Jump to content

Bir Parti Kapatma Nedeni Daha


Recommended Posts

Evvettt

Buyurun,cenaze namazina.Bir Parti Kapatma Sebebi Daha: Akademik İşgâl Hazırlığı! - Arslan BULUT

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, 2006 yılı üniversite seçme sınavında “15-(8-3) =?” sorusunu, adayların yüzde 48’inin yapamadığını söyledi ve ekledi:

-Maalesef seviye böyle!

Peki, neden böyle oldu? Seviye neden bu kadar düştü?

Öğretim sistemi ilkokuldan üniversiteye kadar sarsıldı da ondan. Bir defa mağaza açar gibi hiçbir hazırlık yapılmadan üniversite açılıyor. Buralardan mezun olanlar, öğretmen olduklarında öğrenciye hiçbir şey veremiyor. Zaten öğretmenlerin geçim derdini ele alırsanız, gerisini tartışmaya lüzum bile yok.

* * *

Üniversitelerde bugün bir büyük sıkıntı daha yaşanıyor. Yüksek Öğretim Kurulu 1 Ocak 2008 tarihinden bugüne kadar üniversitelerdeki akademik atama ve yükseltmelere ilişkin kadro taleplerine müsaade etmiyor. 1 Ocak 2008 tarihinden bugüne kadar Türk üniversitelerinde hiçbir atama yapılamadı.

Konu hakkında inceleme yapan bir akademisyenin bize verdiği bilgiye göre YÖK, Ankara Üniversitesi’nden bir öğretim elemanının “Ankara Üniversitesi Akademik Atama ve Yükselme Yönetmeliği” ne karşı açtığı dava neticesinde söz konusu yönetmeliğin ve bu çerçevede tüm üniversitelerin kendine mahsus akademik atama yönetmeliklerinin mahkeme tarafından iptalini gerekçe gösteriyor.

YÖK, 2007 yılından sarkmış olan akademik atamaları serbest bıraktı, ancak 2008 yılına ait atamalara izin vermiyor. YÖK’ün açıklamalarına göre kadrolar açık, fakat üniversitelerin hiçbir talebi yerine getirilmiyor.

YÖK, “yeni atanma ve yükselme taslağı” hazırladığını duyurdu. Bu taslağın, “kendi siyasi anlayışına uygun bir üniversite inşa etmek kaygısı” içinde hazırlandığı anlaşılıyor. Dolayısıyla mevcut akademisyen kadroları, huzursuzluk içinde bekliyor; akademik verim düşüyor.

YÖK’ün bir organı olan Üniversiteler Arası Kurul, sınav yapıp akademik unvan dağıtırken YÖK yönetimi, özlük haklarında akademisyenleri mağdur ediyor.

Akademisyenler, YÖK’ün hangi unvan için hangi ölçütler öngöreceğini bilemedikleri için çalışmalarını ve geleceklerini ona göre planlayamıyor.

Bu, Türk üniversite camiası için bir kaos halidir.

Bir diğer şayia, yaklaşan rektörlük seçimlerine ilişkin haksız rekabeti önlemek açısından atamaların durdurulduğu şeklindedir. Oysa üniversitelerin seçimleri farklı tarihlerdedir. Seçim süreci üniversiteler açısından hiç bitmez. Bu sebeple, akademik ölçütlere uygun olarak unvanı hak etmiş bir kişinin hakkının gasp edilmesi, yeni kadrolar için sınav açılmaması, akademik kariyer planlaması yapan gençlerin başka alanlara geçmek zorunda kalması, üniversiteler için tam bir faciadır.

* * *

Bu bilgilerden anlaşılıyor ki YÖK, üniversite rektörlerini AKP’ye hizmet edecek olanlarla değiştirdikten sonra akademik kariyerler hakkında karar verecek! Yeni akademisyenler ise belirli bir misyoner gruptan seçilecek. Bunun planlaması mevcut rektörlerle yapılamadığı için atamalar, sınavlar durduruldu.

Geçmişte üniversiteler, öğrenciler tarafından işgâl edilirdi! Şimdi üniversiteleri Amerika’nın Büyük Orta Doğu Projesi’ne ve Müslümanları Hıristiyanlaştırmak demek olan dinler arası diyaloğa hizmet edecek akademik kadroların işgâl etmesi için uygun zaman ve zemin bekleniyor.

Bu durum Anayasa’ya aykırıdır ve en hafifinden bir zümre iktidarını hedeflemektedir. Ayrıca parti kapatma sebebidir!

Akademik işgâl, bir ülkenin ordular tarafından işgâl edilmesinden daha tehlikelidir. Çünkü bu yolla bir milletin zihinleri işgâl edilmektedir.

İşgal tamamlanana kadar eğitim sıfırlandığı, liselerin içi de boşaltıldığı için 750 bin öğrenci “15-(8-3) =?” sorusunu çözememektedir.

Ha gitti ha gedecek bu hökumat:-))))))))

Tanri taksiratini affetsin.Ilk yillar eyiydide,sornadan azitti.

AbdullLatif Sener gelsin canim.O daha layih adam.

Erdoganin minarelerden mizragi,

Kubbelerden kalkani is göremedi.

Basbahanin gözü vardir göremeyo,

Gulagi vardir,duymeyo,

Yüregi vardir gan pompalayi pirahmis düsünmeye calisiyo,

Beyni vardir,düsünmeyo,gan pompalamaye caliseyo.

Bas örtüsüsü gutsal deyooooo.

Ilahiyatci Bayaz deyoki,gutsal bas örtüsü degül,gic örtüsüdür gutsal.

Bencede öyle.

Sac ,adi sac,keser atarsin,

Emme gicigi,nasil kesip atacan,

Atsan adamla,gariyla nasil yatacan.

Üremek sacla olmeyoki kicla oleyo.

Üretici olduhlaru icin gutsaldirlar ,mübarekler.

Onlarsuz hayatada baglanilmaz.

Kimse yüzge bile bahmaz.

Mübarekler vücudun en giymatli parcasidirlar,

Ne demis atalarimiz,

Calisan demür pas tutmaz.

Nasil pas tutsunkiler,

50 yilda 50 milyon ürettiler heryasta.

Bu gadden giymatli seyler gutsal olmiyda,berberlerin hergün kesip cöpe attugu saclar giymatli oliy.

Zaten,Müslolar,altini atarda pasli tenekeyi alirlar.

Onnarda Ahil yohdur.

Yalaguz NAHIL VARDUR.

Amerika Merihe gederken müsüler,gög tasin etrafinda 7 kez tur atmaya gediyorlar,ohsirlar,öpiyler falan.

tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 9 years later...

  What kind of leader sits on the floor at the feet of a rival leader? Hell, what kind of man does that? The word cuck is too mild for Macron.

 

  C_Eptr1W0AUNZM3.jpg

 

  What kind of leader sits on the floor at the feet of a rival leader? The French are going to the polls to choose between two women as their president. Marine Le Pen and Angela Merkal.

 

tarihinde Engse Aesir tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
16 dakika önce, Engse Aesir yazdı:

  What kind of leader sits on the floor at the feet of a rival leader? Hell, what kind of man does that? The word cuck is too mild for Macron.

 

  What kind of leader sits on the floor at the feet of a rival leader? The French are going to the polls to choose between two women as their president. Marine Le Pen and Angela Merkal.

 

 

Engse Aesir,

 

Hiç durmaksızın çok eski başlıkları güncelliyor ve ilgini çeken haberleri bu başlıklara asıyorsun. Gözden kaçırdığın şey, forumlarda sürekli eski başlıkları güncellemenin, forumu sabote etmek anlamı taşıdığı ve hiç istenmediği. Çünkü başlık güncelliğini çoktan yitirdiği gibi, başlıkta yazan yazarların büyük çoğunluğu forumda bulunmaz. 

 

Burayı sözlük kullanır gibi kullanmaya çalışıyor ve iyi bir şey yaptığını düşünüyorsun, biliyorum. Ama iyi ve doğru değil. Burası sözlük değil çünkü. Sen forumda yazı yazmaktan çok haber taşıyan ve link asan bir üyesin, istersen kendine bir başlık aç ve gündeme ilişkin ilginç bulduğun haberleri oraya taşı. Bir yerde iyi de olur çünkü bir tür arşiv oluşmuş olur. İşlevini çoktan yitirmiş ve çoğu zaten rağbet görmemiş başlıkları güncelleyip öne çıkarmaktan çok daha iyi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
53 dakika önce, Engse Aesir yazdı:

Eski diye forum başlıklarının öyle kös kös kalmaları daha mı iyi?

 

Laf mı şimdi bu? Kös kös kalmasınlar diye hepsini bulup bulup canlandırıcan mı?

 

Sana bilen biri olarak söylüyorum. Forumda sürekli eski başlıkları güncellemek istenmeyen bir şeydir, yapan kişi de uyarılır. Çünkü eski başlıkları güncellemek, yeni açılan aktif başlıkların sayfanın gerisine de gönderdiği için sabote etmek anlamı taşır.

 

Başlıkları açanlar, yazarlar ortada yok, konu kapanmış, güncelliğini yıllar önce kaybetmiş gitmiş. Canlandırmanın anamı var mı?

Şu anda Ateistkafe'ye bir baktım, en üstlerde hep 2008-2009 gibi yıllarda açılmış alakasız başlıklar var. Yığmışsın yine. Ve senin güncellediğin bu başlıkların hiçbirinin güncellenmeye değer bir yani yok. Bilerek veya bilmeyerek forumu sabote ediyorsun. Ben sana yaptığın şeyin forum dilinde ne anlama geldiğini ve yasak olduğunu söylüyorum.

Sürekli alakasız ve çok eski başlıkları görmekten gerçekten gına geldi...  Hani yaptığın şey yazmak, tartışmak, içi bilgi ve değerli yazı dolu bir başlığı canlandırıp tekrar tartışmaya açmak falan da değil, haber linki asıp gidiyorsun. Forum böyle kullanılmaz. 

tarihinde Türk Ateist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...