Jump to content

CANLILARDA SANTRAL OTORİTE SORUNU


Recommended Posts

  • 5 months later...
  • 2 months later...
  • 2 years later...

Sayın hacı

" Maddeyi canlı ve cansız olarak ikiye ayırarak incelemek  sorunludur.  Çünkü madde canlıda ve cansızda aynıdır." cümlesiyle başlayan kısmı ve devamını çok beğenerek okudum. 2016 yıllarda yazılmış olmasına rağmen ileri bir medeniyet mantığı ile dile getirilmiş varlıkların tanımlanması imgesi beni sevindirmiştir.  

Sende ışık görüyorum Hacı..

Düşünsel mutasyonun eşiğindesin. Geriye kalan bir kaç eksiğin tamamlanması Ancak düşünsel mutasyonunu sentezlediğin  andan sonra başlayacak olmasıdır. Bu Ekatedenklik mutasyonu yolunda sana yol gösterecektir. Sonraki aşamada Empotit alanı kullanma ve eksiklerini tamamlama zihnindeki soru işaretlerini çözmede sana yol gösterecek üst aşama olan tekillilik mutasyonu kapısına gelmene olanak sağlayacaktır.

Bu sentezleri oluşturmak için çok zihinsel enerji harcamak gereklidir. Unu yağı şekeri keşfetmenin ötesinde, ileri seviyede düşünsellik yeteneklerinle helva yapmaktır. Tüm umudum 2030 larda lanse edilecek Varlık doktrini'nin oluşmasında Hacı ve onun gibi düşünenlerin bu teorinin ortaya çıkmasında harcayacakları zihinsel emekleri olacaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...