-AKHENATON- 0 Oluşturuldu: Şubat 15, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Şubat 15, 2014 1- Sn Deniz Baykala yapılan kaset komplosu sonrası aday değilim dedi, hemen çarkedip aday oldu. Sebebi ise Fetullah-Mossad ikilisiyle komployu düzenleyen kişiydi. 2- Genel Başkan olur olmaz pkk için Genel Af dedi, partide hala ulusalcı kanat olduğu için çark etti. 3- Referandumda adresimi haberim olmadan değiştirmişler diyerek yalan söyledi, çünkü YETMEZ AMA EVET'çiydi. 4- 27 Nisan bildirisinin Erdoğan-Büyükanıt işbirliğiyle hazırlandığını iddia etti, çıkar belgeyi deyince elimde belge yok diyerek çark etti. 5- Parti içinde sinsice Ulusalcıları yok etmek için olağan üstü kongreye gideceğini ve çarşaf listeyle gidileceğini yönetime söyleyip blok liste yaparak tarih sahnesinde bir CHP başkanı partisini ters köşe yaptı. 6- Benim Havuzlu villam yok dedi tam tersi çıktı, üstüne üstlük kazandığım parayla ödedim dedi, fakat faturalar başkasının üstüne çıktı. 7- Bir çok kişi hakkında yüzüne başka arkasından başka konustu . 8- Bir bakanın ösym'ye mail attığını savundu , yapılan incelemede mailin sahte bir hesaptan geldiği ispatlandı. 9- Bizim üniversitelerimizde kızlar türbanla okula girebilecek dedi, yine çark etti. Aklıma geldikçe ekliyecem Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 15, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 15, 2014 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 15, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 15, 2014 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
adenium 0 Şubat 15, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 15, 2014 gönderildi 3 kağıtcı bir millet olduğumuz için dürüst siyasetcimizde yok, ve tayyibin de alternatifi yok malesef. böyle tipitip karikatür gibi adamlara oy da verilmez napcaz bilemiyorum boş atıcam oyu Link to post Sitelerde Paylaş
coldman 0 Şubat 15, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 15, 2014 gönderildi Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir başlığa Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili videolar asmak sabotaj olmuyor mu? Link to post Sitelerde Paylaş
-AKHENATON- 0 Şubat 15, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 15, 2014 gönderildi Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir başlığa Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili videolar asmak sabotaj olmuyor mu? Benim hırsızım iyidiri oynuyoruz Türkiyede. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 15, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 15, 2014 gönderildi Benim hırsızım iyidiri oynuyoruz Türkiyede. Link to post Sitelerde Paylaş
coldman 0 Şubat 15, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 15, 2014 gönderildi Benim hırsızım iyidiri oynuyoruz Türkiyede. Hırsız dediğiniz bir Robin Hood ise, böyle bir "hırsız" iyi değil midir sizce? Link to post Sitelerde Paylaş
-AKHENATON- 0 Şubat 15, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 15, 2014 gönderildi Hırsız dediğiniz bir Robin Hood ise, böyle bir "hırsız" iyi değil midir sizce? Malesef bizdeki hırsızlar bildiğin nitelikli dolandırıcı . Tayyibin yalanları diye başlık açıp methiyeler düzen yurdum ateisti farklı versyon hırsızlık karşında sessiz kalıyor. Dürüst insan tüm hırsızlıklar karşısında yazabilmeli yoksa pek inandırıcı gelmiyor, vatandaşta haliyle soyuyorsa beni soyuyor sana ne söylemi yapıyor. Söyleyene değil söyletene kızıyorum . Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 15, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 15, 2014 gönderildi Malesef bizdeki hırsızlar bildiğin nitelikli dolandırıcı . Tayyibin yalanları diye başlık açıp methiyeler düzen yurdum ateisti farklı versyon hırsızlık karşında sessiz kalıyor. Dürüst insan tüm hırsızlıklar karşısında yazabilmeli yoksa pek inandırıcı gelmiyor, vatandaşta haliyle soyuyorsa beni soyuyor sana ne söylemi yapıyor. Söyleyene değil söyletene kızıyorum . naapmak lazım ? Link to post Sitelerde Paylaş
