Jump to content

Hıristiyan ve Museviler Aptal olabilir mi?


Recommended Posts

  • İleti 92
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Sen neyden bahsediyorsun be? İsa'ya RAB diyor Hristiyanlar. Dualarında Jesus Christ diye direkt ondan dilekte bulunuyorlar. Babasız dünyaya gelmesi münasebetiyle haşa Allah'ın oğlu olduğu hikayesini uydurmuş kitabı değiştirenler, çoğunluğu sorgulamadan Allah'a şirk koşuyor bu yüzden. aralarında buna inanmayanlar da var, Allah kendisine şirk koşmayanları affeder, onlar da temiz kalpliyse büyük ihtimal affedilirler. Ama şirke düşenler, bu saçmalıkları sorgulamayanlar çok fena ziyanda...

Şefaat ya resulullah diyenler hristiyan mı? Türbelere akın edenler, kutsal emanetleri görmek için birbirlerini çiğneyenler yahudi mi?

Alemler kimin için yaratılmıştı? Allah ve Melekler kime salat ederler?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen neyden bahsediyorsun be? İsa'ya RAB diyor Hristiyanlar. Dualarında Jesus Christ diye direkt ondan dilekte bulunuyorlar. Babasız dünyaya gelmesi münasebetiyle haşa Allah'ın oğlu olduğu hikayesini uydurmuş kitabı değiştirenler, çoğunluğu sorgulamadan Allah'a şirk koşuyor bu yüzden. aralarında buna inanmayanlar da var, Allah kendisine şirk koşmayanları affeder, onlar da temiz kalpliyse büyük ihtimal affedilirler. Ama şirke düşenler, bu saçmalıkları sorgulamayanlar çok fena ziyanda...

Bırak dedikodu yapmayı kim ne diyomuş bizene, islamda da hristiyanda da farklı görüşler vardır, sen iddianı kanıtla, incilden isanın yada başka birilerinin tanrı olduğunu söyleyen ayet getir.

Adama bak değiştirilmiştir diyo üçün üçüncüsüdür diyolar diyo kuran ayetiyle, bunu ispatla hem kendini hem kuranı akla, ozaman sende kuran da uydurukçu dedikoducu olursunuz ha bak demedi deme :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Amerika'da da okul basip cocuklari öldüren hristiyanlar vardi.

Sen muslumanlari dunyaya sadece ölüm getirenler olarak goruyorsan o senin bakis acinin darligindan kaynaklaniyor. Kenya'daki hayvanligi tum muslumanlara mal etmek ile Stalin'in katliamlarini tum ateistlere mal etmek arasinda bir fark yok.

Oyle sacma basliklar aciliyor ki kendimi muslumanligi savunurken buluyorum.

İnanın bana benide Müslümanlardan çok Müslüman Ateislerle uğraşmak yoruyor ve sıkıyor..

Hacının söylediği gibi müslüman ateistler..

Ya müslüman kalın..Yada ateist olun.. ortası gerçekten son derece sıkıcı

Link to post
Sitelerde Paylaş

En önemli sebep ticaret, hristiyanlar ve yahudiler bu ilaç ve aşıları ve diğer teknolojileri müslümanlara bedava vermiyorlar, karşılığını yeterince alıyorlar.

Bir diğeri ise hristiyanlar ve yahudiler kendini savunmaktan aciz de değiller, herhangi bir saldırıya karşı koyabilecek durumdalar.

Sayın sağduyu Ticareti Müslümanlarla yapmadan da Dünya döner..

Ülke savunması başka ..tabiki güçlüler ve kontrol ediyorlar..

Fakat islam terörü yüzünden son 10 yılda Yüzbinlerce Anne ağladı..buna engel olamıyorlar işte..

http://youtu.be/TkpgMutw_y4

Link to post
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)

Tahrip edilmiş kitaplarına göre:

Yahudiler: Kendilerinden olmayan bütün insanlığı hayvandan daha aşağı mahluklar olarak görürler. Goyim dedikleri bu insanlar, sözde Tanrının Yahudilere hizmet etmesi için yarattığı birer köledir.

Hristiyanlar: Hz. Muhammed'i peygamber olarak tanımazlar, Müslümanları sevmezler.

Ve kıyamete kadar korunacak Kuran inancında ise tüm peygamberler Müslümanların ortak peygamberleridir. Bir peygambere bile inanmayan iman etmiş sayılmaz. Her dine hoşgörü beslemek şarttır, "senin dinin sana, benim dinim bana" anlayışı hakimdir.

Yukarıdaki zırvalaladığın yazıyı yazmadan önce dön bir etrafına bak. Dünyada din için savaş yapılmaz, savaşları organize edenler genelde dini sömüren ahlaksız pisliklerdir...

Size söyleyebileceğim..zırvalamayı bırak kafir

aşağıdaki ayetleri yalanladın bunun tövbeside yok..artık şarlatanlık ta yapma..

son 30 yılın gazetelerini karıştırın ve islamı ve kuranı daha iyi inceleyin lütfen..

İSLAM DA SAVAŞ FARZ KILINMIŞTIR.BÜTÜN DÜNYA MÜSLÜMAN OLUNCAYA KADAR ÖLDÜRÜN[/font]

[bAKARA-216.Savaş size farz kılındı, gerçi o size hoş gelmez. Olabilir ki siz, bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa ki o sizin için bir hayırdır. Yine olabilir ki, siz bir şeyi seversiniz, oysaki o sizin için bir kötülüktür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.

NİSA-84 Allah yolunda savaş! Sen ancak kendi yaptığından sorumlusun. Müminleri de savaşa teşvik et. Umulur ki, Allah kâfirlerin gücünü kırar. Hiç şüphesiz ki Allah kuvvet ve kudretçe çok daha güçlü, ve cezası daha çetindir.

ENFAL-39..Ortalıkta fitne kalmayıp, dünya tamamıyla islam oluncaya kadar onlarla savaşın. Eğer vazgeçerlerse muhakkak ki, Allah yaptıklarını görür.

TEVBE-14-Onlarla savaşın ki Allah, sizin ellerinizle onların cezasını versin ve ... onları rezil ve rüsvay etsin, yardımıyla sizi onlara muzaffer kılsın. Ve mümin bir kavmin yüreklerini ferahlandırsın.

TEVBE-29.Kendilerine kitap verilenlerden oldukları halde ne Allah'a, ne ahiret gününe inanmayan, Allah'ın ve Resulünün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini din edinmeyen kimselere alçalmış oldukları halde elden cizye verecekleri hale gelinceye kadar ÖLDÜRÜN.

ENFAL-41..Şunu da biliniz ki, ganimet olarak aldığınız her hangi bir şeyden beşte biri mutlaka Allah içindir. O da peygambere ve ona yakınlığı olanlara, yetimlere, miskinlere ve yolda kalmışlara aittir. Eğer siz Allah'a iman etmiş, hak ile batılın ayrıldığı o gün, iki ordunun karşı karşıya geldiği o (Bedir) günü kulumuza indirdiğimiz âyetlere iman getirmiş iseniz bunu böyle biliniz. Ve biliniz ki, Allah, herşeye kâdirdir.

ENFAL-69..Artık elde ettiğiniz ganimetten helâl ve hoş olarak yiyin ve Allah'a karşı gelmekten sakının. Muhakkak ki, Allah bağışlayıcıdır ve merhamet edicidir.

Şimdi ayetleri lütfen dikkat li okuyun.Allah sürekli savaşın öldürün köle ve cariye alın ganimetleri benim söylediğim şekilde paylaşın ve helali hoş olarak yeyin yazıyor

Bu kadar açık ve açık olan şey üzerine yorum yapmak ve konuşmak gereksiz..

BEYYİNE-6.Şüphesiz, inkâr eden kitap ehli ile Allah'a ortak koşanlar, içinde ebedî kalmak üzere cehennem ateşindedirler. İşte onlar yaratıkların en kötüsüdürler.

Maide-72.Andolsun,“Allah,Meryemoğlu Mesih’tir” diyenler kesinlikle kâfir oldu.

Maide-73. Andolsun, “Allah, üçün üçüncüsüdür” diyenler kâfir oldu.

Nisa 150-151. Şüphesiz, Allah’ı ve peygamberlerini inkâr edenler,

Allah’a inanıp peygamberlerine inanmayarak ayrım yapmak isteyenler,

“(Peygamberlerin) kimine inanırız, kimini inkâr ederiz” diyenler ve

böylece bu ikisinin (imanla küfrün) arasında bir yol tutmak isteyenler var ya; işte onlar gerçekten kâfirlerdir. [/font]

Biz de kâfirlere alçaltıcı bir azap hazırlamışızdır.

