hakdinislam 0 Ocak 14, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2014 gönderildi Aklıma geldikçe sormaya devam edeceğim 1-Erkekler kadınların göğüslerine neden ilgi duyar? 2-Aşk dediğimiz şey gerçekte neyden ibarettir? Sorularınızdan bazen iğreniyorum.. 2.sorunuz adam gibi onu cevaplamayı yeğlerim ::: Aşk aslen sadece insana olmaz her varlığa aşık olunabilir. Aşkınıza kıyamazsınız onu kıskanırsınız paylaşamazsınız uğrunda ölürsünüz ama yine de onu satmazsınız. Link to post Sitelerde Paylaş
ehl-i dünya 0 Ocak 14, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2014 gönderildi Sorularınızdan bazen iğreniyorum.. 2.sorunuz adam gibi onu cevaplamayı yeğlerim ::: Aşk aslen sadece insana olmaz her varlığa aşık olunabilir. Aşkınıza kıyamazsınız onu kıskanırsınız paylaşamazsınız uğrunda ölürsünüz ama yine de onu satmazsınız. aşk iğrendiemiyor da, meme neden iğrendiriyor? alla allaa. meme=aşk sen bilmiyosun demek ki... Link to post Sitelerde Paylaş
hakdinislam 0 Ocak 14, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2014 gönderildi aşk iğrendiemiyor da, meme neden iğrendiriyor? alla allaa. meme=aşk sen bilmiyosun demek ki... Bir insanda insani değer olmazken insan olmuş neye yarar. Şurda duran köpek senden daha haysiywtli ve onurlu .. Evrilememişsin tam olarak primattaki kötü özelliği sürdürüyorsun olmuyorki hep iyiye evrilecektik hani Ağlanılacak halin sadecce güldürüyor ne tuhaf.. Link to post Sitelerde Paylaş
Bir 0 Ocak 14, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2014 gönderildi Bir insanda insani değer olmazken insan olmuş neye yarar. Şurda duran köpek senden daha haysiywtli ve onurlu .. Evrilememişsin tam olarak primattaki kötü özelliği sürdürüyorsun olmuyorki hep iyiye evrilecektik hani Ağlanılacak halin sadecce güldürüyor ne tuhaf.. Hep iyiye evrilme diye bir şey yok bu bir. Eğer aşkta amaç cinsellik değilse kendi cinsine neden aşık olmuyorsun? Sen gerçeklerden iğrenmeye devam et... Link to post Sitelerde Paylaş
hakdinislam 0 Ocak 14, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2014 gönderildi Hep iyiye evrilme diye bir şey yok bu bir. Eğer aşkta amaç cinsellik değilse kendi cinsine neden aşık olmuyorsun? Sen gerçeklerden iğrenmeye devam et... Aşk kutsal bir duygudur cinsellik ise başka bir duygu.hatta içgüdü. Siz cinsellik yaşayım diye aşık olmuşsunuz sanırım buna aşık denmez seks düşkünü ya da kısaca sapık denir.Aşk dediğim her cinse olunur.Tasavvuf çok güzel örnek. Ayrıca aşkın karşılığı cinsellik olsaydı genelevin adı aşk yuvası falan olurdu herhalde ağzımı bozmuyacağım insan aşka yapabileceği en büyük hakareti yaptı resmen terbiyesiz pis herif. Link to post Sitelerde Paylaş
Bir 0 Ocak 14, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2014 gönderildi "Bir şey yapayım" diye aşık olunmaz. Sadece olunur o kadar. Aşk cinsin devamı içindir. Sebebini üstte açıkladım. İlahi aşk da var ama o başka. Link to post Sitelerde Paylaş
hakdinislam 0 Ocak 14, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2014 gönderildi "Bir şey yapayım" diye aşık olunmaz. Sadece olunur o kadar. Aşk cinsin devamı içindir. Sebebini üstte açıkladım. İlahi aşk da var ama o başka. Siz o zaman sadece karınıza aşık olun sadece. yoksa mazaallah neme lazım sizi şey sanırlar...Tövbe tövbe neyse uzatmıyacağım aşk sevgidende öte bir duygu bunu bilin yeter..Konuşmayın battınız bile... Link to post Sitelerde Paylaş
Adelia 0 Ocak 14, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2014 gönderildi Hep iyiye evrilme diye bir şey yok bu bir. Eğer aşkta amaç cinsellik değilse kendi cinsine neden aşık olmuyorsun? Sen gerçeklerden iğrenmeye devam et... Sanırım yanlış biliyorsunuz.Bknz ; Mevlana şems' e aşık olmuştur.Hiçte iğrenç değil ne var bunda Link to post Sitelerde Paylaş
hakdinislam 0 Ocak 14, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2014 gönderildi (düzenlendi) Sanırım yanlış biliyorsunuz.Bknz ; Mevlana şems' e aşık olmuştur.Hiçte iğrenç değil ne var bunda Siz ne dediğini bilmeyen birisisiniz düşene vurmak ise benim kitabımda yazmaz. Lafını benden alma biri elbet verir ağzının payını bir gün.. Ocak 14, 2014 tarihinde hakdinislam tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
gokmavi 0 Ocak 14, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2014 gönderildi SebebSizce öylesine amaçsızca olan şeylere Örnek verebilir misiniz... Deprem bir şehri yıktığında insanlar arkasında bir neden arar. Allah'ı kızdırtık, yeterince müslüman değiliz, vs gibi. Bu çaba kaostan düzen çıkartma ve kaosu basitleştirerek anlama çabasıdır. Insanlığın evrim sürecinde başarısı olaylar arasındaki düzeni (pattern) bulabilme ile doğrudan ilişkili. Hışırdayan çalıların içinde bir düşman veya yırtıcı hayvan olabileceğini düşünen, kırmızı mantarı yiyenlerin öldüğünü fark eden, karanlıktaki anlamsız şekli yırtıcı hayvana benzetip kaçanlar hayatta kalırken bu çıkarımları yapmayan bireyler öldüler. Karanlıktaki anlamsız şekil yırtıcı hayvan olmasa da kaçan bir şey kaybetmezken kaçmayan bir sonraki anlamsız şeklin yırtıcı hayvan olması nedeni ile yok oldu. Bizler devamlı olarak düzen arayan, yoksa da kafamızda onu var eden canlılarız. Tanrı fikride aynı kökene dayanmakta. Bu kadar kompleks bir yapı kendi kendine var olamaz ile anahtarımı kaybettim bu sayede çilingir ile tanıştım birbirinden farklı değildir. Link to post Sitelerde Paylaş
ad hominem 0 Ocak 14, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2014 gönderildi Bu başlık ''evrenle ilgili'' ciddi ve bilimsel bir başlık olması için mi açıldı? Şimdi de Aşk, meme, sex gibi baist konularda çocuksu tartışmalara mı dönüştü? Şunu söylemeden geçemiyecem: Evreni anlayamaya çalışmak sizin neyinize? Daha ergenlikle ilgili sorunlarınızı çözememişsiniz. ''Evrenle ilgili'' söylenebilecek tek doğru şey sizlerin hakkında bir bok bilemediği bir konu olduğudur. Link to post Sitelerde Paylaş
kirec 0 Ocak 15, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 15, 2014 gönderildi Deprem bir şehri yıktığında insanlar arkasında bir neden arar. Allah'ı kızdırtık, yeterince müslüman değiliz, vs gibi. Bu çaba kaostan düzen çıkartma ve kaosu basitleştirerek anlama çabasıdır. Insanlığın evrim sürecinde başarısı olaylar arasındaki düzeni (pattern) bulabilme ile doğrudan ilişkili. Hışırdayan çalıların içinde bir düşman veya yırtıcı hayvan olabileceğini düşünen, kırmızı mantarı yiyenlerin öldüğünü fark eden, karanlıktaki anlamsız şekli yırtıcı hayvana benzetip kaçanlar hayatta kalırken bu çıkarımları yapmayan bireyler öldüler. Karanlıktaki anlamsız şekil yırtıcı hayvan olmasa da kaçan bir şey kaybetmezken kaçmayan bir sonraki anlamsız şeklin yırtıcı hayvan olması nedeni ile yok oldu. Bizler devamlı olarak düzen arayan, yoksa da kafamızda onu var eden canlılarız. Tanrı fikride aynı kökene dayanmakta. Bu kadar kompleks bir yapı kendi kendine var olamaz ile anahtarımı kaybettim bu sayede çilingir ile tanıştım birbirinden farklı değildir. Bir Şeyin sebebini bilmiyorsan bilmiyorsundur... Sebebe gerek yok demekte neyin nesi... Link to post Sitelerde Paylaş
gokmavi 0 Ocak 15, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 15, 2014 gönderildi Bir Şeyin sebebini bilmiyorsan bilmiyorsundur... Sebebe gerek yok demekte neyin nesi... Insan aklı başka türlü düşünemiyor. İlla her şeyin bir sebebi olmalı değil mi? Link to post Sitelerde Paylaş
Magiani 0 Ocak 16, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ocak 16, 2014 gönderildi Bu başlık ''evrenle ilgili'' ciddi ve bilimsel bir başlık olması için mi açıldı? Şimdi de Aşk, meme, sex gibi baist konularda çocuksu tartışmalara mı dönüştü? Şunu söylemeden geçemiyecem: Evreni anlayamaya çalışmak sizin neyinize? Daha ergenlikle ilgili sorunlarınızı çözememişsiniz. ''Evrenle ilgili'' söylenebilecek tek doğru şey sizlerin hakkında bir bok bilemediği bir konu olduğudur. O soruları ergenlik psikolojisiyle sormadım sadece merak ettiğim için sordum.Evren hakkında bize bir şeyler söyle de bilgilenelim. Link to post Sitelerde Paylaş
ad hominem 0 Ocak 16, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 16, 2014 gönderildi O soruları ergenlik psikolojisiyle sormadım sadece merak ettiğim için sordum.Evren hakkında bize bir şeyler söyle de bilgilenelim. Sen bu evreni umursamanın sağlam bir nedenini söylersen önce... Sana ne ki evrenden? Neden merak ediyorsun? Evrenle ilgili en önemli bilgliye sahip olsan ne yaparsın? Bu bilgiyi ne amaçla kullanırsın mesela? Link to post Sitelerde Paylaş
Magiani 0 Ocak 16, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ocak 16, 2014 gönderildi Merak ettim sadece.Kullanmaya gerek var mı?Bilgi bilgidir. Link to post Sitelerde Paylaş
nemesis_ 0 Ocak 18, 2014 gönderildi Raporla Share Ocak 18, 2014 gönderildi 1-Evrende neden çoğu şey çiftir ve birbirine zıttır?(Elektron-proton,dişi-erkek vs gibi) 2-Evrenin küçük ölçekli varlıklarından tutunda büyük ölçekli yapılarına kadar aynı şeylerin görülmesinin sebebi nedir?(Dönen bir elektron ile galaksi arasındaki benzerliği örnek gösterebilirim soruyu daha açık hale getirmek için.) 2. Genel olarak baktığınızda evrenin her yerinde aynı fizik kanunları geçerli olduğundan boyut da önemli bir fark yaratmaz. Ancak şunu da belirtmekte fayda var ki atom altı boyutlara indiğinizde hiçbir şey evrende görebildiğiniz bir şeye benzemez. O boyutta kuantum mekaniği işler. Aslında görünür boyuttaki kanunlar da atom altı boyuttaki kanunların sonucudur. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts