Jump to content

'Kocama arkadaşımı tavsiye ettim' Sibel Üresin


Recommended Posts

Şuradakı tepkileri anlamıyorum. Eğer biri eşcinselse onun kendi seçmi diyorsunuz ve saygıyla karşılıyorsunuz. Koca onun arkadaş onun ister tavsiye eder ister etmez, başkasının yaşantısından kime ne?

Eşcinsellik tercih değildir. Onun kendi seçimi falan demiyoruz. Sen heteroseksüel olmayı kendin mi seçtin? Önüne sunulan cinsel kimlikleri muhakeme ettin, hatta bir iki deneme yaptın ve sonunda heterolukta mı karar kıldın? Hiç bir erkeğe aşık oldun mu? Eşcinsel erkekler, erkeklere aşık oluyor. Böyle bir tercihte bulunabilir miydin?

Eşcinsellere özel bir saygı duymuyorum. Öyle bir değerlendirmede bulunmayı ayıp kabul ederim. Onlar da öyle birer insan işte. Benim onayıma ya da saygıma ihtiyaçları yok. Her insana ne kadar saygı duyuyorsam, eşcinsellere de o kadar saygı duyuyorum.

Islamcılar resmen penis ereksiyonunu kutsal kabul ediyor! Şahlanmış bir penis karşısında saygı ile eğiliyor, onun her arzu ve isteğini emir telakki ediyorlar. Bu nasıl bir deliliktir! Çocukla cinsel iliskiye girmeyi ve çok eşliliği savunuyorlar. Tek istedikleri, bunun aleni olması. Çocukla cinsel ilişki mi istiyorsun? Emrin olur, ama aleni yap. Şekerle kandırıp inşaatta tecavüz etme. Davul zurna ile ilan et, sonra çocukla ilişkiye girebilirsin.

En büyük cihat insanın nefsine karşı verdiği savaştır, diye bir söz duymuştum. E, ulan bu mu nefs terbiyesi? Penisin arzuları için akla ve ahlaka karşı cihat ediyorsunuz be. Böyle mi nefsinize sahip çıkacaksınız?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 140
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...