Jump to content

MÜSLÜMENİZ BİZDEN ICADCI ÇIKMAZ(Özdemir İnce)


Recommended Posts

sorun sanırım Halidin arap olması. eğer ingiliz fransız yada alman olsaydı belkide ismini nick olarak bile kullanırdınız fakat arap olunca işler değişiyor. kabullenemediğiniz diğer konu ise Atatürkün eleştirilmesi yada sevilmemesi.

Atatürk sana göre türk demektir bir başkasına göre değil. kendi adına konuşurken kendi doğrularını gerçek gibi lanse etmekten de vazgeç. türk ulusu bir adamın tekelinde değildir. bu millet binlerce yıldır var 100 yıl önce var olmadılar.

Hayır arap takıntılı olan sensin ,bizim gibilerin ne batılı ne arap saplantısı vardır .Bu millet dediğin millete yeniden millet bilinci aşılayan durmadan aşağıladığın adam be cahil!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 134
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

insanlar Allaha küfür etmekte serbest, peygambere sövmekte serbest hatta hertürlü küfürlerine bir kılıfda uyduruyorlar ama konu atatürk olunca bırak küfürü sevmiyorum diyene vatan haini muamelesi yapıyorlar. vatan atatürkü sevmekle olsaydı, ermeniler ve yahudiler herkesten daha çok vatansever oluyorlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hayır arap takıntılı olan sensin ,bizim gibilerin ne batılı ne arap saplantısı vardır .Bu millet dediğin millete yeniden millet bilinci aşılayan durmadan aşağıladığın adam be cahil!

aşılanan bilinç sana tutuyor bana değil, benim için bütün değeryargılar farklı senin için farklıdır. dini katleden bir insanı sen benimseyip baştacı yaparsın ama ben bunu kabullenemem. atatürk bir askerdir, iiyisi ile kötüsü ile doğrusu ve yanlışı bunu böyle kabullenmelisiniz. yaptıklarını kendi gözünle değerlendirirken başkalarının gözleriylede görmeyi denersen belki bizleri de anlayabilirsin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen aslında Halid'i sevmiyorsun.İnandığın hadislerde Halid'in Muhammed'in saçı kesilirken düşen parçaları 'uğur' olsun diye sarığına taktığı yazar.Bu iftiradır.Halid bir müslüman idi.

bak bak bak nereleri irdeliyor :)

ben Halidi örnek olarak gösterdim sevip sevmemek konu değil. Halid dünyanın en büyük komutanıdır. dünyada bir ikincisi yoktur. bunu bile inkar edip konuları çarpıtmakla neyi amaçlıyorsun anlayamıyorum.

bunları ben değil tarih söylüyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen aslında Halid'i sevmiyorsun.İnandığın hadislerde Halid'in Muhammed'in saçı kesilirken düşen parçaları 'uğur' olsun diye sarığına taktığı yazar.Bu iftiradır.Halid bir müslüman idi.

ayrıca sed, şu yazdığın cümleyi okuyunca hayret ediyorum, bu nasıl bir düşünce yapısıdır. şu cümleleri yazarken acaba beyninde neler geçiyordu. kardeş öyle alakasız, mantıksız ve saçma bir cümle kurmuşsunki ne cevap olarak alabiliyorum ne de bir soru olarak. mantıksızlık dizboyu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türk Ulusu olur.

Oğuz Milleti olur..

Atatürk bir Oğuz olduğu halde..

Irk devleti kurmamak için Türk ulus devletini kurdu..

Kürtler bu iyi niyete ihanet ettiler..

Irkçılık yaptılar ve yapıyorlar..

Atatürk için birisi kötü birşey söylüyorsa, ya Arap poposu yalayan islamcıdır. yada Kürttür..

Bunlarında kendilerinin düzgün olmamasından gelir( istisnalar kaideyi bozmaz)

Düzgün bir insan Atatürke kötü söz söylemek için tek neden bulamaz...Oğuz olmayanlar bile söyleyemez..

Bir Amerikalı bir rus bir çinli bile olsa Atatürk için söyleyebileceği olumsuz tek sözü olamaz..olmamıştırda..

Dünyada 1-Alexsandır 2-Timuçin 3- Timur 4- Mustafa kemal

Tarihte hala sıra böyledir..Bütün dünya böyle kabul eder..

Bunlar hiç yenilgi yüzü görmemiş kahramanlardır..

ve ne Mutlu ki bu 4 ünden 2 si Oğuzdur.

bu yazdığın isimler Halid Bin Velidin yanında klasmana bile giremez.

Bershan Dünyaya söyle böyle biri yaşadı diye söyle de insanlar farkına varsınlar...

Diren gezi

Bilinen adlarıyla sıralayım ben gerçek adlarını yazmıştım..

1-Büyük İskender

2-Cengizhan

3-Timur

4-Atatürk..

Aslında, Amerikancı Hükümetlerimiz Atamızı Dünyaya anlatamadığı için sıralama böyledir.

Aslında AtaTürk Gelmiş geçmiş en büyük İnsandır.

Çünkü O Hep Kurtuluş savaşları vererek ve 300 yıldır savaş kazanamayan bir orduyla Tüm girdiği savaşları kazanmayı başarmıştır.

ve Toplumu çağdaş seviyeye taşımayı başaran da Bir Liderdir.

Diğerleri zaten iyi askerlerle Masum insanlara saldırmışlardır..

Cengizhan bir tek bir Moğol olarak orta asya halkları için savaşıp Müslümanları ve Allahını basra körfezine dökmüştür.

tarihinde Anadolu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 6 years later...

Kubbe İslam mimarisinin ürünüdür denilmiş ama bu yanlış bir bilgi. Kubbeli yapılar Bizans kilise mimarisinden esinlenerek yapılmıştır. Bizans etkisinden önce Müslüman ibadethaneleri Kâbe'ye özenilerek düz tavanlı yapılırdı. Ayasofya'nın görkemli yapısından etkilenen Müslümanlar camilerini kubbeli yapmaya başladılar ve bugünkü alışıldık cami formu ortaya çıktı. Müslümanlarda cami yapısının Allah'ın emri, peygamberin kavli olduğu gibi bir algı var; ama gerçekte kültürel etkileşim sonucu zamanla ortaya çıkan bir şey bu.

 

tarihinde Şövalye tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

iste böyleee,

                     Arkadasin biri bir sürüadam adi yazmis bilim adami deye CELEBiLERDEN ,celebi kimlere dendigindende habari yok adamin.Bunlardan biri söyle zirvalamis.7 ALEVi öldürenin cennette yeri hazirdir.1700 yillarinda ordularin bas konutani agir hastalanir.Dinci arkadaslarinin adini verdigi birine passayi tedavi görevi verili.Ünlü tabibul hatun bir koc ister.Koc kesilir 3 bacagini kendisi yer birinide pisirip pasanin sirtna konur.AAhir önündeki büyük cöplükte bir tünel kazilir ve PASA o tunelden gecirilir.O adlari gecen sözde bilim adamlari ilk tedaviye benzer nekadar cesit yöntem kullanirsalarda pasa gittikce kötülesir danalar gibi bagirarak ölür zavalli.

                      Istanbula Macar asilli biri bir matbaa kurar sultandan izin alaraktan.Bunu duyan  EKBERUL  SEYHULiSLAM  EFENDU yanina aldigi 200 kisiyle GAGUR isi olan matbaayi yerle bir eder ve PADUSAHU  MUAZZAMA bir mektup yazar.Böyle birseye izin verirsen birdaha defterini dürer DiBiNEDE  SÜ.................RiM.

                    Evet,islamin 600 yil süren alttincagi vardi ama bu cag ne MISIRDAYDI ne SUUDiiSTANDA ne Selcukluda nede Osmanlida.Bu cagi yaratanlar.Müslüman BERBERiLERDi. Yani Araplar degildi.

                     Ispanyaya gittik gördük muazzam eserlerini.O yillarda adamlar MiDE ameliyati yapiyorlarmis.Ameliyat ALAT EDEVATLARI bugünkülerin hemen hemen aynisiydi.Tercuman hepisini uzun uzun anlatmislardi bize.

                     Orta doguda o devirde birbirlerini yiyen müslümanlar Ispanyada müslüman BERBERILER harikalar yaratiyorlardi.Avrupalilar bunlarin actiklari okullara egitime kosuyorlardi.Ispanyada camiyi,kiliseyi,havrayi ayni cati altinda yapanlar BERBERI müslümanlardi-Camide,kilisede,havrada ayni tabanin üstündeydi birbirlerini görerek ibadet ediyorlardi.Halbuki o devirde ortadogu müslümanlari sen alicisin ben veliciyim deye yiyordular birbirlerini.

Mevlana denen PERSLi ATESPEREST beles sultanlar gibi yasadigi ülkenin sirlarini büyük paralara Mogollara satarak Selcukluyu  Mogolllara yiktirmistir.Halki söyle kandiriyordu.Ben ve benim askim SEMS Allahla konusuyoruz.Mogol hakani ve ordu komutanlarida Allahla konusuyorlar(yani bizde,onlarda kutsal kisileriz deye halka yutturuyorlardi)Hala bunlari yutan sürülerle yüksek okullardatonlarca insanlar var).Kayseri,konya gibi illerde dolanarak bu piropagandayi yapiyorlardi.Bu casuslaraysa Selcuklu Alim deye ses cikarmiyordu.Evet, Berberi müslümanlari bilim ve teknikte saha kalkarken ORTADOGU müslümanlarri KAVGADA,iHANETTE TAVAN yapmislardi.

                    Gelin islamin ALTIN cagi denen Besberi müslümanlarinin altin cagina biraz bakalim.Öneririm gidin ve görün.Her ülkeden gagurlar otobüsler dolusu görmeye kosuyorlar.Siz neden görmiyesiniz?

BUYURUN ve tiklayin:

islamın altın çağı - ekşi sözlük

 
 
 
(bkz: l'islam dans sa premiere grandeur) ... "altın çağ" ifadesi ile kast edilen, kapsamlı bir tercüme hareketi (translation movement) ile batı klasiklerinin arapçaya ...
29.04.2014 - 8. ila 14. yüzyıllar arasındaki altı yüzyıl “İslam'ın Altın Çağı” olarak adlandırılıyor. Bu dönemde, İslam aleminde astronomiden, fiziğe, matematiğe ...
"İslam'ın altın çağı" dedikleri dönemde neler oldu neler. Aydın Tonga yazdı... 09.02.2017. Başta üniversite hocaları olmak üzere öğretmenleri ve diğer emekçileri

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş

iste böyleee,

                     Mikelanjo,dinci ayaklarina giderken adini bile müslüman adi almaya özen gösterememisin.

Iyide ne yapmislar gene eskitas eski hamam.

Yöneticilere birsey öyretebilmislermi?

Onlara birsey yaptira bilmislermi?

Yaptiramamislar,demekki karsilarindakileri yaptirmak istediklerinde inandirici olamamislar.

Kendilerini kus yapip ucsalar neye yararki.

Ne verdiler insanliga,elle tutulur neleri var su an elimizde.

Bildigini ögretemedikten sonra neye yararki.

Ölünce kendinle birlikte MEZERE götürürsün.Böyle oluncada ha bilmisin hada bilmemisin.

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, tolonbey yazdı:

iste böyleee,

                     Arkadasin biri bir sürü adam adi yazmis bilim adami deye CELEBiLERDEN ,celebi kimlere dendigindende habari yok adamin.1700 yillarinda ordularin bas konutani agir hastalanir.Dinci arkadaslarin adlarini verdigi bilim adamlardan birine pasayi tedavi görevi verilir.Ünlü tabibul hatun bir koc ister.Koc kesilir 3 bacagini kendisi yer birinide pisirip pasanin sirtna konur.Ahir önündeki büyük cöplükte bir tünel kazilir ve PASA o tunelden gecirilir.O adlari gecen sözde bilim adamlari ilk tedaviye benzer nekadar cesit yöntem kullanirsalarda pasa gittikce kötülesir danalar gibi bagirarak ölür zavalli.

