Jump to content

İslamistler Nijerya'da okul baskınında çocukları diri diri yaktı


Recommended Posts

Hasta piçler!

Afrika berbat bir kıta. Eğitim eksikliği, faşizm, rasizm ve dini aşırılık çok sayıda vahşetin sahnelenmesine neden oluyor.

Şeriat empozisyonuna hevesli Nijeryan militan İslamist grup "Batı eğitimi günahtır" sloganıyla yola çıkıyor, kiliseleri, okulları ve polis merkezlerini bombalıyor, batılı turistleri kaçırıyor.

Nijerya’da okul baskını çok sayıda ölü var!

Nijerya’da bir okula gece öğrenciler uyurken gerçekleştirilen saldırıda en az 50 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Saldırıyı Nijerya’da İslam devleti kurma amaçlı terörist grup Boko Haram’ın gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Haber ve ilgili video: http://www.bbc.co.uk...africa-23209181

Türkçe: http://sozcu.com.tr/...-26-olu-380371/

RECvlOt.jpg

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu tür başlıklarda ve konularda İslamist yerine müslüman demek daha uygun olabilir. Müslümancılık oynayanlar bir yana, bu yapılanlar tam olarak müslüman işidir.

İslamist, islamcı gibi sözcükler kullanmak, olayı yalnız bir grubun eylemlerine indirgeyerek gerçek islam bu değil yalanına katkıda bulunmaktır. Halbuki biliriz ki bizzat muhammed onlar da onlardandır diyerek çoluk çocuk ile beraber bir kabileyi kılıçtan geçirtmiştir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Beyler her İslam adına yapılanı her yapanı müslüman zannetmeyin,İslam'a en büyük zararı zaten münafıklar veriyor.Yok hadismiş yok risaleymiş kendilerini yiyip bitiriyolar.Bu mezhepler ayrı dinler.İnsan aklını kullanmadıkça her zaman yanlış yapar.Bu her konu için böyledir ateizm içinde böyledir bir din içinde böyledir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nijerya'dan bir kare. Hristiyanlar Nijerya'da Muslim teröristlerce canlı canlı yakıldı.

Eu9ixck.jpg

Müslimler daha geçen sene bu fotoğrafı Myandarda öldürülen müslümanlar diye pazarlıyordu.Fotodakilerin siyahi olduğunun farkına varacak akıl bile yok bu allahçılarda.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...