Jump to content

Şok itiraf: Ergenekon milisleri Kürtleri temizleyecekti!


Recommended Posts

Biyolojiyle çok ilgili arkadaş, rica etsem sana giren çıkanın ne olduğunu ve hangi organlarına zarar verdiğini de anlatır mısın?

Yol vermiştik oysa ki...

Beni kendi cinsinden saymışsın bacı, bana bişeyin girdiği yok, anlattığın olay ben de tam tersi..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 79
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Beni kendi cinsinden saymışsın bacı, bana bişeyin girdiği yok, anlattığın olay ben de tam tersi..

Genleri bozuk insanlarda her türlü sapkınlık olur, bilirsin.

Attığın mesajlar genlerinin ne derecede bozuk olduğu hakkında fikir sahibi ediyor beni.

Fazla zorlama, git harita filan çiz, egonu tatmin et sanalda.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Genleri bozuk insanlarda her türlü sapkınlık olur, bilirsin.

Attığın mesajlar genlerinin ne derecede bozuk olduğu hakkında fikir sahibi ediyor beni.

Fazla zorlama, git harita filan çiz, egonu tatmin et sanalda.

Yaw arkadaşım sen de durmadan kendi ruhunu başkasında görüyorsun.

Senin kimyan bozuk, gen derdine düşmüşsün.

Başlık hakkındaki tek fikrin "sperm ziyanı"ndan çektiğin özlemin haritasını zaten çizmişsin.

Seni sana anlatarak insanlık görevimi yaptım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

ya bırakın bu ayakları hersey ortada ya koskoca jıtem dıye bır kurum var bu ulkede daha ne konuusuyorsunuz bır cok cınayetı bu jıtemın ısledıgı kanıtlandı hemde bır ust rutbelı bırı pısman olup olenlerın yerlerını soylemedımı

tc masaya oturmak zorundadır sılahla ıs cozulmez hele sırtını bır halka dayandıran bır orgute karsı asla basarılı olamaz demokratık haklar verılecektır vermek zorundadır

Link to post
Sitelerde Paylaş
Öncelikle şunu bilmende yarar görüyorum..Ben pkk li değilim..Zaten sosyalizm/komünizm temelinde kurulan bir örgütü savunmam benim müslümanlık duruşuma yakışmaz...Bunu belirttikten sonra sana şu soruyu sormakta yarar görüyorum.
Sen PKK'li degilim diyorsun, ancak, PKK´li olamayacagini, orgutun yuzkarasi eylemlerine degil de Musluman olmana baglaman, bende PKK´nin eylemlerini onayladigin hissini uyandirdi. Yani sonucta ister Apocu ol, ister Kurt Saidci ol ya da istersen Barzanici ol farketmez, beslediginiz kaynak Kurt milliyetciligidir.
Pkk örgütü 84 de kuruldu...Cumhuriyet 23 te ilan edildi (DEspot bir mantıkla)...Arada hemen hemen 60 senelik gibi bir zaman zarfı var...Sen kürtlerin isyanının Sadece pkk ile sınırlı olduğunu mu düşünüyorsun...Hayır Pkk den önce 28 (yanlışım yoksa) Kürt isyanı mevcut...Bu isyanları bizzat düzenleyende sivil halktır...E sen buna nasıl bir açıklama getireceksin...Pkk yok sivil halk ayağa kalkmış..Demek ki Kürtler daha cumhuriyet döneminde isyan başlatmışlar.
PKK 80´lerden once kuruldu, ancak sen ilk ses getiren eyleminden bahsediyorsun sanirim. Dogrudur Kurtler defalarca toplu degil, ancak yoresel isyanlar cikarmislardir, ayrica bahsedilen Kurt isyanlarinin bir cogu da Kurt degil, Zaza isyanidir.

Ustelik de cikan bu yoresel isyanlar tam olarak milliyetcilikle alakali degildir. Bugunki durum ise gecmisten oldukca farklidir. Bugunun Kurtleri milli bir isyan icerisindedir ve amaclari da Turkiye topraklarinda bir Kurt devleti kurmaktir.

Bu devleti kurduktan sonraki amaclari ise, Kurtlerin yasadigi diger devletlerden de toprak talep edip, tipki irkci Turancilarin birlesik Turkistan projesi gibi, Kurt soyuna dayali birlesik bir Kurdistan devleti kurmaktir.

Al sana ilk isyanda Şeyh Sait (Allah ona Rahmet etsin) tarafından başlatılıyor..Ve bu resmi kaynakların iddia ettiği gibi bir kaç yüzlük insan tarafından yapılmadı,binlerce insan tarafından yapıldı...Daha 1925 te isyan çıkıyorsa bir düşün ne kadar TEmiz bu sistem.
Seyh Said Kurt degil, Zaza´dir ve cikardigi isyana, 10´un uzerinde asiret katilmistir. Bu asiretlerden sadece 2 tanesi Kurt´tur, geriye kalan asiretler ise Zaza´dir. Ayrica Seyh Said isyani bugunku gibi milliyetci bir isyan olmaktan cok, dini bir isyan sayilabilir.
Kürtlerin her fırsatta İngilizler,Amerikalılar tarafından kullanıldığını dile getiren sizler neden bugüne kadar Kürtlere sahip çıkmadız..Sormazlar mı adama sen neden her sabah Kürt çocuklarına Ne mutlu Türküm dedirtiyorsun...Yine her fırsatta Türk-Kürt kardeştir deniliyorda neden bugüne kadar REsmi okullarda Ne mutlu Kürdüm denilmiyor...Hani kardeştik..

Yani sözümona senin TEmiz devletinin öyle parlak bir geçmişi yok..

Oyle bir acindirmissin ki sanki her sabah ''Turk´um'' yerine afedersin ''o.coguyum'' dedirtiyorlarmis gibi yazmissin. Arkadasim Turkiye´de Turkluk ne zamandan beri irkcilik olarak ele alinmaya baslamis? Bati´daki okullarda ben Turk´um diyenlerin hepsi Turk soylu mudur? Veya Guneydogu´da ben Kurt´um diyenlerin hepsi Kurt soylu mudur?

Kaldi ki bugun Guneydogu insanina Amerikan vatandasligi vadedilse yuzde kaci kabul etmez? Bence cogu kabul edip, ''ben Amerikan´im'' diyerek vatandaslik yemini bile eder. Tabi ayni seyi Turkler icin de soyleyebiliriz.

Sonucta kimse ne mutlu Turk´um dedirtildigi icin daga cikmiyor. Daga cikanlarin gercek amaci Turkiye topraklarinda bir Kurt devleti kurmaktir. Tabi soy islahiyla ugrasan irkci kisiler olmadigimiza gore, Kurt soylulari Turk soylulardan ayirip, onlara Turkiye topraklarinda ayri bir devlet kurma imkani verecek degiliz.....

tarihinde Onur tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
ya bırakın bu ayakları hersey ortada ya koskoca jıtem dıye bır kurum var bu ulkede daha ne konuusuyorsunuz bır cok cınayetı bu jıtemın ısledıgı kanıtlandı hemde bır ust rutbelı bırı pısman olup olenlerın yerlerını soylemedımı
Zirt pirt ayni halti yazip, durma. Onceki sayfada devletin PKK itirafcilarini kullanip, terorist ya da terorist destekcilerini oldurttugunu yazmadik mi? Ne yapacakti devlet? Bolgeye gonderdigi sivil memurlar dahi oldurulurken, turist munibusleri bombalanirken, ormanlari yakilirken seyir mi edecekti?

Bugun Kurtleri azdirip, sozde demokratik haklar adi altinda onlara Kurt soyuna dayali bir devlet vadeden Amerika, Avrupa´nin ortasinda iskence evleri kurmamis midir? Bu evlerde insanlara iskence etme ya da onlari yargisizca infaz etme sebebi kendisini korumak degil midir?

Elbette Turk devleti de kendisini korumak icin bir takim savunma mekanizmalari gelistirecektir.

tc masaya oturmak zorundadır sılahla ıs cozulmez hele sırtını bır halka dayandıran bır orgute karsı asla basarılı olamaz demokratık haklar verılecektır vermek zorundadır
Bunu yazdigin iyi olmus. Son yillarda yapilan iki buyuk anket sonuclarina gore, aslen Kurt olmayan Zazalar gibi Farsi unsurlar dahil edildiginde bile, Kurtlerin ulke nufusuna orani % 15´cikmaktadir.

