bir kere oldu ve bütün o salak medya canlı yayına hazırken oldu.. biraz düşünün lütfen..

polisi bir intikam timi olarak görmeyin.. polisin görevi suçluyu bulup savcıya, adalete teslim etmektir.. suçluya direkt cezasını vermek değil.. molotof atan varsa polis yakalar teslim eder.. taş atan varsa alır teslim eder.. taş atarsan dayağı yersin mantığı hüküm sürecekse hakim,savcı ve avukatların görevini bitirsinler.. polis taş atanı dövsün hırsızlık yapanı komaya soksun tecavüz edenin uzvunu kessin..

oradaki eylemcileri vatan haini olarak gören arkadaşlar için hiçbir söz bulamıyorum..

birazcık düşünün ve olayların nasıl başladığını hatırlayın.. dış mihrak aramadan önce polisin insanlık dışı müdahalesi olmasaydı bunlar başlarmıydı.. hükümet yargı kararına uyacağız açıklamasını neden 20 gün sonra yaptı.. çok sayın vali parkı açtık gelin diyip gelenleri gazladılar.. çünkü bu karışıklıkları onlar istiyorlar.. yasa felan dinledikleri yok.. gerçi biraz ilerleme var ilk günlerde 'ne yaparsanız yapın oraya inşaatı yapacaz' diyen RTE bugünlerde pek bi suspus garibim..

anayasa 34 der ki: herkes istediği zaman ve istediği yerde izin olmadan silahsız gösteri yapabilir..

aa ama pardon bizim molotoflar vardı değilmi!!!

son olarak da: RTE allah değildir ( kesin bilgi ) yayalım arkadaşlar..

tarihinde seven samurai tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu kadar delil var iken, Ali İsmail Korkmaz'ı döverek öldüren soysuzları nereye kadar koruyabileceksiniz?

--------------------------------------------------------

Otel sahibi: Hard diski sağlam verdim

Ali İsmail Korkmaz'ın sopalılar tarafından dövülmesini kaydeden kameraların bulunduğu otelin sahibi Gözseçen: "Hard diski sağlam teslim ettim."

http://www.radikal.com.tr/turkiye/hard_diski_saglam_verdim-1141574

Link to post
Sitelerde Paylaş

O aileyi değil katilleri ara bul.

Not: İlk fırsatta ne lan

İçişleri Bakanı Muammer Güler Gezi Parkı protestolarında, Eskişehir’de kimliği belirsiz kişilerce dövülerek hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın acılı ailesini ilk fırsatta arayacağını söyledi.

http://www.gazeteci.tv/bakan-guler-o-aileyi-arayacagim-173195h.htm

Link to post
Sitelerde Paylaş

Suçu bayrak satmak, ah be kardeşim bu devirde ne bayrağı eline satır alacaksın ki muteber olacaksın, sırtın sıvazlanacak.

946569_534941499903200_5347433_n.jpg

Ali Sarıçiçek'miş.

Tutuklanmış, tutukluluğuna yapılan itiraz da reddedilmiş.

Bayrak satmanın şiddet görmek ve tutuklanmak için yeterli olduğu ileri demokrasiyi bize yaşatanların, yaşatanlara doğrudan dolaylı destek vermiş olanların hepsi bu suçlara ortaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ali Sarıçiçek'miş.

Tutuklanmış, tutukluluğuna yapılan itiraz da reddedilmiş.

Bayrak satmanın şiddet görmek ve tutuklanmak için yeterli olduğu ileri demokrasiyi bize yaşatanların, yaşatanlara doğrudan dolaylı destek vermiş olanların hepsi bu suçlara ortaktır.

https://pbs.twimg.com/media/BPIHYYJCAAAIrYv.png

Link to post
Sitelerde Paylaş

http://gundem.milliyet.com.tr/isyan-bayragi-/gundem/detay/1736794/default.htm

Taksimde bayrak satmak istenirken tutuklanan vatandaşa 20 yıl gibi bir ceza isteniyor. Birde utanmadan açıklama yapmışlar yok efendim bayrak sattığı için değil isyana teşvik ve polise mukavemetten tutuklandı diye.

Hepsini bırak adamcağız çoçuklarına ekmek götürmek için üç beş bayrak satmanın derdinde bayraklar islanmasın bir şey olmasın diye onları çaresizce korumaya çalışıyor.

Bu müslümanların ılımlı islamcıların bu kadarmı vicdanı kurudu bu kadarmı gaddar oldular. Bu islam kafasının allah paygamber kuran gibi olmayan putları pazarlayıp bunun üstünden din seçkinlerine rant sağlama aracı olduğunu müslüman aklı ile yönetilen(ılımlı -şeriyat vs) toplumlardaki insanların daima sefil olacağının adaletsiz kalacağının aç susuz ekmeksiz yaşayacağının en büyük kanıtıdır bu örnekler.

Tecavüzcüler tacizciler katiller teröristler ranticiyeciler yolsuzlar hırsızlar dışarda hakkını arayanlar, aydın insanlar, öğrenciler, emekçiler içerde. İşte ılımlı islam aklının ülkeye getireceği demokrasi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

http://gundem.milliyet.com.tr/isyan-bayragi-/gundem/detay/1736794/default.htm

Taksimde bayrak satmak istenirken tutuklanan vatandaşa 20 yıl gibi bir ceza isteniyor. .

Verdigin linki sen okudunmu ? ''20 yil gibi bir ceza isteniyor'' DEMIYOR. ''20 yıla kadar hapis cezasi istenebilir'' DIYOR. Arada cok fark var. Yani savcinin istedigi bir sey degilde Milliyet'in dusundugu bir varsayim.

Beni yanlis anlama, bende senin gibi dusunuyorum, bu adamin tutuklanmasi bile sacma bir sey. Polisler, savcilar bu isi iyice abarttilar. Fakat olaylara onyargili bakmayip objektif bakmak gerek. Eger bize bir haber veriyorsan dogru haber ver on yargili asparagus haberi yapma (Tipik Facebook haberi)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Verdigin linki sen okudunmu ? ''20 yil gibi bir ceza isteniyor'' DEMIYOR. ''20 yıla kadar hapis cezasi istenebilir'' DIYOR. Arada cok fark var. Yani savcinin istedigi bir sey degilde Milliyet'in dusundugu bir varsayim.

Beni yanlis anlama, bende senin gibi dusunuyorum, bu adamin tutuklanmasi bile sacma bir sey. Polisler, savcilar bu isi iyice abarttilar. Fakat olaylara onyargili bakmayip objektif bakmak gerek. Eger bize bir haber veriyorsan dogru haber ver on yargili asparagus haberi yapma (Tipik Facebook haberi)

Bu başlıkta değinilen onca hukuksuzluğa, zalimliğe ses etmeyip söyleyecek bu sözü mü buldun? İlginç

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...