Jump to content

Allah Müslümanları yok etmek istese, Müslümanlar karşı çıkar mıydı? Direniş gösterir miydi?

Recommended Posts

Allah sana lanet etse gönülden evet derdim ama benim Peygamberim lanet okumadığı için bende sana lanet okumuyorum Allah seni bildiği gibi yapsın.. hayatım da ilk defa ateistlerle bir tartışma içerisine girdim. akla mantığa en azında uygun konuşurlar diye tahmin ettim. meğer ne akıl ne mantık hepsini ayaklarının altına almışlar ve boş saçma konuşuyorlar. bence siz gerçek ateistlerin uçk.runu yiyin zira onlar gerçekten öyle sandıkları için konuşuyorlar. siz iddialarınız hep çürümesine rağmen sadece eğlenmek ve karalamak için konular muhabbetler açıyorsunuz. Allah sizi bildiği gibi yapsın... ayrıca üyeliğimi silin zira burdaki kalitesiz ateistlerin içinde kendimi aşağılık hissediyorum.

Sitelerde Paylaş

Şeytanı kanıtlıyorlar sanki:)

Şaka bir yana aslında bakma sen içlerini kemiren yaratıcı düşüncesi varda çaktırmıyorlar:)

Ama hep yanlış anlamışlar bence sorun bur da. Bilimin her türlü arkasındayız. Bilim sayesinde her şeyin bir başlangıcı olduğunu biliyoruz ve sonu olacağını da:)

Eskiden derlerdi kainat aslında sonsuzdan beri vardı şimdi onu da diyemiyorlar ki:)

Sitelerde Paylaş

Valla inanan biri degilim ama bu soru o kadar zorlama bir dusunce deneyi ki ... Boyle yaparak inanclari elestiremezsin, komik olur.

Sana biri dese Allah'i gorsen inanir misin diye, sen Allah Yok ki dersin. Sonra imanan arkadaslardan bu soruna cevap vermelerini beklersin. Bak biri gitti forumdan, inanan bir arkadasti, aktif biriydi, foruma cesitlilik katiyordu. Forum zarar gordu. Burasi atheist forum, burada fikirlerine yandas bulman ve inancli insanlari elestirmen cok normal. Ama boyle meydani bos sanip sacma basliklar acarsan en sonunda kendin cal kendin oynaya doner burasi.

Sitelerde Paylaş

Valla inanan biri degilim ama bu soru o kadar zorlama bir dusunce deneyi ki ... Boyle yaparak inanclari elestiremezsin, komik olur.

Sana biri dese Allah'i gorsen inanir misin diye, sen Allah Yok ki dersin. Sonra imanan arkadaslardan bu soruna cevap vermelerini beklersin. Bak biri gitti forumdan, inanan bir arkadasti, aktif biriydi, foruma cesitlilik katiyordu. Forum zarar gordu. Burasi atheist forum, burada fikirlerine yandas bulman ve inancli insanlari elestirmen cok normal. Ama boyle meydani bos sanip sacma basliklar acarsan en sonunda kendin cal kendin oynaya doner burasi.

katılıyorum
Sitelerde Paylaş

Sarı kırmızı ben söyleyeyim sen hesap et

Allah cehenneme gidenleri bile yok etmiyor sonsuzluğa mahkûm bırakıyor. Bence senin bizim inancımızda bilmediğin bir şey var.

Oda ne için yaratıldığımız öğren de öyle tartışalım

Burada soyle bir mantik cikmiyormu sence deney icin yaratildik.veya sinav vs

Ama yok edilmiyoruz.

Yoksa edilemiyormuyuz ?

Sebep acik cehenemde olsa tanrinin kendi varligini surdurmesi icin bizlere ihtiyaci var ..

Sitelerde Paylaş

Dost hakli olabilirsin lakin bir ateistin bu siteden ayrilmasi beni cok uzer.

Fakat bit tesitin ayrilmasi beni hic rahatsiz etmez.

Neden diye soracak olursan bir Teistin yazilmis olan bir metine cevap vermeden buraya kayfmi bakarami nasmi vs ne asacagini kesitiriyoruz .

Yani yuz yillardin ayni masallar herkes ezbere biliyor artik

Ama benim veya sarikirmizin bundan sonraki yazacagi yaziyi veya basligi hic kimse kestiremez .

Buda bu forum en guzel yaptigi sey bana gore saygilar

Sitelerde Paylaş

Dost hakli olabilirsin lakin bir ateistin bu siteden ayrilmasi beni cok uzer.

Fakat bit tesitin ayrilmasi beni hic rahatsiz etmez.

Neden diye soracak olursan bir Teistin yazilmis olan bir metine cevap vermeden buraya kayfmi bakarami nasmi vs ne asacagini kesitiriyoruz .

Yani yuz yillardin ayni masallar herkes ezbere biliyor artik

Ama benim veya sarikirmizin bundan sonraki yazacagi yaziyi veya basligi hic kimse kestiremez .

Buda bu forum en guzel yaptigi sey bana gore saygilar

Teistlerin olup olmamasinin bir onemi yoksa neden basliklarin tamamina yakini islamiyet uzerine? Bu forumda genel olarak ateizm degil islamiyet tartisiliyor. Forumun gelecegi icin iki taraftan da insan olmak zorunda.

Ayrica tartisma ortamlarinda onemli olan fikrin ne kadar kaliteli savunuldugudur. Tartismanin kalitesini bu belirler. Insanin tercihi icin fikrin iceriginin ne oldugunun onemi vardir ama tartisma icin fikrin sunulusu onemlidir. Ben de forumda buna dikkat ediyorum. Teist bir arkadas saglam argumanlarla geliyorsa basimin ustunde yeri vardir.

Sitelerde Paylaş

Gitsin.

Hayır teistin ne değeri var ki?

Teistin getireceği tüm yorumlar ve fikirler ateistlerin bilinçlerinde ihtimal dahilindedir.

Eskiden böyle bir tartışma da oldu.

Teistler yaratıcı şeyler üretemiyorlar.

Argüman üretemiyorlar.

Tek yaptıkları burada onlara açılan çığırlar ile kendilerinin çaplarını genişletmek.

Yani bir kan ve ömür emici sittir olup gitmiş.

Teşekkür etmeli millet bana.

Onun verebileceği hiçbir şey yok.

Konu kuklası olmaktan başka.

Ayrıca butradaki açılan başlıklar, yapılan tartışmalar yanlışı ortaya koymak içindir.

Sorgulamak ve doğru mu yanlış mı diye bulmaya çalışmak için değil.

İslam yanlıştır.

Teizm yanlıştır.

Buradaki konulaırn hepsi bu yanlışı ortaya koyar.

Soru cevap ile, münazara ile, diyalog ile olmuş farketmez.

Yanlış ortaya koyulur.

Teistler ise burada bir nevi konu mankenleridir.

Onların katkısı "0".

Bir işlevleri yok.

Etkisiz eleman.

Sitelerde Paylaş

Eger bugun bir kent meydaninda ben ateistim diye bagiramiyorsan bu yobaz derecesindeki muslumanlarin sayica ezici ustunluge sahip olmasi yuzundendir. Forumdaki tum teistleri atip kendi kendimize calip oynayacaksak hala bir avuc kalmaya devam edecegiz demektir. Burasi Turkiye'nin en onemli ateizm forumu. Burada insanlari ikna edecek seyler olmali ki ateistlerin sayisi artsin. Aklinda inanciyla ilgili soru isareti olanlar da buraya geliyor. Teizm-Ateizm noktasinda tam orta noktada kararsiz donemdeki bir insana teistler hede, teistler hodo dersen adamda tepki olusur, teist olur. Allah gercekten var mi diye suphe duyan biri bu basliga girse ateistlerin ne kadar sacma seylere ugrastigini gorup inancini kuvvetlendirerek cikar. Ayrica buraya ateizmi ogrenmeye gelen insanlar da var. Fakat forumdaki cogu baslik ateizm merkezli degil, anti-musluman basliklar.

tarihinde diotallevy tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Eger bugun bir kent meydaninda ben ateistim diye bagiramiyorsan bu yobaz derecesindeki muslumanlarin sayica ezici ustunluge sahip olmasi yuzundendir. Forumdaki tum teistleri atip kendi kendimize calip oynayacaksak hala bir avuc kalmaya devam edecegiz demektir. Burasi Turkiye'nin en onemli ateizm forumu. Burada insanlari ikna edecek seyler olmali ki ateistlerin sayisi artsin. Aklinda inanciyla ilgili soru isareti olanlar da buraya geliyor. Teizm-Ateizm noktasinda tam orta noktada kararsiz donemdeki bir insana teistler hede, teistler hodo dersen adamda tepki olusur, teist olur. Allah gercekten var mi diye suphe duyan biri bu basliga girse ateistlerin ne kadar sacma seylere ugrastigini gorup inancini kuvvetlendirerek cikar. Ayrica buraya ateizmi ogrenmeye gelen insanlar da var. Fakat forumdaki cogu baslik ateizm merkezli degil, anti-musluman basliklar.

Senin provokasyonunu anlayamıyorum ben.

Yazılanlaır çarpıtmayı niye yapıyorsun?

Sen Teistin işlevine vurgu yaptın bir önceki mesajda.

Ben de sana teistin teknik olarak fonksiyonu olmadığını anlattım.

Ayrıca teistin aptallığından kendisi sorumlu.

Ateistler değil.

Öğrenmek isteyen, sorgulamak isteyen bunu nefret duygusu altında da yapar, sempati duygusu altında da.

Ayrıca teistin inancından kurtulmaısnın Ateizme bir avantajı yok ki.

Agnostik, Deist, Panteist olarak yine gelip liseliliğini yapacak.

Konu: Teistin işlevsel değeri.

Değeri: Sıfır.

(Bu işlevsel değeridir, yani yeni bir yorum, yeni bir bilgi, yeni bir şey katma olasılığı - tutup da teistin yaşamsal, sosyal değeri diye çarpıtma bunu)

tarihinde Sarı Kırmızı tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...