adenium 0 Oluşturuldu: Şubat 1, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Şubat 1, 2014 eşinizi bulduktan sonra mı ateist oldunuz? ateist ve bekarken flört döneminde karşılaştığınız zorluklar nelerdir? Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi eşinizi bulduktan sonra mı ateist oldunuz? ateist ve bekarken flört döneminde karşılaştığınız zorluklar nelerdir? eşimi, bulduktan sonra DESİT oldum... bu konuları konuşmamaya çalışıyorum genelde.. konu açıldığında da.."allah bana hidayet versin - aklımı toplasın" oluyor sonucu ---islam kötü bile olsa iyi yönlerini almalıymışım... sonra kapanıyor konu... nereye kadar ben de bilmiyorum.... Link to post Sitelerde Paylaş
adenium 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi eşimi, bulduktan sonra DESİT oldum... bu konuları konuşmamaya çalışıyorum genelde.. konu açıldığında da.."allah bana hidayet versin - aklımı toplasın" oluyor sonucu ---islam kötü bile olsa iyi yönlerini almalıymışım... sonra kapanıyor konu... nereye kadar ben de bilmiyorum.... durumunuzu tahmin edebiliyorum. ben bir ateist olarak ateist bir bayanla evlenmek isterdim çocuğumuza din empoze etmez kendisi büyüyünce istediği dine inanabilirdi ama bu insanı hala bulabilmiş değilim günümüz türkiyesinde bekar kalmaya mahkum olabilirz Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi durumunuzu tahmin edebiliyorum. ben bir ateist olarak ateist bir bayanla evlenmek isterdim çocuğumuza din empoze etmez kendisi büyüyünce istediği dine inanabilirdi ama bu insanı hala bulabilmiş değilim günümüz türkiyesinde bekar kalmaya mahkum olabilirz Benim gibi bir "katıksız ateist" açısından, "evlilik", insanların uydurduğu bir kurumdur. Link to post Sitelerde Paylaş
adenium 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi Benim gibi bir "katıksız ateist" açısından, "evlilik", insanların uydurduğu bir kurumdur. doğrudur evlilik seks yapmanın resmileşmiş halidir. hayat arkadaşı yoldaşı yada eş diyelim o zaman Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi durumunuzu tahmin edebiliyorum. ben bir ateist olarak ateist bir bayanla evlenmek isterdim çocuğumuza din empoze etmez kendisi büyüyünce istediği dine inanabilirdi ama bu insanı hala bulabilmiş değilim günümüz türkiyesinde bekar kalmaya mahkum olabilirz bilmiyorum artık.. çocuğumun kafasını doldurmasına izin vermeyeceğim ama... ona gerçekleri biraz büyüdüğünde (anlayacak kapasiteye geldiğinde) anlatacağım....sanırım babasına güvenir. Link to post Sitelerde Paylaş
BabyKnight 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi bende bu konuyu dusundum. size bir tuyo vereyim. psikologlarin cok buyuk kismi ateist oluyor. psikolog es bulun Link to post Sitelerde Paylaş
adenium 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi bilmiyorum artık.. çocuğumun kafasını doldurmasına izin vermeyeceğim ama... ona gerçekleri biraz büyüdüğünde (anlayacak kapasiteye geldiğinde) anlatacağım....sanırım babasına güvenir. hadi çocuğu böyle büyütüyoruz diyelim ama ilkokulda dini eğitimin zorunlu olması çok kötü Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi hadi çocuğu böyle büyütüyoruz diyelim ama ilkokulda dini eğitimin zorunlu olması çok kötü onu da atlatır...zeki evladım benim... öğrensin hem...öğrensin ki saçmalıkları anlattığımda iyice uzaklaşsın.... Link to post Sitelerde Paylaş
BabyKnight 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi (düzenlendi) bence cocuga baski yapmamak lazim. birak bu hatayi annesi yapsin sen yolu gosterip cekilmelisin. ipucu vermek gibi. bulabilirse senindir. bulamazsa zaten hic senin olmamistir Şubat 1, 2014 tarihinde BabyKnight tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
İmanlı 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi Benim gibi bir "katıksız ateist" açısından, "evlilik", insanların uydurduğu bir kurumdur. Bize ahlaksız diyorsunuz kendinize bakın. Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi Bize ahlaksız diyorsunuz kendinize bakın. Evlilik nedir? Düğün nedir? Link to post Sitelerde Paylaş
BabyKnight 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi Evlilik nedir? Düğün nedir? kime ne anlatacaksin yurttas baba! Link to post Sitelerde Paylaş
İmanlı 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi eşimi, bulduktan sonra DESİT oldum... bu konuları konuşmamaya çalışıyorum genelde.. konu açıldığında da.."allah bana hidayet versin - aklımı toplasın" oluyor sonucu ---islam kötü bile olsa iyi yönlerini almalıymışım... sonra kapanıyor konu... nereye kadar ben de bilmiyorum.... Hem eşin sayesinde diyorsun hem de o müslüman gibi davranıyor. Acaba, çok mu yobazdı da seni dinden soğuttu? Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi Hem eşin sayesinde diyorsun hem de o müslüman gibi davranıyor. Acaba, çok mu yobazdı da seni dinden soğuttu? ne ? yazdığını yollamadan önce okudun mu sen ? Hem eşin sayesinde??? Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi kime ne anlatacaksin yurttas baba! Bana, tek bir kez "amca" diye hitâb edildi. Şimdi de "baba" oluverdim. Teşekkürler, değerli dostum. Link to post Sitelerde Paylaş
modest 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi bilmiyorum artık.. çocuğumun kafasını doldurmasına izin vermeyeceğim ama... ona gerçekleri biraz büyüdüğünde (anlayacak kapasiteye geldiğinde) anlatacağım....sanırım babasına güvenir. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi evet.. malesef dindarlarla dolu ülkede gülünecek haldeyiz...haklısın Link to post Sitelerde Paylaş
ehl-i dünya 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi türkiye nüfusundaki dişi kısmısının iyimser bir tahminle %90'ına deist nedir diye sorsan telefon jokerini kullanır herhalde çakmazlar bu mevzulardan, pek deşmemek lazım. çok sıkışırsan gevelersin bişiler he bi güç var işte diye konusu açılmadıkça bu konulara girmek saçma. Link to post Sitelerde Paylaş
ANGEL- 0 Şubat 1, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2014 gönderildi Evlilik nedir? Düğün nedir? Erol baba tüm kişisel bilgilerini paylaşmışsın Bazı şeylerden çekinmiyor musun ? Türkiyenin durumu malum. İslamın durumunuda biliyon. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts