Jump to content

"12 Eylül 1980" darbesini lânetliyor musunuz?


Recommended Posts

Evvelemirde hiç bir zaman ne solcu oldum nede Marksist. ABD düşmanıda değilim ancak ABD nin bu kadar büyütülmeside izamdan başka bir şey değildir. Askeri güçmü?

Kübada Domuzlar çıkartmasında ne oldu?

Neden Hala Fidelin hakkından gelemiyor?

Korede Ne oldu? General Tahsin Yazıcının Türk Ordusu olmasaydı Konuride Çinliler Conileri boğmuşlardı!

Vietnamda ne oldu?

ABD ve Avrupa kamuoyu bir tane askeri ölse bunun hesabını daima sorar.ABD hiç bir zaman ne Suriyeye nede İrana girebilir.

Demokratik ülkelerin askerleri ne kadar iyi teçhizatla donatılırsa donatılsın hiç bir zaman istenilen savaş gücünü veremezler.Hidrojen bombası olmasaydı Japonlarıda durduramazlardı.

Kendi müttefik devletinin Deniz kuvvetlerinin Muavenet zırhlısını yanlışlıkla vuran bir Ordu?

Diğer tarafından bugün maalesef (Belkide bizim yanlış politikalarımız sonucu) ABD artık dostumuz falanda değildir.Bu kadar Generalimiz ABD nin PKK ya askeri yardımda bulunduğunu bas bas bangır bangır TV kanallarında haykırdılar.Bunun sonucu 350 küsur Generalimiz Sahte Dijital belgelere dayanarak tutuklandı ve Mahkum oldular!Ortada öyle Darbe planı falanda yoktu.Darbe yapacak asker toprağın altına silah filanda gömmez.Generallerin Yarım saatlik toplantısına bakardı iş .Ondan sonrada sokaklarda Tanklar dolaşırdı!Bugün maalesef Türk Deniz Kuvvetleri lağv edilmiştir.Ortada Ergenekon diye bir örgüt olup olmadığı dahi sübut bulmadan değerli komutanlarımız mahkum oldular.

yani şimdi general tahsin yazıcı korede conilerin kç.....nı kurtardı diye napak ölek mi?Kurtarmiş iyi de yapmış niye MÜTTEFİĞİZ.NATO'da bedel ödedik..niye????Bunların sebeplerini bilmez işkembeden atar gibi yazarsan olmaz işte..

KORE'ye niye gittik,NATO'ya niye girdik?Ord.prof.dr fuat köprülü gibi bir adam bu kadar mı körmüymüş ki bizi NATO'ya sokarak herşeyimizi elimizden aldırtmış??

Koreye 2.dünya savaşı öncesi kalan, yediğimiz hurmalardan bedel ödemek için gittik,gizli gizli nazi almanyasına ebem mi destekledi ha çocuk???MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün eşşsiz dehasını sağır ismet hiçbir zaman anlayamadı..İnönü ve oligarkı ATA'dan gizli gizli nazilere destek verdi..fenerbahçe stadının adı olan ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU gibi nazi hayranı bir herifin yediği hurmalardan korede bedel ödeyip,cesetlerimiz karşısında NATO'ya girdik...özeti budur..kahvehanedekı boş beleş herifler ve SOL militanların dediği gibi ne işimiz vaaar laannn KOREde diye ortalardan gezinip siyaset yapmakla olmaz bu işler....

O gün o bedeli babalarımız dedelerimiz askerlerimiz ödemeseydi korede,ABD ve müttefikleri tepemize çökeceklerdi 2.dünya savaşı sırasındaki sabıkamız nedeniyle.!!!!

Tv'lerde bangır bangır bağıran generallerimiz-albaylarımız dediğin ABD pkk ya yardım ediyor ahanda gördüm dediğin kim osman pamukoğu ile erdal sarızeybek mi???askeri kariyerlerine zerre birşey diyemem demem vatanseverliklerini de sorgulamam ama tedavülden kalkmış 2 insan bunlar..

Osman pamukoğlu asker-milletvekili olabilir ama siyaset yada devlet adamı olamaz.erdal sarızeybek de öyle...

