Jump to content

YAŞAR NURİ AYDIN, İZMİR BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI


Recommended Posts

  • İleti 61
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

12-) Avatar, imza ve üye resmi olarak pornografik, ırkçılık, terör ve terör örgütleri, siyasi partiler ile ilgili amblem ve fotoğraf kullanılamaz. Bu tür resimleri kullanan üyeler resimleri kaldırmaları yönünde uyarılır, uyarıları dikkate almayan üyeler forumdan uzaklaştırılır. Siyasi partiler Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na uygun olarak kurulmuş meşru kuruluşlar olmasına rağmen, Ateistforum'da herhangi bir partinin propagandası yapılamaz ve forum bu amaç için kullanılamaz. Bu bağlamda Ateistforum'un politika amacıyla kurulmuş bir forum olmadığının hatırlanmasında yarar bulunmaktadır.

http://www.ateistfor...php?showtopic=7

Link to post
Sitelerde Paylaş

Taksim kardeşim.Seni okumuş ve anlamış kabul ediyorum.

Yaşar Aydın siyasi bir parti değil. Bağımsız bir milletvekili adayı.

Onu ve onun gibileri desteklemezsek kimleri destekleyeceğiz.?

Bu forumda parti propagandası yapamazsın. Partiden ne kastettiğimizi biliyorsundur. AKP, CHP gibi.

Ama onları istediğin kadar eleştirebilirsin. Seni kimse önleyemez.

Partilerin ve liderlerinin bütün kirli çamaşırlarını ortaya koyabilirsin. Ahlaksızlıklarını, yoksuzlukklarını, kanunsuzluklarını, iğrençliklerini yüzlerine vurabilirsin.

Bu arada.. İslam'ı tebliğ edemezsin ama onu iyi olduğunu sandığın yönlerini savunabilir, kötü taraflarını eleştirebilirsin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

forumda siyasi partilerin savunulmasının yasak olduğunu biliyorum. zaten başlıktaki ilk mesajımda belirtmişim. benim merak ettiğim şey bağımsızların savunulup savunulamamasıydı. bu merakımı da yine ilk mesajımda ifade etmiştim. onları savunmak konusunda bir engel olmadığını söylediğine göre anlaşılmayan bir şey kalmamıştır. bağımsızları destekleme konusuna gelince, bağımsızları desteklemek oyların bölünmesi dolayısıyla da akp'nin ekmeğine yağ sürülmesi değil midir?

Link to post
Sitelerde Paylaş

forumda siyasi partilerin savunulmasının yasak olduğunu biliyorum. zaten başlıktaki ilk mesajımda belirtmişim. benim merak ettiğim şey bağımsızların savunulup savunulamamasıydı. bu merakımı da yine ilk mesajımda ifade etmiştim. onları savunmak konusunda bir engel olmadığını söylediğine göre anlaşılmayan bir şey kalmamıştır. bağımsızları destekleme konusuna gelince, bağımsızları desteklemek oyların bölünmesi dolayısıyla da akp'nin ekmeğine yağ sürülmesi değil midir?

Bizim gibi inanan ve düşünenleri desteklememek doğru değil. Onları yalnız bırakmak korkaklık olur. Hatta kalleşlik bile olabilir.

Onları desteklemenin bazı olumsuz sonuçları olacağını bilmek onları desteklemenin önündeki bir engel olabilir elbette.

Bu durumda nasıl karar vermeliyiz? Hislerimizle mi, yoksa aklımızla mı?

Orası size ait.

Ben şahsen bağımsızlara oy verilmesinden yanayım.

Çünkü partiler adaylarını adil olarak seçmiyorlar.

Ama ülkemizin gerçekleri ile bağdaşmıyor bağımsızlara oy vermek. Bu üzücü bir gerçek.

Bağımsız bir adayı beğenmek, ona oy vermek için yeterli bir neden olmayabilir.

Bu konuda alacağınız karara saygı duymaktan başka elimizden birşey gelmiyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

sevgili taksim, ülkemiz için, halk için bağımsız bir milletvekilinin yapacaklarını bağımlı bir milletvekili yapamaz! Kaldıki Mesliste konuştuğunu konuşamaz bile çünkü konuşma metnini önceden partisine onaylatması gerekmektedir. Ak partiden ihraç edilmek istenen ve istifa etmek zorunda kalan Kütahya milletvekili bu duruma iyi bir örnektir.

Bağımsız milletvekili seçilmek zordur ve bu zoru göğüslemek demek, köşeyi dönmek için değilde "yeter çektiği bu halkın" diyerek yollara düşmektir.

Bağımlı milletvekilleri sermayenin gücüdür, elbette içlerinden sermayenin gücü olmayanlarda vardır ancak sayıları iki elin parmaklarını geçmez. Anlaşıldığı gibi Türkiye'nin Yaşar Nuri AYDIN gibi bağımsız veya bağımlı olupta sermayenin gücü ve yandaşı olmayanlara ihtiyacı vardır.

Hangi partiye bakarsan bak milletvekillerinin çok büyük bir çoğunluğunun; iş adamlarından, aşiret reislerinden veya sermayenin taraftarlığını yapanlardan oluştuklarını göreceksin. Bunlar halkın halini ne anlasın?

Bunlar 750TL asgari ücret ile nasıl geçinilir nereden bilsin?

Sende sermayenin fanatik taraftarı gibi veya ajanları gibi "vatandaşı düşünen" bu insana karşı savaş açmış gibi hararetli bir tartışmaya girmişsin. Solu gösterip sağı vurduğun gözden kaçmıyor.

Sayın Yaşar Nuri AYDIN'ın aşağıdaki projesini okuduğunda çalanı değil, halkı ne denli düşündüğünü çok iyi anlayacaksın. Hortumculuğu durdurmanın, ülkemize müdahil olmak isteyen dış mihrakları devre dışı bırakmanın peşinde olan br insandır, böyle bir insanın önüne geçmeye çalışanlar, bu ülkenin ilerlemesini istemeyen insanlardır.

Yaşar Nuri AYDIN'ın aşağıdaki projesini Meclise sunmak istediğini beyan etmiş ve kabul etmeyecek milletvekilleri varsa çıksın, ben kabul etmiyorum bu dürüstlük getirisi projeyi diye konuşsun diyeceğini ifade etmiş.

SÖZ KONUSU PROJE

Adaletli bir yönetim için Süper Milletvekilleri gerekli!

İşçi, İşsiz, Emekli, Memur, Mühendis, Doktor, Asker, Esnaf, Çiftçi kısaca kim bu ülkede ki gidişattan memnun?

Bu ülkedeki gidişattan hiç kimse memnun değilse, gidişatı düzeltmek için çözüm aramanın zamanı gelmiş demektir.

Çözüm; seçilince bir daha halkın yanına uğramayan vekiller değil, 7/24 saat vatandaşın ulaşabileceği vekillerdir.

Yolsuzluk ve haksızlık ile mücadele için, demokrasinin en doğru şekilde işlemesi için her il’de; halkın sıkıntıları ve şehrin sorunları ile doğrudan ilgilenecek, dile getirecek, genel müfettiş yetkisi ile her alanda teftiş yapabilecek süper yetkili vekiller seçilmesi şarttır.

Bu vekiller “halkın sözcüsü, süper yetkili vekil” namı altında olacaktır. Süper yetkili vekiller her sene toplanarak hükümetin attığı her adımı teftiş edecek, başbakanı da denetleyeceklerdir. Bu sayede dış güçler ülkemize müdahale edemeyecek ayrıca yolsuzluk şüphesi de kalmayacaktır.

Süper yetkili milletvekilleri kendi illerinde; valilik, kaymakamlık, belediye ve diğer tüm devlet kurumlarında teftişte bulunacak; sorun yaşayan vatandaşlara, haksızlığa uğramış memur ve işçilere kısaca ilgili mercilerde sonuç alamayan herkes için çözümler üreten uzlaşma ve huzur ortamı sağlayan yetkililer olacaklardır.

Vatandaşına sahip çıkan ve değer veren devlet anlayışı için, gelişmiş ve tam demokratik bir Türkiye projesini hayata geçirmek için, duyarlı tüm halkımı bu aydınlık yolda birlikte yürümeye davet ediyorum.

Yaşar Nuri AYDIN

Link to post
Sitelerde Paylaş

numara, bana numara yapma. gol de yerim, sörf de yerim ama bu numaraları yemem :lol: iki cümlelik mesajımdan nasıl olup da benim fanatik bir sermaye taraftarı ve ajanı olduğum kanısına varabildin hayret doğrusu. sen kahin misin? hem sermayeci olsam nolur? sermaye biriktirmek suç mu? damlaya damlaya göl olmasın mı yani? bana gelip burda fakir edebiyatı yapma. vatandaş matandaş beni ilgilendirmaz. devlet sadece bana çalışsın yeter.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Damlaya damlaya göl olmaz, her damla toprağa karışır kurur gider yani bu misal veya temsili söz tam bir aldatmacadır, halkı kandırmaktır, kanaat ettirmektir, halkı aptal yerine koymaktır.

vatandaş matandaş beni ilgilendirmaz. devlet sadece bana çalışsın yeter. ettiğin bu sözlere istinaden:

Ben fakir edebiyatı yapmıyorum çünkü fakir bir insanım. Ben bu ülkede aç kaldım, aç kaldım demekle aç kalınmıyor iki gün yiyecek kuru ekmek dahi bulamadım. Gidecek bir devlet kapısı dahi bulamadım ama kahrolası Arap düzenbazları bugün Suriyenin hırzılarını, arsızlarını getirmişler ve senin paranla aslanlar gibi bakıyorlar. Ben, sen huzur içinde bulun diye bir buçuk sene boyunca dağlarda kar üstünde, yağmur altında askerlik yaptım, öldüm öldüm dirildim.

Bugün bunun karşılığı "vatandaş matandaş beni ilgilendirmaz. devlet sadece bana çalışsın yeter. " sözlerin mi olacaktı?

Hadi beni sktir et ama senin için canlarını kırpmadan hayatlarını feda eden kardeşlerimiz oldu, onların aileleride fakir, sermaye sahiplerinin hangisinin çocuğu doğuda öldü?

Bugün ülkemizde evine ekmek götüremeyen babalar var, aç yatan çocuklar var, paraları olmadığı için tedavi edilemeyen hastalar var, ben senin gibi rahat değilim taksim kardeşim.

tarihinde 724365 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

ne bilgisiz tipler var yahu ! bre bilgisiz, hiç mi coğrafya bilgin yok? aç da bak bakalım göller nasıl oluşuyormuş öğren ! bkz. tektonik göller

fakirsen git çalış. olmadı git gönüllü askerlik yap. hem karnını doyurmuş, sırtını pekleştirmiş olursun hem de kıçımızı sağlama almış olursun. bir taşla iki kuş. vatandaş beni ilgilendirmez sözünü de biraz açayım. vatandaş beni elbette ilgilendirir. vatandaş demek para demek, hizmet demektir ama devlet dediğin mekanizma beleşçilerin kapısında yalanabileceği bir "fakir fukara babası" değildir. bu ülkeye katkın yoksa kimseden bir şey bekleyemezsin. açlıktan evsizlikten ölsen de gebersen de kimsenin umrunda olmak zorunda değilsin. şimdi birileri çıkıp "ama sosyal devlet" diyecekler. sosyal devlet bu değildir. sosyal devlet, ne kaa ekmek o kaa köfte prensibi ile hareket eder. ama beleşçi uyuşuk tembel bir halta yaramaz komünist takımının işine gelmez bu. sosyal adaletmiş, eşitlikmiş. ulan çalışanla çalışmayanın bir olduğu bir yerde ne adaletinden, ne eşitliğinden bahsediyorsun sen? kimi kandırıyorsun, kimi aptal yerine koyuyorsun sen? ne dedik? biz bu numaraları yemeyiz dedik değil mi? bir yerde adaletin olabilmesi için hiyerarşinin olması gerekir. herkesin eşit olmadığı bir dünyada hiyerarşinin olmaması adaletsizliğin ta kendisidir.

doğuda ölmek istemeyen de mağdur edebiyatı yapmayı bırakıp köşeyi dönmeye bakarsa parasını bastırıp askere de gitmez böylece de doğuda askerlik yaparken ölmekten kurtulabilir.

babalar, bebeler, hastalar, ezikler... başlangıçtan sona kadar ağlaklıklar, ajitasyonlar, sömürü... bu performans ya dram dalında oscar ya da edebiyat dalında nobele oynar. hadi sen dramına, edebiyatına devam et de belki bi oscar ya da nobel alır, sonra da ödülü kuyumcuda bozdurup aç karnını doyurursun.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne yazdığını, fikrini, ne anlatmak istediğini tam anlayamadım ama tahmin ettiğimce sana cevap yazdım. Çocuk olduğunu düşünüyorum.

Damlaya damlaya göl olmaz, o sadece insanları yetinmeye yönlendirici sözlerdir. Damlaya damlaya sözünü mecazi anlamda değerlendirmiştim ancak sen olayı Türkiye’nin coğrafyasına ve göllerin oluşumuna ciddi ciddi taşımış, düşünmüş hatta göller nasıl oluşur diye örnek dahi vermişsin. Sana laf anlatmak deveye uçurum atlatmak kadar zor.

Bilmelisin ki konuşmamız samimi iki arkadaş ve dost muhabbetinde olsun, öylede görmek ve düşünmek istiyorum. Üslubuna dikkat et, seviyesiz bir muhabbet yapacaksak hiç birbirimizi kırmayalım daha iyi olur.

Damlaya damlaya sözünü doğal olarak mecaz anlamında algıladım ve işçinin 750TL asgari ücret ile para biriktirebileceğini ya da memurun 2 bin lira maaş ile para biriktirebileceğini söylemek istediğini anladım.

Bu mümkün mü diye sormuş oldum sana.

Türkiye kendi fakir vatandaşlarına sahip çıkamazken 2 milyar dolardan daha fazlasını Suriyeliler için harcamış bulunmaktadır. Bir ülkeyi karıştırarak yükü kendi vatandaşına yükleyen bir devletten söz ediyoruz.

Bu adaletsizlik için tek bir cümle yazdın mı?

Yazmadıysan bunu yatarak yazan, itiraz eden komünistlere saygı duyacaksın. Sen sırtında taş taşısan ancak bir komünist yatarak bu cümleyi kurup, dile getirmişse o kişi senden bin kat daha değerlidir ve üstündür.

Devlet ihtiyaç duyan vatandaşlarını kucaklamak zorundadır.

Devlet; sağlık, hukuk, maddi veya manevi sıkıntıya düşen vatandaşını kucaklayan, elektrik, su gibi sosyal imkanları sağlayan kurumdur.

Devletin amacı her halükarda vatandaşına sahip çıkmasıdır yoksa devlete ne gerek vardır?

Yine demişsin ki, dürüst insanlarda hırsızlık yapsın köşeyi dönsün, askere gitmesin. Sen öyle mi yaptın veya yapacak kadar aşağılık bir insan mısın?

Ben fakirim çünkü çalmak istemiyorum, dolandırmak istemiyorum, gırtlağını sıkıp donunu dahi götünden almak istemiyorum… İşte askerlik yapanlar bunu istemedikleri için bugün sen hala hayattasın.

Bugün senin götünü korumak için teknoloji geliştiren bir insanım ama geçmişte ( çocukluğumda ) aç kaldığım günler oldu. Bunun sebebi de senin gibi bencil düşünceye sahip insanlardı.

Ben fakirliği yaşadım, aklımdan hiçbir zaman çıkmayacak. Dilerim sen, benden daha beter günler yaşarsın ve belki ilerde biraz kamil insan olursun. Bunu senin iyiliğin için isterim.

Uzun dönem veya kısa dönem ama askerlik yapmadığın ortada, beklide çocuksundur ki ben çocuk olduğunu düşünüyorum.

Sen bu dünyadaki toplumun ve doğal yaşamın bir parçasısın, sen bu toplumu ilgilendiriyorsun ve toplumda seni ilgilendiriyor, ilgilendirmeli. Yarın olurda yolda düşüp bayılırsan birkaç insan gelip seni yan yatırma iyiliğinde bulunsun da dilin gırtlağına girip bencil düşüncelerin içinde boğulup pisi pisine gitme.

Konuyu uzatmayalım lütfen yine acayip bir şeyler yazma.

Sevgiler saygılar sana.

tarihinde 724365 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

elbetteki ben bir çocuğum. bir annenin, bir babanın çocuğuyum ama başkalarının ne çocuğu olduğu konusunda şüphelerim var.

konuyu uzatmayalım deyip "sevgi saygı" gönderene bak hele neler yazmış. önce sözde cicili bicili yazdığı şeylere bakalım:

Bilmelisin ki konuşmamız samimi iki arkadaş ve dost muhabbetinde olsun, öylede görmek ve düşünmek istiyorum. Üslubuna dikkat et, seviyesiz bir muhabbet yapacaksak hiç birbirimizi kırmayalım daha iyi olur.

Konuyu uzatmayalım lütfen yine acayip bir şeyler yazma.

Sevgiler saygılar sana.

aynı tip aynı mesaj içinde şunları da yazmış:

Dilerim sen, benden daha beter günler yaşarsın ve belki ilerde biraz kamil insan olursun. Bunu senin iyiliğin için isterim.

aman ne sevgi, ne saygı, ne muhabbet, ne arkadaşlık !

aynı tip sanki hırsızlık yapılmasını savunmuşum gibi şunları da yazmış:

Yine demişsin ki, dürüst insanlarda hırsızlık yapsın köşeyi dönsün, askere gitmesin. Sen öyle mi yaptın veya yapacak kadar aşağılık bir insan mısın?

şimdi köşeyi dönmekten sadece çalmayı çırpmayı anlayabilecek kadar kısıtlı bir zeka kapasitesine sahip bu tipitipin benim hırsızlığı savunduğumu kanıtlamasını bekliyorum.

diğer yazdıklarına gelince,

mecaz da olsa real de olsa damlaya damlaya göl olur. şimdi sana coğrafya ve matematik dersi verecek durumum yok. az ye de kendine bir coğrafyacıyla matematikçi tut da buralarda daha fazla saçmalayıp durma.

insanlar para kazanamıyorlarsa ya kendilerine sadaka olarak verilenle yetinecekler ya da ölüp geberecekler. bu kadar basit. kimse kimseye bakmak zorunda değildir. komünizm denilen şey ise çok büyük bir suçtur ancak ak partisi yüzünden bugün bu komünist denilen ayak takımı paçozlar cesaret bulup pisliklerini buralara kusma cesaretini gösterebiliyorlar. benim merak ettiğim yönetim bunlara yaptırım uygulamıyor mu? komünizm suç değil miydi? yoksa yönetim de ak partisinden mi yana bu konuda?

750 tl maaş ile gül gibi de geçinilir ve üstüne sermaye bile yapılır. sermayeciliği savunduğuma aldanmayın sakın. burada benden iyi para yönetecek biri olduğunu düşünmüyorum. o parayla neler neler yapmam. o parayı idare etmesini bilmeyecek kadar salaksa birisi, hiç yaşamasın daha iyi. en azından bana gelsin ben onu adam edeyim.

suriyeli teröristler için şu kadar para harcanmış da bilmem ne? e bana ne anlatıyorsun bunları? karşında badem bıyıklı bir şakirt var mı zannettin? bu ülkenin vatandaşına dahi beleş para verilmesini istemeyen birinin elin suriyeli teröristine para kaptırılmasına göz yumacağını mı zannediyorsun? bu ülkenin vatandaşına beleş ekmek yedirmeyen, elin teröristine beleş bok bile yedirmez. okey? komünistler de hiçbir şeyden üstün değildirler. bu rezil kepaze yaratıklar en az dinci yobazlar kadar tehlikelidirler ve tıpkı dinci yobazlar gibi yakalanıp böcek gibi ezilmeliler, en azından hapishanelerde çürütülmeliler. çünkü bunlar hırsızdırlar. milletin sermayesine göz dikip onu çalmaya yeltenmektedirler.

