Jump to content

Resimler - Karikatürler - jpg formatında yazılar...


Recommended Posts

1010410_558246444272508_685727512_n.jpg

1601440_553530038077482_606017441_n.jpg

947280_538890759541410_1606595080_n.jpg

Karikateist

Merak ettim araştırdım.Her yerde bu adamın resmi.Sadece ateist sayfalarda değil,radikal İslam’la ilgili birçok yazıda hep bu sevimli yüz.Doğum kontrolü için birebir,gören kadın direk çocuğunu düşürür.

Aslında dünya çapında bir fenomen.Kupalar,yastıklar,onca poster,afiş,fotoşop,t-shirt… Islamic Rage Boy diye biliniyor daha çok,ya da angry Muslim.

İş o boyuta vardı ki İslamcı sitelerde bu adamın Müslümanları kötü ve şiddet yanlısı gibi göstermek amacıyla tutulan paralı bir manken olduğu bile yazılmaya başlandı.

Gerçek adı Shakeel Ahmad Bhat,Keşmir’li bir İslamcı aktivist.’’Şekil’’ diye okunuyor,’’Şekil Ahmet’’ de diyebiliriz.Sizler için İlahi Komedya olarak Shakeel Ahmad Bhat’la bir röportaj yaptık.Şaka lan şaka,işimiz gücümüz yok sanki.O kadar araştırdık ama bu yazı için,okuyun lan.

Shakeel Ahmad Bhat Hindistan’da Müslüman çoğunluğun yaşadığı Keşmir’de doğup büyüyor.Ailesi de İslamcı ama Sufiler.13 yaşında başlıyor İslamcı mitinglere katılmaya.Sonunda İslamcı teröristlerle dağa çıkıyor.

Kendisiyle yapılan röportajlarda iddia ettiğine göre bu süreçte hiçkimseyi öldürmemiş,sadece yaralamış.Hindistanlı bir bakanın katıldığı geçit törenine ateş açmasıysa tek ciddi silahlı eylemi.

90’larda polis evini basıyor,iddiasına göre kızkardeşini camdan aşağı atıyor.Beli kırılan kardeşi 4 yıl sonra ölüyor.

Sonra silahlı mücadeleyi bırakıp şehre dönüyor,ağır işkencelere maruz kalıyor.300’den fazla gözaltısı var.

Okuma yazması neredeyse yok,çocukken ne kadar uğraşsa da okulda bir türlü başarılı olamıyor,’’anlama sorunları’’ yaşadığı için okulu bıraktığını söylüyor.

Evde annesiyle yaşıyor,internet kullanmayı bilmiyor.Aktif olarak Keşmir’deki hemen her eylemde yer alıyor,hatta kendisi birçok eylem düzenliyor.Keşmir’de kısmen ünlü bir isim Shakeel.Zaten tüm ününü de bu eylemlerde çekilen fotolarına borçlu.Öyle ki bazı gazeteciler sırf onun fotoğraflarını çekmek için eylemi görüntülemeye geliyor.

Katıldığı ya da yönettiği eylemlerin konusu farklı olabiliyor;Salman Ruşdi’yi,Muhammed’in karikatürünü yayınlayan gazeteleri,İsrail’i,Amerika’yı,Papa’yı,Hint hukumetini protesto ediyor.

Dünya çapında üne kavuştuğunu gören polis müdürleri eylemlere katılmaktan vazgeçmesi için Şekil’e devlet dairesinde iyi bir iş öneriyorlar.Bir de evlenmek için uygun bir kadın.Şekil Ahmet kabul etmiyor,o gayrimüslim bir kadınla evlenmek istiyor.İkna ederek onu Müslüman yaparsa cennetlik olacağını düşünüyor.

Bu gereksiz adam hakkında daha da ayrıntılı bilgi edinmek isteyecek kadar işsiz güçsüzseniz bkz;

http://www.dailymail...radicalism.html

http://www.theguardi...ia.digitalmedia

İlahi Komedya

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 16,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...