Elbette bu % 15 rakami Kurt soylulari degil, ancak kendisini veya kokenini Kurt olarak gorenlerin oranidir. Bu da demek oluyor ki kendisini Kurt olarak goren kimselerin yarisi, PKK´nin legal siyasi kanadi ve sehirlerde askerlik subesi gibi calisan partisi DTP´ye oy vermektedir.

Ben burada bilmem kac kere PKK bir Kurt orgutudur ve Kurtlerin en az yarisindan destek alir, diye yazdim, hatta bundan dolayi da tepki aldim. Ancak bunlari senin gibi bir Kurt´un yazmasi, insanlarin anlamasi acisindan daha olumlu olmustur. Tesekkurler.

Bir de mumkunse su demokratik haklar denen palavrayi yazmak yerine, agzindaki baklayi cikarip, Turkiye topraklarinda bir Kurt devletinin kurulmasi konusundaki fikirlerini beyan etsen, insanlarin sizleri anlamasi acisindan daha olumlu olur diye dusunuyorum.....

Link to post
Sitelerde Paylaş

ya arkadasım eger devlet kürt halkına turklere davrandıgı gıbı davransaydı su anda pkk dıye bır orgut olmazdı cunku pkk neden degıl sonuctur

yanı pkk 1978 de ortaya cıkmıs bır orgut demek 1978 oncesınde kürtlere karsı bır tepkı varkı pkk kuruluyor

Link to post
Sitelerde Paylaş
ya arkadasım eger devlet kürt halkına turklere davrandıgı gıbı davransaydı su anda pkk dıye bır orgut olmazdı cunku pkk neden degıl sonuctur yanı pkk 1978 de ortaya cıkmıs bır orgut demek 1978 oncesınde kürtlere karsı bır tepkı varkı pkk kuruluyor
Gecmiste atalari katledilmis veya zorla sunnilestirilmis Alevilere bugun toplumun her alaninda ayrimcilik yapilmaya devam ediliyor. Kurtlerin aksine, Aleviler kolay kolay bir yerlere gelemiyorlar, kimliklerini saklayip, gelseler bile desifre olduklarinda yerlerinden ediliyorlar. Peki Aleviler bu durum karsisinda silahlanip, daga cikiyorlar mi?

Baska bir ornek vereyim; Iran´da Turklerin nufusu Farslar da dahil olmak uzere diger etnik unsurlardan fazladir, buna ragmen kendi anadillerinde egitim yapamazlar.

Ulkede cogunluk olmalarina ragmen, Iran´da yasayan Kurtlerden bile daha az hakka sahiptirler. Peki Iran´daki Turkler ellerine silah alip, daga cikiyorlar mi? Turist munibuslerini bombaliyorlar mi? Sivil Farsi memurlari katlediyorlar mi? Ya da ormanlari yakiyorlar mi?

Ama Iran´da cok kucuk bir nufusa sahip olan Kurtler bunu yapiyor oyle degil mi? O halde durmadan haksizliga ugradigini iddia etmek yerine, kisinin donup, bir de kendi yaptiklarina bakmasi gerekir.

Kurtler ne yazik ki bunu yapmiyorlar. Ornegin bu konunun basligi Ergenekon ile yani devletin icinde yapilanmis hayali bir orgutun butun Kurtleri temizleyecegi ile ilgi oyle degil mi?

Halbuki uygulamalara bir bakiyoruz, devlet, birak Kurtleri temizlemeyi, diger fakir bolgelerde yapmadigi cocuk basina para yardimini Guneydogu´da yaparak Kurtlerin nufusunu arttiriyor ve bir nevi Kurtlerin lehine irkcilik yapiyor.

Artik oyle oldu, boyle oldu, demokratik haklar....vs gibi sozler yerine, Kurtlerin gercek amaclarini tartisalim. Sehit haberi geldigi zaman, okullarda beraber okuduklari asker cocuklarina, ''Gerilla vuruyor, Kurdistan´i kuruyor'' diyen Kurt cocuklarini bu hale getiren ebeveynleri tartisalim.

