Jump to content

TC BİR AKIL HASTASININ ELİNDE...

Recommended Posts

Son zamanlarda Tayyip çok garip davranışlar sergilemekte.

Onlar ne bir başbakan için normal, ne de sıradan bir insan için normal.

Tayyip'in davranışları onun bir psikopat olduğunu ortaya koyuyor.

Onun dışında bu vatan hani pislik deliliğin diğer belirtilerini de gösteriyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın bakın bu konuda ne diyor:

“Sayın Başbakan bugüne kadar hiç akıllanmadı. Bugünden sonra da hiç akıllanacak gibi gözükmüyor. Ben sayın Başbakan’ın ruh sağlığı konusunda bir hekim olarak endişeliyim. Zannediyorum hiçbir şekilde ders alacak gibi gözükmüyor”.

Ben de bir hekim olarak bu görüşe katılıyorum.

Tayyip giderek ağırlaşan bir akıl hastalığından muzdarip.

Ülke böyle bir delinin eline terkedilemez.

Her ne kadar Osmanlıyı deli padişahlar yönetti ise de, uluslararası dengelerin son derece hassas olduğu günümüzde modern Türkiye'nin yönetimi bir akıl hastasına terkedilemez.

Tayyip'in sapkınlıklarını onun bir akıl hastası olması ile açıklamak mümkün.

Ama akıl hastalığı hala başbakanlık yapan bu sapığın davranışlarını mazur görmek için iyi bir neden değil.

Bilginize sunulur..

Sitelerde Paylaş

hadi diyelim o akıl hastası..

onu sevenler destekleyenler neden bu kadar kör?

adam yalan söylüyor, tehdit ediyor, saygın bir ülkenin başbakanına yakışmayacak kelimeler kullanıyor ve insanları aşağılıyor.. ve bunları alenen yapıyor.. bir insanın bunları görüp de hala 'ama o bizim liderimiz' demesi klinik bir vakaa..

Sitelerde Paylaş

hadi diyelim o akıl hastası..

onu sevenler destekleyenler neden bu kadar kör?

adam yalan söylüyor, tehdit ediyor, saygın bir ülkenin başbakanına yakışmayacak kelimeler kullanıyor ve insanları aşağılıyor.. ve bunları alenen yapıyor.. bir insanın bunları görüp de hala 'ama o bizim liderimiz' demesi klinik bir vakaa..

Etrafındakiler onun bir akıl hastası olmasından yararlanıyorlar.

Belki de onun bir akıl hastası olduğunu anlamıyorlar.

Bazı akıl hastalıklarını tanımak sanıldığından daha zordur. Ancak konunun uzmanları tanıyabilirler.

Tayyip de öyle bir klinik vak'a...

Sitelerde Paylaş

Tayyip ekonomiyi düzeltmekle övünüyor. Hakari ve diğer doğu vilayetlerinde hava alanı inşa etmekle övünüyor.

Biz batının yıllardır sahip olduğu gerçek özgürlükleri yaşamak istiyoruz Recep... Laiklik istiyoruz... Çoğunluğun yalnız kendine değil, toplumun tümüne hizmet etmesini istiyoruz.

Biz senin hakaretlerine maruz kalmak istemiyoruz. Senin defolup gitmeni istiyoruz. Kara para ile yapılan yatırımları istemiyoruz.

Biz din ve düşünce özgürlüğü istiyoruz. Bu özgürlük yalnız Müslümanları kapsamına almamalı. Alevileri de kapsamına almalı, ateistleri de, diğerlerini de...

Sen bir delisin Tayyip. Sapık bir psikopat olmanın yanı sıra bir akıl hastasısın.

İlk okul ve lise öğrencileri dahil, gösteri yapan bütün halkına küfür ve hakaretler eden sen normal olamazsın.

Sen bizim için tehlikeli ve zararlı bir mahluksun Tayyip. Sen bizden değilsin. Seni istemiyoruz biz. Bu ülkeye başbakan olacak değerlere sahip değilsin.

Bize anladığımız dilden konuşmak istiyorsun... Biz senin küfür ve hakaretlerini çok iyi anlıyoruz. Senin rezil bir insan olduğunu da biliyoruz.

Sitelerde Paylaş

Tayyip görevden alınamaz. AKP bu kadar ileri gidemez. Ama AKP'de muhalefet bir grubun ortaya çıkması yeter Tayyip hainini deli etmeye..

Böyle bir ortamda Tayyip daha büyük hatalar yapacak sonunu kendi eliyle daha çabuk getirecektir.

Böyle bir akıl hastasının şimdiye kadar başı çekmesi bile bir mucize zaten. AKP'de durumu bilenler vardır mutlaka.

Sitelerde Paylaş

akp nin sonu ne olur bilmiyorum ama Hakkıyla bu ülkeyi yöneten, adil, şaibesiz, rüşvetsiz, torpilsiz bir yönetimin gelmesini canı gönülden arzuluyorum.

Vardı öyle biri fakat bazı kesimler o öldükten sonra karalama kampanyası başlattılar.Hala M.Kemal'e küfredenler var.Sonra da adil yönetim isterük derler.Boş laf.

Sitelerde Paylaş

Vardı öyle biri fakat bazı kesimler o öldükten sonra karalama kampanyası başlattılar.Hala M.Kemal'e küfredenler var.Sonra da adil yönetim isterük derler.Boş laf.

mal varlığı ile senin bu cümleler çelişki içinde, önce m.kemalin servetini bir araştır sonra konuş.

Sitelerde Paylaş

ne varmış mal varlığında

Biz Atatürk'ü kutsamıyoruz ve gerçekleri yaptıklarını net görüyoruz ya, adamlara bu batıyor. O kadar icraati var ama servetiymiş cart curt karalayacak yer ararlar. Saltanat kurup bunları sarayına bekçi bile yapmasaydı o zaman bak nasıl yaranırdı bu gruha. Fatihin ismini bile desturla ağzına alan adam bak Atatürk'üde nasıl desturla anardı. Kul yapmamış ya bunları, bu batıyor adamlara..
Sitelerde Paylaş

İmzanızdaki ileti forumda görünmüyor çünkü yazıldığı başlık olduğu gibi silinmiş. Silinmiş bir başlıktaki iletiyi imza yapmanıza izin verilmez, iletinin çıktığı link forumda mevcut değil. Başka üyelere ait yazıları imza yapmak için o üyeden izin alma zorunluğu vardır. Küfür veya hakaretli iletileri imza yapmanıza da göz yumulmaz.

Lütfen imzanızı kaldırın.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...