Bir türk ulusçusu,laik düşünce tabanlı biri olarak burdan söylüyorum ki ergenekon yada balyoz-ıslak imza davaları GERÇEKTİR...generaller-amiraller gerçekten bu başımızdaki P..Ş...LARI indireceklerdi ve hesabı da yapılmştı ama NATO içerisinde zararlı bulundular ve piyonlar aracılığıyla kodese tıkıldılar..istedikleri kadar bu plan semineri,yok eylem planı mılanı,sahte ıslak imza,efenim o gün şu tarihte ben denizde hint okyanusudaydım desinler hepsi YALAN..Bal gibi de bu planı yaptılar ama gelgelelim evdeki hesap çarşıya uymadı..ÜST ne derse ast ta onu emir telakki eder ve yerine getirir..

Ha bu davalarda şimdi,malum destabılızasyon dönemine girdiğimiz için içeri atılan askerler çıkartılacak ve yanlış yapıldı denerek iktidar özür dileyerek F-cemaate karşı ittifak kurulacak..Yoksa bugünkü akp de erdoğanda bal gibi biliyor ki asker bunları yiyecekti ama şimdi hesaplar değişti..

Ayrıca deniz kuvvetleri öyle eski donanma komutanı olan nusret güner paşanın dediği gibi güçsüz falan değildir..Hala görevinin başında ve eskisinden daha güçlüdür..Madem bu kadar güçsüzleştirilmiş bir DZKK var iyi de 2012-2013 yıllarında 2 tane yeni milli korvetler ve sahil güvenlik son model 4 gemi envantere girdi..LHD-LPD projelerine zaten artık nerdeyse başlanmak üzere...yine NATO görevleri kapsamında hint okyanusunda,aden körfezinde ve atlas okyanusunda yığınla tatbikat ve görev icra ediyor..!!!ee nasıl oluyor peki bunlar madem güçsüz bir kuvvet?

Meselenin özü şu dzkk ve tüm kuvvet klıkları ile ilgili..plan tutmuş,harekat ve müdahale planı yapmış muvazzaf veya emekli generaller-amiraller sızan HUKUKSUZLUKLARDAN(aslında hukuki)ortaya çıkmış bir takım ses kayıtları ve dökümanlardan dolayı içeri girdiler.SUÇ DEĞİL AMA SUÇ...T.C anayasası iç hizmt kanunu 35.madde bu görevi zaten veriyor onlara.. neyse..DZKK için söylüyorum,mesela yine dzkk personelinden bir muvazzaf tuğamiral şuan silivride,bu gemi komutanı olan bir tuğamiral emrindeki bayan yüzbaşıya sakso çektirmektan bahsediyor.tehdit etmiş ve eğer yapmazsa bu bayan yüzbaşı hakkında kötü raporlar yazacağını ve üstlerine şikayet edeceğini söylüyor.avrattan boşanacağım seni alacağım aşli fişli konuşmalar falan...bu bir tanesi..

eeee yani şimdi iş midir bu adamın yaptığı?mahkeme kararıyla dinlenmiş ve dava dosyasına bugünkü tayyip ve çetesinin tapeleri gibi girmiştir bu szöler.Daha bunun gibi dolu şeyler..tamam özel ama kimse kusura bakmasın benim kıçımı koruyacak ORDU daki kurmaylar bu tiplerden arındırılmalı..üçlü komutan eşleri ile takılanlar mı dersin,köpeğinin dişleri çürüdü diye orda cahil er-eratı azarlamalar mı dersin...bunlar belki senin benim gözümde bir şey değil ama iktidar partisi ve yığınlı cahil milyonların gözünde çok şey....!

Hepsini geçtim ordumuz kendisini (kumpasçılardan)korumaktan aciz bırakılmış.!Kendileri izlenmiş,takip edilmiş,not edilmiş ama güya bunlar ülke koruyor..şimdi yani lafı da söylemek lazım TSK çok hantal bırakıldı,ayı gibi 2-80 yatmış yıllarca (KOMUTA KADEMESİ-VE ÜST RÜTBELİLER)..sen kendini koruyamazken beni ve ülkeyi nasıl koruyacan?

ABD hükümeti-merkezi bunları tezgahlamadı ama ABD içindeki derin çeteler ve7veya bu derin çetelerle ittifak kuran yerel-bölgesel istihbari organizasyonlar yapmış olabilir ve zaten budur..Bugünkü rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarıda işte bu grupların işi..haaa yalan mı peki yolsuzluk rüşvet irtikap kara para aklama??HAYIR DEĞİL...pis yakalandılar ve bedelini çok ağır ödeyecekler...

Ayrıyetten;banane baas-alevi-nusayri diktası altında bir darbe sonucu iktidarı ele geçiren hafız ve bebelerinin elinde israil düşmanlığı adı altında oyuncak edilen suriyeden ve cahil,sahtekar,sinsi,namussuz dincilerden oluşan köhnemiş İRAN dan..canları cehenneme eğer varsa cennet-cehennem..suriye de iran da ikisi de HAM YAPILACAK...bu böyle biline..

bu iki ülke de ister sunni olsun ister şii,yedikleri pislikler ve döndürdükleri mafya düzeni ile hem bölgesel hem küresel tehdit boyutu 1.dereceden terörist listesine çoktan girmiş ülkeler..!!!

suriyeye direk ABD girmeyecek ama eğittikleri isyancılar(suud-israil ağır silah destekli elkaideli olmayan)yakında ŞAMA çok büyük bir sürpriz yapacaklar..DERAA dan girdin mi bitti iş...ha öyle rusyaya falan da güvenmeyin,rusya ukraynayı kaybetmek üzere önce kendi önüne baksın..PUTİN sibiryada saklanıyormuş plan yapıyormuş.. :)

tarihinde atael tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 172
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Atael verdiğin bilgiler için teşekkürler.Ben zaten neden Koreye asker gönderdik? şeklinde tenkitte bulunmadım. Ama iyi bir ordu sadece askeri teçhizat değildir: Son sözü daima piyadenin süngüsü söyler.Türk askeri ise displin inanç ve ona bağlı cesarette Conidende Avrupa askerlerindende kat ve kat üstündür! Bunu belirtmek istedim.Zaten 12 adaları alamayışımızın nedenide İsmet paşanın Alamanlardan korkup onlara yaltaklanmasıydı.Ama asla Onların yanındada savaşa girmezdi. Pekiyi bu gerçeği Müttefikler bilmiyormuydular? Onlarda biliyorlardı.

Diğer bir husus TSK şayet İç Hizmet kanunu 35 maddenin kendisine verdiği yetkiyi kullanarak Darbe yapmak isteseydi yazışma mazışma şu bu yapmazdı.Önce müdahale eder sonra yazışırdı :) Kaldıki Müdahale edelimmi etmeyelimmi şeklindeki konuşmalarda İç Hizmet kanununa göre suç değildir. Anayasa Mahkemesi AKP için Laikliğe aykırı eylemlerin Odak noktası haline gelmiştir derse Paşalarda bu durumu konuşmak zorundadırlar!

Sadece Osman Paşa ile Erdal Sarızeybek ABD hakkında konuşmadıki Arnavut Deli Ramizde dahil ne kadar üst rütbeli subay varsa o kanaatteydiler.

Bir husus daha var Aleviler Şii değildir.Şiayla aynı terminolojiyi konuşsalarda onlar Batınidir. Buna Nusayriler(Arap alevileride) dahildir.Ve Şia olan İran onları asimile edemez!Aynı zamanlar Onlar Ortadoğuda Laikliğin en büyük teminatıdırlar.Ha solcudurlar o başka!Ama Fundamantalizme karşı beğenmesekte solcu Alevi her zaman evladır.Suriyede Esada karşı yapılacak müdahale başarılı olursa şayet bunun sonucu Ortadoğunun baştan aşağı şeriat yanlısı fanatiklerden geçilmez olmasıdır.Bu açıdan bakarsak şayet bu Türkiye içinde iyi olmaz. Zaten yeterincede azdılar.

tarihinde gerçekçi53 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Birde İran yani Persler onlar Araplara hiç benzemezler. Son derece Milliyetçidirler. Vatanları için aynen bizim gibi ölümü göze alırlar. İran Irak savaşı aslında İran ABD savaşıdır. Ve Neticeside ortadadır. İran öyle kolay kolay ham yapılacak lokma değildir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İnönü Nazilere destek vermemiştir. Naziler, Alman devletinin meşru hükümeti idi o zamanlar. Bütün dünya devletleri gibi, Türkiye de Almanya ile hükümet düzeyinde ilişki kurmuştur. Bunu, şeytana ruhunu satmak gibi algılıyorsun. Niye böyle algılıyorsun biliyor musun? Çünkü yalaya yalaya bitiremediğin, sevgili amerikanın propaganda makinesi olan Hollywood seni böyle koşullandırdı.

