bellerophon 0 Haziran 12, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 12, 2013 gönderildi ver cezayı o zaman admin, görevini uygula, nezih forumunuzdaki şu başlıkta görünen kişilere saygısızlığım olmasın, bak her sayfa nacizane kelimelerle yorumlarla dolu sadece ben kişiselleştiriyorum. Suç olmayan yerde ceza vermem. Bütün iletileri bir oku bakalım. Ha kendin talep ediyorsan durum başka. Link to post Sitelerde Paylaş
Bersann 0 Haziran 12, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 12, 2013 gönderildi Suç olmayan yerde ceza vermem. Bütün iletileri bir oku bakalım. Ha kendin talep ediyorsan durum başka. yazılar ortada, başlıkları da iyi kötü takip ettiysen kişiselleşen durumları sizde görmüşsünüzdür. eğer bu incelemenizde sadece suçlu ben isem ceza vermenizi istiyorum. neyse suçum çekeyim. Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Haziran 12, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 12, 2013 gönderildi yazılar ortada, başlıkları da iyi kötü takip ettiysen kişiselleşen durumları sizde görmüşsünüzdür. eğer bu incelemenizde sadece suçlu ben isem ceza vermenizi istiyorum. neyse suçum çekeyim. Sen uyarımı dikkate al yeter. Diğerleri de bu uyarıdan kendilerine pay çıkarsınlar. Ortada suç yok, testi kırılmadan uyarıyorum sadece. Uzamasın, başlık kirleniyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Sarı ve Kırmızı 0 Haziran 12, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 12, 2013 gönderildi Bence Bersanı başlığın yüzü suyu hürmetine taksime yapılacak cami ve medreselere öğrenci olarak ver admin. Ceza olarak. 10 yıl medrese müritliği yapsın da görsün gününü. Link to post Sitelerde Paylaş
anarkom 0 Haziran 12, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 12, 2013 gönderildi Metro gibi yer altı camisi olmaz mı? İn serin serin kıl namazını. Bir de sadece cuma be bayram namazı için o kadar masrafa ne gerek var? Cemaatı günlere böl herkes kendi gününde allah ile randevusuna gitsin. Sıkışıklık da olmaz. Link to post Sitelerde Paylaş
Sarı ve Kırmızı 0 Haziran 12, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 12, 2013 gönderildi Metro gibi yer altı camisi olmaz mı? İn serin serin kıl namazını. Bir de sadece cuma be bayram namazı için o kadar masrafa ne gerek var? Cemaatı günlere böl herkes kendi gününde allah ile randevusuna gitsin. Sıkışıklık da olmaz. Aslında ben bu ateist halimle bu müslümanları yönetsem ilk icraatım, bunlara 10 yıllık süreçte 100 milyar dolar para verip, şu camilerinizi sanatsal görünümde yapın demek olurdu. Artık hangi sanatçıyla çalışırlarsa çalışsınlar ortada estetik görünmeyen bir tek cami bırakmayacaksınız derdim. Gerçekten bu nedir yahu? Bu adamlarda geometrik sanat var, minyatür sanat var, hat sanatı var ve bunlara din de izin veriyor. Ama camilerinin içi de dışı da rezil bir vaziyette. Beceriksizler işte. Çoğu boş boş oturuyor camilerde. Her birine domino taşı büyüklüğünde mozaik dağıtsan 1 ayda bir camiyi güzelleştirirler. Camileri ilgi çekici mozaiklerle kaplarlar. hatta ışıklarla, kristallerle bile kaplarlar. Yapmıyorlar Beceriksizler. Adam uğruna yaşadığı şeye bile güzellik katamıyor Link to post Sitelerde Paylaş
tanri tanimaz 0 Haziran 18, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 18, 2013 gönderildi sanırım buradaki dinsizlerin sorunu türkiyeyi müslüman bir ülke olarak görmek istememeleridir. arkadaşlar burası İslam ülkesidir, kafir ülkesi ateist ülkesi yada hırıstiyan ülkesi değildir. yaşıyorsanız adam gibi kurallara uyarak yaşarsınız aksi halde adam etmesini devlet çok iyi bilir. Ben gormek istemiyorum dogru. Burasi islam ulkesi flananda degildir. Burasi laik bir ulkedir. Bakalim senin deyimle devletmi halki adam edecek !!! Yoksa halkmi devleti adam edecek hep beraber gorecegiz dini butun kardesim !! Link to post Sitelerde Paylaş
TheChosen 0 Haziran 18, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 18, 2013 gönderildi Bizim mahallede 2 cami var cuma günleri hariç çok boş. Hatta cuma günleri bile tam dolmuyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Protagoras 0 Haziran 19, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 19, 2013 gönderildi Bunların hocası Erbakanda yıllarca taksime cami yapacağım diye diye kemalist kesimi hop oturup hop kaldırdı. Köprünün altından bir ton su aktı bunlarda hala sanki memlekette hiç cami imam din adamı okulu yokmuş gibi cami yapacağız kışla yapacağız diye höykürüp duruyorlar. İşte bizm memlekette cami yapardın yapamazdın kışla medrese yapardın b.oktan tartışmaları arasında insanların hayatları boşa akıp gider. Link to post Sitelerde Paylaş
AteTürk 0 Haziran 24, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 24, 2013 gönderildi Aylar sonra dayanamadim illa cevap yazmak zorunda hissettim bu ahlaksiz, embesil, kandirilmis zavalli musluman guruhuna. Fatih semtine dunyanin en buyuk camisini yapsan kimsenin giki cikmaz tabiki. Taksim'e cami yapacagim dersen cikar. Niye ey embesil? Icinizde neyse ki Ihsan Eliacik gibi kafasi calisan insanlar da var. Iki lafinin biri kenz, yani basbakanin servet meraki dunyanin en zengin 8. basbakani diye yabanci dergilerde yayinlandi bizim spastik muslumanlarda hulooooggg diye alkis tuttu, ulan geri zekali o senin paran, senden caldigi para o. Turkiye'de metrekare basina en pahali arsa neresi? Buyuk ihtimalle Taksim, Camlica tepesi, Halic kenari ve bogaz kiyilari. Buralar imara acik mi? Hayir. Sadece ibadethane yapmak maksadiyle acabiliyorsun, saydigim bölgelerde cami yok mu? Cok. Ihtiyac var mi? Alakasi bile yok. O zaman sen buralari kime peskes cektin, kimden ne kapora aldin da vazgecemiyorsun? yenicubbeli eskicubbeli farketmiyor nato kafa nato mermer, git evinde eglen diyor camiyide islamin ibadet edilecek yeri saniyor, guya musluman islamdan haberi yok. Senelerdir bu forumda burdan bile dinini ögrenemedi. Protagros, Erbakan en azindan camiyi siyasi amacla yapmak istiyordu bu bölucu alcaklar rant icin, cikar icin, kendileri icin yapip ustunden de siyasi cikar saglamayi umuyorlar. Ha Erbakan azmi kenzciydi yani servet duskunu, öldugunde 1 milyon dolar icin oglu kizi birbirine girdi gene bizim gurci yahudi "ortaligi karistirmayin ucu bana dokunacak" diye guya baristirdi kardesleri, buyuk ihtimalle 1 milyon dolari birine verdi digerinede cebinden ( ki o cep devletin örtulu ödenegi) 1 milyon dolar verdi olayi kapatti ki kendi caldigi paranin yaninda devede kulak olmaz. Bu alcak daha Istanbul belediye baskani iken genelevleri kapatacakti aradan 20 sene gecti basbakan oldu hala genelevlere secimlerde partisinden adam gönderip oy dileniyor. En az 10 kere yazmisimdir bu forumda aratip bulabilirsiniz, Turkiye Cumhuriyeti tarihinde hicbir hukumette bu kadar adi suctan yargilanirken dokunulmazlikla korunan bir kabine göremezsiniz ve hic bir kabinede Turk olmayan tek bir bakanin olmadigi bir hukumet göremezsiniz. Onu da gectim meclisteki 4 partinin genel baskanindan biri bile turk degil. Sanki hepsi su anki iktidari yerinde tutmak icin yemin etmisler, en sert muhalafeti yapsalar bile sadece laf salatasi, secimlerdeki hilelere tek bir parti itiraz etmiyor. Basbakana vatan haini de anasina bile söv ama secimlere karisma. Bu gune kadar en dinci partilerin aldigi (MSP, RP, vs vs) en yuksek oy ne kadardi? %20'yi bulmazdi bu millet Erdogan'in kara kasina kara gözüne mi %50 oy verdi? Tabansiz, icraatsiz, amacsiz, tecrubesiz, belli bir siyasi görusu olmayan bir parti, nasil aniden %50 oy aldi? Sorgulayan yok. Hic bu kadar aciz kalmamisken sahlanan bir Turkiye var. Ölen her direniscinin kanlari eline bulasmis, sizin dininizi vahhabi-hristiyan karmasi bir seye dönusturmeye calisan imamin ordusu ve ona emir veren bir zorba diktatör var. Ve buna destek veren zavalli dinini bilmeyen bunlar giderse solcular, ulusalcilar ateistler bize zulmeder diye dusunen aptal musluman cahil bir kitle var. Oysa sizi bugunlere getiren solcular sizin turbaniniz icin eylemlerinize destek verdi, ulusalcilar toplumu bilinclendirmek icin elinden geleni yapti, ateistler siz taksimde rahat namaz kilin diye nöbet tuttu. Sizin insanlik disi basbakaninizsa onlarca kez cagri yapti kendi taraftarlarina cikin bunlara saldirin diye, bunlar camide icki icip grup sex yapiyor, turbanli bacilarimizin uzerine isiyor buna musade edecek miyiz diye. Hitler, Mussolini, Idi amin, Kaddafi, baba ogul George Bush'lar, bile bu kadarini yapmadi tek istisna Yahudilerin Tevrati ve Muhammed ancak bu kadar zalimce emirler vermistir. Oysa camide grup sex ve icki alemi yapan iki kisi yazar tarih biri Muaviye biride oglu Yezid yani Islamin 4. ve 5. halifeleri. Oysa herkes cocuguna halife isimleri koyar nedense Muaviye ve Yezid diye onlardan baskasi da yok benim bildigim. Bu forumdaki muslumanlara soruyorum niye koymuyorsunuz lan? Madem halifeniz, halife olmayan Ali bile koyuyorsunuz niye bir tekiniz bu iki ismi cocugunuza vermiyorsunuz? Neyse bu hizla devam edersem roman yazacagim anlamaya calisarak bir kez daha okuyun. Link to post Sitelerde Paylaş
AteTürk 0 Haziran 24, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 24, 2013 gönderildi Gene birgun hocam Taksim'den asagi dogru iniyoruz 20-30 kisi kizli erkeli grubuz, canimizda nasil orgy cekiyor hepimizin, bilemezsin. Elimizde envai cesit icki, kadinlar-kizlarda meze falan tasiyor, mekan bulamiyoruz. Birde ne görsek Valide Sultan camii hepimiz birden hulooogggg diye dalmazmiyiz camiye, cemaatte saga selam vermis, solda seytan varya, siktir git cekiyor hosgeldiniz gencler buyrun söyle minberin yanina bir masa kuralim dediler. Takkk tam o anda kapidan iceri kim girse begenirsin Teyyip, Arinc ikide Apo, apolardan ikincisininde izin gunuymus o gun Bodum'dan Bursa'dan sikilmis (yanlis anlamayin sıkılmış) kankalarla takilirken yolu bizim mekana dusmus. Gencler varsa bir kac turbanli, biz bir iseyip kacacagiz diyorlar. Nerdeyse bunu anlatan insanlik disi bir yaratiga da inanan cikiyor ya ulkemde gelde isyan etme. Link to post Sitelerde Paylaş
albastı 0 Haziran 25, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 25, 2013 gönderildi ,,, Oysa herkes cocuguna halife isimleri koyar nedense Muaviye ve Yezid diye onlardan baskasi da yok benim bildigim. Bu forumdaki muslumanlara soruyorum niye koymuyorsunuz lan? Madem halifeniz, halife olmayan Ali bile koyuyorsunuz niye bir tekiniz bu iki ismi cocugunuza vermiyorsunuz? ,,, Beyazid Link to post Sitelerde Paylaş
AteTürk 0 Haziran 25, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 25, 2013 gönderildi Alakasi yok @albasti turkce bir isim. Link to post Sitelerde Paylaş
albastı 0 Haziran 25, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 25, 2013 gönderildi (düzenlendi) Türkçe değil. Eba Yezid ( Yezid in babası ) Arapça. Bilinen ilk " Beyazid " in kim olduğunu düşünürsen Türkçe olamayacağını anlarsın. Haziran 25, 2013 tarihinde albastı tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
AteTürk 0 Haziran 25, 2013 gönderildi Raporla Share Haziran 25, 2013 gönderildi Düsünmeden yazmisim haklisin albasti, Beyazidi Bistami aklima gelmedi, sanirim bugun turkler yezidden dolayi degilde Bayezidden dolayi veriyorlar bu ismi bilincli olarak veren oldugunu sanmiyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts