Jump to content

Recommended Posts

İslam'ın yüz karalarından biri: Şamil Basayev

İslamist medya bu kasabı bağımsızlık savaşçısı ve popüler kahraman deyu yutturmaya çalışıyor. Halbuki herif cinayetin allahını yapmış.

m4w6.jpg

Vikipedya'dan alıntı:

Basayev'in, Çeçen Bağımsızlık hareketinin radikal kanadını temsil ettiği düşünülür. Rusya güvenlik güçlerine karşı düzenlediği sayısız gerilla saldırısının yanısıra, sivillere yönelik girişilen bazı eylemlerden de sorumlu tutulur. Beslan rehine krizi ve Nord-Ost Rehine Krizi, bu tür olaylarının en bilinenlerindendir. ABC News, Basayev'i "Dünyanın en çok aranan teröristlerinden biri" olarak açıklamıştır.
Eylül 2004'te Basayev, çoğu çocuk olan 350'den fazla kişinin yaşamını yitirdiği ve yüzlercesinin yaralandığı
sorumluluğunu üstlenmiştir.
  1. ^ Chechen Guerilla Leader Calls Russians 'Terrorists'
  2. ^ Russia's tactics make Chechen war spread across Caucasus
  3. ^ Interviews Chechen Field Commander Umarov

bahJTUO.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yine bir ifade düzeltme önerisi olarak:

Şamil basayev islam'ın yüzaklarından birisidir. Tam bir müslümandır. Peygamberi gibi, onun masallarına inanmayan veya amaçlarına uygun olarak harcanabilecek olanları kadın-çocuk demeden ve hiç gocunmadan katletmiştir.

Bu pisliği İslam'ın yüzkarası olarak adlandırdığımız zaman, yine gerçek islam bu değil yalanına arka çıkmış oluruz. Halbuki bu, gerçek islam'ın ta kendisi, basayev de anlı şanlı tam bir müslümandır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Samil Basayev ermenistanda telim ve tatbikat kecdiyi one suruldu.Bir ermeni askeri basayevin ve onun mucahidlerin ermenilerle birlikde Garabagda tatbikat kecidiyini soyledi.O soyledi ki,Burasi cecenistan cografi sartlari ile ayni.onun icin basayev asgerlerini bizimle birlikde eyitim ve tatbikat yapmasi icin bura yolladi

Link to post
Sitelerde Paylaş

Lise Tarih ve Din Kitaplarına bakıyorum da Halifeler ve İslam komutanları nasıl ballandıra ballandıra anlatılıyor görmelisiniz.Bizde tarih olan değil olmuş gibi gösterilendir safsatadır yalandır dolandır düzenbazdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Keşke her kahraman olarak tanıtılan insanların gerçek kimlikleri ortaya çıkartılsa, Kahraman olarak bilinen insanların aslında eli kanlı katiller olduğunu tarih birgün ortaya çıkartacak.

tarih ortaya çıkartsa ne olur ki tatlı su müslümanları bunlar gerçek müslüman değil, islam bu değil diyip geçiyorlar kenara.. gece de rahat uyuyorlar

Link to post
Sitelerde Paylaş

tarih ortaya çıkartsa ne olur ki tatlı su müslümanları bunlar gerçek müslüman değil, islam bu değil diyip geçiyorlar kenara.. gece de rahat uyuyorlar

Arkadaş, müslüman diyerek bu olayları kendi üzerinden alıp başkalarına itham etmekle, sen masum müslümanlar terörist mi oluyorlar?

Ateistsen dünyanın bütün güzellikleri senin tekelinde, müslümansan diğerleri...Anlayışınız bu şekilde, sizlere ne kelam edilebilir ne söz söylenebilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

@Xerşan kimseye terörist dediğimi zannetmiyorum, dünyanın bütün güzelliklerini ateistler var ediyor da dediğimi düşünmüyorum, neye dayanarak bunları yazdın ? yoksa senin kastettiğin kahramanlar başkaları mı ? Neden müslümanlar inandıkları dinin adam öldürmeye teşvik ettiğini kabullenemiyorlar ?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...