Jump to content

MÜSLÜMANLARIN İKİYÜZLÜLÜĞÜ


Recommended Posts

1=Örneğin Youtube gibi paylaşım sitelerine bakarsanız, bir Hrıstiyan ve ya Yahudi Müslüman oldu görüceksiniz ki bütün Müslümanlar sevinçten havalara uçmuş,Tek doğru din İslam vs gibi şey ler yazarlar ama bir Müslüman hırıstiyan oldu diye bakarsanız videolara ana-avrat küfürler çok net bir şekilde görülebilir ayrıca bazı İslamcılar bulursa öldürürler.Bu iki yüzlülüktür eğer senin dinine biri geçince seviniyorsan ama dini değiştirince onun için ölüm düşünmek çok iğrenç.Zaten çoğu Müslüman ülkelerde dinden çıkan idam’la cezalandırılır.Senin gibi düşünmeyeni, başka dine inananı öldürmen gerekir

2=Örneğin satanistler mesela gerçek satanistler kedi kesmezler.Kesenler psikopat özenti gençliktir.Buda Müslümanların ki gibi oldu (Gerçek Müslüman :D) diyelim adam kedi kesiyor,bu iğrenç bir şey ama Müslümanların buna tepki vermesi anlamsız.Her yıl düzenli olarak hayvanlara eziyet ve katliam yapan insanların onlar kedi kesiyor diye küfür etmeleri saçma.Napsınlar yani kedi kanını 3 eşit bardağa mı ayırsınlar :D

3=İslam hoşgörü dinidir yalanı,İslam uğruna yapılan savaşlar ortada Arapların talkan ve curcan katliamlarında öldürdüğü Türk sayısı belli tabi buda tarih kitaplarında yer almaması ilginç adamların yaptığı katliamlar sayılacak gibi değil sonra ırak’ta Müslüman öldü,filistinde Müslüman öldü vs. Eğer bugün Müslümanlar Abd kadar güçlü olsalardı ve ya dünyayı kontrol etselerdi nolcaktı bütün Avrupa,Amerika,Afrika hepsi Müslüman olana kadar kafası kesilecek,bomba atılacaktı zaten islam’ı yaymak için her şeyi yapıcaklardır.Kısacası İslam katliam dinidir.

4=Dinde zorlama yoktur yalanı,Eğer bir Müslüman ülkede doğarsanız(Türkiye) hariç Müslüman olucaksınızdır başka şans yok eğer din değiştirmek ve ya Müslüman inancını reddetmeniz halinde idam cezası’na çarptırılıcaksınız,buda yetmezmiş gibi bebeklere türban takmaya çalışırlar ulan hani zorlama yoktu bebekler türban mı tak diyorlar size burada altta dinden çıkmanın cezalarını yazdım ama İngilizce

Iran – illegal (death penalty)

Egypt – illegal (3 years' imprisonment)

Pakistan – illegal (death penalty[9] since 2007)

United Arab Emirates – illegal (3 years' imprisonment, flogging)

Somalia – illegal (death penalty)

Afghanistan – illegal (death penalty, although the U.S. and other coalition members have put pressure that has prevented recent executions)

Saudi Arabia – illegal (death penalty, although there have been no recently reported executions)[9][14]

Sudan – illegal (death penalty, although there have only been recent reports of torture, and not of execution)

Qatar – illegal (death penalty)

Yemen – illegal (death penalty)

Malaysia – illegal in five of 13 states (fine, imprisonment, and flogging)

Mauritania – illegal (death penalty if still apostate after 3 days) [20]

Morocco – illegal to proselytise conversion (15 years' imprisonment)[21]

Jordan – possibly illegal (fine, jail, child custody loss, marriage annulment) although officials claim otherwise, convictions are recorded for apostasy

Oman – legal in criminal code, but according to the family code, a father can lose custody of his child

Duyanda adamlar sanki pedofili suçu işledi zannetcekler aa tabi bu arada İslam ülkelerinde pedofili serbest,yakında 10 yıl içerisinde bebeklere de girişecektirler.

5= Kadına verilen değer,Müslümanlar kendileri kadına çok değer verdiklerini sandıkları gibi bir de utanmadan cennet annelerin ayaklarında dır derler VE bu yüzden kadın İslam da çok önemlidir derler bu da bir yalandır

Nisa 34= kadın dövme ayeti vardır.

Ayrıca hayatlarında ki tek amaç cennet’te bakire hurilerle seks yapmaktır.Onlar için bir kadının bakire olması çok önemlidir.Eğer bakire değilse onlar için hiçbir değeri yoktur kısacası İSLAM’da kadının değeri vajina’dır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Örnegin.....Israilliler cok merhametliler.....müslümanlardan kat kat güclü olduklari halde

müslümanlar saldirdiklarinda misilleme olarak sadece bir kac yüz müslüman öldürüyorlar.

Müslümanlar israil gibi güclü olsalardi....en son israilli ölesiye öldürürlerdi...merhametsiz müslümanlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslümanlar kendilerini Hosgürülü ve merametli görürler ama gercekdede ne Hosgörülüler ne merametli.

Isvecin baskentinde gecen sene günde 5 kisi tecavüz ediliyordu, tecavüzcülerin 77% Müslüman.

Avrupada suc isleyenlerin cogu Müslüman.

Bu Islam dininin birtane bilem iyi tarafi yok , hic yok. Bu Dünyada hastalik gibi birsey, yok edilmesi gereken bir hastalik.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslümanlar kendilerini Hosgürülü ve merametli görürler ama gercekdede ne Hosgörülüler ne merametli.

Isvecin baskentinde gecen sene günde 5 kisi tecavüz ediliyordu, tecavüzcülerin 77% Müslüman.

Avrupada suc isleyenlerin cogu Müslüman.

Bu Islam dininin birtane bilem iyi tarafi yok , hic yok. Bu Dünyada hastalik gibi birsey, yok edilmesi gereken bir hastalik.

Aynen kendi ülkelerinde tecavüz,(pedofili) olayları yetmezmiş gibi pisliklerini avrupa'ya da götürüyorlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 years later...

İslami anlayışa,kurallara,yasaklara, göre yönetilen,toplumsal yaşamın islama göre yapılandırıldığı bir düzende,islamı,kuranı eleştirenler,islam karşıtlığı yapanlar,fitne çıkarmak,hak düzeni bozmaya çalışmak,bozgunculuk yapmak gibi gerekçelerle,maide 33te geçen şu yaptırımlara çarptırılırlar.(Elleri ayakları çaprazlama kesilir ya da çarmıha gerilirler ya da öldürülürler ya da sürgün edilirler.)Yine dinden dönenlerin öldürülme nedeni de budur.Dinden dönenlerin çoğalarak islami düzeni yıkmasından korkulur.Bu yaptırımlar uygulanarak diğer kişilere de gözdağı,korku verilir.İslam tam anlamıyla bir baskı,dayatma,korku,sindirme düzeni kurar.

Durum buyken,bir müslüman çıkıp bize ayrımcılık yapıyorlar,bizi dışlıyorlar,dinimize,inancımıza saygı duyun diyebilmektedir.Ayrımcılıktan,dışlanmadan söz eden bir müslüman ya dinini bilmiyordur,ya da biliyordur,pişkin,ikiyüzlü,utanmaz olduğu için ayrımcılıktan söz edebiliyordur.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 8 months later...

İslam bireyleri inanıp inanmayan diye ayıran,allaha inanmamayı,islamı eleştirmeyi fitne olarak gören,din allahın oluncaya,fitne kalmayıncaya dek savaşın diyen,allaha inanmayanlar,hak din islamı benimsemeyenler ya cizye verin,ya ölün,ya cizye verin,ya da müslüman olun diyen,aynı zamanda kutsallık maskesi altında arap yayılmacılığı yapan bir kıyım dinidir.

 

Ama utanmaz,ikiyüzlü,pişkin müslümanlar inandıkları,güzellemesini yaptıkları din ortadayken,kendilerine yapılan ayrımcılıktan yakınabilirler.Göçtükleri yerde de şeriat isteyebilirler.

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İkiyüzlülüğün bir standardı yoktur. Riyâ en belirgin olarak inanırlarda görülür. Çünki; bu güne kadar bir "imanometre" icâd edilemediğinden, kimde ne kadar iman bulunur, bu "iman"ın ne kadarı davranışa dönüşür, ölçmek mümkün değildir. Aynı ölçümsüzlük dinin ve bazı saf inanırların samimi duygularının istismârına da kapı açmakta...