Bu cöplüktüneli beni cocuklugumda bile kullaniliyordu.Hatta ben bile gecmistim gübre tunelinden.

                      Istanbula Macar asilli biri bir matbaa kurar sultandan izin alaraktan.Bunu duyan  EKBERUL  SEYHULiSLAM  EFENDU yanina aldigi 200 kisiyle GAGUR isi olan matbaayi yerle bir eder ve PADUSAHU  MUAZZAMA bir mektup yazar osmanli imparatorlugu dini önderi.Böyle birseye izin verirsen birdaha defterini dürer DiBiNEDE  SÜ.................RiM gibisinden..

                    Evet,islamin 600 yil süren alttincagi vardi ama bu cag ne MISIRDAYDI ne SUUDiiSTANDA ne Selcukluda nede Osmanlida.Bu cagi yaratanlar.Daha ziyede müslüman BERBERiLERDi. Yani Araplar degildi.

                     Ispanyaya gittik gördük muazzam eserlerini.O yillarda adamlar MiDE ameliyati yapiyorlarmis.Ameliyat ALAT EDEVATLARI bugünkülerin hemen hemen aynisiydi.Tercuman hepisini uzun uzun anlatmislardi bize.

                     Orta doguda o devirde birbirlerini yiyordu ortadogu müslümanlari. Ispanyada müslüman BERBERILER harikalar yaratiyorlardiispanyada.Avrupalilar bunlarin actiklari okullara egitime kosuyorlardi.Ispanyada camiyi,kiliseyi,havrayi ayni cati altinda yapanlar BERBERI müslümanlardi-Camide,kilisede,havrada ayni tabanin üstündeydi birbirlerini görerek ibadet ediyorlardi.Halbuki o devirde ortadogu müslümanlari sen Alicisin ben veliciyim deye yiyordular birbirlerini.

Mevlana denen PERSLi ATESPEREST beles sultanlar gibi yasadigi ülkenin sirlarini büyük paralara Mogollara satarak Selcukluyu  Mogolllara yiktirmistir.Halki söyle kandiriyordu.Ben ve benim askim SEMS Allahla konusuyoruz.Mogol hakani ve ordu komutanlarida Allahla konusuyorlar(yani bizde,onlarda kutsal kisileriz deye halka yutturuyorlardi)Hala bunlari yutan sürülerle yüksek okullardatonlarca insanlar var).Kayseri,konya gibi illerde dolanarak bu piropagandayi yapiyorlardi.Bu casuslaraysa Selcuklu Alim deye ses cikarmiyordu.Evet, Berberi müslümanlari bilim ve teknikte saha kalkarken ORTADOGU müslümanlarri KAVGADA,iHANETE aLDATILMAKTA TAVAN yapmislardi.

                    Gelin islamin ALTIN cagi denen Besberi müslümanlarinin altin cagina biraz bakalim.Öneririm gidin ve görün.Her ülkeden gagurlar otobüsler dolusu görmeye kosuyorlar ispanyaya..Siz neden görmiyesinizki?

BUYURUN ve tiklayin:

islamın altın çağı - ekşi sözlük

 
 
 
(bkz: l'islam dans sa premiere grandeur) ... "altın çağ" ifadesi ile kast edilen, kapsamlı bir tercüme hareketi (translation movement) ile batı klasiklerinin arapçaya ...
29.04.2014 - 8. ila 14. yüzyıllar arasındaki altı yüzyıl “İslam'ın Altın Çağı” olarak adlandırılıyor. Bu dönemde, İslam aleminde astronomiden, fiziğe, matematiğe ...
"İslam'ın altın çağı" dedikleri dönemde neler oldu neler. Aydın Tonga yazdı... 09.02.2017. Başta üniversite hocaları olmak üzere öğretmenleri ve diğer emekçileri

Dedeniz

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

 

3 saat önce, tolonbey yazdı:

iste böyleee,

                     Arkadasin biri bir sürüadam adi yazmis bilim adami deye CELEBiLERDEN ,celebi kimlere dendigindende habari yok adamin.Bunlardan biri söyle zirvalamis.7 ALEVi öldürenin cennette yeri hazirdir.1700 yillarinda ordularin bas konutani agir hastalanir.Dinci arkadaslarinin adini verdigi birine passayi tedavi görevi verili.Ünlü tabibul hatun bir koc ister.Koc kesilir 3 bacagini kendisi yer birinide pisirip pasanin sirtna konur.AAhir önündeki büyük cöplükte bir tünel kazilir ve PASA o tunelden gecirilir.O adlari gecen sözde bilim adamlari ilk tedaviye benzer nekadar cesit yöntem kullanirsalarda pasa gittikce kötülesir danalar gibi bagirarak ölür zavalli.

                      Istanbula Macar asilli biri bir matbaa kurar sultandan izin alaraktan.Bunu duyan  EKBERUL  SEYHULiSLAM  EFENDU yanina aldigi 200 kisiyle GAGUR isi olan matbaayi yerle bir eder ve PADUSAHU  MUAZZAMA bir mektup yazar.Böyle birseye izin verirsen birdaha defterini dürer DiBiNEDE  SÜ.................RiM.

                    Evet,islamin 600 yil süren alttincagi vardi ama bu cag ne MISIRDAYDI ne SUUDiiSTANDA ne Selcukluda nede Osmanlida.Bu cagi yaratanlar.Müslüman BERBERiLERDi. Yani Araplar degildi.

                     Ispanyaya gittik gördük muazzam eserlerini.O yillarda adamlar MiDE ameliyati yapiyorlarmis.Ameliyat ALAT EDEVATLARI bugünkülerin hemen hemen aynisiydi.Tercuman hepisini uzun uzun anlatmislardi bize.

                     Orta doguda o devirde birbirlerini yiyen müslümanlar Ispanyada müslüman BERBERILER harikalar yaratiyorlardi.Avrupalilar bunlarin actiklari okullara egitime kosuyorlardi.Ispanyada camiyi,kiliseyi,havrayi ayni cati altinda yapanlar BERBERI müslümanlardi-Camide,kilisede,havrada ayni tabanin üstündeydi birbirlerini görerek ibadet ediyorlardi.Halbuki o devirde ortadogu müslümanlari sen alicisin ben veliciyim deye yiyordular birbirlerini.

Mevlana denen PERSLi ATESPEREST beles sultanlar gibi yasadigi ülkenin sirlarini büyük paralara Mogollara satarak Selcukluyu  Mogolllara yiktirmistir.Halki söyle kandiriyordu.Ben ve benim askim SEMS Allahla konusuyoruz.Mogol hakani ve ordu komutanlarida Allahla konusuyorlar(yani bizde,onlarda kutsal kisileriz deye halka yutturuyorlardi)Hala bunlari yutan sürülerle yüksek okullardatonlarca insanlar var).Kayseri,konya gibi illerde dolanarak bu piropagandayi yapiyorlardi.Bu casuslaraysa Selcuklu Alim deye ses cikarmiyordu.Evet, Berberi müslümanlari bilim ve teknikte saha kalkarken ORTADOGU müslümanlarri KAVGADA,iHANETTE TAVAN yapmislardi.

                    Gelin islamin ALTIN cagi denen Besberi müslümanlarinin altin cagina biraz bakalim.Öneririm gidin ve görün.Her ülkeden gagurlar otobüsler dolusu görmeye kosuyorlar.Siz neden görmiyesiniz?

BUYURUN ve tiklayin:

islamın altın çağı - ekşi sözlük

 
 
 
(bkz: l'islam dans sa premiere grandeur) ... "altın çağ" ifadesi ile kast edilen, kapsamlı bir tercüme hareketi (translation movement) ile batı klasiklerinin arapçaya ...
29.04.2014 - 8. ila 14. yüzyıllar arasındaki altı yüzyıl “İslam'ın Altın Çağı” olarak adlandırılıyor. Bu dönemde, İslam aleminde astronomiden, fiziğe, matematiğe ...
"İslam'ın altın çağı" dedikleri dönemde neler oldu neler. Aydın Tonga yazdı... 09.02.2017. Başta üniversite hocaları olmak üzere öğretmenleri ve diğer emekçileri

Dedeniz

 

3 saat önce, tolonbey yazdı:

iste böyleee,

                     Arkadasin biri bir sürü adam adi yazmis bilim adami deye CELEBiLERDEN,arkkadasin CELEBI kimlere dendiginden bile habari yok. 1700 yillarinda ordularin bas konutani agir hastalanir.Bukadar bol bilim adami olan müslüman dünyasinda GOCAKARININ birine passayi tedavi görevi verilir.Ünlü tabibul hatun bir koc ister.Koc kesilir 3 bacagini kendisi yer birinide pisirip pasanin sirtna konur.Ahir önündeki büyük cöplükte bir tünel kazilir ve PASA o tunelden gecirilir.Tabib GOCAKARI bildigi ilkel bütün yöntemleri kullanirsalarda pasa gittikce kötülesir danalar gibi bagirarak ölür zavalli.

                      Istanbula Macar asilli biri bir matbaa kurar sultandan izin alaraktan.Bunu duyan  EKBERUL  SEYHULiSLAM  EFENDU yanina aldigi 200 kisiyle GAGUR isi olan matbaayi yerle bir eder ve PADUSAHU  MUAZZAMA bir mektup yazar.Böyle birseye izin verirsen birdaha defterini dürer DiBiNEDE  SÜ.................RiM.

                    Evet,islamin 600 yil süren alttincagi vardi ama bu cag ne MISIRDAYDI ne SUUDiiSTANDA ne Selcukluda nede Osmanlida.Bu cagi yaratanlar.Müslüman BERBERiLERDi. Yani Araplar degildi.

                     Ispanyaya gittik gördük muazzam eserlerini.O yillarda adamlar MiDE ameliyati yapiyorlarmis.Ameliyat ALAT EDEVATLARI bugünkülerin hemen hemen aynisiydi.Tercuman hepisini uzun uzun anlatmislardi bize.

                     Orta doguda o devirde birbirlerini yiyen müslümanlar Ispanyada müslüman BERBERILER harikalar yaratiyorlardi.Avrupalilar bunlarin actiklari okullara egitime kosuyorlardi.Ispanyada camiyi,kiliseyi,havrayi ayni cati altinda yapanlar BERBERI müslümanlardi-Camide,kilisede,havrada ayni tabanin üstündeydi birbirlerini görerek ibadet ediyorlardi.Halbuki o devirde ortadogu müslümanlari sen alicisin ben veliciyim deye yiyordular birbirlerini.

Mevlana denen PERSLi ATESPEREST beles sultanlar gibi yasadigi ülkenin sirlarini büyük paralara karsilik Mogollara satarak Selcukluyu  Mogolllara yiktirmistir.Halki söyle kandiriyordu.Ben ve benim askim SEMS Allahla konusuyoruz.Mogol hakani ve ordu komutanlarida Allahla konusuyorlar(yani bizde,onlarda kutsal kisileriz deye halka yutturuyorlardi)Hala bunlari yutan sürülerle yüksek okullarda tonlarca insanlar var).Kayseri,konya gibi illerde dolanarak bu piropagandayi yapiyorlardi.Bu casuslaraysa Selcuklu Alim deye ses cikarmiyordu.Evet, Berberi müslümanlari bilim ve teknikte saha kalkarken ORTADOGU müslümanlarri KAVGADA,iHANETTE TAVAN yapmislardi.

                    Gelin islamin ALTIN cagi denen Besberi müslümanlarinin altin cagina biraz bakalim.Öneririm gidin ve görün.Her ülkeden gagurlar otobüsler dolusu görmeye kosuyorlar.Siz neden görmiyesiniz?

BUYURUN ve tiklayin:

islamın altın çağı - ekşi sözlük

 
 
 
(bkz: l'islam dans sa premiere grandeur) ... "altın çağ" ifadesi ile kast edilen, kapsamlı bir tercüme hareketi (translation movement) ile batı klasiklerinin arapçaya ...
29.04.2014 - 8. ila 14. yüzyıllar arasındaki altı yüzyıl “İslam'ın Altın Çağı” olarak adlandırılıyor. Bu dönemde, İslam aleminde astronomiden, fiziğe, matematiğe ...
"İslam'ın altın çağı" dedikleri dönemde neler oldu neler. Aydın Tonga yazdı... 09.02.2017. Başta üniversite hocaları olmak üzere öğretmenleri ve diğer emekçileri

Dedeniz

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

iste böyleee.

                      Bu forumda bir YANLISISLIK var.Yaziya birseyler ekleyip yahutta cikarmak istedigimde herdefasinda bir kopya daha cikiyor ortaya.Baska forumlarda görmedim böyle bir hata.Bu HATA düzeltilirse isimizde kolaylasir.Sevgili yöneticiler.

Dedeniz

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

iste böyleee.

                     KUR,AN diyorki ben Allahin degil fellahin kitabiyim.

Buyurun:

https://www.ateistforum.org/index.php?/topic/69619-kuran-diyürki-ben-allahin-degil...

“Allah dileseydi, onlar puta tapmaklardı (Allah’a ortak koşmazlardı)…” (Enam Suresi, ayet 107). Yani bu ayetlere göre, Tanrı, hem kişileri “müşrik” kılıyor hem de onlardan yüz çevrilmesini emrediyor olduğu halde, şeriat eğitiminden geçmiş kişi, birbirine ters düşen, birbiriyle çelişen bu hükümleri, hiçbir güçlüğe düşmeden kabul eder.

Dedeniz tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

iste böyleee,

                      Iste Fellahlasmis osmanlida TÜRK  düsmanligi.insan kendi irkina düsman olmussa onlar CILDIRMISLARDIR  demektir.

Buyurun_

385.000 ErgebnisseDatum Sprache Region
  1. https://www.youtube.com/watch?v=PSzKdLr1Enw

    05.07.2015 · Amazing Things You'll See in Your Life for the First Time - Fun Minutes - Duration: 10:22. Duymayan KALMASIN! 8,738,511 views

    • Autor: Zafer yücel
    • Aufrufe: 1,1K
    • Videolänge: 1 Min.
  2. https://www.youtube.com/watch?v=0pqI0e_TsVw

    17.05.2012 · Nastya and papa pretend play of toy shop and other toys - compilation - Duration: 12:08. Like Nastya Vlog Recommended for you

    • Autor: Tolga Gürler
    • Aufrufe: 1,8K
    • Videolänge: 3 Min.
  3. 15.03.2017 · Isviçre Hayir Kampanyasi - Türk Osmanli Ataturk Bayrak düsmanligi Türk milletini canavar gibi gösteriyorlar En büyük ayip Bu maskelerin arkasinda kim var ???

    • Autor: SPUTNIK HABER
    • Aufrufe: 287
    • Videolänge: 2 Min.
  4. 24.08.2011 · osmanlinin İlk İhanetİ tÜrkÇeyİ yok etmeye ÇaliŞmasidir-yari arapÇa yari farsÇa olan melez bİr dİl uydurup adina da osmanlica dedİ-tÜrkÇenİn yerİne bu Çakma ...

    • Autor: wanakha
    • Aufrufe: 244
    • Videolänge: 4 Mi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...