Jump to content

ateistler ya da deistler nasıl eş buldunuz?

Recommended Posts

eşinizi bulduktan sonra mı ateist oldunuz? ateist ve bekarken flört döneminde karşılaştığınız zorluklar nelerdir?

eşimi, bulduktan sonra DESİT oldum...

bu konuları konuşmamaya çalışıyorum genelde..

konu açıldığında da.."allah bana hidayet versin - aklımı toplasın" oluyor sonucu ---islam kötü bile olsa iyi yönlerini almalıymışım...

sonra kapanıyor konu...

nereye kadar ben de bilmiyorum....

Sitelerde Paylaş

konu açıldığında da.."allah bana hidayet versin - aklımı toplasın" oluyor sonucu ---islam kötü bile olsa iyi yönlerini almalıymışım...

sonra kapanıyor konu...

durumunuzu tahmin edebiliyorum. ben bir ateist olarak ateist bir bayanla evlenmek isterdim çocuğumuza din empoze etmez kendisi büyüyünce istediği dine inanabilirdi ama bu insanı hala bulabilmiş değilim günümüz türkiyesinde bekar kalmaya mahkum olabilirz :)

Sitelerde Paylaş

durumunuzu tahmin edebiliyorum. ben bir ateist olarak ateist bir bayanla evlenmek isterdim çocuğumuza din empoze etmez kendisi büyüyünce istediği dine inanabilirdi ama bu insanı hala bulabilmiş değilim günümüz türkiyesinde bekar kalmaya mahkum olabilirz :)

Benim gibi bir "katıksız ateist" açısından, "evlilik", insanların uydurduğu bir kurumdur.

Sitelerde Paylaş

bilmiyorum artık.. çocuğumun kafasını doldurmasına izin vermeyeceğim ama... ona gerçekleri biraz büyüdüğünde (anlayacak kapasiteye geldiğinde) anlatacağım....sanırım babasına güvenir.

Sitelerde Paylaş

bilmiyorum artık.. çocuğumun kafasını doldurmasına izin vermeyeceğim ama... ona gerçekleri biraz büyüdüğünde (anlayacak kapasiteye geldiğinde) anlatacağım....sanırım babasına güvenir.

hadi çocuğu böyle büyütüyoruz diyelim ama ilkokulda dini eğitimin zorunlu olması çok kötü

Sitelerde Paylaş

sonra kapanıyor konu...

Hem eşin sayesinde diyorsun hem de o müslüman gibi davranıyor. Acaba, çok mu yobazdı da seni dinden soğuttu?

Sitelerde Paylaş

türkiye nüfusundaki dişi kısmısının iyimser bir tahminle %90'ına deist nedir diye sorsan telefon jokerini kullanır herhalde :D

çakmazlar bu mevzulardan, pek deşmemek lazım. çok sıkışırsan gevelersin bişiler he bi güç var işte diye :D

konusu açılmadıkça bu konulara girmek saçma.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...