direngezi 0 Oluşturuldu: Kasım 29, 2013 Raporla Share Oluşturuldu: Kasım 29, 2013 ..........ANKET birden çok soru kapsıyormuş iki saat yapamadım vallahi. Link to post Sitelerde Paylaş
Bir 0 Kasım 29, 2013 gönderildi Raporla Share Kasım 29, 2013 gönderildi "Böyle yetiştim" seçeneği de eklenmeliydi. Link to post Sitelerde Paylaş
direngezi 0 Kasım 29, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Kasım 29, 2013 gönderildi "Böyle yetiştim" seçeneği de eklenmeliydi. Öyle yetişmek de tuhaf aslında çocuk kendi karar vermeli.neyse anket kafamı karıştırdı birden çok soru istedi anca yaptım Link to post Sitelerde Paylaş
ehl-i dünya 0 Kasım 30, 2013 gönderildi Raporla Share Kasım 30, 2013 gönderildi bi iş yapacan onu da becerememişsin. hahaha Link to post Sitelerde Paylaş
XUser 0 Kasım 30, 2013 gönderildi Raporla Share Kasım 30, 2013 gönderildi Birkaç şıkkı birden seçebilirdik, öyle ayarlayabilirdin direngezi. Ben sırasıyla gidersek 1, 3 ve 5. şıkları işaretlerdim. 1- Mantıksız buluyorum 3- Bilim dışı buluyorum 5- Kanıt olmadığı için. Bu şıkları ateist olarak seçtim. Soru ve şıkları Tanrı inancı temelinde değerlendirdim yani. Ahlak ve özgürlükler nedeniyle reddetmek daha çok dinler sözkonusu olduğunda kriter sayılabilir, dinlerle hiç ilgim olmadığı için onlar hakkında bir red ya da kabulüm ve bunlara ilişkin nedenlerim yok. Link to post Sitelerde Paylaş
direngezi 0 Kasım 30, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Kasım 30, 2013 gönderildi Birkaç şıkkı birden seçebilirdik, öyle ayarlayabilirdin direngezi. Ben sırasıyla gidersek 1, 3 ve 5. şıkları işaretlerdim. 1- Mantıksız buluyorum 3- Bilim dışı buluyorum 5- Kanıt olmadığı için. Bu şıkları ateist olarak seçtim. Soru ve şıkları Tanrı inancı temelinde değerlendirdim yani. Ahlak ve özgürlükler nedeniyle reddetmek daha çok dinler sözkonusu olduğunda kriter sayılabilir, dinlerle hiç ilgim olmadığı için onlar hakkında bir red ya da kabulüm ve bunlara ilişkin nedenlerim yok. Doğru bu ayrımı yapmadım çünkü ben dinlerdeki tanrıyı esas alıp sordum aslında, sonuçta dini eksik mantıksız falan bularak dinden çıkılıyor ve tanrı inancı reddediliyor Kanıt yok şıkkı içinse diyeceğim benim hep ilgimi çeker bu kanıt iddiası aslında.Bu tür anketleri yabancı forumlarda da yaptım ve genelde inanmayanler kanıt yok türü seçenekleri işaretliyor.İnancın esprisi zaten kanıt olmadığı halde inanmaktır çünkü. Link to post Sitelerde Paylaş
direngezi 0 Kasım 30, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Kasım 30, 2013 gönderildi bi iş yapacan onu da becerememişsin. hahaha ehli budala iyi geceler Link to post Sitelerde Paylaş
XUser 0 Kasım 30, 2013 gönderildi Raporla Share Kasım 30, 2013 gönderildi Doğru bu ayrımı yapmadım çünkü ben dinlerdeki tanrıyı esas alıp sordum aslında, sonuçta dini eksik mantıksız falan bularak dinden çıkılıyor ve tanrı inancı reddediliyor Kanıt yok şıkkı içinse diyeceğim benim hep ilgimi çeker bu kanıt iddiası aslında.Bu tür anketleri yabancı forumlarda da yaptım ve genelde inanmayanler kanıt yok türü seçenekleri işaretliyor.İnancın esprisi zaten kanıt olmadığı halde inanmaktır çünkü. Ben yaptığın ayrımı eleştirmedim, sadece neden o şıkları seçtiğimi açıklamaya çalıştım. Ayrıca haklısın, önce dinden çıkıp sonra ateist olan insan sayısı açık ara fazladır ve dinden çıkma nedenleri aşağı yukarı benzerdir. O yüzden dinle ilgili şıkları eklemen gayet mantıklı. Kanıt yok şıkkı elbette önemli ve yaklaşım olarak son derece doğru. Benim söylediğim, birden çok şıkkı seçebilme şansımız olmadığıydı. Anket sistemi aslında buna izin veriyor ama sen görememişsin sanırım. Şimdiden sonra düzeltilebiliyor mu bilmiyorum, henüz anket tam başlamadığı için bir bakılabilir.. Link to post Sitelerde Paylaş
direngezi 0 Kasım 30, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Kasım 30, 2013 gönderildi Ben yaptığın ayrımı eleştirmedim, sadece neden o şıkları seçtiğimi açıklamaya çalıştım. Ayrıca haklısın, önce dinden çıkıp sonra ateist olan insan sayısı açık ara fazladır ve dinden çıkma nedenleri aşağı yukarı benzerdir. O yüzden dinle ilgili şıkları eklemen gayet mantıklı. Kanıt yok şıkkı elbette önemli ve yaklaşım olarak son derece doğru. Benim söylediğim, birden çok şıkkı seçebilme şansımız olmadığıydı. Anket sistemi aslında buna izin veriyor ama sen görememişsin sanırım. Şimdiden sonra düzeltilebiliyor mu bilmiyorum, henüz anket tam başlamadığı için bir bakılabilir.. Gördüm ve bastım aslında o çoklu seçeneğe ama olmamış olmazsa tekrar açarım Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts