Jump to content

No Woman, No Drive


Recommended Posts

Dünyada kadınların araç sürmesinin yasak olduğu tek ülke olan Suudi Arabistan’da aktivistler, önceki gün direksiyon başına geçip eylem yapacaktı. Ancak Suudi yetkililerden büyük baskı yiyen kadınların çok azı kontak çalıştırabildi.

Bu eylem tüm dünyada konuşulurken, kadınların araç sürme yasağını ti’ye alan bir video sosyal paylaşım sitelerinde dolaşıma sokuldu.

Videoda Hisham Fageeh adlı sanatçı / sosyal aktivist, Jamaikalı reggae sanatçısı Bob Marley’in ünlü eseri “No Women No Cry”dan ( Hayır Kadın, Hayır Ağlama) esinlenerek “No Women No Drive” (Hayır Kadın, Araç Sürme) şarkısını söylüyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hahahaha... Bayıldım! Şahane söz yazmışlar!

"Orantısız zeka" kendini burada da göstermiş.

Kontak çalıştıran kadın sayısı çok az değildi ama. En azından benim beklediğimden daha fazlaydı ya da ben öyle görmek istedim..

Umarım bu diklenmeler, protestolar hızla artar ve oralarda da bir şeyler değişir, kadınlar bir parça özgürlüğüne kavuşur.

Suudi kadınlarla birlikteyiz. Tam destek.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu arada aracin dort yaninda sensorler standart hale getirilmeli ufak cocuklar,hayvanlar geri geri gelirken buyuk tehlike.Ehliyet sinavlarida zorlastirilmali cunku 1 tondan fazla bir agirligi buyuk hizla hareket ettiriyorsunuz cabuk panik yapan vs. insanlara ehliyet verilmemeli.

Link to post
Sitelerde Paylaş

suudi arabistan yönetimini tebrik ederim. gerekli gözdağını verdi ve kalkışma da başlamadan foseptiğin dibini boyladı. bu tarz kalkışmalara yeltenenleri böcek gibi ezeceksin. burada da kalkışmaya yeltenen sokak teröristlerini böcek gibi ezecek bir yönetim olur inşaallah.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...