Jump to content

Ateizm=Anormal


Recommended Posts

bumudur dini iyi bilen kuranı iyi bilen ve yorumlayan birinin cevabı ?

neymiş? demekki ben senden daha iyi biliyorum dinini de kitabını da.

ama gene de dönmüyorum....

nerden mi biliyorum bu arada ? dedim ya koyusundan müslümandım.

Ben cinleri detay bilen biri değilim evet bende biliyorum hızlılar hatta çok uzun yaşarlar cinn suresi var ama ben ne desem boş zaten anlıyomusun konuştuklarım fayda ediyormu sanki?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 122
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Ben cinleri detay bilen biri değilim evet bende biliyorum hızlılar hatta çok uzun yaşarlar cinn suresi var ama ben ne desem boş zaten anlıyomusun konuştuklarım fayda ediyormu sanki?

ben dedim ya sana...koyusundan müslümandım diye ...

demekki sen anlamıyorsun beni...

ben seni gayet iyi anlıyorum......çünkü senin savunmalarının aynısını ben yapardım...

merak etme bu sitede seni benden daha iyi anlayablilecek başkası yoktur sanmıyorum.....belki istisnalar benim gibi işte.....

kuranda " cinsler ve insler " der...insler den kasıt insanlar ve benzerleridir......

cins lerden kasıt cinler ve benzerleridir....

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sanırım bu şu demek oluyor senin dediklerin beni ikna etmiyor.

ikna etmene gerek yok

çünkü dinden çıkmış birisiyim ...bile isteye...hür irademle.

sence bukadar kuranı iyi bilirken ben...islamı da iyi bilirim tabi bu arada.....

neden çıkıyorum dinimden ?

allah cehennemle--sonsuz ateşle tehdit ederken üstelik....üstelik bunu bile bile ?

tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Aslında sonsuz ateş kötü sanılıyor ama inanmıyanlar için o bile rahmet sonsuz yaşamak değilmi yok etmiyor hala yaşatıyor ne kadar merhametli olduğunu burdan bilebilirsin.

:) sonsuza kadar derilerini değiştire değiştire yakıyor.....hem de bildiğin ateşde de değil......bildiğin ateşten katmer katmer üstün derecelerde bir ateşde...

bu mu iyi ?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Neyse bişey diyormusun habersiz ayrılmak istemedim de!

yarın devam edebiliriz....

ama bu arada DEİST im dedim ya...bak istersen neymiş DEİST.... :) atesite yazdığın gibi yazamazsın bana yani..ve ben senin için aslında bir Atesitten daha

tehlikeliyimdir.

tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Normal sözcüğünü hepimiz biliriz peki tam tersi durumu yani abes olan duruma anormal deriz.

Teizm de böyle normali buyken tam tersi garip ve yanlışı olanda ateizmdir.

Deizmden zaten hiç bahsetmiyorum...

Ateizm ve Deizme güzel şarkı ATMAaaaa

Kuranda yazan iskenceler sence normalmi ?

Iskenceler normal diyende bir anormallik vardir.

Sizin kitabinizda anormallik var.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ateizm tartışmasız anormalliktir. İnsan olmakla ilgili sorunu olan her kime rast gelirseniz biliniz ki ateisttir. Bu sorun o kadar çok noktadan pırtlak veriyor ki şaşar kalırsınız..İnsan canlısı dediğin empati yeteneğine sahip topluluk halinde yaşayan sosyal bir hayvan iken şu ateistler psikolojikman hasta halleri, kendini toplumdan soyutlamış ergen tripleri ve ağızlarından düşmeyen salya sümük küfürleriyle normal bir mahlukat, bir insan sayılamazlar. Şurada bile normalliğine atıf yapabileceğiniz insan yok. Ateistler bir toplumun irin ve cerahat atmıklarıdır, kenara köşeye atılırlar evrimsel olarak. Aynı vücuttan atılan irin ve cerahat gibiler yani. Ara sıra öne çıkıp devlet yönetseler bile insanı değil kavramları insanlar önünde tuttukları için etraflarına vahşet yayarlar. Stalin gibi. Toplumu uyutma işlemini dini kullanarak değil tarihi değiştirmek ve bilgiyi kontrol altında tutmak gibi pek çok sahtekarlıkla yaparlar, sonra da din'e laf ederler. Din tarihsel bağları nedeniyle, insanın doğasıyla beraber çok çok daha fazla barışıktır yaşamla. Ateizm anormalliktir ve aslında evrimsel olarak bütün toplumların tolere edebileceği ateist sayısı bellidir. Yani öyle sandıkları gibi zeki oldukları için ateist değiller, toplumun hayat standartları bilgi oluşturma süreci gibi nesnel ölçülebilir kıstaslarındaki değişiklikler zaten o toplumun besleyebileceği sırtında taşıyabileceği ateist miktarını belirliyor, eh evrim sağolsun asla çan eğrisinden başka bir düzen oluşturmuyor. Çan eğirisidir toplumların şekli, ateistler de eğirinin kenarında tolere edilen bir anormallik..diğer tarafta bulunan anormallik yobazlar gibi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dini asıl sen bilmiyorsun o dediklerini ancak töre diyen cahil kişiler yapar ayrıca çok eşlilik değil tek eşlilik tercih edilsin denmiştir ayrıca o genç yaşta evlendi masalı çok sıktı artık . Kızları mezardan kurtaran bir din mi abes git Allahını seversen.

İslam tek eşliliği öğütlemez, mecbur kalındığı için tek eşliliğin tercih edilmesini öğütler. Muhammed bakmış, bir erkek en fazla 4 tane kadın 'satın alabilir.' Daha fazla olsa, erkeklerin maddi olanakları el veremeyebilir çünkü. Tek eşliliği 'sözde' öğütlemesinin sebebi, erkeğin maddi olanaklarıdır. Kadının hiçbir söz hakkı yoktur. İslam'a göre erkeğin bir kadına değer verip vermemesi önemli değil, çok afedersiniz hayvan gibi çiftleşip maddi refah sağlamaktır. 'Kadınlara çok eşliliği, bir erkeğin 4. karısı olması fikri sorulmuş mudur?

tarihinde AmAz0n tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bunları anlaman için daha çooook büyümen lazım. Hayat kitaplardan, felsefeden, çizgi filmlerden öğrenilmez. Evrimi öğrenin önce sonra bir şeyler konuşun. Anormallliğiniz yobazlarınkinden farklı bir tipte, örnekte değil.

1157746_331927570276658_2074010601_n.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...