devlet ihtiyaç duyan kimseye zırnık dahi vermek zorunda değildir ve devlete vergi verenlerin, hizmet edenlerin izni olmadan kimseye bir şey veremez. bunun adı düpedüz hırsızlıktır ve de suçtur.

devlet; PARAYI YA DA HİZMETİ BASTIRANIN sağlık, hukuk, maddi veya manevi sıkıntıya düşen vatandaşını kucaklayan, elektrik, su gibi sosyal imkanları sağlayan kurumdur. devlet sadece parayı bastırana veya hizmet sunana kucak açar. diğerlerini ise sadece kucağına oturtur. devlet babanın kucak isteyen herkes için kucağı vardır anlayacağınız.

sen fakir olduğun yetmezmiş gibi fakir edebiyatı da yaparsan bu kafayla daha çoook aç kalırsın. gidip parasını enayi gibi fakire fukaraya dağıtıyor sonra da parasız kalınca bunun sorumlusu senin gibi bencil insanlardır diyor. ulan sanki ben parasını zorla alıp ona buna dağıttım ya da git dağıt diye telkinde bulundum !

ben bu doğanın parçasıyım ancak toplumun bir parçası değilim. ben bireyler bütünündeki bireylerden bir tanesiyim sadece. toplum diye bir şey yok benim için. benim toplumum en fazla ailem ya da arkadaş çevrem olabilir. onun dışında bir toplum anlayışım yoktur. toplumculuğun ümmetçilikten bir farkı yoktur benim için. bu yüzden toplum denilen kitleye karşı bir sorumluluğum olduğunu düşünmüyorum ancak onlar bana illa ki iyilik yapmak istiyorlarsa yapabilirler, izin veriyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

750TL asgari ücretle gül gibi geçinir hatta sermaye dahi ortaya çıkarırsın öyle mi?

Kafana göre takıl dostum muhabbet için teşekkürler.

724365, insan 250 tl ile de geçinir, gül gibi de geçinir. Ben de böyle söylesem, bu ''gül'' nasıl bir olguya dönüşür. 750 tl benim 1 ayda tlf, internet, çay, çorba, vs gibi harcamalarıma yetmiyor. Bu nasıl br değerlendirme. İnsanı neden bu kadar alçaltmak için uğraşıyorsunuz. Hem müslümanım diyorsun hemde ''kölelik'' sistemini savunuyorsun. Hani insanlar Allahın halifesiydi. Allahın halifesi 750 tl ile yaşam savaşı sürecek, Allahın diğer yarattığı insanlar, kendilerini halife sananlar, bu paranın 10 larca katını hiçbirşey yapmadan, pardon, şike, şaibe, ihaleye fesat ve toprakalrı peşkeş çekme vs gibi durumlar hariç, sömürüp, aile boyu çevresine pay edecek.

Kimi savunuyorsan savun ama, Hak budur imajı sergileme. İnsanlar keriz değil, neyin ne olduğunu biliyor.

tarihinde BersHan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bakın, bir kurumu bir yapıyı, bir oluşumu yada bir insanı savunurken, kendi pencerenizden bakıp, yorumlarsanız hata yaparsanız Özellikle müslümanım diyip, sadece kendi gözlüğüyle yorumlayıp, kötünün iyisi mantığı kullanmak hakkı gizlemektir.

Bir insan sefalet içinde yaşayacak, onu yöneten krallar gibi saltanat kuracak. Yetmeyecek, hısım, akraba, kim varsa heryeri kafasına göre peşkeş çekecek. Sonra ''müslümanım'' diyen kişi de kalkıp sadece bu fitnelerini gördüğü halde bunu savunacak. Yazıklar olsun böyle anlayışa.

Kimse kalkıp edebiyat yapmasın, yollar yaptı, alt yapı yaptı, hastaneler, yaptı. Eğitim, sağlık, altyapı da tarihi başarı sağladı.

Cevap: Bunlar, zaten yapılması gerekenler, bir ülkeyi yöneten kişinin asli vazifeleridir. Bizlere ikram yapmıyor, olması gerekeni yapıyor. Yapmak zorunda olduğu icraatları yapıyor. Bunları savunma aracı olarak kullananlara da yazıklar olsun.

tarihinde BersHan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Değerli Bershan, dürüstçe ve mertçe düşündüğün için sana yürekten teşekkür ediyorum.

Eleştirilerine cevap vermeme gerek yok çünkü benim sözlerimi çarpık anlamışsın, bende belirttiğin aynı şeyleri söylüyorum zaten. Aynı düşünceleri paylaşıyoruz, hatta bu anlamda taksim isimli üye ile tartıştığımı görmedin mi?

Taksim isimli üye diyor ki 750 TL ile geçinirim hatta sermaye dahi arttırırım.

Recep, 11 yılda İstanbul'a metro yaptırmış her yerde metro yaptırdım diye anlatıyor.

Kardeşim o iş belediyenin işi, sen 11 yılda ne yaptın?

Şu'da benim fikrim diyebileceği hiç bir icraatı yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ak partili üç Bakan çocuğunun karıştığı söylenen, yolsuzluk olayı sonrasında operasyonu yöneten Emniyet Müdürlerinin görevden alınmasını kınıyorum.

Operasyon bilinçli ve planlı yapılmış gibi anlaşılmıyor çünkü olayın ortaya çıkmasından sonra görevden alınan Emniyet Müdürleri ve yeni ek Savcı atamaları şüphe arz etmektedir.

Operasyon İstanbul’da gerçekleşmiş ve söz konusu 5 Emniyet Müdürü de İstanbul’da operasyonu gerçekleştirebilecek yetkiye sahip olan yegane müdürlerdir.

Söz konusu yolsuzluk operasyonunu görevden alınan 5 Emniyet Müdürü gerçekleştirmediyse operasyonu Trafik Polislerimi gerçekleştirdi?

İçişleri Bakanı böyle bir operasyonu baştan beri bilmiyor muydu?

Biliyordu ise çocuğuna neden sahip çıkamadığını nasıl açıklayabilir?

Bu temizlik operasyonunun planlanmamış ve aniden ortaya çıkan bir operasyon olduğu ancak genişlemeden önünün kesilmek istendiği kuşku verici olarak algılanmaktadır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Recep Tayyip Erdoğan Ak partili bakanlar ile ilişik ortaya çıkan yolsuzluk operasyonu sonrasında Konya’da şöyle konuştu: "Hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğiz. İstedikleri kadar çirkin yollara tevessül etsinler, çirkin ittifaklar içine girsinler. Türkiye üzerinde operasyon yapılacak bir ülke değildir. AK Parti hükümeti buna izin vermez"

Recep Tayyip Erdoğan’a soruyorum kiminle kapışıyorsun?

Kim tehdit ediyor seni veya Türkiye Cumhuriyetini kim tehdit ediyor, çık açıkça söyle!

Söylemekten neden korkuyorsun?

Söylemezsen yazıklar olsun sana!

Kim çirkin yollara tevessül ediyor?

Kimler çirkin ittifaklara giriyor?

Türkiye üzerinde operasyon yapmaya kalkışan kim veya kimler?

Ak parti hükümeti mi izin vermez yoksa Türkiye Cumhuriyeti devleti mi demek istedin?

Kim kimin veya neyin peşinde çıkıp açıkça söyleyecek cesaretin yok mu?

Tüm bu ima ettiklerini açıklayacak cesaretin yoksa bu ülkeyi yönetecek yürekli insanlara yerini devretmen hayırlısı olacaktır.

tarihinde yasarnuriaydin tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...