Jump to content

Kadın erkek eşitmidir ?


Recommended Posts

Eşit olmadığı tek şey, kadınsı erkeksi davranışlardır. Aslında eşitlik kelimesi hatalı, farklılık diyebiliriz. Onun dışında her konuda eşitlik söz konusudur. Sadece erkek egemen toplumlarda kadınların erkek eşitliğine ulaşması hayaldir. Bunda iki taraf da hatalıdır, dengenin sağlanması biraz zor, eşitsizliğe cehalet eklendikçe uçurum gittikçe derinleşir...

Link to post
Sitelerde Paylaş

kadinlara esit davranirsaniz sizi sevmezler, dislarlar, ornegin en basitinden siz once gelmis olsaniz bile asansore binerken onceligi onlara tanimanizi beklerler, tanimazsaniz ayi olursunuz, hesabi siz odemezseniz pinti olrsunuz olursunuzda olursunuz, bu hak yeme arzularinada nezaket derler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kadın erkek eşit olamazlar... İşin aslına bakacak olursanız erkekler fiziksel olarak güçlüdür ama kadınlar yönetir erkeklerini... Önemli olanda yönetmek değil midir?

duyanda başbakan cumhurbaşkanı bakanlar yöneticiler idarecilerin alayı kadın sanır :) ha onlara fikirleri kadınlar veriyor derseniz yine saçmalarsınız.

güç bakımından eşit olamıyorlarsa erkekler kendi aralarında da güç farkından dolayı eşit olamazlar, çünkü pek çok erkeğin gücü diğer erkeklere göre farklılık gösterir, artık erkek güçlü kadın güçsüz faslını geçelim akıl çağındayız.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Fiziksel, biyolojik, kimyasal, duygusal, hormonal, psikolojik, Anatomi açısından v.s. v.s. eşit değiller. Olmaları da gerekmiyor.. İki erkek veya iki kadın bile eşit değil..Ama haklar açısından eşit olmalılar.

tarihinde Electra tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Değildir çünkü dünyayı değiştiren, medeniyet kuran, çağ açıp çağ kapatan, bilim üreten hep erkekti. Öyle de olacaktır.

http://i.radikal.com.tr/150x113/2009/03/18/fft16_mf139345.Jpeg

Kadınların ise makyaj yapıp sağda solda bış boş dedikodu yapmaları dışında fazla bir işlevleri yoktur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...