Ha, şunu da unutmamak lazım, 30'lu, 40'lı yıllardaki Türk ordu komuta kademesi, 1. Savaşta Almanlar ile müttefik olarak savaşanlardan oluşuyordu. Onlar silah arkadaşı idiler yani. Almanya askeri başarılar kazandıkça bundan mutluluk duymaları çok da garip değildir. Tabii o zamanlar Hitler'in bir canavar, Churcil ve Roosvelt'in ise birer kahraman oldukları zihinlere kazınmamıştı.

Mesela seni işlediler, Hitler Avrupayı işgal ettiği için onu canavar gibi görüyorsun. Ama damağını şaklata şaklata amerikan köpeklerinin Suriye'yi işgal planlarını anlatıyorsun. Ne fark var arada? Irak'da 1.500.000 insan öldüren kancık oğlu kancık Bush, niye Hitler'den daha sevimli geliyor sana?

Sen milliyetçi değilsin, solcu değilsin, İslamcı değilsin. Ne ayaksın? Milliyetçiyim diye yalan söyleme. Bir Türk milliyetçisi, Abd'nin Suriye'yi talan etmesinden bu kadar zevk almaz. Sen belki de milliyetçisin ama Türk milliyerçisi değilsin. Başka bir milletin milliyetçisisin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İnönü Nazilere destek vermemiştir. Naziler, Alman devletinin meşru hükümeti idi o zamanlar. Bütün dünya devletleri gibi, Türkiye de Almanya ile hükümet düzeyinde ilişki kurmuştur. Bunu, şeytana ruhunu satmak gibi algılıyorsun. Niye böyle algılıyorsun biliyor musun? Çünkü yalaya yalaya bitiremediğin, sevgili amerikanın propaganda makinesi olan Hollywood seni böyle koşullandırdı.

Ha, şunu da unutmamak lazım, 30'lu, 40'lı yıllardaki Türk ordu komuta kademesi, 1. Savaşta Almanlar ile müttefik olarak savaşanlardan oluşuyordu. Onlar silah arkadaşı idiler yani. Almanya askeri başarılar kazandıkça bundan mutluluk duymaları çok da garip değildir. Tabii o zamanlar Hitler'in bir canavar, Churcil ve Roosvelt'in ise birer kahraman oldukları zihinlere kazınmamıştı.

Mesela seni işlediler, Hitler Avrupayı işgal ettiği için onu canavar gibi görüyorsun. Ama damağını şaklata şaklata amerikan köpeklerinin Suriye'yi işgal planlarını anlatıyorsun. Ne fark var arada? Irak'da 1.500.000 insan öldüren kancık oğlu kancık Bush, niye Hitler'den daha sevimli geliyor sana?

Sen milliyetçi değilsin, solcu değilsin, İslamcı değilsin. Ne ayaksın? Milliyetçiyim diye yalan söyleme. Bir Türk milliyetçisi, Abd'nin Suriye'yi talan etmesinden bu kadar zevk almaz. Sen belki de milliyetçisin ama Türk milliyerçisi değilsin. Başka bir milletin milliyetçisisin.

neyse aşırı siyasi düzlemlerden ve ideojilerden bağımsız bakamadığın için bunları yazman normal ve doğal..sidik yarışına girmeye gerek yok ve dünyayı olmadık siyasi-politik ekonomik ve teknolojik liderliğin değişmesini etkileyebilecek bir güçe de yer yok ayrıca gerek de yok!!..gerçekler ortadadır..Amerika,fransa-ingiltere gibi 2 ana kuzusu gibi bizi sevip kollamasa da TÜRKİYESİZ bu coğrafyada ve hatta küresel düzlemde hareket etmesine ONAY yoktur..beğen yada beğenme gardaş..

Suriye zaten yıkıldı,İRAN istesede bu saatten sonra suriyeyi toparlayamaz.İRAN suriyede lazkiye-tartus-banyas gibi kentlerde bir yeni demografik yapı oluşturarak sahilleri elinde tutmak istiyor..DEMOGRAFİK yapı için yaklalış 7-8 aydır çok sinsi bir toplum mühendisliği yapıyor..nedir o?Iraklı-iranlı hatta lübnanlı şii-alevi-durzi olan işsiz gençleri silah altına alıp yeni oluşturulan milli savunma güçlerine katarak hem yeni milis gücü oluşturuyor hemde bu gençleri işte bu suriyeli alevi kızlarla evlendirerek yeni bir sosyolojik yapı oluşturuyor..SAHİLDE bu plan kısmen de olsa tutar ama tüm suriyede bu plan işlemez..göreceksin son haddede sahilde yeni kurulacak devlet kaçınılmaz olacak...

tarihinde atael tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

TSK hakkinda derin bilgilerin verilebilmesi icin TSK nin özel birimlerinin birisinde asker olmak sarttir. Hangi birim ne zaman ve hangi konumda oldugu yazilirsa yazilan düsünceler hakkinda tartisiriz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yani ABD bu coğrafyada ve hatta küresel düzlemde hareket edebiliyorsa bunu Türkiyeye borçlu diyorsun?

Vival kardeş NATO ve aslında ABD,türkiyedeki tek değer verdiği ve saygı duyduğu kurum TSK dır..inişler çıkışlar geri dönmemeler ufak sürtüşme ve aynı konu hakkında ortak düşünmeme gibi olgular olsa da tek güvendiği kurum TSK'dır.NATO sayesinde ADEN körfezine girdik,adriyatike girdik,hint okyanusuna girdik hatta büyük okyanusa kadar çıkıp çeşitli istişareler,anlaşmalar,tatbikatlar,kültürel faaliyetler ve ekonomik işlemler gerçekleştiriyor TSK,tabi dolayısıyla türkiye..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Vival kardeş NATO ve aslında ABD,türkiyedeki tek değer verdiği ve saygı duyduğu kurum TSK dır..inişler çıkışlar geri dönmemeler ufak sürtüşme ve aynı konu hakkında ortak düşünmeme gibi olgular olsa da tek güvendiği kurum TSK'dır.NATO sayesinde ADEN körfezine girdik,adriyatike girdik,hint okyanusuna girdik hatta büyük okyanusa kadar çıkıp çeşitli istişareler,anlaşmalar,tatbikatlar,kültürel faaliyetler ve ekonomik işlemler gerçekleştiriyor TSK,tabi dolayısıyla türkiye..

Selam sana deli fişek.

Lan seni seviyorum!

Bu yazdıklarına yanıt vermek istemeyişim de ondan.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Selam sana deli fişek.

Lan seni seviyorum!

Bu yazdıklarına yanıt vermek istemeyişim de ondan.

Bak vival kardeş.ben TSK hariç hiçbir kuruma güvenmem.TSK da zart zurt yok mu elbette var ama elde kalan tek şey bu kurum..yoksa herkes,her insan her kurum eleştiriye tabiidir..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bak vival kardeş.ben TSK hariç hiçbir kuruma güvenmem.TSK da zart zurt yok mu elbette var ama elde kalan tek şey bu kurum..yoksa herkes,her insan her kurum eleştiriye tabiidir..

Şu anda durum nedir bilemiyorum. Ama Tezkereye kadar ABDnin temsilcileri bakanları Türkiyeye geldiklerinde önce GenelKurmay başkanlarını ziyaret eder ondan sonra Başbakan veya Cumhurbaşkanı ile görüşürlerdi.ABD askeri için Tezkere çıkmayınca ABD ile ilişkilerimiz çok gerildi ve ABD Bakanları artık Genelkurmay başkanı yerine Başbakanla görüşmeye başladılar.TSK gerek çekiç güce gerek ABD ordusunun Iraka Türkiye üzerinden yapacağı bir müdahaleye karşıydı.Hatta öyleki Irakta yaralanan ABD askerlerinin tedavilerinin bile Türkiyede yapılmasına izin verilmedi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 5 years later...

Şöyle 12 Eylül dönemini objektif bir biçimde anlatan bir kitap yok ki ortada. Yazılanların hepsi körü körüne darbe karşıtlığı yapmış. 

 

Medyada da 12 Eylül'ü savunan ya da en azından objektif bir şekilde değerlendiren kimseyi göremiyoruz. Bir Celal Hoca var o da fazla konuşamıyor.

 

Sürekli 12 Eylül başta olmak üzere bütün darbeler sistematik bir şekilde lanetleniyor ve kötüleniyor. Aykırı seslere izin verilmiyor.

 

Konuya gelirsek kesinlikle 12 Eylül'de ordu üzerine düşen görevi yerine getirmiştir, yapması gerekeni yapmıştır. Darbeyi lanetleyenler darbe olmadan akan kanın ve kaosun nasıl durduralacağına dair alternatif bir çözüm gösterebiliyorlar mı peki? Hayır. Tek yapabildikleri "darbe çok kötü bi şi" diye ağlamak.

 

Darbenin İslamcıların önünü açtığı da bir yalandan ibarettir. Bilakis bu darbe solcular gibi sağ cenahı da hedef almıştır. Burada 12 Eylül mağduru bir sürü sağcı ve İslamcı sayabilirim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 hours ago, Faşist Ateist said:

Şöyle 12 Eylül dönemini objektif bir biçimde anlatan bir kitap yok ki ortada. Yazılanların hepsi körü körüne darbe karşıtlığı yapmış. 

 

Medyada da 12 Eylül'ü savunan ya da en azından objektif bir şekilde değerlendiren kimseyi göremiyoruz. Bir Celal Hoca var o da fazla konuşamıyor.

 

Sürekli 12 Eylül başta olmak üzere bütün darbeler sistematik bir şekilde lanetleniyor ve kötüleniyor. Aykırı seslere izin verilmiyor.

 

Konuya gelirsek kesinlikle 12 Eylül'de ordu üzerine düşen görevi yerine getirmiştir, yapması gerekeni yapmıştır. Darbeyi lanetleyenler darbe olmadan akan kanın ve kaosun nasıl durduralacağına dair alternatif bir çözüm gösterebiliyorlar mı peki? Hayır. Tek yapabildikleri "darbe çok kötü bi şi" diye ağlamak.

 

Darbenin İslamcıların önünü açtığı da bir yalandan ibarettir. Bilakis bu darbe solcular gibi sağ cenahı da hedef almıştır. Burada 12 Eylül mağduru bir sürü sağcı ve İslamcı sayabilirim.

 

 

Bütün darbeler, özellikle siyasal islamın önüne konmuş bir set oldu.

 

Ama onların buna tantana etme sebebi bu değil. bunun asıl sebebi, darbenin olmasına yol açan büyük sıçışlarını gizlemek. Dikkati darbeye çekip, darbeden öncesi ortaya çıkan büyük batışı, kaosu falan yok göstermek. Tüm taraflarda bunu böyle yapıyor.

 

Darbeleri sallayın, olup bitmiş şeyler. Siz merak ediyorsanız, darbeler öncesi ülkenin hali nasıldı, asıl ona bakın. Tabi buna da kılıf hazır, amanda darbe yapacaz diye o işi de öyle eden asker falanmışta... Hatta, ABD imiş, darbe yaptırmak için yapıyormuşta.. Bunlarda safi martaval tabi. Dincilerin çişimi yapıyom, popom kuru kalıyo, demek ki allah var" triplerinden öte gitmeyen şeyler gösterirler ancak, gösterirlerse. Neymiş efenim, "darbeyi bizim çocuklar mı yaptı" denmiş, demek ki darbeyi ABD örgütlemişmiş.. 

 

İşte 28 şubat mavarası. Kimsenin darbe yaptığı, kimseye baskı yaptığı ettiği falan yok. Batırdı erbakan, dediklerini yaptı, daha tersine tepip, havuzmuş, soda madeniymiş falan, ülkeyi kurtaracağına zararı katladı. Sonra da kaçtı. Tabi, bunu böyle diyemedi, üste çıktı, amanda asker bana darbe yaptı diye tantana etti. O batırdığı ekonomide, döndü dolaştı daha sönmüş, batmış olarak  gene Ecevit'in kucağında patladı. Olan biten bundan ibaret. Darbe olmuyorsa, bile işte böyle uydurup, birde baya herkesi darbe olduğuna inandırmayı bile becerdiler. 

 

Başta siyasal islamcılar olmak üzere, sağ cenahın en büyük başarısı, çok büyük yalanları, çok geniş kitlelere çok iyi aktarıp, kandırabilmeleridir. 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...