Ben 1 seneye yakin bir zaman Kurtlerin icinde yasadigim icin, onlarin sorunlarini gayet iyi bilen bir kimseyim. Kurtlerin en buyuk sorunu ve daga cikma sebebi; Hem Turkiye´den hem de diger bolge devletlerinden talep ettikleri topraklarla birlesik bir Kurdistan kurma arzusudur. Iran´da da, Suriye´de de, Turkiye´de de bu boyledir....

tarihinde Onur tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Ergenekon kurtleri oldurmeyi planliyorduysa, pkk kimleri oldurmeyi planliyordu? Ozgurce denen pkk li soysuz, sana soruyorum.

soysuz senın sulalendır ıbne herıf bız ınsanlar olmesın dedıkce senın gıbı ulkucu kopekler salyalarını sallııyor

pkeke bır halkı korumak ıcın kurulmustur 75lerden sonra sokaklarda kürt avına cıkmıstı bazı kesımler buna son vermek ıcın kuruldu pkk

Link to post
Sitelerde Paylaş
pkeke bır halkı korumak ıcın kurulmustur 75lerden sonra sokaklarda kürt avına cıkmıstı bazı kesımler buna son vermek ıcın kuruldu pkk
Diyelim ki iclerinde bir cok Kurt kokenli yandasi bulunan ulkuculer ve derin devlet anlasip, sokaklarda Kurt avina cikmislar, peki bu durumda ulkuculer tarafindan sozde avlanan Kurtleri korumak, bir zamanlar ulku ocaklarina takilmis olan Apo'ya ve ulkucu oldugu tescilli olan karisi Kesire Ocalan'a mi dusmus ki boyle bir orgut kurmuslar?
Link to post
Sitelerde Paylaş
Bundan 3 yıl önce konuştuğum katıksız ulusalcı sahip olduğu evleri satıp milislere silah alacağından sözediyordu erdoğanın milletin içinde öldürüleceğinden bahsediyordu ve şu an büyük ihtimalde bulunduğu ilde söz sahibidir.

Bunların planlarını emniyet istihbaratı çözdü hepsini deşifre etti başıbozuklar ortalıkta dolaşıyolar şimdi güçlü bi iradeyle sinek avlar gibi avlamak lazım bunları.

Hepsi mal sen kürtleri öldüreceksinde onlar bakacakmı sana bir haftada bütün kürtler silahlanır sokaklardan kan akar bunla bu kadar beyinsiz ama işin başındaki adam YAHUDİ kardeşim milleti vatanı düşünmez emir aldığı DELİ hahamlar neyi emrederse onu yapar.

Bakıyosun bi gün sözde değil özde lafı çıkıyo aynı ifadeyi bi zaman sonra fransa devlet başkanı söylüyo,sözde değil özde bilmem ne bu tesadüf değil bunların ikiside yahudi bağlı olduğu insanlar bu ifadeyi kullanmalarını telkin etmişler.

burasi ateist sitesi mi? Yahudi dusmani sitesi mi? Aciklayin da anliyalim

Link to post
Sitelerde Paylaş

ozgurche bu haberi sen mi yazdın anlamadım da.. Neyse, böyle birşeyin gerçekleşmesini iple çekiyoruz.

Forumdaki krolar; "kürt"ün tanımını yapabilirler mi acaba?

Kürtlük nedir? O uydurma dili konuşmak mı? Güneydoğu'da doğmuş olmak mı? pkklı olmak mı? Yere balgam atmak mı? Karıya kıza sarkmak mı? Siz nesiniz? Önce bunu söyleyin ondan sonra kürtçülük yapın, hadi bakayım..

Link to post
Sitelerde Paylaş
ozgurche bu haberi sen mi yazdın anlamadım da.. Neyse, böyle birşeyin gerçekleşmesini iple çekiyoruz.

Forumdaki krolar; "kürt"ün tanımını yapabilirler mi acaba?

Kürtlük nedir? O uydurma dili konuşmak mı? Güneydoğu'da doğmuş olmak mı? pkklı olmak mı? Yere balgam atmak mı? Karıya kıza sarkmak mı? Siz nesiniz? Önce bunu söyleyin ondan sonra kürtçülük yapın, hadi bakayım..

Taybu kart kurtan Kürtlüğü tartışma noktasına gelebilmişsin fakat hala adam olmaktan uzaksın...Allah'dan senin gibi dangalaklar sadece forum ortamında yazabiliyor. Reelde karşılığınız olsa vay ki bu ülkenin haline vay..

İlk önce adam gibi soru sormanısı öğren sonra...

Link to post
Sitelerde Paylaş
Kıtipiyoz'a cevap veririsem kendimi de kıtip gibi hissedebilirim :D neyse soruma yanıt gelebilirse yarın bakarım artık.