 

"Başlık, "Müslümanların ikiyüzlülüğü" olarak seçilmiş. Ne var ki söz konusu ikiyüzlülük müslümanlara has bir dürüm değil. Türkiyede belki azınlık ama; ben kendisini "Hristiyan" olarak tavsif edenlerdeki riyânın müslümanlara rahmet okutacak derecede fazla olduğunu düşünürüm. 

 

2007 senesinde İslâmdan irtidat ettim. yaklaşık iki sene hayatım inançsız - Boşlukta - geçti. O dönemde belki de deizm'e daha yakındım. 2009'dan bu tarafa da İncil çalışmaktayım. Bulunduğum yerde Kilise yok, Hristiyan - muhtemelen - yok. MESİH inancı noktasında karar verdiğimde vaftiz olmayı istedim. Fakat; bunu yapma imkânım yoktu. Nihâyet internet üzerinden bağlantı kurabildiğim bir pastör, bulunduğum yere gelerek beni vaftiz edebileceğini söyledi. Duyunca çok mutlu olmuştum. Pastör geldiğinde elinde bir de fotograf makinesi taşıyordu. Ben, yaşadığım yerin görmeye değer doğal güzelliklerinin fotografını çekeceğini zannetmiştim. Meğerse vaftiz esnâsında benim resmimi çekip yurt dışında bağlantılı oldukları merkezlere gönderiyor, oradan da kişi başı bir meblâğ alıyorlarmış. Vaftiz olalı üç seneye yakın bir zaman geçti. O günden bu tarafa Hazreti Pastörden ses-sedâ yok. E-mail ile sorduğum birkaç soruya dahi "vaktim dar" geyiği ile doğru dürüst cevap vermedi.

 

Avrupayı bilemem. Orayı görmüşlüğüm ve orada yaşamışlığım yok. Fakat Türk,iyede tanıdığım "Hristiyan"lardaki riyâkârlık, müslümanlarındkinnden çok daha fazla.Üstelik, müslümanlarda görülen ve "riyâ" olarak adlanıdırlan davranışlar riyâdan ziyade inancın çelişkileri ve "kabak" gibi ortada. Biraz dikkatli bir insan bu çelişkileri rahatça görebilir. Ayrıca, aynı ikiyüzlülüğü, kendisini "ateist" olarak niteleyen kimi"insan"(!)larda da görmek mümkün. Hattâ, söz konusu riyânın daha da katmerlisini.

 

Vatandaş "ateist'im" diyor.

İyi, güzel.

Hayırlı olsun vatana millete.

 

De...

 

Şahsın bütün işi gücü bir "ateizm" maskesi ardında tam siper vaziyette, her gördüğü inançlı ile dalga geçmek, onları aşağılamak.

"Zât-ı âli"leri, ya vaktiyle gördüğü "mahalle baskısı"nın öcünü alıyor.

Ya da yaşı gereği, tipik ergen tripleri sergiliyor.

 

Ateizm, bri Tanrı fiikrini kabul etmeme esâsına dayanır. Amma velâkin "Her "Allah var" diyen inanır olmadığı gibi "Tanrı yok" demekle de atesit olunmuyor. Sağlam bir ateist, evvelâ neye karşı çıktığını, neyi kabul etmediğini iyi bilmemlli. Adam "Din" kavramının "D"sinden bihaber, çıkmış orta yere "ateist" pozlarında arz-ı endâm eylemekte. Maksat; inançlı insanlarla seviyeli bir münâkaşaya girmek değil. Laf çakıp eğlenmek, ego tatmin etmek.

 

Ben, bu tavırların gerçek bir ateizm düşüncesiyle ilgisi olmadığını düşündüğüm gibi, belli bir entellektüel seviyesi olan ateistleri de çizdiğim profilden ayrı tutuyorum.

Hâsıl-ı kelâm; riyâ, inanırların tapulu mülkü değildir.

Her kesimde ikiyüzlüler bulunur.

 

Hem de istemediğiniz kadar.

tarihinde Vefik Sâmi tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...