Jump to content

Ateist bir gencin şakird ile imtihanı


Recommended Posts

Hayata sadece risale gözüyle bakan ve başka hiç bir kaynak okumayan insanın durumunu burada görebiliyoruz. Felsefeyi, fiziği, biyolojiyi ve daha bilumum bilimi buradan öğrenebileceğini düşünen bu arkadaş gibi sayısız insan mevcut. Dinin temel doktrinlerinden uzak kalan ve sadece kendi yaşadığı fauna içerisinde anlam kazanan düşünceleri ile sokağa çıktığında kendisinden yaşça küçük gencimizi bile tatmin etmeye yetmiyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu söyleşi düzmece olabilir mi? Çünkü bilinçli bir ateist bu kadar saçma akıllı tasarım argümanlarına karşı sessiz kalamaz. Kuvvetle muhtemel konuşacakları elemanı bilerek seçtiler. O yüzden bana tiyatral bir söyleşi gibi geldi. Muz elimize tam oturuyor, tadıyla dilimize, vitaminiyle sağlığımıza hitap ediyor. Üstelik şekli kıçımıza sokmaya elverişlidir. Öyleyse bunu tanrı yarattı. Bu kadar saçma örnekler karşısında nasıl dilsiz olunur hayret.

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu gerçek bir söyleşidir. Akıl vermeye çalışan çakal'ın kaşına gözüne dikkat edin, herif sahtekarın önde gidenini oynuyor.

Söylediği sözlere bakın, topraktan elma oluyormuş bu yüzden Allah varmış. Yani orada olsaydım kalk siktir git buradan lan geri zekalı cahil derdim o çakala.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kulaktaki beyaz kulaklık ne iş onu anlamadım ben. Adamın röportaj sırasında müzik dinleyeceği yok. Unutmuş olamaz çünkü öteki kulağı boş. Kulaklıktan bir yandan da direktif alıyor olabilir mi?

Kurmaca da olabilir bu sahtekarlardan her şey beklenir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şu konuşmalara bak ya anlaşılmıyor mu? Elinde risalei nur başka kaynak yok bi bok yok aptal aptal konuşuyor orda. Ulan ben Müslümanım bunun kadar salağını görmedim.

Her dinli başka bir dindeki saçmalıkları rahatça görür ama iş kendi dinine gelince birden aklı, mantığı ve sağduyusu uçar, gider.

Ne demiş atalarımız, kuzguna yavrusu şahin görünür.

Link to post
Sitelerde Paylaş

muslumanlarla hep tartistigimiz konulara bu cocuk cevap veremiyor susup kaliyor, lan siz ateist falan olmayin. kitap okumus national geographic izlemis ateist olmus sacmalik, en basit argumanlarda bile konusamiyor sonra bu cocuklar buyuyunce muslumanliga gecis yapiyor tv programlarina cikiyor biz ateisttik musluman olduk diye pabucumun ateistleri. iki kitap iki belgesel izleyip ateist mi olunur zaten umurlarinda olmayan dinlerini terkettiklerini soyluyorlar samimiyetsizlik dizboyu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dindar gruplar arasında popüler olan hikayelerde de aynı bu tarz karakterler var. Mesela Nurcular arasında "Düzceli Mehmet", "Kendini Arayan Adam" gibi hidayet öyküleri yaygındır. Koyu dinsiz bir kişinin "kurtuluşunu" konu alır. Dindar adam usulca ateist kahramanımızın yanına sokulur, önce "Siz çok zeki, araştırmacı birisiniz" diyerek onu pohpohlar, sonra Risale-i Nur ve Harun Yahya kitaplarındaki akıllı tasarım argümanlarıyla onu kafalamaya çalışır. İnançsız adam da bu argümanları duydukça şoke olur, "Woo hoo, zihnime ışık saçtın panpa!" der, inançsızlığından ödün vermeye başlar. En sonunda günah çıkarır ve iman eder. Muhammedli, Said Nursili rüyalar görür, dinsel romantizm yaşar falan filan. Bu yayınlar harfiyyen baştan savma cevaplar ve demagojilerle allayıp pullanmış beyin yıkama enstrümanlarıdır.

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Şimdiki yeni nesil, zeki imanlı gençler; şeytan ayetleri olan Risale nurları falan hiç takmıyorlar; o eskidendi. Sadece ve sadece Kuran'ı dikkate alıyorlar.

Sinsi şakirtler, eskiden kolay kafalıyorlardı körpe beyinleri. Şimdi işler değişti, karşılarında mal yok artık.

Onlara diyeceğim şu ki; defolun gidin şeytan uşakları sizi. Risalenizi de Bediüzzamanınızı da alın başınıza çalın !!

Benim kitabım Kuran; peygamberim Hz. Muhammed.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ya işte böylee adamı kafalarlar kurtarırlar sizde sinir krizleri geçirirsiniz bööle

1928 de bir kişiyle başlayan nurculuk hareketi bugün dünyayaya yayılmış milyonlara ulaşmış

hemde resmi ideolojinin tüm baskı ceza ve işkencelerine rağmen

ısparta barla gibi kuşuçmaz kervan geçmez sürgündeki 1 evden

tüm dünyada abdeden japonyaya 1000lerce eve kadar faaliyetler devam ediyor

Risaleler 30 yabancı dile çevrilmiş 10larca yayınevi tarafından basılıp dağıtılıyor

e kitap formatında herkesin bilgisayarında

Rusyada halkı müslümanlaştırdığı için yasaklanmış

her daim ençok okunan kitaplar listesinde 1 numara

sizin gibiler daha çok sinir krizleriyle karın ağrılarıyla

ödünüz b.kunuza karışarak izleyeceksiniz bunun gibi videoları

:lol: :lol: :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...