Zaten verme ilk önce adam gibi sorunu sor.. ondan sonra cevabı benden mi alırsın özgürceden mi o zaman görürsün. Hem bana cevap verecek bir şey yok. Sana öğretilecek çok şey var. İlk ders

İNSAN NASIL OLUNUR? :lol: :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
ozgurche bu haberi sen mi yazdın anlamadım da.. Neyse, böyle birşeyin gerçekleşmesini iple çekiyoruz.

Forumdaki krolar; "kürt"ün tanımını yapabilirler mi acaba?

Kürtlük nedir? O uydurma dili konuşmak mı? Güneydoğu'da doğmuş olmak mı? pkklı olmak mı? Yere balgam atmak mı? Karıya kıza sarkmak mı? Siz nesiniz? Önce bunu söyleyin ondan sonra kürtçülük yapın, hadi bakayım..

bu haberı ben yazmadım

kürtün tanımımı olur ey kültürden yoksun varlık ırkların tanımı yapılmaz bılmıyormusun ama salakca ısrar edıp sorarsan kürtlerde dunyadakı dıger ırklar gıbı ınsandır

uydurma dıl demısın uydurmada olsa bır dılımız var kı uydurma olmadıgını sana emaıl verem kürtce sozlukle kanıtlıyayım

Link to post
Sitelerde Paylaş
Diyelim ki iclerinde bir cok Kurt kokenli yandasi bulunan ulkuculer ve derin devlet anlasip, sokaklarda Kurt avina cikmislar, peki bu durumda ulkuculer tarafindan sozde avlanan Kurtleri korumak, bir zamanlar ulku ocaklarina takilmis olan Apo'ya ve ulkucu oldugu tescilli olan karisi Kesire Ocalan'a mi dusmus ki boyle bir orgut kurmuslar?

yaw onur sen tartısma cunku bır ınsan anca bukadar bos yazar tamam sen haklısın :D:D:D

Link to post
Sitelerde Paylaş
soysuz senın sulalendır ıbne herıf bız ınsanlar olmesın dedıkce senın gıbı ulkucu kopekler salyalarını sallııyor

pkeke bır halkı korumak ıcın kurulmustur 75lerden sonra sokaklarda kürt avına cıkmıstı bazı kesımler buna son vermek ıcın kuruldu pkk

Ulan hiyar, pkk dan once Turkler kurtlerimi olduruyordu? Bana ulkucu demek hakarettir.

Baris numarasi yapip, pkk lilarin yaptiklarina ses cikarmayanlar soysuz ve karaktersizdirler. Tipki senin gibi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
yaw onur sen tartısma cunku bır ınsan anca bukadar bos yazar tamam sen haklısın :D:D:D
Oyle bos konusuyorsun diyerek demagoji yapma. Zaten hakli oldugumu dusunmesem buraya ileti ekleme geregi duymazdim. Sen PKK, Kurtleri ulkuculerden yani ici Kurtlerle dolu bir yapilanmadan korumak icin kurulmustur dersen, elbette birileri cikip sana Apo´nun ve karisinin ulkuculerle olan baglantilarini hatirlatir.

Tabi is bununla da kalmaz. Sozde Kurtleri korumak adina orgut kurmus olan Apo, anasi Kurt olmadigi icin, Kurtce bilmedigi gibi, yakalandiginda ise neredeyse babasinin Kurtlugunu bile inkar edecek kadar donek ve karaktersiz bir insandir.

Sozde Kurtleri korumak icin kurulmus olan PKK´nin iki buyuk basi, Denizler gibi devletin eline gectikleri zaman dik duramamislardir. Semdin Sakik´i da gorduk, Apo´yu da. Ikisi de ne kadar firsatci, adi, gambaz ve uckagitci olduklarini ispatlamislardir.

Sozde Kurtleri koruma davalarini satmaya hazir olan adamlarin kurdugu orgutun burada reklamini yapacagina, git biraz da sempatizani oldugun orgutu elestir....

tarihinde Onur tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

ab öyle veya böyle ergenekon adlı bi oluşum var.eski bi oluşumun devamı olduğunu düşünüyorum.yukarda belirtildiği gibi kontgerilla grubuda olabilir.

sonuçta bu tür oluşumlar ülke için zararlıdır.bu faşistlerin amacı ülkeyi karıştırmaktan başka birşey değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...