keskinSİRKE 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi Bir günde beş miting yaptı. Napıyor bu adam? Delirdi mi yoksa başka birşey mi var.. Neden böyle bir gereklilik hissetti? Krizi fırsata çevirip oy mu artırmayı hedefliyor? başbakanı büyük lider olma psikolojisi bozdu. büyüklük kibri haliyle insanların hayatına karışmaya kadar bir lideri götürüyor. başbakanın büyüklük kibri haliyle büyük bir gururda ortaya çıkarıyor. o yüzden başbakan geri adım atmak istemiyor. işi inada bindirdi. oy aldığı yüzde 50 ye güveniyor. ayrıca bu ülkede bir boktan anlamayan nereye çekersen oraya giden bir kitle var. başbakan şuan manipülasyon yaparak o kitleyi etkilemeye çalışıyor.. bu işin sonu kötü Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi Aman geri adım atmasın. Biz bu Tayyip'i bırakmayız. Sayesinde rayına oturttuk demokrasiyi sonunda.. Korkularımızdan kurtulduk. Link to post Sitelerde Paylaş
equus 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi Sevgili Hacı Bey Gerek şahsınızda sizin, gerekse dış istihbarat destekli marjinal grupların, sosyal medya da bu ve benzeri sayfalardan yapmış olduğunuz manipülasyon, yasal hükumete ve yasal sürece karşı provokasyon, sağ duyulu gerçek vatan evlatları tarafından dikkate alınmayacaktır. Biz sizin farkındayız! Esen Kalın ya bi siktir git. Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi ya bi siktir git. Sonunda hak ettiği cevabı aldı bu sapık. Atıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Yer Su 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi Düşmanlarını ifşa ettiriyor olmasın #*+%&@ Link to post Sitelerde Paylaş
equus 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi Sonunda hak ettiği cevabı aldı bu sapık. Atıyorum. walla haci abi bunlara laf anatmaya üşendiğim için kendime kızıyorum ama yinede üşeniyorum çünki üzüm yemek değil bağcı dövmek derdindeler. Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi walla haci abi bunlara laf anatmaya üşendiğim için kendime kızıyorum ama yinede üşeniyorum çünki üzüm yemek değil bağcı dövmek derdindeler. Bizim hoşgörümüzden yararlanıyorlar. Burası özgür bir forum ya.. Ama bundan sonra burası onlar için tahammülü zor bir forum olabilir. Buna alışmaları gerekiyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Sarı ve Kırmızı 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi Düşmanlarını ifşa ettiriyor olmasın #*+%&@ Olaylar kontrolünde değil. Tek farkı, artık danışman metni okumuyor. Önceden Tayyibin tüm sözlerinin %80'i önceden yazılmış metinlerdir. Ne hikmetse artık hazır metin değil, spontan konuşuyor. Sinirlenmiş. Çok sinirlenmiş Link to post Sitelerde Paylaş
Abra63 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi Miting yaptı bugün kaç yerde hani nerde muhalefet? 1 kişiyi duyuyor muyuz? Ortalık tamamen ona kaldı. Cılız cılız sesler arada bahçeliden kılıçdaroğlundan, kimsenin iplediği yok. Başıboşluk var siyasette ve bu tam da onun istediği şey. Bu sistemde düşmesi imkansız. Bir çaba yok çünkü, kabullenmişlik var muhalefette. Ya o eylemler artarak sürmeli ya da aynı düzeyde birisi çıkmalı. Bütün ipler onun elinde ve bunu kullanma kapasitesi de çok iyi. İş sayıya kalırsa bizi aşarlar bence. Sistemli bir şekilde hem siyasi olarak hem de halk nezdinde devam etmeli. Bu virüsten kurtulmak çok zor, eskisi gibi asker desteği de yok geride. Polis onlarda. Bilmiyorum. Profesyonelce hazırlanmış bir oluşum var, aynı derece de hazırlıklı değiliz. Tekrar sol'u göremeyebilir bu ülke, fırsatları değerlendiremedik şimdi çekiyoruz. İsyanla düşürmek için daha büyük bir güç gerekiyor ülkenin en az yarısı onlarda diğer yarısı bölünmüş durumda. Öyle bir güç çıkmalı ki hem oradan almalı hem chpden almalı hem de mhpden ve hatta bdpden. Bunun için tek vadedilecek şey herkese özgürlük. Türbanlısına da laiğine de kürdüne de türküne de, apolitik olan gençlikte gelir bu sayede.. Bu şekilde olabilir. Fakat bir lider gerekiyor, harbi bir lider. Aklıma gelen kimse yok. Link to post Sitelerde Paylaş
Sarı ve Kırmızı 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi (düzenlendi) Miting yaptı bugün kaç yerde hani nerde muhalefet? 1 kişiyi duyuyor muyuz? Ortalık tamamen ona kaldı. Cılız cılız sesler arada bahçeliden kılıçdaroğlundan, kimsenin iplediği yok. Başıboşluk var siyasette ve bu tam da onun istediği şey. Bu sistemde düşmesi imkansız. Bir çaba yok çünkü, kabullenmişlik var muhalefette. Ya o eylemler artarak sürmeli ya da aynı düzeyde birisi çıkmalı. Bütün ipler onun elinde ve bunu kullanma kapasitesi de çok iyi. İş sayıya kalırsa bizi aşarlar bence. Sistemli bir şekilde hem siyasi olarak hem de halk nezdinde devam etmeli. Bu virüsten kurtulmak çok zor, eskisi gibi asker desteği de yok geride. Polis onlarda. Bilmiyorum. Profesyonelce hazırlanmış bir oluşum var, aynı derece de hazırlıklı değiliz. Tekrar sol'u göremeyebilir bu ülke, fırsatları değerlendiremedik şimdi çekiyoruz. İsyanla düşürmek için daha büyük bir güç gerekiyor ülkenin en az yarısı onlarda diğer yarısı bölünmüş durumda. Öyle bir güç çıkmalı ki hem oradan almalı hem chpden almalı hem de mhpden ve hatta bdpden. Bunun için tek vadedilecek şey herkese özgürlük. Türbanlısına da laiğine de kürdüne de türküne de, apolitik olan gençlikte gelir bu sayede.. Bu şekilde olabilir. Fakat bir lider gerekiyor, harbi bir lider. Aklıma gelen kimse yok. Bu durumda muhalefet partilerinin olaya dahil olması aptallık olur. Bu tepkiler siyasi değil. O yüzden eritiyor AKP'yi zaten. Herhangi bir parti olayı olsa, tam tersi etki edebilir. Bu durumda potaya AKp ile hangi parti girerse girsin o da zarar görür. Akıllıca davrandı MHP ve CHP (daha doğrusu CHP'yi MHP uyardı da CHP ayıktı işe) Haziran 9, 2013 tarihinde Sarı ve Kırmızı tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi Bu durumda muhalefet partilerinin olaya dahil olması aptallık olur. Bu tepkiler siyasi değil. O yüzden eritiyor AKP'yi zaten. Herhangi bir parti olayı olsa, tam tersi etki edebilir. Muhalefetin elinde bir kısım basın var. Yalanları onlar ortaya koyabilir. Gençlerin hareketini bütün basın bildirmiyor ve ciddiye alınmıyor. Oysa çok önemli. Muhalefet çok beceriksiz. Ya da onlar da bu komploya dahil. Başka türlü düşünmek zor. Link to post Sitelerde Paylaş
Sarı ve Kırmızı 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi Muhalefetin elinde bir kısım basın var. Yalanları onlar ortaya koyabilir. Gençlerin hareketini bütün basın bildirmiyor ve ciddiye alınmıyor. Oysa çok önemli. Muhalefet çok beceriksiz. Ya da onlar da bu komploya dahil. Başka türlü düşünmek zor. Ellerindeki Basın sonuna kadar kullanılıyor zaten. Ama sınırlı. O kadar belli ki baısnın hükümete çalıştığı geçen gün tam 5 ulusal gazete kelimesi kelimesine aynı manşeti atıp pişti oldular. Doğan grubunu sindirmeselerdi, onlar iyice yıpratırdı da, doğan grubunu 5 yıl önce komple sindirdiler. Şimdi Cumhuriyet ve Sözcü kaldı. Onların da tirajları oldukça yüksek. Yani ilk 5 gazete arasında yer alıyorlar. TV'de de sadece HALK TV, KanalTürk, Ulusal TV var işte. Tüm yazılı ve görsel basının %20'si ediyor ancak eldeki güç. Link to post Sitelerde Paylaş
Abra63 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi (düzenlendi) Olaya doğrudan, alenen bir katkı değil, siyasi bir güç oluşturma yolunda adım atılmalı. Kılıçdaroğlu ve bahçeli yetersiz. Bunun için çaba sarfetmeli muhalefet. Madem demokrasiyle çözücez o durumda siyasi olarakta bişyler yapılmalı halk ayaklanmasından bağımsız olarak. Gerçekleri objektif bir dille anlatan ve daha iyisini daha uygun şartlarda sunacağını vadeden bir parti.. Yepyeni bir parti de olabilir bu. Herkese özgürlük ilkesiyle batılı düşünen ama türk geleneklerine bağlı kalarak, türk milliyetçisi ama herkese eşit mesafede, dindar olan, arada namaza giden ancak sürekli ağza sakız etmeyen.. Fakat olmazsa olmaz olan özgürlükçü yapı. Akp geldi bizi yok saydı, daha önce türbanlılar yok sayıldı, bu ikisini de almak için, her kesime hitap etmek için temel kural ÖZGÜRLÜKÇÜ olmak. Siyasi olarak desteklenmeli, sadece ayaklanmayla yıkılmaz bu çağ dışı zihniyet zira çoğunluk onlarda, bunu biliyoruz. Haziran 9, 2013 tarihinde Abra63 tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Sarı ve Kırmızı 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi Olaya doğrudan, alenen bir katkı değil, siyasi bir güç oluşturma yolunda adım atılmalı. Kılıçdaroğlu ve bahçeli yetersiz. Bunun için çaba sarfetmeli muhalefet. Madem demokrasiyle çözücez o durumda siyasi olarakta bişyler yapılmalı halk ayaklanmasından bağımsız olarak. Gerçekleri objektif bir dille anlatan ve daha iyisini daha uygun şartlarda sunacağını vadeden bir parti.. Yepyeni bir parti de olabilir bu. Herkese özgürlük ilkesiyle batılı düşünen ama türk geleneklerine bağlı kalarak, türk milliyetçisi ama herkese eşit mesafede, dindar olan, arada namaza giden ancak sürekli ağza sakız etmeyen.. Fakat olmazsa olmaz olan özgürlükçü yapı. Akp geldi bizi yok saydı, daha önce türbanlılar yok sayıldı, bu ikisini de almak için, her kesime hitap etmek için temel kural ÖZGÜRLÜKÇÜ olmak. Siyasi olarak desteklenmeli, sadece ayaklanmayla yıkılmaz bu çağ dışı zihniyet zira çoğunluk onlarda, bunu biliyoruz. AKP'yi %15-20'lere kadar eritsinler, sonrası kendiliğinden olur. Su akar yatağını bulur. Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi Anti demokratik yöntemlerle demokrasiyi savunuyorlar bu sapıklar. Böyle başa böyle tıraş diyeceğim ama artık değil. Gençlerimiz uyanıyor. Ne pahasına olursa olsun onları desteklemek zorundayız. Gençlerimiz ve bütün dünya onların ne kadar şerefsiz ahlaksız olduğunu biliyor. Ama dünyanın umurunda bile değil. Hatta bazı ülkeler bizim bu şekilde ızdırap çekmemizden sadistçe bir zevk bile alıyordur. Bu duruma dayanmak çok zor. Üstelik doğrusunu, güzelini bilerek dayanmaya çalışmak inanılmaz zor. Ama ülkemiz için biraz daha sabredeceğiz. Aklıma Hitler Almanyasında aydınların neden baş kaldırmadığı sorunu geliyor. Nazi'ler daha yeni örgütlenmişlerken durumu çok iyi bilenler vardı. Onlar sustu.. Aynı şekilde... AKP'nin durumunu çok başından bilenler vardı ve onlar sustu.. Daha sonra da susturuldu.. Şimdi işimiz zor. Ama imkansız değil. Süreç başladı. Artık durdurulamaz. Bu sapık hükümetin daha fazla başka kalmasından bizler sorumluyuz artık. Sorumlu biziz bundan sonra.. Ona gore davranmalıyız. Link to post Sitelerde Paylaş
Abra63 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi Herkes fikir verir ama 1 kişi Atatürk olur. Biz fikir üreten gençliğiz, okuyan varsa ehli kişilerden ne ala. Yapılması gerekenleri biz sıralayabiliriz en makul ölçülerde, fakat 1 kişi uygular. Şu an onu bekliyoruz. not: aslında muhafazakar yapısı olmasa, osmanlı hayali olmasa, dayatmaları olmasa, bence iyi parti akp. ne yazık ki dinazor çağındalar hala. Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Haziran 9, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 9, 2013 gönderildi Herkes fikir verir ama 1 kişi Atatürk olur. Biz fikir üreten gençliğiz, okuyan varsa ehli kişilerden ne ala. Yapılması gerekenleri biz sıralayabiliriz en makul ölçülerde, fakat 1 kişi uygular. Şu an onu bekliyoruz. not: aslında muhafazakar yapısı olmasa, osmanlı hayali olmasa, dayatmaları olmasa, bence iyi parti akp. ne yazık ki dinazor çağındalar hala. Aynen öyle.. AKP gerekli bir parti. Ama başında çok gereksiz bir politikacı var. Despot, hırsız, şerefsiz, ahlaksız bir pislik var. Link to post Sitelerde Paylaş
Yer Su 0 Haziran 10, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2013 gönderildi Maalesef bu Tayyip seçimle gitmez. Sağ ittifakı bir arada tutan Tayyip. O yüzden hedefte AKP veya muhazafakarlardan ziyade Tayyipin olması önemli. Ancak şu şekilde demokrasi kurtulur: 1- Bir şekilde Tayyip gider ve sağ ittifak dağılır. 2- Seçim barajı kalkar. Link to post Sitelerde Paylaş
bizon 0 Haziran 10, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2013 gönderildi Ordumuz da artık Tayyip'in teröründen özgür. Durum muhakemesi yaparken o da artık Tayyip'in korku faktöründen bağımsız. Bunu sana düşündüren nedir?Ben tersi bir durum gözlüyorum.Giderek oraya da uzanıyorlar. Link to post Sitelerde Paylaş
Exhorder69 0 Haziran 10, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2013 gönderildi Bence adım felan atılmadı. Eylem tamamen Ulusalcıların kontrolünde gerçekleşen, hükümete darbe yapma amacı güden son fiiliyattı. Eyleme katılanların profilini incelerseniz hepsinin Türk Bayraklı, Kemalist, ADD üyeleri, TGB, İP, CHP, SİP, HKP gibi faşist türk ulusalcılarından oluştuğu görülecektir. Araya karışan nadir sol gruplar varsa da azınlıktalar. Çoğunluk olarak AKP'nin Ergenekoncu diye tabir ettiği kesmin organize edip katıldığı bir eylem. Ancak bu eylemin konjunktürel yapısı, Arap ülkelerininkinden farklı olduğu için adım felan değil. Zaten Türkiye'de bu tarz şeyler pek olmaz. Olanlarda Ordu tarafından gerçekleştirilmiştir. Yani boşuna çıkıp, Devrim mevrim diye eski Faşist rejimi getirme çabanızı millete kakalamayın. Bir de tamamı CHP'li olan eylemcilere "Halk" demiyor musunuz. Gülüp geçiyorum halinize. Türkiye'nin başkentinde yaşayan birisi olarak gözlemim, eylemin zamanla doğru orantılı olarak azaldığı yönünde. Artık eylemcilerde bir şeyin değişmediğini farkettiler. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts