Jump to content

Konu içerisinde ki en fazla mesaj sayısı ayarı ?


Recommended Posts

Başlıkta belirttiğim gibi mesaj/postların konu içerisinde ki limitini ayarlayabilirmiyiz en basit örnek ekşi sözlükte en fazla 200 entry aynısı forum için geçerlimi sayfa sayfa ilerletmek sıkıcı oluyor böyle olursa takip etmesi kolay olabilir bazı başlıklar açısından

Link to post
Sitelerde Paylaş

Benim bildiğim, ne tek tek bir üyeyi ne de başlıktaki iletilerin toplamını sınırlayan bir sistem yok. İsterseniz bir başlığa tek başınıza 200 ileti girmiş olun.. Tabii bu kısa süre içinde gerçekleşebilecek değil ama Müzikle Açalım başlığı gibi yıllar boyu hep aktif olan başlıklarda mümkün. Bu gibi başlıklar istisnadır, bir kişi bir başlığa 100 adet ileti bile asmaz herhalde.

Fakat ben bunu sormanızın nedenini anlayamadım. Sayfa ilerletmekle ilgisi nedir, sınırlama olunca sayfaları ilerletmek nasıl kolaylaşır anlayamadım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

şöyle özetlemem gerekirse geniş monitörde bir sayfa yaklaşık 20 mesaj sayısı alıyor sanırım ben 100-200 yaparsam o konu içerisinde ne kadar post varsa hepsini aynı anda görebileceğim hem scrolldown yaparken güzel olur hem sayfa değiştirmekle uğraşmam ayrıca estetik olarak güzel olur bana göre bilgisayar başında çok vakit geçirdiğim için bu tür kolaylıkları her kullanıcı sever :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şimdi anladım. Siz, tek bir sayfada 20 değil de daha fazla -diyelim ki 50, 100- sayıda ileti görünsün ki hemen bir sonraki sayfaya geçmek zorunda olmayın istiyorsunuz.

Bu eski sistemde çok kolay bir yerden ayarlanıyordu. Herkes kendi ayarlarını kendisi yapıyordu, istersek tek sayfada 40 veya 50 iletiyi birden görebiliyorduk ama bu sistemde nereden ayarlandığını bulamadım..

Size yardımcı olamadım, üzgünüm... Belki bilen arkadaşlar vardır, onlar yazarlar. Yönetici arkadaşlara da sorabilirsiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...