Bu ayette Muhammed dahil tüm peygamberlere inanmayanları, yani putperestleri, budistleri, Hinduları, ateist, deist, panteistleri ve diğer tüm inanç akımlarını kafirlikle suçlamış oluyor. Ayrıca Muhammed'e inanmadıkları için Yahudi ve Hristiyanları da buna dahil ediyor.[/font]

MAİDE-51.ey inananlar! yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez.`

MAİDE-82.İman edenlere düşmanlık etmede insanların en şiddetlisinin kesinlikle Yahudiler ile Allah’a ortak koşanlar olduğunu görürsün.Yine onların iman edenlere sevgi bakımından en yakınının da “Biz hıristiyanlarız” diyenler olduğunu mutlaka görürsün. Çünkü onların içinde keşişler ve rahipler vardır. Onlar büyüklük de taslamazlar.

NİSA-89.Arzu ettiler ki kendilerinin küfre saptıkları gibi siz de sapasınız da beraber olasınız. Bu sebeple, onlar Allah yolunda hicret edinceye kadar içlerinden dost edinmeyin. Eğer bundan yüz çevirirlerse, onları yakalayın ve bulduğunuz yerde öldürün. Onlardan ne bir dost edinin, ne de bir yardımcı.

TEVBE-29.Kendilerine kitap verilenlerden Allah’a ve ahiret gününe iman etmeyen, Allah’ın ve Resûlünün

haram kıldığını haram saymayan ve hak din İslâm’ı din edinmeyen kimselerle, küçülerek (boyun eğerek)

kendi elleriyle cizyeyi verinceye kadar savaşın.

tarihinde Anadolu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

2old4u,

Dunya tarihinde tum din savaslari muslumanlarin cikardiklari savaslar mi? Yada insanligin ilerlemesine sadece muslumanlik mi engel oldu? Ortacag avrupasi, kilise yuzunden su an araplarin oldugundan daha kotu halde halde degil miydi? Dinin insanlar uzerinde geriletici bir etkiye sahip demek farkli, sadece muslumanlik kotu demek farkli.

sadece İsrail höt dedimi Tüm müslüman ülkeler al sana bir G.T diyorlar..barış marış hikayeleri bundan..hepsi kafirliği benimsedi mecburen..

Yoksa hangi müslüman kurana uymayarak kafir olur..

geçmişte Hikmetyarın dizinin dibinde resim çektirenler.Bugün islam barış dinidr demektedir..

İslam ve kuran değişmedi ama şartlar değişti..

Başlık yazımda dediğim gibi..

Güçlendiklerinde Kafirlikten çıkmak için Kurana uymaya başlarlar..

Kuran dışındaki saçmalıkları tartışmak Ateizm için hiç uygun değildir.. Türkiye şartları gerektirdiği için İslamı anlatıyoruz..

yoksa Ateistin görevi islamı anlatmakta değildir.

http://youtu.be/TkpgMutw_y4

Link to post
Sitelerde Paylaş

Aslin cok soru sormussun.

Yukarda kirmizi renkle belirtigin soru altinda butun sorulari toplamak mümkün!!!

Bilim sayesinde buldukları ilaçları ve aşıları ölmemeleri için neden Müslümanlara verirler?

Bunun cevabi vermeden önce belirmek isterimki tam aksine cok zekiler...

Ilac buyuk bir ticaret alani bu ticaret en iyi sekilde kulaniyorlar.

Bu konuda yorum yapacam ama,haci bu konuda cok daha bilgili oldugunu biliyorum.

Bilgilerini paylasirsa sevinirim.

Ama benim bildigim kadari ile ilaclar insan tedavisinde yardimci olurlar ama cözüm degiller.

Yani sunu söylemeye calisiyorum her hangi bir virusa karsi antivirus uretildiginde.

Virus evrim sürecinde belirli bir süre sonra kendini yeniliyerek antivirusu yener.

Kisaca tipin vermis oldugu bu savas böyle sürer gider.

Bu savasi eninde sonunda her hangi yeni bir virus yenecektir.

Peki bu yasamin sonu olabilirmi sorusuna gelince kesinlikle hayir demek zordur!!

Yanilmiyorsam bir kac gün önce cinde ari saldirilarindan 42 kisi hayatini kaybetti.

Bunu örnek olarak veriyorum daha iyi anlasilabilmem icin.

Bu ari turu 6 cm kadar afrika arisinin kendini yenilemesi ile ortaya cikan bir tür.

Nasil cikmistir bu ari türü tamamen ziraat ilaclamalari kimyasal ilaclar vs.

Şunu anlıyorum..

ABD uçak satıyor ama yazılımını yaptığı için istediğinde uçaklar kalkamıyor..

İlaçlar içinde benzer şey olduğunu mu ima ediyorsunuz?

Link to post
Sitelerde Paylaş

İnanın bana benide Müslümanlardan çok Müslüman Ateislerle uğraşmak yoruyor ve sıkıyor..

Hacının söylediği gibi müslüman ateistler..

Ya müslüman kalın..Yada ateist olun.. ortası gerçekten son derece sıkıcı

Sıkılıyorsan gidebilirsin yada cevap atmayabilirsin.

Muslumanlik kotu. Neden? Cunku Cecenistan'da muslumanlar cocuklari katletti. Bu mantik yanlistir. Boyle genelleme olmaz.

sadece İsrail höt dedimi Tüm müslüman ülkeler al sana bir G.T diyorlar..barış marış hikayeleri bundan..hepsi kafirliği benimsedi mecburen..

Yoksa hangi müslüman kurana uymayarak kafir olur..

geçmişte Hikmetyarın dizinin dibinde resim çektirenler.Bugün islam barış dinidr demektedir..

İslam ve kuran değişmedi ama şartlar değişti..

Başlık yazımda dediğim gibi..

Güçlendiklerinde Kafirlikten çıkmak için Kurana uymaya başlarlar..

Kuran dışındaki saçmalıkları tartışmak Ateizm için hiç uygun değildir.. Türkiye şartları gerektirdiği için İslamı anlatıyoruz..

yoksa Ateistin görevi islamı anlatmakta değildir.

Ateistin gorevi islami anlatmak degilse bu mesaji attigim zamana kadar yazdigin 35 mesajin kac tanesi islam ile ilgili, kac tanesi ateizm ile ilgili? Ben yaklasik bir sayi vereyim. 2-3 mesajinda islamiyet ile ilgili bir sey yazmiyor, bunlari ateizm ile ilgili diye kabul ediyorum. Kalaninda islamiyeti elestiriyorsun.

Sen kafandan bir islamiyet belirlemissin, bol savasli, kan dokmeli. O kaliba uymayan ama kendine musluman diyenlere kafir diyorsun. Iyi isler cikarip muslumanim diyenlere "aslinda o ateist" diyorsun. Ben musluman olsam ama insanliga bir faydam dokunsa sana gore ateist olacagim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Merak ettigim icin soruyorum,

Bill&Melinda Foundation, Unicef gibi kuruluslarin Afrika'ya yaptigi yardimlarin tamamen cikar amacli, para kazanmak icin mi oldugunu soyluyorsun?

Hayir bunu soylemiyorum.

yanilmiyorsam globallesen ve kuresellesen dunyada adli kitapta fikret baskayanin verdigi ornek sadece grundig markasinin gelir bilancosu afrika kitasin gelir bilancosuna esit.

Yani cocuklarin acliktan oldugu yerlere grundig reklam panolari yardimlardan once gitti.

Ne yazikki insan olmak terimi biz hayvanlar icin gecerli degil!!

Insani olarak bir seyleri yerine oturtdugumuz zaman.

Icimizde bir yerlerde yeni bir vahset yeseriyor ne yazikki :(

Link to post
Sitelerde Paylaş

İnanın bana benide Müslümanlardan çok Müslüman Ateislerle uğraşmak yoruyor ve sıkıyor..

Hacının söylediği gibi müslüman ateistler..

Ya müslüman kalın..Yada ateist olun.. ortası gerçekten son derece sıkıcı

Haci boyle soylemissede baska bir sey ima etmek istemistir..

Cunku boyle bir terimin anlamsiz oldugu bilinci onda var.

Sonra bizim isimiz islamla flan degil.Dunyada 10.000 degisik din grubu oldugu saniliyor.

Bize gore hepsi koca bir MASAL .......

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sıkılıyorsan gidebilirsin yada cevap atmayabilirsin.

Muslumanlik kotu. Neden? Cunku Cecenistan'da muslumanlar cocuklari katletti. Bu mantik yanlistir. Boyle genelleme olmaz.

Ateistin gorevi islami anlatmak degilse bu mesaji attigim zamana kadar yazdigin 35 mesajin kac tanesi islam ile ilgili, kac tanesi ateizm ile ilgili? Ben yaklasik bir sayi vereyim. 2-3 mesajinda islamiyet ile ilgili bir sey yazmiyor, bunlari ateizm ile ilgili diye kabul ediyorum. Kalaninda islamiyeti elestiriyorsun.

Sen kafandan bir islamiyet belirlemissin, bol savasli, kan dokmeli. O kaliba uymayan ama kendine musluman diyenlere kafir diyorsun. Iyi isler cikarip muslumanim diyenlere "aslinda o ateist" diyorsun. Ben musluman olsam ama insanliga bir faydam dokunsa sana gore ateist olacagim.

sadece son on yılı tarayalım..

Dünyadaki Terör örgütleri hangileri..

Dünyada terör,,

ikiz kulelerden..

Besnan çeçen çocuk katliamından

Boston maratonundan

Kenyadan

İntahar bombacıları pigme mi?

Türkiyedeki Alevi ve aydın katliamlarını..

Küçük kız pakistanı çocuklar okusun diyen..

Afganistan

Suriye

ırak

mısır

tunus

libya..

kardeşim gazete kupürlerinimi koyalım..

islam Kuranda yazdığı gibi terörden başka bişey değilidir.

islam Dindir terör değildir diyen kafir olur..tövbesi yoktur..ayetleri yalanlamış olur çünkü..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Anadolunun mantigi dogru mesela beslan okul baskini oldugu gunun ertesi gunu neden rusya nukleeri kafalarina cakmadi diyede sorulabilir.Su anda butun muslumanlari yokedecek guce sahipler fakat bunu yapmiyorlar.

ABD nükleeri japonlara çaktı Dünyada bişey diyebilen çıktı mı?

Türkler katliamcı diyenler...nedense hiroşimayı hiç hatırlamazlar..

istase çakacağı ve kimsenin bişey diyemeyeceği de belli..

Sonuçta bombalayacağı yer de çöl.dür..

japona yapıyor ama ikiz kuleleri yapana yapmıyor..

neden?

Link to post
Sitelerde Paylaş

sadece son on yılı tarayalım..

Dünyadaki Terör örgütleri hangileri..

Dünyada terör,,

ikiz kulelerden..

Besnan çeçen çocuk katliamından

Boston maratonundan

Kenyadan

İntahar bombacıları pigme mi?

Türkiyedeki Alevi ve aydın katliamlarını..

Küçük kız pakistanı çocuklar okusun diyen..

Afganistan

Suriye

ırak

mısır

tunus

libya..

kardeşim gazete kupürlerinimi koyalım..

islam Kuranda yazdığı gibi terörden başka bişey değilidir.

islam Dindir terör değildir diyen kafir olur..tövbesi yoktur..ayetleri yalanlamış olur çünkü..

Son 10 yilda bunlar oldu. Ortacagda ayni seyler hristiyanlik icin de soylenebilirdi. Dinler genel olarak kotudur, muslumanligin tek ozel noktasi 20. yuzyilda geri kalmis toplumlarin musluman olmasidir. Bu zamanlama olayi disinda ozel bir yeri yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Fakat diger mantikta dogru birkac kisi yanlis yapiyor diye tum halki yokedemezsiniz cunku herkesin ayni amaci guttugunu bilemezsiniz.Hukuk cercevesinde sucu kim islemisse cezalandirilanda o olmalidir olabilir sorunun cevabi.

Son derece haklısınız beklenen budur..

Yapılan yorumlardan bazıları İnsan oldukları için

Yada hristiyanlar iyi olduğu için dendi..

Oysa kendini cihadla terörle öldürmek isteyen müslümana ilacı aşıyı insanlık için vermiş olamaz..

insanlık için olsa çoluk çocuk demeden ,,ayrım yapmadan hiroşima ve nagasakiye bombayı atanlar hristiyan değilmiydi?

Demekki öldürülenin insan olması yada öldürenin iyi insan olması neden olamıyor..

diye anlıyorum..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Savas o kadar buyuk boyutlarda olsa gene atarlar bence fakat su anki ortada olan savas o kadar genis olcekli degil bana gore yani konvansiyonel silahlar yetiyor.Ilave olarak insanlik artik biraz daha gelisti mumkun oldugunca hukuk ilkelerine bagli kalinmaya calisiliyor.Daha oncede belirttigim gibi suclunun cezalandirilmasi ilkesi gozonune daha cok aliniyor.Ortacag dunyasi ile bugunun dunyasi,30 yil onceki turkiye ile bugunku turkiye arasindaki fark bundan dolayidir.Yani insanlik gunden gune hukuka daha saygili hale geliyor bence.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Son 10 yilda bunlar oldu. Ortacagda ayni seyler hristiyanlik icin de soylenebilirdi. Dinler genel olarak kotudur, muslumanligin tek ozel noktasi 20. yuzyilda geri kalmis toplumlarin musluman olmasidir. Bu zamanlama olayi disinda ozel bir yeri yok.

Kesinlikle katılıyorum. İslam zaten berbat bir din, ancak pratik bize gösteriyor ki kilitli gibi görünen bu dinin de evrilmesi pekala mümkün. Türkiye bunun açık örneğidir.

Dolayısıyla bugün dünyaya terör yağdıran İslami örgütler ve onları üreten toplumlar, sadece dine bağlılığı tercih ettikleri için terör yapmıyorlar, bu ülkeler sadece İslam dinine inanmak yüzünden geri kalmış değil.

Bu çok fazla yanlı ve sığ bir bakış açısı olur. Bilimsel olmaktan sözediyorsak, tüm faktörleri bilmek ve öyle değerlendirmek zorundayız.

İslam canlı bir organizma değil neticede.. Dinlerin her yönüyle "kullanışlı araçlar" olması, sadece o dinin mensupları için geçerli bir bilimsel gerçek değildir. Müslümanların şanssızlığı, İslam'ın diğer dinlere göre insanları biraz daha fazla tevekküle yöneltmesi, ilkel Arap gelenekleri dinle beraber sabitlemesidir. Bu nedenle işleri biraz daha zordur ama rahat bırakılıp desteklenseler imkansız değildir.

Oysa yapılan tam tersidir. Daha da gerici olsunlar, daha dine batsınlar, daha da yozlaşsınlar diye dört bir koldan çalışır dünya...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kesinlikle katılıyorum. İslam zaten berbat bir din, ancak pratik bize gösteriyor ki kilitli gibi görünen bu dinin de evrilmesi pekala mümkün. Türkiye bunun açık örneğidir.

Dolayısıyla bugün dünyaya terör yağdıran İslami örgütler ve onları üreten toplumlar, sadece dine bağlılığı tercih ettikleri için terör yapmıyorlar, bu ülkeler sadece İslam dinine inanmak yüzünden geri kalmış değil.

Bu çok fazla yanlı ve sığ bir bakış açısı olur. Bilimsel olmaktan sözediyorsak, tüm faktörleri bilmek ve öyle değerlendirmek zorundayız.

İslam canlı bir organizma değil neticede.. Dinlerin her yönüyle "kullanışlı araçlar" olması, sadece o dinin mensupları için geçerli bir bilimsel gerçek değildir. Müslümanların şanssızlığı, İslam'ın diğer dinlere göre insanları biraz daha fazla tevekküle yöneltmesi, ilkel Arap gelenekleri dinle beraber sabitlemesidir. Bu nedenle işleri biraz daha zordur ama rahat bırakılıp desteklenseler imkansız değildir.

Oysa yapılan tam tersidir. Daha da gerici olsunlar, daha dine batsınlar, daha da yozlaşsınlar diye dört bir koldan çalışır dünya...

1- çeçen islamcılar dinde olmayan terörü yapmayı amaçlamayıp..insan hakları içinmi öldürüp katlediyorlar..suriyedekiler islama göre değil yani..

2-Hristiyan ve museviler ilaç ve aşı vermeyip ölüme terketmek yerine ..daha da müslüman yaparak dibe batmalarını sağlıyor diyorsunuz...

"Bu ülkeler sadece islam dinine inanmaktan geri kalmışlar değil" cümlenizle çelişiyor..

Müslümanmısınız? yoksa bu çelişki Müslüman Ateist olmanız nedeniylemi?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...