Jump to content

Bilgisayardan ve web dizaynından anlayan gençler arıyorum


Recommended Posts

Beni eski katılımcılar bilir. Bu sitenin eski yöneticilerindenim. Bir süredir ateizmle ilgili aktivitelerime ara verdim. Ya da çok yavaşlattım diyelim. Onun yerine başka bazı projelerime odaklandım.

Özellikle son aylarda ilgilendiğim bir projem için web tasarımından ve bilgisayardan anlayan gençler arıyorum. Bu gençler şimdilik yeni açtığım bir işyeri için kontratlı olarak iş yapacaklar. Zamanla bazılarına maaşlı olarak bu işyerinin elemanı olma imkanı da çıkabilir.

Bunu ciddi bir iş ilanı ile, acentalar yoluyla da yapabilirdim, ki bir ihtimal yapacağım. Ama ondan önce burada da duyurmak istedim.

Çünkü bu ortamı bilen biri olarak, eskiden beri gözüme çarpmıştır ki, burada eğitimli, zeki, bilgili ve vakti bol pek çok genç arkadaşımız bulunmakta. Benim de ihtiyacım olan kişiler, o tür kişiler.

Burada sunduğum imkan, ileride ciddi bir iş imkanına dönüşebilir, ve ilgili kişi ya da kişilere yasal bir çalışma vizesi yoluyla ABD'ye gelip burada çalışma ve yaşama imkanı da verebilir. Bu gayet ciddi bir olasılık, ama henüz işin bu kısmından bahsetmek için çok erken.

Şu aşamada ihtiyacım olan şey, benimle internet, skype, telefon, email, vs yoluyla bağlantıda kalıp, web sayfası tasarımı ve güncellemeleri, veritabanı yedeği alma, bazı web sayfalarını işletme (ürün resmi ve tarifleri girmek, çeşitli makale ve yazıları bazı sayfaya girmek, üyelikler ve yorumlarla ilgilenmek, spam temizlemek, email ve adres listeleri hazırlamak, vs) gibi işlerle ilgilenecek, vakti bol ve internet/bilgisayar kullanmayı bilen kişiler bulmak.

Bilgisayarla ilgili bir alanda üniversite derecesi olanlar tercihimdir. Ama yukarıda bahsettiğim türde işlerin üstesinden gelebileceğine inanan başka arkadaşlar da bağlantı kurabilir.

Bu kişilere henüz sabit bir ücret ödeyemem. Fakat vereceğim işlerle ciddi olarak ilgilenen, vakit ayıran, gerektiğinde kolayca kendisine ulaşabileceğim (email, telefon, skype, vs yoluyla) kişiler bulabilirsem, kendilerine vereceğim işten gelecek gelirden yüzde vereceğim şimdilik. (Bu gelir başlangıçta çok cüzi olacaktır). En az 1 yıl sürecek bir deneme süresi sonunda, her şey olumlu giderse, ve proje istediğim gibi gelişirse, daha ciddi imkanlar ve olasılıkları konuşmanın vakti gelmiş olacak.

Bu ciddi bir tekliftir. Ayrıntıları için benimle ÖM yoluyla bağlantıya geçebilirsiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

ad hominem,

Böyle bir iş hem keyifli olur, hem de sürekli burada yazacak kadar vakti olan genç arkadaşlara bu vaktin bir kısmını verimli bir şekilde değerlendirme imkanı da verir. Aynı zamanda kendilerine bir beceri de kazandırır. Sonuçta bu işlerin uzmanı kişileri aramıyorum ille de. Uzmanlar bulursam daha iyi elbette, ama sadece bu konulara yeterince aşinalığı olup, öğrenmek için de yeteneği, zamanı ve motivasyonu olanlar da uygun kişiler olur. Araştırmacı, çalışkan ve sabırlı biri olduğu sürece, insan bu konularda kendi kendini yetiştirebilir bile. Zaten gerekli her bilgi internette mevcut. Zaman ayırıp araştırmak ve pratik yapmak lazım sadece. Az bir yol göstermeyle, dediğim özelliklere sahip pek çok kişi bu konuları öğrenip kendini geliştirebilecektir. Bu yüzden bence bu tür birşey üniversite öğrencileri için falan ideal bir fırsat.

1-2 arkadaş bağlantı kurdu bile. Kendileriyle yazışıyorum.

Deneyci,

İlgileniyorsan, ÖM ile bağlantı kurup kendin hakkında bilgi verebilir ve konu hakkında da benden bilgi isteyebilirsin.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...