albastı 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi Baykal tasfiye edilirken. göbeğini taşıyan Tayyip onun yerine ne menem birinin geleceğini bilmiyor muydu?.. Bunlar aynı teknenin hamuru. Link to post Sitelerde Paylaş
BersanHan 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi Şu Chp zihniyetine akıl sır erdirmek mümkün değil. Böyle bir başkanı böyle bir sistemi nasıl savunuyorlar, anlamak mümkün değil. Herşey açıkca ilan edilmiş, hertürlü adilik açıkca yapılmış, yapılan herşeyin altında gizli yürütülen operasyonun talimatlarını herkes biliyor ama hala başkanlarının söylemlerini savunuyorlar. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
Tremor 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi "Başta başbakan olmak üzere, iktidar partisi milletvekilleri dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istemeyebilirler, kendilerine benzettikleri yargıdan kaçabilirler. ama biz yargılanmak istiyoruz. çünkü, kalpazanlık, ihaleye fesat karıştırmak, cürüm işlemek için çete kurmak gibi yüz kızartıcı suçlamayla karşı karşıya olanlarla aynı konumda olmak istemiyoruz.Onlar dokunulmazlık zırhına sarılmak istiyor olabilir. Bizi onlardan ayırın, yargılanalım. Meclis'teki çoğunluklarını keyfi olarak kullanmayı alışkanlık haline getiren akp grubu'nun, kendilerini korumaya devam etmesini, ama bizi yargıya havale etmelerini istiyor, bu konuda meclis başkanını da girişimde bulunmaya davet ediyorum. bizim dosyalarımızı dönem sonuna bırakmayın. dokunulmazlıklarımızı kaldırın." Kemal Kılıçdaroğlu Yargıyı bağımsız hale getireceksin,dokunulmazlıkları kaldıracaksın,Kemal Kılıçdaroğlu'da aksini beyan etmiyor zaten.Kimin,dokunulmazlıklara dokunmayıp,yargıyı kendilerine benzetmeye çalıştığı ortada..kim daha yalancıysa dokunulmazlığa sarılması o kadar doğal işte.. Link to post Sitelerde Paylaş
-AKHENATON- 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi "Başta başbakan olmak üzere, iktidar partisi milletvekilleri dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istemeyebilirler, kendilerine benzettikleri yargıdan kaçabilirler. ama biz yargılanmak istiyoruz. çünkü, kalpazanlık, ihaleye fesat karıştırmak, cürüm işlemek için çete kurmak gibi yüz kızartıcı suçlamayla karşı karşıya olanlarla aynı konumda olmak istemiyoruz.Onlar dokunulmazlık zırhına sarılmak istiyor olabilir. Bizi onlardan ayırın, yargılanalım. Meclis'teki çoğunluklarını keyfi olarak kullanmayı alışkanlık haline getiren akp grubu'nun, kendilerini korumaya devam etmesini, ama bizi yargıya havale etmelerini istiyor, bu konuda meclis başkanını da girişimde bulunmaya davet ediyorum. bizim dosyalarımızı dönem sonuna bırakmayın. dokunulmazlıklarımızı kaldırın." Kemal Kılıçdaroğlu Yargıyı bağımsız hale getireceksin,dokunulmazlıkları kaldıracaksın,Kemal Kılıçdaroğlu'da aksini beyan etmiyor zaten.Kimin,dokunulmazlıklara dokunmayıp,yargıyı kendilerine benzetmeye çalıştığı ortada..kim daha yalancıysa dokunulmazlığa sarılması o kadar doğal işte.. İktidar olup bir şeyleri değiştiremeyeceğini (parti içi ulusalcıları harcama haric) bildiği için bolca sallar dikkate alma, ermenidir ne yapsa yeridir.. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts